Μόδα για να νιώθετε όμορφα, χρώματα σας ταιριάζουν.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
25
06
2019

Μόδα για να νιώθετε όμορφα, χρώματα σας ταιριάζουν.

E-zwdia

Η μόδα δεν έχει πάντα σχέση με τα χρώματα κι αυτά που φοράτε τώρα πιθανότατα αντικατοπτρίζουν τη διάθεση που είχαν όταν ντυθήκατε το πρωί. Τα σκούρα χρώματα, ιδιαίτερα το μαύρο, αποπνέουν δύναμη και εξουσία, ενώ οι ουδέτερες ή παστέλ αποχρώσεις σας κάνουν να δείχνετε πιο προσιτοί. Το κόκκινο δείχνει δραστήριο άτομο, ενώ το κίτρινο φανερώνει πνευματική διαύγεια.

Ο συνδυασμός ρoζ και μαύρου συνδέεται με την υψηλή θέση στην κοινωνική ιεραρχία, ενώ το μπλε δείχνει εμπιστοσύνη. Το πράσινο είναι χαλαρωτικό και είναι το χρώμα που προτιμούν όσοι παίζουν το ρόλο του μεσολαβητή ή του θεραπευτή ή θέλουν να δημιουργήσουν καλές σχέσεις με τους άλλους. Εκτός από το ρόλο τους στον επαγγελματικό τομέα, υπάρχουν χρώματα που κατά παράδοση θεωρούνται πιο θηλυκά και άλλα που θεωρούνται πιο αρσενικά.

Για παράδειγμα το ροζ θεωρείται κοριτσίστικο επειδή υποτίθεται ότι αντικατοπτρίζει τα ρομαντικά αισθήματα. Ομοίως, το λευκό στους νέους  άντρες υποτίθεται ότι τους εμποδίζει να εκδηλώσουν τα πραγματικά τους συναισθήματα. Γενικά τα ρούχα που φοράμε δείχνουν πως νιώθουμε και πως σκεφτόμαστε, πως επιλέγουμε να μεταχειριζόμαστε τους άλλους και πως θα θέλαμε οι άλλοι να μας μεταχειρίζονται.

 

Πες μου πως ντύνεσαι, να σου πω ποιος είσαι....


Κόκκινο: Το κόκκινο σας κάνει να δείχνετε δραστήριοι, επιθετικοί, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και κτητικοί. Φανερώνει ένα επίμονο και ακούραστο άτομο. Εάν από πάνω φορέσετε κάτι λευκό, σημαίνει ότι έχετε ανάγκη από ασφάλεια.

Πορτοκαλί: Αυτό το χρώμα δείχνει παρορμητικό άτομο, που δε διστάζει να φτάσει στα άκρα. Όσοι προτιμούν το πορτοκαλί είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν όλα τα εμπόδια και να φτάσουν στην κορυφή. Εύθυμοι από τη φύση τους, δεν ανέχονται να τους αγνοούν.

Γκρι: Το γκρι φανερώνει ουδετερότητα και ήρεμη ψυχική διάθεση. Γενικά φανερώνει κομψό άτομο, όταν όμως συνδυάζεται με άλλα μουντά χρώματα, δείχνει χαμηλή αυτοπεποίθηση.

Κίτρινο: Η παιδική ηλικία έχει διαμορφώσει τον τρόπο που σκέφτεται και αισθάνεται το άτομο που αγαπάει το κίτρινο χρώμα. Δυσπιστεί απέναντι σε όσους δε γνωρίζει καλά. Στον έρωτα παθιάζεται και επιδιώκει μια ευτυχισμένη κατάληξη.

Πράσινο: Το πράσινο δείχνει μια σχετικά ήρεμη φύση, ένα άτομο με διπλωματικές ικανότητες που βλέπει σφαιρικά ένα επιχείρημα. Πρόκειται για μια τρυφερή προσωπικότητα, συχνά εκδηλωτική, ένα άτομο που του αρέσει να δίνει και να παίρνει.

Τιρκουάζ: Αυτό το χρώμα φανερώνει έμπνευση ή διαίσθηση, αλλά και ικανότητα έκφρασης. Τα άτομα που προτιμούν αυτό το χρώμα έχουν εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους και είναι ανεξάρτητα.

Μαύρο: Το μαύρο χρώμα έχει διττή σημασία: είτε πρόκειται για άτομο που προτιμάει να χάνεται μέσα στο πλήθος είτε για κάποιο άτομο που ξεχωρίζει χάρη στην αυτοπεποίθηση και τη δύναμή του.

Μπλε: Το μπλε δείχνει άτομο που θέλει να επικοινωνεί ανοιχτά και με απλό τρόπο, αλλά δεν ανοίγεται εύκολα όσον αφορά το βαθύτερο εαυτό του. Το μπλε φανερώνει επίσης ένα άτομο που είναι πρόθυμο να ακούσει τους άλλους.

Βιολετί: Όσοι προτιμούν αυτό το χρώμα έχουν δημιουργικά χαρίσματα και χρειάζονται το δικό τους, προσωπικό χώρο για να εκφραστούν. Η προσέγγισή τους στη ζωή είναι κυρίως πνευματική και λιγότερο υλική.

Ροζ: Το ροζ αποκαλύπτει μια ζεστή, άνετη, ευχάριστη προσωπικότητα με ρομαντικές σκέψεις. Αυτό το άτομο θέλει να νιώθει επιθυμητό και στον έρωτα είναι στοργικό και παιχνιδιάρικο.

Καφέ: Το καφέ δείχνει άτομο που αποζητά την ασφάλεια και την ισορροπία. Δίνει μεγάλη σημασία στην ισότητα και θέλει πάντα να ανταποδίδει αυτά που του προσφέρονται.

Λευκό: Το λευκό είναι το χρώμα της φρεσκάδας και του νέου ξεκινήματος. Και εδώ υπάρχει διττή σημασία: αυτός που το φοράει μπορεί να είναι ένα πρωτοποριακό άτομο ή κάποιος που ασκεί έντονη κριτική στους άλλους και που χαρακτηρίζεται από συντηρητισμό, κυρίως όσον αφορά την έκφραση των συναισθημάτων του. Ωστόσο, οι άνθρωποι που προτιμούν το λευκό χρώμα δε διστάζουν να παίρνουν ρίσκα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-06-2019 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms