Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Παρθένο 2024

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Παρθένος 2024 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Παρθένε, μάθε πως θα είναι το 2024 στα αισθηματικά σου:

Μεταμορφώνεται σε βάθος η ερωτική σας ζωή.

Το σύμπαν θέλει να σας κάνει να νιώσετε τα πιο φλογερά πάθη και το καταφέρνει! Η έκλειψη Ηλίου τον Απρίλη ενεργοποιεί τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, ξυπνώντας μέρη της προσωπικότητάς σας που μπορεί να ήταν σε λήθη για πολύ καιρό. Αυτή η αναζωπύρωση της λανθάνουσας επιθυμίας σας μπορεί να σας εκπλήξει αρχικά, αλλά καθώς ακολουθείτε το ένστικτό σας μπορείτε να εμβαθύνετε τη σχέση σας δημιουργώντας μεγαλύτερη οικειότητα και εμπιστοσύνη. Η ευεξία σας και η καλή φυσική σας κατάσταση είναι σημαντικά για σας και τώρα ακόμα περισσότερο καθώς οδεύετε σε ένα συναισθηματικό και ψυχικό μετασχηματισμό. Εξερευνήστε την ισορροπία νου-σώματος-ψυχής, τυχόν παθήσεις ή μυστηριώδη συμπτώματα μπορεί να προέρχονται από τον πόλεμο με τους κακούς σας δαίμονες. Μεταμορφώστε την ερωτική σας ζωή και αποβάλετε οποιαδήποτε υποκείμενη συναισθηματική ανησυχία. Προσέξτε επίσης την τάση σας να γίνεστε εμμονικοί και κτητικοί επειδή είστε από τη φύση σας τελειομανείς και υπερβολικά σχολαστικοί.

Ξεκινά μια μακρά περίοδος βαθιάς εσωτερικής μεταμόρφωσης γύρω από το ποιον επιλέγετε στη ζωή σας και τι θέλετε να μοιραστείτε μαζί. Το φεγγάρι σας ωθεί να αναρωτηθείτε εάν η σχέση που έχετε εξακολουθεί είναι κατάλληλη για εσάς. Από την άλλη πλευρά, οι συνήθειες και τα μοτίβα που δεν σας εξυπηρετούν πλέον μπορεί επίσης να χρειάζονται βαθιά αλλαγή. Αυτή είναι μια από εκείνες τις χρονιές που σας κάνει να αναρωτιέστε: «Πώς βλέπω τη σχέση μου σε πέντε χρόνια;» Εάν η απάντηση απαιτεί να αλλάξετε εντελώς το πρόγραμμά σας προς όφελος μιας σχέσης που δεν τρέφει την ψυχή σας, φύγετε μακριά τρέχοντας. Κάντε το τώρα για να μην σας στοιχειώσει αργότερα.

Βαθύτερη δέσμευση ή τέλος;

Ο Κρόνος χτυπά την πόρτα του εβδόμου οίκου σας, των σοβαρών σχέσεων, και μαζί με τη Σεληνιακή έκλειψη του Σεπτέμβρη, ξεκινούν μια σειρά καρμικών μαθημάτων δυόμισι ετών σχετικά με τον τρόπο που βλέπετε τις σχέσεις σας. Μπορεί επιτέλους να σοβαρευτείτε σε μια ερωτική σχέση και να αισθάνεστε ότι είναι καιρός να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Η χαρακτηριστική προσοχή του ζωδίου σας στη λεπτομέρεια είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να φτάσετε στην τελειότητα της σχέσης σας φέτος, ακόμα κι αν είστε σε μια χαλαρή σχέση αυτή τη στιγμή. Τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε να ανακαλύπτετε με ποιον και σε τι θέλετε να δεσμευτείτε καθώς νιώθετε πιο υπεύθυνοι και ώριμοι και αναλαμβάνετε μεγαλύτερη ευθύνη για τις πράξεις σας. Εάν είστε μόνοι, πιθανότατα γίνεστε πιο επιλεκτικοί και απαιτητικοί με τους υποψήφιους συντρόφους σας και αναζητάτε περισσότερη σταθερότητα.

Εάν είστε σε σχέση, μην εκπλαγείτε αν δείτε ότι τα πράγματα οδεύουν σε ένα βαθύτερο επίπεδο δέσμευσης και προχωρήσετε σε μια πιο σοβαρή φάση. Ο Κρόνος σας βοηθά να πάρετε σταθερές αποφάσεις πράγμα που σημαίνει σταθερότητα αν νιώθετε ότι η σχέση σας μπορεί να αντέξει σε κλυδωνισμούς και έχει γερά θεμέλια. Διαφορετικά, μπορεί ακόμα και να αποφασίσετε τον τερματισμό της αν έχει περάσει την ημερομηνία λήξης της. Ανεξάρτητα από το τι θα κάνετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε διασταυρώσει τα πάντα. Είτε εξετάζετε έναν αρραβώνα, τη διάλυση ενός γάμου ή μια νέα ερωτική σχέση, αυτή δεν είναι μια κατάσταση όπου θέλετε να βιαστείτε. Προχωρήστε αργά και σκεφτείτε τις λεπτομέρειες.

Πάρτε το μονοπάτι που θα προσθέσει ομορφιά και πάθος στη ζωή σας.

Όσο ο Δίας βρίσκεται στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, μέχρι της 26 Μαΐου, τα ταξίδια, η περιπέτεια και η διεύρυνση του μυαλού σας είναι προτεραιότητά σας και μπορεί να λαχταράτε να κλείσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Ίσως η δουλειά σας να σας οδηγήσει εκεί, αλλά αν όχι, κοιτάξτε έναν χάρτη και δείτε ποια ήπειρος ή πολιτισμός έχει μεγαλύτερη απήχηση σε εσάς. Εάν δεν είναι δυνατό να φύγετε, ίσως θέλετε απλώς να εστιάσετε στη διεύρυνση του ανώτερου μυαλού σας. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει την εκμάθηση μιας νέας γλώσσας ή την παρακολούθηση ενός διαδικτυακού μαθήματος σε ένα θέμα που σας αρέσει. Το συμπέρασμα: Το να κάθεστε στον καναπέ σας και να κάνετε τα ίδια και τα ίδια απλά δεν είναι τώρα καλή επιλογή. Οποιοδήποτε μονοπάτι είναι συναρπαστικό και περιπετειώδες πιθανότατα θα προσθέσει ομορφιά και πάθος στον σκοπό της ζωής σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms