Οι δύο όψεις του χαρακτήρα μας! Δύναμη VS Αδυναμίες
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
04
06
2013

Οι δύο όψεις του χαρακτήρα μας! Δύναμη VS Αδυναμίες

Μάγκυ Παππά

Καθένας από εμάς, έχει μία αδύναμη και μία δυνατή πλευρά στο χαρακτήρα του. Πώς θα μάθουμε λοιπόν, ποια είναι η δυνατή και ποια η αδύνατη πλευρά μας; Σας παραθέτω παρακάτω, σύμφωνα με την Αστρολογία, τα «καλά» και τα «κακά» στοιχεία του χαρακτήρα μας, βάση ζωδίου!

 

Οι δύο όψεις του χαρακτήρα μας!

 

ΚΡΙΟΣ

Πρόκειται για έναν ανεξάρτητο και παράλληλα θαρραλέο χαρακτήρα, που αναμφισβήτητα, δε φοβάται τίποτα και κανέναν, ενθαρρύνοντας τους άλλους γύρω του! Η αισιοδοξία των Κριών, τους βοηθά να βλέπουν τη ζωή από μια άλλη οπτική γωνία, κάνοντάς τους πολλές φορές ενθουσιώδεις και παθιασμένους με τη ζωή, ζώντας καθημερινά στο έπακρο! Οι αδυναμίες των Κριών, μας παραθέτουν σ’ ένα χαρακτήρα άκρως ανυπόμονο και ευέξαπτο, που πολλές φορές, θυμώνουν με το παραμικρό και αυτόματα ηρεμούν και γαληνεύουν. Αυτό συμβαίνει, γιατί είναι κυκλοθυμικοί, με εξάρσεις, όπου και κατευνάζουν στιγμιαία. Γι’ αυτό, αρκετά συχνά, θεωρούνται αρκετά πολύπλοκοι και ευέξαπτοι χαρακτήρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι έχουν αρκετά δυνατά σημεία στο χαρακτήρα τους και θα λέγαμε, πως είναι αρετές τους. Είναι πιστοί και φερέγγυοι χαρακτήρες και δεν πρόκειται να σε προδώσουν ποτέ, σε κανένα επίπεδο σχέσεων, είτε φιλικό, είτε ερωτικό. Η υπομονή τους είναι ανεξάντλητη και η καρδιά τους γενναιόδωρη. Όμως, έχουν και αδύνατα σημεία στο χαρακτήρα τους, όπως την κτητικότητα και το πείσμα. Συχνά θεωρούν, ότι τους ανήκουν τα πάντα, όταν τα κρατάνε στα χέρια τους ή στην καρδιά τους, με αποτέλεσμα, ακόμα και τα έμψυχα να τα θεωρούν δικά τους! Παράλληλα όμως είναι και υλιστές, που ακόμα και τα άψυχα, παίρνουν ένα ρόλο στη ζωή τους και αγγίζοντάς τα, τα κάνουν πλέον δικά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αρετή των Διδύμων, είναι κυρίως η εξυπνάδα τους! Είναι από τα άτομα που δεν τους ξεφεύγει τίποτα και παράλληλα, με την ενέργεια που έχουν, κάνουν τα πάντα για να καταφέρουν να κάνουν το αδύνατο, δυνατό! Είναι πνευματώδεις και προσαρμόζονται εύκολα και παντού. Μπορεί ακόμα και να ανακαλύψουν, πως “τετραγωνίζεται ένας κύκλος”, καθότι ευρηματικοί και φιλόδοξοι. Το κακό με τους Διδύμους είναι, πως ναι μεν οι αρετές τους είναι σημαντικές, όμως, οι βασικές αδυναμίες τους από την άλλη, είναι εξίσου αρκετές ,για να μη μας αφήνουν να δούμε τη θετική αυτή πλευρά, του χαρακτήρα τους! Είναι πανούργοι και επιφανειακοί, υπονομεύοντας καταστάσεις, δείχνοντας έναν άλλον εαυτό. Είναι αρκετά αναποφάσιστοι, αλλάζοντας συνεχώς διαθέσεις και απόψεις, καθώς είναι και παρορμητικοί. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, μας δείχνουν πως έχουν δύο όψεις προσώπου, όπως αυτήν του νομίσματος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα δυνατά σημεία στους Καρκίνους, τα αντιλαμβανόμαστε απ’ την αρχή! Η κατανόηση και η υπομονή τους σε καταστάσεις και συγκυρίες, είναι εξαιρετικές! Είναι πιστοί και αληθινοί, κάνοντας τους άλλους να τους εμπιστεύονται τα πάντα. Ποτέ δε θα σας διαψεύσουν, γιατί η φερεγγυότητα που τους διακατέχει, τους καθιστά αυτόματα έμπιστους, κατανοώντας τις αξίες της ζωής! Καθότι όμως κυκλοθυμικοί, έχουν εξάρσεις και αυτόματα υπέρ-ευαισθητοποιούνται, με αποτέλεσμα να γίνονται εγωκεντρικοί, κάνοντας τους άλλους να ασχολούνται συνεχώς μαζί τους. Είναι από τα άτομα που όταν θεωρούν κάποιον «κτήμα» τους, γατζώνονται πάνω του και νιώθουν εξαρτημένοι απ’ αυτόν!

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες πατάνε γερά τα πόδια τους στη γη, με γενναιότητα και φιλοδοξία! Είναι σίγουροι για τον εαυτό τους και στηρίζουν τις απόψεις τους. Πιστοί σαν φίλοι και εραστές, με γενναιόδωρη καρδιά, ενθαρρύνουν τους πάντες γύρω τους! Είναι από τα πιο καλόκαρδα ζώδια, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και καλοσύνη. Όμως, όταν το ποτάμι κυλά παρακάτω, ανακαλύπτετε και την αντίθετη όχθη του ποταμού…Εκεί λοιπόν, βλέπετε ένα χαρακτήρα άκρως μελοδραματικό και πεισματάρη, έτοιμο να σας τυραννήσει  με επιδεικτικό τρόπο. Η ματαιοδοξία τους πολλές φορές, δεν τους αφήνει να βγάλουν την τόσο καλή πλευρά του χαρακτήρα τους κι έτσι, αρκετά συχνά…παρεξηγούνται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το καλό με τους Παρθένους είναι, πως οτιδήποτε κάνουν και σε οποιονδήποτε τομέα, το κάνουν σχολαστικά και αξιόπιστα. Η παρατηρητικότητα που τους διακρίνει, μπορεί ακόμα και να σώσει κάποιον, απ’ το χειρότερο λάθος! Είναι αναλυτικοί και χρήσιμοι σε ποικίλα θέματα και προβλήματα της ζωής. Στην αντίθετη πλευρά όμως, οι αδυναμίες τους, τους κάνουν να φαίνονται ψυχροί και δύσπιστοι. Όταν τους πιάσει «το στραβό» τους, δεν μπορεί κανείς να τους μιλήσει και γενικά αποφεύγουν τα «πολλά-πολλά», κάνοντάς τους, να φαίνονται αδιάλλακτοι και απομακρυσμένοι.

ΖΥΓΟΣ

Η καλή όψη του χαρακτήρα τους, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται από το πόσο χαρούμενοι και φιλόξενοι άνθρωποι είναι. Οι Ζυγοί αγαπούν τη ζωή και είναι ιδεαλιστές, αναζητώντας την ειρήνη σε όλο τον κόσμο! Το κακό με τους Ζυγούς είναι, πως αρκετές φορές έρχονται σε θέση να μην μπορούν να αποφασίσουν για κάτι, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό, βάζοντας τα πάντα «στη ζυγαριά» κι αν δεν αντισταθμίσουν στην ίδια θέση, δεν προχωράνε παραπέρα κι αυτό, τους καθιστά εντελώς επιφανειακούς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παθιασμένοι για τη ζωή, οι Σκορπιοί επινοούν και εφεύρουν πράγματα που δε φαντάζει ο νους! Είναι άκρως παρατηρητικοί και πιστοί, όχι μόνο στις σχέσεις τους, αλλά και στις αξίες της ζωής. Ο δυναμισμός που αποπνέουν, τους παραπέμπει να κάνουν τα πιο τολμηρά και επικίνδυνα πράγματα. Όμως, τα ελαττώματά τους πολλές φορές, είναι εις βάρος τους, όπως για παράδειγμα, το τσίμπημα ενός σκορπιού…δηλητηριάζοντας τον ίδιο! Πάσχουν από εμμονές και είναι καχύποπτοι. Ζηλεύουν και φθονούν τους άλλους, θέλοντας πάντα να βρίσκονται αυτοί στο βάθρο, μην αφήνοντας κανέναν να ανέβει ούτε καν στο ίδιο σκαλί μ’ αυτούς. Δε διαπραγματεύονται και δεν υποχωρούν με τίποτα και για κανένα λόγο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανεξαρτησία και η ευθύτητα που τους κυριεύει, τους καθιστά να αποπνέουν μία αύρα ελευθερίας και ανιδιοτέλειας. Οι Τοξότες είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδεις, βλέποντας τη ζωή σαν μία ήρεμη λίμνη, που ρίχνοντάς της μια πέτρα, της ταράζεις τα νερά! Λατρεύουν τη ζωή και τη ζούνε στο έπακρο, βλέποντας τα πάντα με αισιοδοξία. Το κακό με τους Τοξότες είναι, πως συχνά αδιαφορούν και βαριούνται εύκολα. Είναι άτομα ευερέθιστα και ασυγκίνητα, κάνοντας τους άλλους να θεωρούν πως δεν τους καίγεται καρφί, παρά μόνο για τον εαυτό τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι άτομα φιλόδοξα και πολυμήχανα. Η υπομονή τους είναι μεγάλη και η υπευθυνότητά τους, κάνει τους άλλους να βασίζονται συχνά σε αυτούς! Οι Αιγόκεροι είναι πολύ πιστοί και εργατικοί, προκαλώντας το θαυμασμό των γύρων τους. Το κακό με τους Αιγόκερους είναι, πως είναι απόλυτοι με τις απόψεις και τα ιδανικά τους και αρκετά δύσπιστοι, με αποτέλεσμα να κάνουν του κεφαλιού τους, χωρίς να πείθονται και να υπολογίζουν τίποτα και κανέναν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι εφευρετικοί, κάνοντας τους άλλους να θαυμάζουν την εξυπνάδα και την ευφυία τους. Είναι πνευματώδεις και έχουν πρωτότυπες ιδέες. Αγαπάνε πολύ τους ανθρώπους και τους συμπονούν και συχνά γίνονται καλοί φίλοι και εραστές, χωρίς ποτέ να ζητάνε ανταλλάγματα από τους άλλους! Το κακό με τους Υδροχόους είναι, πως αρκετά συχνά σαρκάζουν τους γύρω τους, με αποτέλεσμα οι άλλοι, να τους παρεξηγούν. Κηρύσσουν επανάσταση αν με κάτι ενοχληθούν και πεισμώνουν τόσο πολύ, που μπορεί να πάψουν να μιλούν σε κάποιον, μέχρι να τους περάσει!

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθείς είναι αφοσιωμένα και ευπροσάρμοστα άτομα. Δένονται πολύ με τους φίλους και τους οικείους τους, κάνοντάς τους  εξαιρετικά συναισθηματικούς! Προσαρμόζονται εύκολα, δείχνοντας κατανόηση και όντας δημιουργικοί, σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής. Τα ευαίσθητα σημεία και οι αδυναμίες τους, τους καθιστούν εξαιρετικά ευαίσθητους και αναποφάσιστους, δίνοντας στους άλλους την εντύπωση, πως είναι αρκετά αδύναμα όντα!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-06-2013 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta