Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 14 έως 20/8/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 2.5  Ψήφοι: 2
11
08
2017

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 14 έως 20/8/2017.

Γιώργος Σαλαμάς gsalamas@yahoo.com facebook.com/gsalamas twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε βδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 14 έως 20 Αυγούστου 2017;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 14 έως 20 Αυγούστου 2017

 

Κριός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Να πούμε ότι σε μια περίοδο μεταξύ δύο εκλείψεων και με μια περίεργη όψη μεταξύ Αφροδίτης και Δία, ο τομέας της συγκατοίκησης με τον ή τη σύντροφό σου θέλει λίγη προσοχή, τουλάχιστον σε σχέση με τον καταμερισμό των υποχρεώσεων, με την ανάγκη για ιδιωτικό χώρο και χρόνο και τέτοια πράγματα, που είναι καλό να είναι πάντα ξεκαθαρισμένα. Από την άλλη έχει υπόψη σου ότι η συναισθηματική σου ζωή ευνοείται ποικιλοτρόπως και με το εκπληκτικό εξάγωνο του Άρη με τον Δία της τύχης και της επέκτασης, και με την εκπληκτική έκλειψη Ηλίου την ερχόμενη εβδομάδα.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η συναισθηματική σου ζωή μπορεί να είναι στα καλύτερά της αυτή την περίοδο. Πρώτα από όλα έχουμε μια εκπληκτική όψη μεταξύ Άρη και Δία, ο πρώτος στον οίκο της αγάπης και ο δεύτερος στον οίκο της συντροφικότητας. Το εξάγωνο αυτό μπορεί να φέρει έναν αληθινό έρωτα. Δεύτερον έχουμε και μια έκλειψη Ηλίου σε λίγες μέρες στον ίδιο οίκο όπου βρίσκεται ο Άρης: Αγάπη, πάθος, νέα πράγματα. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Αιγόκερως

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Σκορπιός

Ταύρος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Είμαστε σε μια περίοδο μεταξύ δύο εκλείψεων, θετικών μεν, αλλά μπορεί να έχει και μια τσίτα στην ατμόσφαιρα, είναι και ανάδρομος ο Ερμής, και γίνεται και ένας χαμός στην επικοινωνία, ας ελπίσουμε ότι είσαι σε μια παραλία και ότι τέλος πάντων δεν υπάρχουν πολλές αφορμές για πολλές κουβέντες. Πάντως, η έκλειψη που ακολουθεί είναι εξαιρετικά θετική και σχετίζεται και με την αίσθηση ασφάλειας που νιώθεις, αλλά και με το σπίτι και την οικογένεια, και έχει θετικές συνέπειες και στη σχέση σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Οι μέρες αυτές είναι ενδιαφέρουσες και περίεργες ταυτόχρονα, από τη μια διακοπές για πολλούς ή τέλος πάντων ησυχία, από την άλλη δύο εκλείψεις (βρισκόμαστε μεταξύ των δύο αυτές τις μέρες) και ανάδρομος Ερμής. Δεν είναι και η καταλληλότερη εβδομάδα για νέα ξεκινήματα ούτε για βιαστικά και τελικά συμπεράσματα με νέα πρόσωπα που γνωρίζεις. Είναι κατάλληλες μέρες για διερεύνηση των νέων σχέσεων, όμως. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Παρθένος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Αιγόκερως

Δίδυμοι

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Αυτές οι μέρες έχουν ενδιαφέρον αν και λίγο αλλόκοτες ενδεχομένως για πολλούς, αφενός γιατί βρισκόμαστε μεταξύ δύο εκλείψεων (θετικών όμως) αφετέρου επειδή ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, είναι ανάδρομος. Είναι όμως πραγματικά εκπληκτική η όψη μεταξύ του Άρη και του Δία, ο τελευταίος βρίσκεται στον οίκο της αγάπης και των συναισθηματικών σχέσεων και είναι φοβερά επεκτατικός και τυχερός. Οι μέρες μπορούν να είναι εξαιρετικές για τη συναισθηματική σου ζωή.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η όψη του Άρη στον οίκο των γνωριμιών και των κοινωνικών επαφών και του Δία στον οίκο της αγάπης και της συναισθηματικής σου ζωής, είναι εκπληκτική, γεμάτη πάθος και έρωτα. Αυτό που θέλει λίγη προσοχή είναι ότι ο κυβερνήτης σου είναι ανάδρομος και η επικοινωνία μπορεί να είναι λίγο ό, τι να 'ναι και μάλλον δεν είναι και η καταλληλότερη περίοδος για να βγάλεις τελικά συμπεράσματα για κάποιον ή κάποιαν, αλλά αν μιλάμε για ένα πρόσωπο με το οποίο ΉΔΗ γνωρίζεστε και τώρα το εκφράζετε, τότε μιλάμε για μια πολύ καλή περίοδο για να ανθίσει η σχέση. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Κριός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Αιγόκερως

Καρκίνος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και όχι μόνο ευνοεί τη συναισθηματική σου ζωή, αλλά σε ευνοεί γενικά, όλα δηλαδή μπορούν να πάνε καλύτερα παρέα με την Αφροδίτη και το άγγιγμά της. Είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος, βρισκόμαστε μεταξύ δύο εκλείψεων, οι οποίες δεν σχετίζονται και πολύ με τη συναισθηματική σου ζωή, αλλά είναι πολύ θετικές και ανεβαίνεις ψυχολογικά σταδιακά και αυτό ωφελεί και τη σχέση σου. Αν και η επικοινωνία μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες λόγω ανάδρομου Ερμή στον οίκο σου της επικοινωνίας: καλό θα ήταν να είσαι αρκετά προσεκτικός με αυτά που λες, εξάλλου δεν σημαίνει ότι επειδή είμαστε με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια και έχουμε οικειότητα μαζί του, μπορούμε να λέμε και ό, τι θέλουμε και όπως το θέλουμε.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι ένα από τα καλύτερα στοιχεία του Αυγούστου (ο Αύγουστος, βέβαια, έχει και άλλα καλά, όπως θα δεις). Είναι πιο εύκολο να κάνεις γνωριμίες, να φλερτάρεις και να συσχετιστείς συναισθηματικά με τους ανθρώπους. Αλλά επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, οι νέες γνωριμίες πρέπει να προχωράνε ΑΡΓΑ. Οι παλιές γνωριμίες (που επανέρχονται ενδεχομένως) ευνοούνται πάντως πολύ. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Ζυγός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

Λέων

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Μεγάλε πρωταγωνιστή του καλοκαιριού, να ενημερώσουμε ότι η όψη του Άρη στο ζώδιό σου με τον Δία στον Ζυγό στις 20 είναι εκπληκτική και μπορεί να φέρει πολλά καλά και ανεβαστικά νέα. Εννοείται ότι προετοιμάζεσαι και για την θαυμάσια ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, που όλοι περιμένουμε και που έρχεται στις 21. Ό, τι πιο ανανεωτικό θα μπορούσε να συμβεί αυτό το καλοκαίρι και με επίδραση που έχει διάρκεια. Η σχέση σου μπορεί να είναι ένας τομέας από αυτούς που θα έχουν εξαιρετικές εξελίξεις φυσικά.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Πρώτον, όπως έχουμε πει είσαι ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού. Δεύτερον, έχουμε μια εκπληκτική όψη στις 20 μεταξύ του Άρη στο ζώδιό σου και του Δία στον Ζυγό. Είναι μια όψη γνωριμιών, φλερτ, κοινωνικότητας. Και σε λίγες μέρες έρχεται η εκπληκτική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου που φέρνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες σε όλους τους τομείς. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Αιγόκερως

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Καρκίνος

Παρθένος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου και επειδή στον οίκο σου που σχετίζεται με τη δημιουργική μοναχικότητα και την ψυχολογική σου κατάσταση γίνεται ένας μικρός (θετικός) χαμός, μάλλον είσαι σε φάση περισσότερο ανασκόπησης και εσωτερικών διεργασιών. Δεν είναι και η καλύτερη εποχή για νέα ξεκινήματα, ούτε για σοβαρές συζητήσεις, θέλει μια προσοχή στην επικοινωνία αυτές τις μέρες.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου και ίσως δεν είναι η καλύτερη εποχή για νέες γνωριμίες και σχέσεις. Όμως είναι εξαιρετική εποχή για να γίνει κάτι με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει με το οποίο ήδη γνωρίζεστε. Είναι και πολύ πιθανό να έρθουν και πρόσωπα από το παρελθόν και να αναρωτηθείτε για ποιον λόγο δεν ήσασταν τόσο καιρό μαζί. Πέρα από την απάντηση αυτή όμως, το ερώτημα που θα τεθεί ενδεχομένως θα είναι αν μπορείτε να είστε μαζί από εδώ και στο εξής. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Ταύρος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Σκορπιός

Ζυγός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο μεταξύ δύο εκλείψεων, η πρώτη πραγματοποιήθηκε στις 7 και η επόμενη έρχεται στις 21. Παρ' όλο που οι εκλείψεις είναι θετικές, είναι περίοδος αλλαγών, και για κάποιους ιδιαίτερα σημαντικών, συνεπώς μάλλον δεν μιλάμε και για μια ακριβώς ήσυχη περίοδο και χωρίς καθόλου εντάσεις. Είναι και ανάδρομος ο Ερμής, οπότε προτείνεται να ασχοληθείς με αυτά που θέλεις από τη σχέση σου, και με αυτά που ονειρεύεσαι να κάνεις με τον άνθρωπό σου (σε επίπεδο εσωτερικό και “σχεδιασμού”) και όχι να περάσεις στην πράξη. Εννοείται ότι πρέπει να προσέχεις τις παρεξηγήσεις αυτές τις μέρες.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Μεταξύ δύο εκλείψεων (η πρώτη πραγματοποιήθηκε στις 7 και η δεύτερη θα ολοκληρωθεί στις 21) και με ανάδρομο Ερμή στον πιο μοναχικό οίκο σου που σχετίζεται με τις εσωτερικές διεργασίες και την ψυχολογική σου κατάσταση, είναι μια περίοδος μάλλον περισσότερο περισυλλογής και ξεκούρασης. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι και σε κοινωνικό επίπεδο δεν μπορούν να γίνουν απίστευτα πράγματα. Η εκπληκτική όψη του Δία στο ζώδιό σου με τον Άρη στον Λέοντα, ζώδιο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί και η έκλειψη στις 21, η κοινωνική σου ζωή έχει απίστευτο ενδιαφέρον. Και μπορεί να πρέπει να περιμένεις λίγο για νέες σχέσεις με τον Ερμή ανάδρομο, αλλά από την άλλη, αν προκύψει κάτι με άτομο που ήδη γνωρίζεις, και δεν γνώρισες πάνω στον ανάδρομο Ερμή, τότε δεν χρειάζεται να έχεις αμφιβολίες για αυτό. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Καρκίνος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Σκορπιός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Βρισκόμαστε ανάμεσα σε δύο εκλείψεις, οι οποίες είναι μεν θετικές αλλά μπορεί να φέρνουν και εντάσεις, είναι και ανάδρομος ο Ερμής, θέλει αρκετή ψυχραιμία και καλή διαχείριση της επικοινωνίας στη σχέση σου, όσο γίνεται αυτό βέβαια. Είναι μια περίοδος σχεδιασμού και ανασκόπησης - από τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσεις σε διαφορετικές βάσεις σε όλους τους τομείς.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο μεταξύ δύο εκλείψεων και έχουμε και ανάδρομο Ερμή, στοιχεία που μπορεί να καθιστούν το διάστημα αυτό κάπως δύσκολο σε επικοινωνιακό επίπεδο. Από την άλλη γίνονται τόσες θετικές αλλαγές σταδιακά, που αρχίζεις κι εσύ να παίρνεις περισσότερο τα πάνω σου. Επίσης, ο Ερμής βρίσκεται στον οίκο της κοινωνικής σου ζωής και σιγά σιγά θα μαζευτούν αρκετοί πλανήτες εκεί, κάτι που δείχνει και τη σημαντική πιθανότητα μιας νέας γνωριμίας. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Λέων

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός

Τοξότης

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο μεταξύ δύο εκλείψεων, θετικών μεν, αλλά όσο να 'ναι γίνονται αλλαγές, ίσως και να επικρατεί μια ένταση, είναι και ανάδρομος ο Ερμής, δεν θέλει και πολλά για να χαθεί το μπαλάκι στην επικοινωνία. Αλλά έχε πίστη Τοξότη, μόλις ολοκληρωθεί και η επόμενη υπέρ θετική ηλιακή έκλειψη στις 21, θα αρχίσεις να κινείσαι προς μία πολύ καλύτερη και θετικότερη κατεύθυνση. Προς το παρόν ευνοούνται αφάνταστα τα ταξίδια με τον/τη σύντροφό σου, αλλά και η αλλαγή τρόπου σκέψης, η διεύρυνση των οριζόντων σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα σημείο που σχετίζεται μεταξύ άλλων και με τη συναισθηματική σου ζωή, αλλά βρισκόμαστε σε μια φάση που μόλις ολοκληρώθηκε μια έκλειψη στις 7 και τώρα περιμένουμε τη δεύτερη του Αυγούστου στις 21 και έχουμε και ανάδρομο Ερμή, οπότε ίσως και να υπάρχει ένταση στην ατμόσφαιρα. Έχουμε όμως μια απίστευτη όψη για την κοινωνική σου ζωή, το εξάγωνο του Άρη με τον Δία στις 20, μια αισιόδοξη όψη που μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία.Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Υδροχόος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δίδυμοι

Αιγόκερως

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Από τη μια βρισκόμαστε στην καρδιά των διακοπών, από την άλλη μεταξύ δυο εκλείψεων, θετικών μεν, αλλά που παρ' όλα αυτά μπορούν να φέρουν κάποιες εντάσεις. Είναι και ανάδρομος ο Ερμής, οπότε θα ήταν καλό να είσαι προσεκτικός με θέματα επικοινωνίας με τον σύντροφό σου. Η Αφροδίτη παρ' όλα αυτά, είναι ο ιδανικός πλανήτης στο ιδανικό σημείο, στον έβδομο οίκο σου, που σχετίζεται με τη συντροφικότητα και τις σχέσεις. Η θέση της αυτή μπορεί να φέρει πολύ θετικές εξελίξεις στη σχέση σου και είναι και ρομαντική μέχρι εκεί που δεν πάει.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που έχει να κάνει με τις μακροχρόνιες σχέσεις και τη συντροφικότητα, ένα ιδανικό σημείο για να δημιουργηθεί κάτι νέο. Αν και λόγω του ότι βρισκόμαστε σε ένα διάστημα μεταξύ δύο εκλείψεων και του ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος, προτείνεται να παρατηρείς, να γνωρίζεις, να κάνεις ό, τι θες, αλλά να μην βιάζεσαι και πολύ να βγάλεις συμπεράσματα είτε αυτά είναι θετικά είτε αρνητικά. Μετά τις 21 που θα πραγματοποιηθεί και η ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Κριός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Υδροχόος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Πρώτα από όλα μόλις πριν από μια εβδομάδα είχαμε μια σημαντική έκλειψη στο ζώδιό σου, που δείχνει ότι γύρισες ή γυρίζεις σελίδα. Έπειτα έχουμε μια εκπληκτικά θετική έκλειψη Ηλίου την ερχόμενη εβδομάδα στον οίκο σου της συντροφικότητας. Σε αυτό το σημείο βρίσκεται και ο Άρης ο οποίος σχηματίζει μια πολύ θετική όψη με τον Δία, τον ευεργέτη πλανήτης της τύχης και της επέκτασης. Οι εξελίξεις μπορούν να είναι πολύ θετικές στη συναισθηματική σου ζωή. Σίγουρα μπορούν να γίνουν πολλά και με τη δική σου δράση.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο να δεις σημαντικές εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή. Στον έβδομο οίκο σου που έχει να κάνει με τις σχέσεις και τη συντροφικότητα θα έχουμε μια πολύ θετική και σημαντική έκλειψη Ηλίου στις 21, η οποία φέρνει νέα ξεκινήματα για αρκετό καιρό μετά την ολοκλήρωσή της. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο Άρης και θα βρεθεί και η Αφροδίτη. Κάνε ό, τι θέλεις, αλλά να κυκλοφορείς έξω και να πας και να ραφτείς για παν ενδεχόμενο.Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Τοξότης

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ιχθύες

Ιχθύες

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Οι μέρες αυτές είναι ενδιαφέρουσες γιατί βρισκόμαστε μεταξύ δύο εκλείψεων, αλλά μπορεί να έχουν και κάποια ένταση. Είναι και ανάδρομος ο Ερμής στον οίκο σου που έχει να κάνει με τη συντροφικότητα και θέλει λίγη προσοχή η επικοινωνία στη σχέση σου. Παρ' όλα αυτά, η Αφροδίτη φέρνει πάθος, αγάπη, και μια ανάγκη για συναισθηματική απελευθέρωση.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο σου που συνδέεται περισσότερο με τη συναισθηματική σου ζωή και τις σχέσεις και η θέση της εκεί είναι ευεργετική. Η περίοδος μπορεί να έχει γνήσιο συναισθηματικό πάθος, καθ' ότι βρισκόμαστε και μεταξύ δύο εκλείψεων. Επειδή είναι ανάδρομος ο Ερμής θα ήταν καλό να μην βιάζεσαι να βγάλεις κανένα συμπέρασμα και περισσότερο να διερευνάς παρά να δρας προς το παρόν. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Σκορπιός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Υδροχόος

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-08-2017 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι