Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Καρκίνο 2022

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Καρκίνος 2022 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Καρκίνέ, μάθε πως θα είναι το 2022 στα αισθηματικά σου:

Λέτε «όχι» στη χειραγώγηση και την εξουσία.

Πόσο βαθιά νιώθετε με την αγάπη σας; Ο Πλούτωνας συνεχίζει να κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και φέρνει στην επιφάνεια βαθιά καταχωνιασμένα συναισθήματα, πρέπει να αγωνιστείτε για να εμβαθύνετε την αγάπη που μοιράζεστε με το σύντροφό σας. Ίσως ακόμα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τυχόν παρελθοντικούς φόβους από την παιδική σας ηλικία ή εμμονές που σας δυσκολεύουν να ξεκινήσετε και πάλι. Το πώς θα επιλέξετε να προχωρήσετε θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από το σοβαρό Κρόνο στον Υδροχόο που ταξιδεύει στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και των κοινών οικονομικών πόρων. Αυτοί οι δύο κοσμικοί γίγαντες φέρνουν απότομα και σκληρά ξεσπάσματα, τα οποία ίσως είναι αναπόφευκτα τώρα, ειδικά αν αφορούν χρήματα ή κάτι που έχει κρύψει κάποιος από εσάς από το παρελθόν.

Εάν έχει τελειώσει πρόσφατα μια σχέση σας και σας έχει αφήσει λίγο σοκαρισμένους ή τρέχατε μακριά από την αγάπη επειδή φοβόσασταν την εγκατάλειψη ή το τραύμα της ψυχής σας, ο Κρόνος θα σας παρακινήσει να αναζητήσετε συμβουλές ή θεραπεία. Έχετε τώρα τη δύναμη να εξουσιάσετε τους κακούς σας δαίμονες, μπορείτε να θεραπεύσετε τις πληγές σας για να προχωρήσετε μπροστά και να ανοίξετε ξανά την καρδιά σας. Το ίδιο ισχύει όσον αφορά την αντιμετώπιση νοσηρά εξαρτημένων μοτίβων στην ερωτική σας ζωή. Εάν είχατε υποστεί χειραγώγηση και εξουσία, τώρα δεν τα ανέχεστε πλέον, επαναστατείτε για να σπάσετε τις αλυσίδες, όσο βαριές κι αν είναι.

Δεν θα είστε σε μια σχέση μόνο και μόνο για να είστε με κάποιον.

Με τον φιλελεύθερο Ουρανό που ταξιδεύει στον Ταύρο και στον ενδέκατο οίκο σας, των ονείρων και των ελπίδων, μπορεί κάποιες στιγμές να λαχταράτε περισσότερη ελευθερία, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε να κολλήσετε σε μια σχέση μόνο και μόνο για να είστε με κάποιον. Πιέζεστε να αποκτήσετε την ανεξαρτησία σας, αλλά και να αποδεχτείτε τις ιδιαιτερότητες και τα ελαττώματά σας. Αλλά για να βρείτε την ευτυχία θα πρέπει πρώτα να καταλάβετε τον εαυτό σας. Η οικογένεια και οι φίλοι σας μπορούν να σας αποδείξουν πόσα πολλά σημαίνετε γι’ αυτούς και πόσο σημαντικοί είστε. Θα σας προσφέρουν όμορφες αποδείξεις της αγάπης τους με σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Επαναξιολογείτε την επικοινωνία με το άλλο σας μισό.

Με τον ανάδρομο Άρη στον δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, ίσως νιώσετε πίεση και άγχος προκειμένου να απελευθερωθείτε από την ανάγκη σας για φροντίδα ή έλεγχο (ναι, το να είστε πάντα εσείς ο δωρητής είναι μια μορφή ελέγχου ) στην ερωτική σας ζωή. Παλεύετε μεταξύ καρδιάς και λογικής, μεταξύ νωθρότητας και κίνησης, μεταξύ ακραίας χαράς και βαθιάς κατάθλιψης. Ένα ήρεμο και γαλήνιο μέρος κοντά σε νερό θα σας επιτρέψει να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Ο κόκκινος πλανήτης σας βοηθά να δείτε πιο βαθιά και πιο καθαρά τη σχέση σας και να επαναξιολογήσετε την επικοινωνία με το άλλο σας μισό, έτσι ώστε οι αμφιβολίες, οι πιέσεις ή οι αγωνίες να δώσουν τη θέση τους στην ηρεμία. Ταυτόχρονα, σας ενθαρρύνει να βασιστείτε περισσότερο στην έντονη διαίσθησή σας για να σας βοηθήσει να βρείτε την αγάπη που σας αξίζει.

Όλα αλλάζουν, όλα μετασχηματίζονται.

Βασιστείτε στις δύο εκλείψεις στον Σκορπιό και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, τον Μάιο και τον Οκτώβρη, όλα ξεκινούν από τώρα, με μια μαγική και παθιασμένη ενέργεια που θα ζεστάνει τον χειμώνα της καρδιάς σας και θα σας στείλει κατευθείαν στον έβδομο ουρανό. Το φεγγάρι επιφυλάσσει πολλές γνωριμίες και συναντήσεις, ειδικά αν θεωρούσατε ότι η αγάπη και το πάθος ήταν είδος υπό εξαφάνιση. Αναπόφευκτα θα υπάρξει μία γνωριμία που θα ανοίξει ξαφνικά το πεδίο των δυνατοτήτων σας, θα γεμίσει τη ζωή σας με αληθινή αγάπη, εμπιστοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό. Αυτό το έτος όλα αλλάζουν, όλα μετασχηματίζονται και μπορείτε κάλλιστα να πιστέψετε και πάλι στην αγάπη. Εάν αισθάνεστε ότι χάνετε τον εαυτό σας τελευταία μέσα σε μια σχέση, λέτε «ναι» πολύ εύκολα ή παραμελείτε τα όνειρά σας, αυτές οι εκλείψεις θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε … τί έχετε στη ζωή σας; Τί θα λέγατε να πάρετε πίσω τον έλεγχο;

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σμάρω ταιριάσματα