Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Αιγόκερω 2024

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Αιγόκερως 2024 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Αιγόκερε, μάθε πως θα είναι το 2024 στα αισθηματικά σου:

Το αίμα κυλά καυτό στις φλέβες σας!

Ζείτε το πάθος, τη χαρά και τον αισθησιασμό! Με τον Δία να συνεχίζει το χαρούμενο ταξίδι του στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας μέχρι 26 Μαΐου, έχετε τη διάθεση να εξερευνήσετε όλους τους δρόμους της αγάπης, της λαγνείας και της διασκέδασης. Ακόμα κι αν είστε σε σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτός ο ευοίωνος πλανήτης μπορεί να ανάψει τις σπίθες του πάθους και νιώθετε να ξαναρέει καυτό το αίμα στις φλέβες σας! Οι πρώτοι πέντε μήνες του έτους θα μπορούσαν να σας φέρουν πολλή τύχη στο μέτωπο των γνωριμιών. Η εκτίμησή σας για τα καλύτερα πράγματα στη ζωή αυξάνεται, γίνεστε περισσότερο ποιοτικοί και αισθησιακοί. Ανοίγουν νέες πόρτες στο μέλλον σας προετοιμάζοντάς σας για την ευτυχία.

Το φεγγάρι σας αναγκάζει να κάνετε δύσκολες επιλογές.

Η Ηλιακή έκλειψη του Απρίλη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, ανάβει τα φώτα στις οικογενειακές σας υποθέσεις και στο σπίτι σας. Σκέφτεστε μια μεγάλη μετακίνηση; Αυτό το κοσμικό γεγονός μπορεί να φωτίσει τον δρόμο. Εάν όχι, μπορεί να σας ενθαρρύνει να ανανεώσετε το περιβάλλον διαβίωσής σας, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Μπορεί επίσης να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια σημαντική ερωτική απόφαση: Να κάνετε οικογένεια ή να κλείσετε την πόρτα σε κάποιον/α που δεν πρόκειται ποτέ να σας δώσει ό, τι θέλετε. Το φεγγάρι θα σας αναγκάσει να κάνετε δύσκολες επιλογές, αλλά ό, τι κι αν συμβεί θα είναι πραγματικά προς το συμφέρον σας. Απελευθερωθείτε από τοξικές σχέσεις και καταστάσεις στη ζωή σας και θεραπεύστε τις πληγές του παρελθόντος που ακόμα πονάνε.

Ο Πλούτωνας κάνει την πολυαναμενόμενη έξοδό του από το ζώδιό σας.

Όλα αρχίζουν να αλλάζουν το 2024, απελευθερώνοντάς σας από το βάρος κάποιων έντονων μεταμορφώσεων στις σχέσεις σας τα τελευταία χρόνια, είστε έτοιμοι να αφεθείτε στην αγάπη και τον ρομαντισμό. Με τον Πλούτωνα να φεύγει οριστικά από το ζώδιό σας, η αυτοπεποίθησή σας επανέρχεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο μετασχηματιστής Πλούτωνας έχει διαβρώσει όλες τις μάσκες που φορούσατε, νιώθετε τώρα μια γλυκιά απελευθέρωση. Με την αυτοεκτίμησή σας να έχει αναστηθεί, αυτός ο πλανήτης εισέρχεται με δύναμη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών και των αξιών. Ετοιμαστείτε να επαναπροσδιορίσετε ολόκληρη τη στάση σας σε σχέση με τα χρήματα και τις αξίες σας. Αυτό δεν αφορά μόνο τη δημιουργία τραπεζικού λογαριασμού (αν και σίγουρα θα το κάνετε αυτό) αλλά θα σας διδάξει την αξία σας, οπότε προβάλετε αυτό που είστε. Η επιστροφή σας στην …. ερωτική πασαρέλα είναι δυναμική καθώς αφήνει το ζώδιό σας για πάντα. Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση!

Να γυρίσω πίσω ή όχι;

Καθώς κάνετε το ντεμπούτο σας στο μέτωπο της αγάπης, βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε τους … συμπαίκτες σας με σύνεση. Με τον ανάδρομο Άρη στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και της οικειότητας, στο τέλος του έτους, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με το ποιον θα καλέσετε στο σπίτι σας και θα βάλετε στην καρδιά σας, ειδικά επειδή ο ανάδρομος Άρης θα μπορούσε να προκαλέσει την επιστροφή πρώην εραστών που είχατε ήδη ξεπεράσει συναισθηματικά. Επειδή κάποιος/α φαίνεται ακαταμάχητα γοητευτικός και ανάβει το πάθος σας, αυτό δεν σημαίνει ότι προορίζεται να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία της ζωής σας. Δώστε του μια δίκαιη ευκαιρία να κερδίσει την καρδιά σας, αλλά μην παραβλέπετε τυχόν κόκκινες σημαίες, όπως μπερδεμένα μηνύματα, αποδοκιμασία ή συμπεριφορά που μοιάζει με ντίβα.

Εκφράζεστε με άμεσο, ώριμο και σίγουρο τρόπο.

Μιλήστε τη γλώσσα της αγάπης! Με την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθύς, μαζί με τη Σεληνιακή έκλειψη του Σεπτέμβρη, στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας έχετε αυξημένη ικανότητα να εκφράζεστε με άμεσο, ώριμο και σίγουρο τρόπο. Γίνεστε πιο διπλωματικοί και πιο στρατηγικοί σε ό, τι λέτε στους άλλους, βελτιώνοντας τόσο τις δεξιότητές σας στο φλερτ όσο και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε διαφωνία με τον αγαπημένο σας. Ο Κρόνος σας βοηθά να μεταφέρετε το μήνυμά σας με ισχυρό τρόπο, είστε δεξιοτέχνες στην ομιλία, τη σκέψη και στην αποστολή μηνυμάτων. Αν νιώθατε ανήσυχοι για να πείτε στους άλλους την προσωπική σας ιστορία, ο Κρόνος μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους φόβους σας. Ξεπερνάτε τις ανασφάλειές σας που σας εμπόδιζαν να μοιραστείτε αυτό που σας αρέσει και αισθάνεστε. Τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς ο Κρόνος παραμένει σε αυτόν τον τομέα του χάρτη σας, μπορείτε να βελτιώσετε την επικοινωνία σας και να γίνετε πιο ποιητικοί και ρομαντικοί.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ