Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Ταύρο 2023

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Ταύρος 2023 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Ταύρέ, μάθε πως θα είναι το 2023 στα αισθηματικά σου:

Προσδιορίζετε τι σημαίνει για σας ευτυχία

Η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί για την ευτυχία σας και την εκπλήρωση όλων των επιθυμιών σας. Για να την βρείτε και να κερδίσετε, πρέπει πρώτα να είστε σίγουροι για το τι θέλετε και τι είστε έτοιμοι να αφήσετε στην άκρη. Ο Ουρανός στο ζώδιό σας σας ωθεί προς δύο αντίθετες κατευθύνσεις: Από την μια η ανεξαρτησία και η ελευθερία σας και από την άλλη η σταθερότητα και η ασφάλεια. Προσπαθήστε να φανταστείτε τον εαυτό σας σε τρία χρόνια από τώρα. Βλέπετε τον εαυτό σας ελεύθερο, ως ταξιδιώτη στις πέντε ηπείρους, χωρίς δεσμούς ή περιορισμούς; Ή να μοιράζεστε τη ζωή σας με το άτομο που αγαπάτε και να κάνετε μεγάλα σχέδια για το μέλλον; Ή μήπως φαντάζεστε τον εαυτό σας να αφοσιώνεται στην καριέρα σας και την προσωπική σας εξέλιξη χωρίς κανέναν περιορισμό; Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να προσδιορίσετε τι σημαίνει για σας ευτυχία, πράγμα το οποίο θα σας επιτρέψει να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση. Ο Ουρανός σας ωθεί να κάνετε τις σωστές επιλογές.

Αν είστε σε σχέση, είναι η ιδανική χρονιά για να βγείτε από τη ρουτίνα σας και να ξυπνήσετε τις αισθήσεις σας. Νιώθετε την ανάγκη να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και να κάνετε μεγάλες αλλαγές προς το καλύτερο. Παράλληλα, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα. Δεν είναι απαραίτητα μια δραστική αλλαγή στη σχέση σας, αλλά μάλλον μια πλήρης αναθεώρηση του τρόπου με τον οποίο προβάλετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Προσπαθήστε να φανταστείτε ότι είστε ελεύθεροι. Ελεύθεροι να αρνηθείτε, ελεύθεροι να αλλάξετε, ελεύθεροι να αποδεχτείτε, ελεύθεροι να μείνετε, ελεύθεροι να φύγετε … Σκεφτείτε εκείνες τις καταστάσεις που σας κάνουν να νιώθετε άβολα, εκείνες για τις οποίες εύλογα παραπονιέστε. Να ξέρετε ότι, σε αντίθεση με ό,τι νομίζετε τώρα, είστε ελεύθεροι να αποφασίσετε: Να μείνετε μαζί με τον αγαπημένο σας ή να τον αρνηθείτε. Ο ουρανός δεν θα πέσει στο κεφάλι σας αν αποφασίσετε να δώσετε στον εαυτό σας αυτή την ελευθερία. Θα κάνετε αυτό που νιώθετε.

Φίλοι ή εραστές;

Με τον Κρόνο στους Ιχθύς και τη μετάβασή του στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, μπορείτε να στηριχτείτε στη σταθερότητα των μακροχρόνιων φίλων σας. Ωστόσο, το να είστε έντονα προσκολλημένοι στην ιδέα ότι όποιος θέλει να γίνει εραστής σας πρέπει να τα πάει καλά με τους φίλους σας, ίσως να μην πετύχει. Μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσετε ότι τα οφέλη της αξιοπιστίας των φίλων σας συνοδεύονται από ορισμένους συμβιβασμούς. Μια μακροχρόνια φιλία μπορεί να μεταστραφεί σε ερωτική σχέση αλλά αυτό ίσως σας κάνει να νιώθετε εσωτερική ένταση και αμφιβολίες. Το πάθος που νιώθετε θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό, εάν αυτή η μεταστροφή της φιλίας δεν σας ικανοποιεί.

Ασφάλεια και σταθερότητα, ανησυχίες και θλίψη

Οι εκλείψεις του 2023 μπορεί να δώσουν στην ερωτική σας ζωή την απαραίτητη επανεκκίνηση, αλλά θα μπορούσαν επίσης να κλονίσουν την ασφάλεια και τη σταθερότητα που τόσο λαχταράτε. Ενεργοποιούν τον άξονα 12ου/ 6ου οίκου που αυτό σημαίνει την απαλλαγή από επίπονες καταστάσεις και τον άξονα 1ου/7ου οίκου που αφορά τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας. Ευτυχώς, θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη θέση σας στον κόσμο. Ενώ φορτώνεστε με πολλές ανησυχίες για οικονομικά ζητήματα, συντήρηση του σπιτιού ή ανατροφή των παιδιών, οι εκλείψεις απαιτούν να γνωρίζετε τι συμβαίνει ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας, εκτός από όλα αυτά. Αν αναζητάτε μια νέα σχέση, οι εκλείψεις θα μπορούσαν να φέρουν μια απροσδόκητη σχέση που λειτουργεί θαυμάσια. Μια τέτοια ευκαιρία μπορεί να σας ωθήσει να αντιμετωπίσετε το αίσθημα της ανασφάλειας για το μέλλον, καθώς αυτό το πρόσωπο έρχεται για να μπει για τα καλά στη ζωή σας.

Αντιμέτωποι με τις σκιές σας

Όσο ο Δίας είναι στον Κριό και στον ευφάνταστο δωδέκατο οίκο σας, τους πρώτους πέντε μήνες του έτους, ίσως αγωνίζεστε να ξεπεράσετε μυστικά και ίντριγκες, παρελθούσες δυσάρεστες καταστάσεις και τις σκιές σας. Το καλό είναι ότι θα επωφεληθείτε πνευματικά καθώς έρχονται στα φως μέρη του εαυτού σας που έχετε την τάση να κρύβετε. Είναι καλύτερα να τα αντιμετωπίσετε με ευθύ τρόπο παρά να τα προβάλλετε σε ένα σύντροφο που μετά φαίνεται να προκαλεί αναστάτωση στη ζωή σας. Όλο αυτό θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για την είσοδο του Δία στο ζώδιό σας από τον Μάιο και για 12 μήνες, όπου θα έχετε την ευκαιρία να προσδιορίσετε το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Εάν έχετε νιώσει αόρατοι με τον Δία στον Κριό, ο Δίας στον Ταύρο μπορεί να σας φέρει περισσότερη προσοχή, χαρά και ενθουσιασμό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Φωφώ