Οικονομική κρίση και ζώδια. Πως να επιβιώσετε στην οικονομική κρίση;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
02
07
2019

Οικονομική κρίση και ζώδια. Πως να επιβιώσετε στην οικονομική κρίση;

E-zwdia

Η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει φόβους σε όλους μας για μια ενδεχόμενη οικονομική κατάρρευση. Όλοι μας ανησυχούμε για την οικονομική σταθερότητα της χώρας, για το τι πρόκειται να συμβεί με τα χρήματά μας, τη δουλειά μας, το σπίτι μας, ακόμα και την οικογένειά μας και πώς η ύφεση θα μπορούσε να επηρεάσει τη ζωή μας.

Πώς μπορούμε να επιβιώσουμε από την οικονομική κρίση;

 
Να κάνουμε ένα οικονομικό πλάνο, λαμβάνοντας υπόψη τα χρέη και τα περιουσιακά μας στοιχεία και να αξιολογήσουμε τις οικονομικές δυνατότητές μας. Ο οικονομικός προγραμματισμός και προϋπολογισμός είναι ένας καλός τρόπος για να αποφύγουμε τις οικονομικές ανατροπές. Μπορούμε να καταγράψουμε όλες τις μηνιαίες ή ετήσιες δαπάνες μας, το εισόδημά μας και οτιδήποτε άλλο επηρεάζει τα οικονομικά μας για να έχουμε μια πολύ καλύτερη αίσθηση για το πού βρισκόμαστε οικονομικά. Αυτό είναι το πρώτο ουσιαστικό βήμα για να έχουμε μια σταθερή οικονομική βάση. Ο προϋπολογισμός δεν χρειάζεται να είναι εξαιρετικά περίπλοκος, αλλά θα πρέπει να καλύπτει όλες τις βασικές δαπάνες σε σχέση με το εισόδημα. Θα μπορούσε επίσης να περιλαμβάνει επενδυτικές ιδέες, τρόπους για να μειώσουμε το κόστος και βοηθητικά μέτρα σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο απρόσμενο οικονομικό πρόβλημα.
 
Να επιδιώξουμε να εξοφλήσουμε τα χρέη μας και να αποφύγουμε νέα χρέη, πληρώνοντας με μετρητά αντί των πιστωτικών καρτών. Αν έχουμε χρέη, να επικοινωνήσουμε με τα άτομα που τους χρωστάμε και να τους αφήσουμε να γνωρίζουν την κατάστασή μας. Μπορούμε επίσης να διαπραγματευτούμε χαμηλότερες μηνιαίες πληρωμές, μέχρι να αλλάξει η κατάστασή μας. 
 
Να αλλάξουμε τις αγοραστικές μας συνήθειες και τα ψώνια μας και να μην κάνουμε περιττά έξοδα. Αγοράζοντας και χρησιμοποιώντας λιγότερο ακριβά αντικείμενα, αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να μειώσουμε τις δαπάνες μας σημαντικά. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από το αυτοκίνητο μέχρι τη θέρμανση στο σπίτι μας, τα τρόφιμα που αγοράζουμε ή οποιαδήποτε ασφάλιση έχουμε. Αυτό βοηθά, όσο είναι δυνατόν, στην εξοικονόμηση. Ο τρόπος που μπορούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα λέει πολλά για το πόσο καλά αντιλαμβανόμαστε την αποταμίευση. 
 
Το να χάσουμε τη δουλειά μας είναι η κλασική περίπτωση που μπορεί πραγματικά να μας προκαλέσει οικονομική ανασφάλεια. Έτσι είναι λογικό να πάρουμε ένα ή περισσότερα μέτρα για την προστασία από αυτό. Ένας τρόπος είναι κάποιο είδος αποζημίωσης, κατανοώντας με σαφήνεια ποια είναι τα δικαιώματά μας. Ένας άλλος τρόπος για να προφυλαχθούμε από τα προβλήματα που συνδέονται με την απώλεια της εργασίας είναι να έχουμε διαθέσιμες εναλλακτικές πηγές εισοδήματος. 
 
Να προσέχουμε οι επενδύσεις μας να είναι ασφαλείς. 
 
Να κοινωνικοποιηθούμε, επεκτείνοντας τις γνωριμίες μας, διότι σε περίπτωση οικονομικής δυσπραγίας, η ζωή μας θα εξαρτηθεί από τη συνεργασία με τους άλλους.
 

Ας δούμε λοιπόν τώρα τι λάθη κάνουν τα ζώδια κατά τη διαχείριση της οικονομικής τους κατάστασης και πώς μπορούν να επιβιώσουν μέσα στην οικονομική κρίση:

 

ΚΡΙΟΣ

Είστε παρορμητικοί κατά την ανάληψη οικονομικών ρίσκων και τις περισσότερες φορές νιώθετε ότι βρίσκεστε σε ένα χάος. Καλό θα ήταν να πάρετε τις συμβουλές των άλλων υπόψη σας, κατά τη λήψη οικονομικών αποφάσεων και επενδύσεων. Όσον αφορά την οικονομική κρίση, δεν πτοείστε με τίποτα κι ακόμα κι αν είστε χωρίς χρήματα, με την τόλμη σας και την αισιοδοξία σας, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε τον δρόμο να ξεφύγετε από αυτήν.
 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη σταθερότητα και την αξιοπιστία σας, ξέρετε καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο πώς να διαχειριστείτε τα χρήματά σας. Είστε συνετοί και θέτετε προγραμματισμό, προκειμένου να έχετε οικονομική ασφάλεια. Δε θέλετε να στερηθείτε την πολυτέλεια και τις ανέσεις σας, γι’ αυτό θα προτιμούσατε να πάρετε ακόμα και δάνειο για να πληρώσετε για το πολυτελές αυτοκίνητό σας και τα έπιπλά σας!
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε αρκετά επιπόλαιοι και σπαταλάτε με μεγάλη ευκολία τα χρήματά σας, γι’ αυτό και σπάνια έχετε καταθέσεις σε τραπεζικό λογαριασμό. Προσπαθήστε να θέσετε προγραμματισμό, περιορίζοντας τις σπατάλες σας και αυξάνοντας τις αποταμιεύσεις σας. Θα μπορούσατε επίσης να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας ότι προσπαθείτε να επιτύχετε ένα στόχο. Ίσως ακόμα και να σκέφτεστε να αλλάξετε τόπο διαμονής, προκειμένου να περνάτε πιο ευχάριστα και να μη σκέφτεστε την οικονομική κρίση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλετε τόσο πολύ να φροντίζετε για όλους τους άλλους, που στο τέλος δεν μένουν και πολλά χρήματα για τον εαυτό σας. Πριν δώσετε τα χρήματά σας στους αγαπημένους σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε και κάποια κρυμμένα μόνο για τον εαυτό σας. Η οικονομική κρίση περιορίζει την ασφάλεια που τόσο αναζητάτε, γι’ αυτό μπορεί και να σκέφτεστε να μείνετε με την οικογένειά σας ή ακόμα και να συγκατοικήσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο για να μοιραστείτε τα έξοδα!
 

ΛΕΩΝ

Αγαπάτε την πολυτέλεια και τη χλιδή και αυτό φαίνεται στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Προσπαθήστε να βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να ικανοποιήσετε τις αδυναμίες σας και μη δημιουργείτε χρέη. Θα κάνετε κάτι δραστικό, προκειμένου να ξεφύγει η προσοχή σας από την οικονομική κρίση, η οποία έχει αρνητικό αντίκτυπο στην περηφάνια και τον εγωισμό σας και θα εξερευνήσετε εναλλακτικές λύσεις στις ακριβές απολαύσεις σας.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δε φοβάστε την οικονομική κρίση, γιατί είστε εργατικοί και μπορείτε να αναλάβετε οποιαδήποτε εργασία, όχι μόνο για να φέρετε εις πέρας τα προς το ζην, αλλά και για να βοηθήσετε τους άλλους ανθρώπους. Προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι εξυπηρετείτε πρώτα τον εαυτό σας, έτσι ώστε να μπορείτε να εξυπηρετήσετε καλύτερα τους άλλους. Δε θεωρείτε ότι για σας υπάρχει οικονομική κρίση, από τη στιγμή που εργάζεστε για την εξοικονόμηση. 
 

ΖΥΓΟΣ

Η αγάπη σας για την ομορφιά, την άνεση και την καλοπέραση μπορεί να σας αναγκάσει να δημιουργήσετε χρέη. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε λιγότερο δαπανηρούς τρόπους για να περνάτε καλύτερα στη ζωή σας και για να μπορέσετε να επιβιώσετε μέσα σε μια κακή οικονομία. Το ευτύχημα με σας είναι ότι θα λάβετε αρκετά δώρα ή οικονομικές παροχές από γνωστούς ή φίλους, απλά επειδή σας λατρεύουν!
 

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για την αισθηματική σου ζωή τώρα μπορείς να τα μάθεις με ένα τηλεφώνημα στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων στο 14540 ή με sms στείλε ΚΙΚΗ στο 54529.

Οι αστρολόγοι του e-zwdia.gr είναι εδώ για να σε συμβουλέψουν και να σου πουν όλα όσα θα γίνουν! Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 900-19-220 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε μια ισχυρή ικανότητα να δημιουργείτε κεφάλαια, αλλά μπορεί να παρασυρθείτε από τις μάχες εξουσίας με τους άλλους. Κρατήστε τα συναισθήματά σας μακριά από τις οικονομικές συναλλαγές σας και εκφράστε τα κάπου αλλού! Μπορείτε να έχετε τον έλεγχο του εαυτού σας κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης και διορθώνετε τα πράγματα, απλά με το να κάνετε οικονομία. Το σίγουρο είναι ότι θα επιβιώσετε και θα βγείτε πιο δυνατοί.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περιπετειώδεις όπως είστε με τα οικονομικά σας, όταν ξοδεύετε, ξοδεύετε υπερβολικά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει συνετό οικονομικό προγραμματισμό, πριν κάνετε σημαντικές αγορές και οικονομικά ανοίγματα. Εσείς θα επιβιώσετε μέσα στην οικονομική κρίση, γιατί είστε αισιόδοξοι και πιστεύετε στη θετική σκέψη. Μην ξεχνάτε όμως ότι θα σας βοηθήσει και η τύχη!
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο πρακτικός σας χαρακτήρας σπάνια κάνει λάθη, όταν πρόκειται για τα χρήματα, αλλά μπορεί να κάνετε λάθη, όταν συγχέετε την αγάπη με τα χρήματα! Κατά την διάρκεια της οικονομικής κρίσης, θα λειτουργήσει η οργανωτική σας σκέψη η οποία θα δημιουργήσει ένα λειτουργικό σχέδιο για την επιτυχία. Είστε σε θέση να έχετε τον έλεγχο των οικονομικών σας και θα θέσετε σε εφαρμογή ένα οικονομικό σχέδιο που θα σας βγάλει από την δυσμενή κατάσταση.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τρόπος που χειρίζεστε τα χρήματα ίσως είναι λίγο εκκεντρικός, όπως άλλωστε είστε και εσείς. Δαπανάτε περισσότερα από όσα έχετε στην πραγματικότητα ανάγκη. Κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης, θα προσπαθήσετε να φέρετε μια ισορροπία με την εξόφληση των λογαριασμών για να μην αγχωθείτε. Και με το εφευρετικό μυαλό σας θα βρείτε μια νέα λύση, την οποία όμως οι άλλοι μπορεί και να μην την καταλάβουν!
 

ΙΧΘΥΣ

Είστε τόσο συμπονετικοί και εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σας ξεγελάσουν, όταν πρόκειται για τα χρήματα. Να θυμάστε ότι τα συναισθήματα και τα οικονομικά δεν πρέπει ποτέ να μπερδεύονται. Γι’ αυτό, προτού εξυπηρετήσετε τους άλλους και πριν να πάρετε οποιεσδήποτε σημαντικές οικονομικές αποφάσεις, ελέγξτε όλα τα δεδομένα. Εσείς θα επιβιώσετε στην οικονομική κρίση, ταξιδεύοντας στον κόσμο του ονείρου και της φαντασίας…

Ημερομηνία Τροποποίησης:
02-07-2019 17:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms