Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Καρκίνο 2023

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Καρκίνος 2023 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Καρκίνέ, μάθε πως θα είναι το 2023 στα αισθηματικά σου:

Σχέσεις πάθους, τρέλες και φουρτούνες

Φέτος, τ’ αστέρια σας επιφυλάσσουν πολλές ανατροπές. Σας ενθαρρύνουν να γευτείτε ανεξερεύνητες απολαύσεις που ανοίγουν την καρδιά σας σε νέες εμπειρίες. Με τον Ουρανό και τον Δία, το δεύτερο μισό του έτους, στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ελευθερίας, οδηγήστε σε μια νέα νοοτροπία στην αγάπη, σε μια επιθυμία για ελευθερία και πάθος, μακριά από τις αρχές και τους κανόνες που είχατε θέσει στον εαυτό σας. Εάν είστε ελεύθεροι, φλερτάρετε με άγνωστους ή νιώθετε ξαφνικά ερωτευμένοι με ένα φίλο σας. Ένα είναι βέβαιο, ότι το άτομο που θα ερωτευτείτε δεν θα πληροί τα συνηθισμένα σας κριτήρια. Εάν αποδεχτείτε το διαφορετικό, το σύμπαν σας υπόσχεται μια φλογερή, παθιασμένη και ρομαντική χρονιά. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να χαρεί τον έρωτα και τη ζωή.

Ως ζευγάρι θέλετε επίσης αλλαγή και ελευθερία. Να είστε σίγουροι ότι αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα το τέλος της ιστορίας σας, το αντίθετο. Αυτές οι ισχυρές πλανητικές επιρροές θα μπορούσαν κάλλιστα να δώσουν μια νέα πνοή στη σχέση σας. Στο χέρι σας είναι… Το άλλο σας μισό ίσως σας κάνει μια έκπληξη που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Σε κάθε περίπτωση, θέλετε σχέσεις πάθους, τρέλες και φουρτούνες.

Αφυπνίζονται ιδέες που έπεσαν σε χειμερία νάρκη

Όσο ο Δίας θα βρίσκεται στον Κριό, τους πρώτους πέντε μήνες του έτους, και στον κοινωνικό δέκατο οίκο σας, ίσως χρειαστεί να εξετάσετε εάν η δημόσια εικόνα σας σας βοηθά ή σας εμποδίζει να προσελκύσετε ένα σύντροφο. Προσέξτε τα σήματα που στέλνετε και προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε προληπτικά τυχόν προβλήματα με τη φήμη σας που θα μπορούσαν να τρομάξουν τους ανθρώπους για να σας προσεγγίσουν. Μερικές φορές ένα δύσκολο παρελθόν είναι λιγότερο σκανδαλώδες αν οι άνθρωποι το ακούσουν πρώτα από εσάς.

Ίσως είστε διχασμένοι φέτος ανάμεσα στην επιθυμία σας για ασφάλεια και στην ανάγκη σας για περιπέτεια. Ο Δίας σας στέλνει αντιφατικά μηνύματα και ίσως δυσκολευτείτε να αποφασίσετε. Το μυαλό σας περιπλανιέται συνεχώς μεταξύ του «εάν» και «γιατί όχι;», ανάμεσα σε ονειροπολήσεις και τη λογική, ανάμεσα στην ανάγκη σας για υλική και συναισθηματική σταθερότητα από τη μια πλευρά και το ρίσκο από την άλλη. Ο Δίας που θα κυριαρχήσει σε μεγάλο βαθμό μέχρι και την άνοιξη θα σας ωθήσει να σκεφτείτε τη φωνή της καρδιάς σας και αφυπνίζει ιδέες που έπεσαν σε χειμερία νάρκη. Εναπόκειται σε εσάς να δείτε αν νιώθετε να κάνετε αυτό το μεγάλο άλμα στη σχέση σας φέτος, αλλά να θυμάστε και τον αγώνα που χρειάζεται να δώσετε για να φυτέψετε ένα καρποφόρο δέντρο.

Πάθος, διασκέδαση και έντονη κοινωνική ζωή

Ενώ το μεγαλύτερο μέρος της ουράνιας δραστηριότητας του 2023 δίνει έμφαση στην επαγγελματική και δημόσια ζωή σας, οι εκλείψεις είναι κατάλληλες για να προσπαθήσετε να αφήσετε κάποιον να μπει στη ζωή σας. Ενεργοποιούν τον άξονα 5ου/11ου οίκου που αφορά τα συναισθήματά σας και πως εκδηλώνετε το πάθος και την αγάπη σας, τη διασκέδαση και την κοινωνική σας ζωή. Αν αναζητάτε σύντροφο, ίσως βρείτε το ιδανικό σας ταίρι στον υπάρχοντα κύκλο των φίλων σας. Οι εκλείψεις μπορούν να σας βοηθήσουν να δείτε κάποιον/α που γνωρίζετε καιρό τώρα με ένα νέο τρόπο. Εάν είστε ήδη σε σχέση, προσέχετε πώς ισορροπείτε τη σχέση σας με τον κοινωνικό κύκλο σας και τους φίλους σας. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε άμεσα οποιαδήποτε κατάσταση όπου ο σύντροφός σας μπορεί να αισθάνεται παραγκωνισμένος, αντί να δημιουργείτε ένταση.

Όλοι θα συμφωνήσουν ότι κάτι έχει αλλάξει μέσα σας. Το βλέμμα σας, η αυτοπεποίθησή σας, το ενδιαφέρον σας για νέες δραστηριότητες. Οι φίλοι σας δεν θα διστάσουν να σας ενθαρρύνουν και να σας κάνουν κομπλιμέντα. Όποια κατεύθυνση κι αν πάρετε, είστε στο σωστό δρόμο, αυτόν της εξέλιξης και της προόδου. Παρόλα αυτά, κάποια άτομα από το στενότερο κύκλο σας μπορεί να προσπαθήσουν να σας αποθαρρύνουν ή να σας κλειδώσουν σε έναν ρόλο που τους καθησυχάζει. Ακόμα κι αν αυτό δεν γίνει κακόβουλα, θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση και να εκφράσετε ξεκάθαρα τη διαφωνία σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Φωφώ