Quantcast
Τα μυστικά για μια ευτυχισμένη σχέση, ανάλογα με το ζώδιό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
02
08
2016

Τα μυστικά για μια ευτυχισμένη σχέση, ανάλογα με το ζώδιό σου!

E-zwdia

Για να κρατηθεί σε μια σχέση ζωντανή και αναμμένη η φλόγα της αγάπης, χρειάζεται πολύ δουλεία εκ των έσω. Καθημερινά πρέπει να γίνεται αγώνας και προσπάθεια ανανέωσης, για να μπορέσει να αντέξει στις δυσκολίες της καθημερινότητας. Το κάθε ζώδιο έχει τις δικές του δυνάμεις και τα δικά του χαρακτηριστικά, που μπορούν να κρατήσουν για πάντα τη σχέση τους ζωντανή. Μαθέ τώρα τι έχει να προσφέρει μέσα στη σχέση του το κάθε ζώδιο, αλλά και τις υποχωρήσεις που μπορεί να κάνει!

 

Τι πρέπει να κάνει το κάθε ζώδιο, για να δημιουργήσει μια ευτυχισμένη σχέση;

 

ΚΡΙΟΣ

Ένας άντρας Κριός, έχει το χάρισμα να κρατά μια σχέση ζωντανή, γιατί έχει ερωτική φλόγα και γενικά ψάχνει τις προκλήσεις στη ζωή του. Δε θα αφήσει ποτέ μια σχέση να γίνει μονότονη και βαρετή. Κατακτά πολύ εύκολα το άτομο που θα βάλει στο… στόχαστρο του. Από την άλλη, μια γυναίκα Κριός για να κρατήσει μια σχέση, θα πρέπει να χαμηλώσει τους τόνους και να μην επιδιώκει να είναι πάντα ο… κυνηγός, αλλά να γίνεται καμιά φορά και το θήραμα, αφού ο ορμητικός χαρακτήρας που έχει, τρομάζει τους άντρες. Δώσε χρόνο να σε μάθουν. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος γίνεται πολύ κτητικός όταν βάλει ένα άτομο στο μάτι και θέλει να το κατακτήσει. Όταν κερδίσει το άτομο αυτό και ξεκινήσει σχέση μαζί του, συνεχίζει να ζηλεύει ό,τι κινείται γύρω από το ταίρι του και οτιδήποτε το αφορά. Από τα πιο σοβαρά θέματα, μέχρι και τα πιο απλά. Αν μπορούσε να το δέσει επάνω του, θα το έκανε πολύ ευχαρίστως. Στην αρχή μπορεί να φανεί πολύ κολακευτικό όλο αυτό, αλλά στη πορεία καταντά υπερβολικό και κουραστικό. Το θετικό είναι ότι ο Ταύρος καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει και μπορεί να ρίξει τις απαιτήσεις του. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος επιθυμεί να κρατάει τη σχέση του σε μια διαρκή ένταση, αν πρόκειται για μια σχέση που θέλει να έχει μέλλον. Του αρέσει να υπάρχουν διάφορες αιτίες διαφωνιών με το ταίρι του, που θα… ανάβουν τα αίματα. Από την άλλη όμως, παραβλέπει κάποια ουσιαστικά θέματα, όπως η τρυφερότητα, η εκδήλωση του συναισθήματος, η συνεργασία, το μοίρασμα των ευθυνών και άλλα. Έτσι, συχνά η σχέση του δεν οδηγείται εκεί που εκείνος επιθυμεί και τελικά διαλύεται. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ψάχνει εξονυχιστικά τα πάντα μέσα στη σχέση του και περνάει από καθημερινό έλεγχο το άτομο που έχει απέναντι του, για να βεβαιωθεί για την αγάπη του. Αν αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά, κλείνεται στο καβούκι του και περιμένει τη κίνηση του συντρόφου του για να ανοίξει ξανά τις πόρτες της καρδίας του. Και αυτό, όχι πάντα! Αν κάτι τον έχει ενοχλήσει τόσο πολύ, οι μέρες που θα έρθουν θα εμπεριέχουν μέσα τους πολλά συγγνώμη, δεν θα το ξανακάνω, θα σε αγαπώ για πάντα. Όλα αυτά φυσικά από το ταίρι του, προκειμένου να αποκατασταθεί η σχέση. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Κάτι που απεχθάνεται ένας Λέοντας μέσα στη σχέση, είναι τα καθιερωμένα, η ρουτίνα, οι κουραστικές επαναλήψεις. Γι’ αυτό και επιδιώκει να τα αποφύγει όλα αυτά. Να βάλει στη ζωή σας καθημερινές εκπλήξεις, πολλά δωράκια, μοναδικές ερωτικές στιγμές πάθους. Μπορεί όμως να αλλάξει απότομα στάση και για ασήμαντο γεγονός, να πληγώσει επανόρθωνα τη σχέση του. Με την ίδια ευκολία όμως, θα φέρει ξανά την αρμονία, με μια ερωτική επαφή που θα υπόσχεται πολλά. Αιώνιο πάθος και δέσιμο για μια ζωή. Έχει τον τρόπο του! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος, για να κερδίσει το άτομο που έχει βάλει στο μάτι, είναι ικανός να κάνει τα πάντα. Όταν πετύχει το σκοπό του όμως, επαναπαύεται στις… δάφνες του και αφήνει το πάθος να πάει περίπατο. Από την άλλη όμως, είναι πιστός στη σχέση του και γενικά υποστηρίζει την αγάπη του με… αυταπάρνηση! Μπορεί να μην έχει την αρχική ερωτική φλόγα, αλλά προσπαθεί τουλάχιστον με κάθε τρόπο να κρατάει το ενδιαφέρον ζωντανό. Όμως, για να γίνει αυτό, θα πρέπει και το ταίρι του να του αποδείξει ότι αξίζει να παλέψει για την αγάπη τους. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός ελέγχει τα πάντα μέσα στη σχέση του και δεν αφήνει τα συναισθήματά του να τον παρασύρουν και να τον οδηγήσουν σε περίεργες καταστάσεις. Έχει πάντα τον τρόπο να κρατάει μια σταθερότητα στο θέμα της αγάπης και αν κάτι πάει στραβά, το λύνει με ηρεμία και όχι με εντάσεις και καυγάδες. Μερικές φορές όμως, μπορεί να δείξει μια συναισθηματική ψυχρότητα απέναντι στο ταίρι του και αυτό χωρίς να το καταλάβει. Παρόλη τη σωστή στάση που κρατάει, κάπου θα πρέπει να βρει τρόπους για να ενισχύσει τον ερωτισμό μέσα στη σχέση. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακόμα και αν η σχέση ενός Σκορπιού λειτουργεί θαυμάσια, θα προσπαθήσει να βρει τρόπους για να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη. Φτιάχνει φανταστικούς αντίζηλους από εκεί που δεν υπάρχουν και παλεύει από μόνος του να επικρατήσει αυτός. Αυτό όμως που οδηγεί; Στο να υπάρχουν εντάσεις μέσα στη σχέση, φασαρίες και αμφισβητήσεις. Επίσης, μπορεί να γίνει και αιτία να φτάσει η σχέση στο χωρισμό. Καλύτερα λοιπόν, αγαπητέ Σκορπιέ, να αφήσεις τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας στην άκρη και να ασχοληθείς σε βάθος με το ταίρι σου, γιατί έχεις πολλά να δώσεις. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης έχει γενικά την τάση να βγαίνει πάντα από πάνω σε όποιο πρόβλημα προκύψει μέσα στη σχέση του και να βγάζει την ουρά του απ’ έξω. Από την άλλη, ενώ στην αρχή παθιάζεται πολύ και έχει να δώσει πολλά, στη πορεία χάνει κάπως το νόημα και μεγεθύνει τα αρνητικά που έχει το άτομο που ο ίδιος έχει επιλέξει. Άρα τι γίνεται εδώ; Θα πρέπει, Τοξότη, να πάρεις το θέμα αλλιώς, να γίνεις πιο διαλλακτικός στη σχέση σου και να εκτιμήσεις πραγματικά το άτομο που έχεις απέναντι σου. Πίστεψε με, δε θα χάσεις. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρόλο που ο Αιγόκερως εκπέμπει γενικά μια ψυχρότητα, όταν ερωτευτεί το κάνει με πάθος και δίνει τα πάντα στη σχέση του. Ξεχνά ακόμα και την εργασία του, που συνήθως βάζει πάνω από όλα, και βγάζει ένα χαρακτήρα γεμάτο πάθος. Ποιος να το περίμενε από εσένα, Αιγόκερε, που πάντα ελέγχεις τις έντονες και θερμές καταστάσεις στη ζωή σου. Αυτό όμως πόσο θα κρατήσει; Γιατί σύντομα η μεγάλη και μοναδική σου αγάπη, η εργασία σου, θα ξαναπάρει τον πρώτο ρόλο και άθελά σου κάνεις στην άκρη τον παθιασμένο σου έρωτα. Βρες τρόπο να συνδυάσεις τις δύο σου αγάπες, χωρίς να παραμελείς το ταίρι σου! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος στο θέμα του έρωτα θα κάνει βιαστικές κινήσεις και αυτό ίσως να του κοστίσει στην πορεία. Γιατί από τον αυθορμητισμό που έχει, θα επιλέξει ένα άτομο για ερωτικό σύντροφο, χωρίς να ψάξει πρώτα να δει αν διαθέτει τα στοιχειά που μπορεί να καλύψουν τον ίδιο. Αν λοιπόν μπεις σε τέτοια φάση, φίλε Υδροχόε, φρόντισε τουλάχιστον να διατηρήσεις την ανεξαρτησία σου όσο περισσότερο μπορείς και να μην κάνεις πάρα πολλές υποχωρήσεις μέσα στη σχέση. Το ακριβώς αντίθετο όμως, πρέπει να κάνεις, αν καταλάβεις πως το άτομο που βρήκες, είναι αυτό που θέλεις να κρατήσεις στη ζωή σου! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά ο Ιχθύς μέσα στη σχέση του λειτουργεί με βάση τον… εσωτερικό του κόσμο. Γι’ αυτό και συχνά πληγώνεται, όταν θα πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα κατάματα και όχι την φανταστική εικόνα που έχει πλάσει αυτός. Για να μη φτάσεις σε τέτοιες καταστάσεις, ευαίσθητε Ιχθύ, θα πρέπει να ξεκινήσεις να ζεις τη σχέση σου σε όλο της το μεγαλείο, με τα αρνητικά της και τα θετικά της. Έτσι όπως ακριβώς είναι και όχι όπως θα ήθελες εσύ να είναι. Ζήσε και τις επιτυχίες και της αποτυχίες της και θα δεις ότι τελικά η πραγματικότητα δεν είναι και τόσο άσχημη, όταν την αντιμετωπίσουμε με ωριμότητα. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
02-08-2016 12:47
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube