Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 31 έως 6/8/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1
28
07
2017

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 31 έως 6/8/2017.

Γιώργος Σαλαμάς gsalamas@yahoo.com facebook.com/gsalamas twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε βδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 31 έως 6 Αυγούστου 2017;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 31 έως 6 Αυγούστου 2017

 

Κριός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Αφροδίτη στις 31 θα περάσει στον οίκο σου που σχετίζεται με την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας, το σπίτι, και τη συγκατοίκηση. Είναι σημαντική αυτή η θέση, όχι τόσο για τη συναισθηματική σου ζωή, αλλά για μια ισορροπία μέσα σου που φυσικά ευνοεί με έμμεσο, ας πούμε, τρόπο τη σχέση σου. Δηλαδή είσαι καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Τώρα για σημαντικές αποφάσεις και τέτοια δεν χρειάζεται να βιάζεσαι, σου δίνεται χρόνος για αυτές. Προς το παρόν θα ήταν καλό να απολαύσεις έναν συγκλονιστικό για θέματα συναισθηματικά Ιούλιο και Αύγουστο.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η έκλειψη στις 7 είναι πολύ θετική, αν και Σεληνιακή, και σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις ομάδες και τις παρέες. Και μπορεί να γίνει ένα νέο ξεκίνημα στις μέρες γύρω από τις 7. Πάντως και ο Ιούλιος και ο Αύγουστος αποτελούν την πιο ευνοϊκή περίοδο για τα συναισθηματικά σου, να ξέρεις. Ειδικά ο Αύγουστος - όλα ξεκινούν από τώρα, όμως. Μήπως ερωτεύεσαι Κριέ;

Do it: Ζυγός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Αιγόκερως

Ταύρος 

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Αφροδίτη από τις 31 θα βρεθεί στον τρίτο οίκο σου, με αποτέλεσμα να διαπιστώσεις ότι μεταξύ άλλων καλών, η επικοινωνία γίνεται περισσότερο συναισθηματική. Γενικότερα το καλοκαίρι προβλέπεται να είναι ένα από τα καλύτερα σε σχέση με τη συναισθηματική σου ασφάλεια, κάτι που θα το διαπιστώσεις αυτές τις μέρες, αλλά και κατά τη διάρκεια του Αυγούστου. Επίσης και οι συγκατοικήσεις ευνοούνται. Η έκλειψη στις 7 είναι θετική, μην σε τρομάζει, και αφορά στα επαγγελματικά σου. Απλώς μπορεί να σε πιέσει λίγο ο φόρτος εργασίας. Υπομονή αν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη από τις 31 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που εκτός από την επικοινωνία (η οποία γίνεται περισσότερο συναισθηματική με τη θέση της Αφροδίτης σε αυτό το σημείο) ευνοεί με κάθε τρόπο και τις νέες γνωριμίες και τα φλερτ. Βέβαια έχουμε και μια πολύ ενδιαφέρουσα έκλειψη Σελήνης στις 7, η οποία μπορεί να σε παροτρύνει να ασχοληθείς με ένα επαγγελματικό θέμα και να μειώνεται κατά πολύ ο χρόνος για κοινωνικές δραστηριότητες, αλλά μην αγχώνεσαι, η τελική έκβαση της έκλειψης είναι θετική.

Do it: Τοξότης

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

Δίδυμοι 

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Αφροδίτη από τις 31 φεύγει από το ζώδιό σου, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου κακό, τη δουλειά της την έκανε προφανώς, είτε τα αποτελέσματα έχουν φανεί είτε όχι ακόμη. Και στα οικονομικά σου που θα βρίσκεται δεν θα είναι σε καθόλου μα καθόλου κακό σημείο, πίστεψέ με. Για την ακρίβεια επειδή θα βελτιωθούν, θα πάρεις τα πάνω σου και ψυχολογικά. Η έκλειψη Σελήνης στις 7 μπορεί να φέρει μια σχετική ένταση, αλλά είναι θετική, αν και σεληνιακή, και αφορά στα ταξίδια, τη γνώση, τη γενικότερη διεύρυνση των οριζόντων σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη μπορεί να φεύγει από το ζώδιό σου για να περάσει στον Καρκίνο, αλλά δεν τελειώνουμε εδώ με τις εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή, η οποία προβλέπεται άκρως ενδιαφέρουσα ΚΑΙ κατά τον Αύγουστο. Λοιπόν, πέραν του ότι θα πάρεις τα πάνω σου οικονομικά και αυτό θα σε ανεβάσει και ψυχολογικά, η έκλειψη Σελήνης στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο, φέρνει αισιοδοξία και αλλάζει εντελώς τον τρόπο σκέψης σου πάνω σε έναν τομέα, πιθανώς τον συναισθηματικό.

Do it: Αιγόκερως

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Καρκίνος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Αφροδίτη από τις 31 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για πολλούς λόγους, αλλά φυσικά κυρίως για τη συναισθηματική σου ζωή. Μπορεί λοιπόν να έχεις μια μεγαλύτερη ευκολία στη συναισθηματική έκφραση (δεν μιλάμε μόνο για λεκτική έκφραση, αλλά και πράξεις και σωματική έκφραση γενικότερα) και τα πάντα θα γίνονται λίγο πιο εύκολα από ό, τι πριν.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 31, όχι μόνο θα μπορείς να βελτιώσεις την εμφάνισή σου, αλλά θα μπορέσεις να αναζητήσεις και τη συναισθηματική ζωή που θέλεις. Ο Αύγουστος είναι μια περίοδος γνωριμιών, και πρέπει να κυκλοφορείς και να βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο. Γιατί δεν είναι μόνο ότι είσαι δημοφιλής, είναι και ότι οι επιλογές σου διαφοροποιούνται και αυτό έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μπορεί λοιπόν να ανακαλύψεις ότι το κλασικό μοτίβο επιλογών που μέχρι τώρα δεν σε έβγαζε εκεί που ήθελες, να αλλάζει με μια νέα γνωριμία, με ένα άτομο που μάλλον διαφέρει από τα προηγούμενα. Ας δώσεις ευκαιρίες στο διαφορετικό πάντως.

Do it: Λέων

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Αιγόκερως

Λέων

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η έκλειψη Σελήνης στις 7 είναι θετική πρώτα από όλα, και πραγματοποιείται στον οίκο σου που σχετίζεται με τις σχέσεις και τη συντροφικότητα. Αυτή την περίοδο η σχέση σου μπορεί να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά, π.χ. να επισημοποιηθεί ή να συγκατοικήσετε. Μπορούν να λυθούν θέματα, να ξεπεραστούν εμπόδια, να κλείσει ένα θέμα που αφορά και στους δύο και να έρθετε περισσότερο κοντά. Η εν λόγω έκλειψη, βέβαια, είναι σεληνιακή και μπορεί για αυτό στις μέρες γύρω από τις 7 να φέρνει κάποια ένταση.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η έκλειψη Σελήνης στις 7 πραγματοποιείται στον Υδροχόο, στον οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με τη συντροφικότητα και τις σχέσεις. Είναι θετική (αν και μπορεί τις γύρω μέρες να έχει κάποια ένταση), και στα πολλά σενάρια μπορεί μια συναισθηματική υπόθεση να ξεκαθαριστεί και να προχωρήσει (ή να προχωρήσεις εσύ στην επόμενη, χμ) ή να γίνει μια νέα γνωριμία με πολύ ενδιαφέρον.

Do it: Καρκίνος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Παρθένος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Αυτές τις μέρες έχουμε μια έκλειψη Σελήνης (7/8) η οποία ναι μεν είναι θετική αλλά μπορεί να φέρει αρκετή δουλειά και να πρέπει να ολοκληρώσεις ένα επαγγελματικό έργο, ίσως δηλαδή ο χρόνος σου να είναι πολύ περιορισμένος και δύσκολα να διαμοιράζεται και σε άλλους τομείς, όπως στη σχέση σου. Σε μια τέτοια περίπτωση μην εξαφανίζεσαι από προσώπου γης, υπάρχει πάντα και η επιλογή να υποσχεθείς στον σύντροφό σου χοτ μέρες και νύχτες αφού τελειώσεις με τα επαγγελματικά σου. Επίσης, η ένταση που μπορεί να φέρει η έκλειψη θέλει και μια σχετική προσοχή.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη από τις 31 θα βρίσκεται στον Καρκίνο, και όπου Καρκίνος έχε υπόψη σου ότι μιλάμε για κοινωνική ζωή, δικτύωση, νέες γνωριμίες, φίλους, ομάδες, μια ευκολία δηλαδή σε κοινωνικό επίπεδο και μια σημαντική πιθανότητα για μια νέα συναισθηματική γνωριμία. Αφροδίτη είναι αυτή, ξέρει πώς να σε καθοδηγήσει, αρκεί να της το επιτρέψεις.

Do it: Τοξότης

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός

Ζυγός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η έκλειψη Σελήνης στις 7 είναι μια πολύ θετική έκλειψη η οποία βέβαια είναι και σεληνιακή και αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείονται και κάποιες εντάσεις εκείνες τις μέρες. Παρ' όλα αυτά, αφορά στη συναισθηματική σου ζωή και δείχνει ότι κάτι ξεκαθαρίζεται και προχωράς περισσότερο ελεύθερος. Ίσως λίγο αργότερα, να επισημοποιηθεί η σχέση σου ή να νιώσεις ότι εξελίσσεται.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η έκλειψη Σελήνης στις 7 είναι θετική και αφορά στη συναισθηματική σου ζωή. Μια συναισθηματική υπόθεση ξεκαθαρίζεται, όχι μόνο στο τι γίνεται στην πράξη, αλλά και μέσα σου. Για παράδειγμα μπορεί να σου αρέσει κάποιος ή κάποια και να μην είσαι βέβαιος-η για τη δική του/της στάση απέναντί σου και τώρα φαίνεται ότι αυτό θα γίνει προφανές. Είναι επίσης πιθανό να γίνει μια νέα γνωριμία και να δημιουργηθεί μια νέα συναισθηματική υπόθεση, καλοκαιρινή και με τα όλα της.

Do it: Κριός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

Σκορπιός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Αφροδίτη από τις 31 θα βρίσκεται στον υπέροχο ένατο οίκο σου, της αισιοδοξίας, των στόχων και της θετικότητας. Αυτό είναι ευεργετικό και για τη συντροφική σου ζωή. Η Αφροδίτη σε αυτό το σημείο σε παροτρύνει να δεις τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες, με περισσότερο συναισθηματικό τρόπο και πολύ πιο αισιόδοξο. Αν μπορείς να προγραμματίσεις και ένα ταξίδι αυτή την περίοδο με τον άνθρωπό σου, είναι σαν να κάνεις μια επένδυση στη σχέση σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη από τις 31 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου, της αισιοδοξίας, της διαφορετικής οπτικής γωνίας και της θετικότητας, των στόχων και των ταξιδιών. Αυτό είναι πολύ θετικό και επειδή ανοίγει το μυαλό σου και αλλάζει κατά κάποιο τρόπο η οπτική γωνία από την οποία βλέπεις και τη συναισθηματική σου ζωή. Μπαίνεις σε μια εντελώς αισιόδοξη και κοινωνική φάση, και ακόμη και αν τα πολλά πολλά με τον κόσμο δεν είναι και πολύ στη σκορπίστικη ιδεολογία σου, ίσως να κάνεις λίγο μια υποχώρηση και να μην είσαι τόσο απόλυτος-η αυτή την περίοδο.

Do it: Ιχθύες

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δίδυμοι

Τοξότης

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Αφροδίτη από τις 31 δεν θα βρίσκεται πλέον στον οίκο των σχέσεων και της συντροφικότητας, αλλά στον όγδοο οίκο σου από όπου θα ευνοεί πάλι τις σχέσεις, το πάθος, το συναισθηματικό βάθος στη συντροφική σου σχέση και όλα όσα μοιράζεσαι με τον/τη σύντροφό σου. Στις 7 εν τω μεταξύ, έχουμε και την πρώτη έκλειψη του Αυγούστου, η οποία είναι σεληνιακή και θετική. Εκείνες τις μέρες όμως μπορεί όλοι να είναι σε κάποια ένταση, οπότε μπορεί και να μην είναι εύκολη η επικοινωνία.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη μετακινείται στις 31 από τον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα, στον όγδοο. Ακόμη θα ευνοεί τις σχέσεις, επειδή η επιρροή της στον έβδομο οίκο σου δεν τερματίζεται ξαφνικά στις 31, εξάλλου μπορεί να ξεκίνησε κάποιες διαδικασίες που να συνεχίζονται ή να σε έβαλε σε μια νέα σχέση. Και ο όγδοος οίκος σου σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή, το συναισθηματικό βάθος και το πάθος. Και με την έκλειψη Σελήνης στις 7 Αυγούστου είναι πολύ πιθανό να γίνει μια σημαντική νέα γνωριμία ή να καταλάβεις πώς και αν μπορεί να προχωρήσει η κατάσταση με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει.

Do it: Ταύρος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός

Αιγόκερως

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Αφροδίτη από τις 31 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα και τις σχέσεις. Η θέση της σε αυτό το σημείο είναι εκπληκτική, όπως καταλαβαίνεις, για τη συναισθηματική σου ζωή, φέρνει αρμονία, συναισθηματική επικοινωνία, τρυφερότητα. Θα παραμείνει σε αυτό το σημείο σχεδόν όλο τον Αύγουστο και το να έχεις έναν μήνα στη διάθεσή σου για να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπό σου είναι πολύ σημαντικό.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη από τις 31 θα βρίσκεται στον Καρκίνο, στον έβδομο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με τη συντροφικότητα. Ο Αύγουστος λοιπόν προβλέπεται να είναι ένας μήνας με ιδιαίτερο συναισθηματικό ενδιαφέρον, μπορεί να γίνει τώρα μια νέα γνωριμία ή μια ήδη υπάρχουσα αδιευκρίνιστη, κάπως, κατάσταση να προχωρήσει.

Do it: Δίδυμοι

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός

Υδροχόος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Αυτό τον μήνα έχουμε δύο εκλείψεις και η πρώτη, στις 31 Ιουλίου, πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Φαίνεται πολύ σημαντικός ο Αύγουστος για εσένα. Αφήνεις πίσω σου τα παλιά, οτιδήποτε δηλαδή σε κρατούσε πίσω και δεν σου επέτρεπε να προχωρήσεις, και ανοίγεις νέους δρόμους μπροστά σου. Ανεξάρτητα από τις εντάσεις που μπορεί να υπάρχουν λόγω της έκλειψης - παρ' όλο που είναι θετική παραμένει έκλειψη σελήνης φυσικά, οπότε και αρκετά “συναισθηματική” - φέρνει αισιοδοξία και θετικότητα και όλα αυτά έχουν θετικό αντίκτυπο και στη σχέση σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η έκλειψη στις 7 Αυγούστου πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, είναι πολύ θετική και δείχνει ότι κλείνει μια περίοδος για να ξεκινήσει μια νέα. Αυτό σημαίνει ότι αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε σε βαραίνει, ακόμη και επιλογές που έκανες μπορεί τώρα να συνειδητοποιείς ότι δεν είχαν νόημα για  σένα. Λόγω της τεράστιας ανανέωσής σου τον Αύγουστο, αλλάζουν τα δεδομένα και στη συναισθηματική σου ζωή.

Do it: Καρκίνος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Τοξότης

Ιχθύες

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Αφροδίτη από τις 31 θα βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή και το πάθος. Έτσι λοιπόν, ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που τα πράγματα θα μπουν σε κάποια σειρά στη σχέση σου. Αν έχεις για παράδειγμα μπει σε μια πρόσφατη σχέση και βιάζεσαι να δεις να εξελίσσεται (που δεν υπάρχει και λόγος να βιάζεσαι, αλλά τέλος πάντων), θα τη δεις τώρα να προχωράει. Σε κάθε περίπτωση το συναίσθημα είναι πιο έντονο, πιο αγνό και η οικειότητα μεγαλύτερη.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη αλλάζει θέση από τις 31 και είναι πολύ σημαντικό αυτό για τη συναισθηματική σου ζωή, γιατί περνάει στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και το πάθος. Η Αφροδίτη, όχι οποιοσδήποτε πλανήτης. Ο πλανήτης της αγάπης, δηλαδή, στον οίκο του έρωτα. Και κάπως έτσι ο Αύγουστος γίνεται ένας από τους πιο συναισθηματικούς μήνες του χρόνου κατά τον οποίο η δημιουργία μιας σχέσης είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Do it: Σκορπιός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

Ημερομηνία Τροποποίησης:
28-07-2017 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι