Πώς αρέσει στο κάθε ζώδιο να περνά τον ελεύθερο χρόνο του!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
08
07
2013

Πώς αρέσει στο κάθε ζώδιο να περνά τον ελεύθερο χρόνο του!

Μάγκυ Παππά

Η κάθε ώρα που περνά είναι πολύτιμη για όλους μας! Γι' αυτό λοιπόν, δεν πρέπει να αφήνουμε το χρόνο να κυλά ανεκμετάλλευτος! Μετά από μια κουραστική μέρα, μία ώρα χαλάρωσης ή διασκέδασης είναι απαραίτητη, για να μπορέσουμε να πάρουμε την ενέργεια που μας χρειάζεται. Εσένα πως σου αρέσει να περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου; Διάβασε παρακάτω πως εκμεταλλεύεται το κάθε ζώδιο...τις ελεύθερες ώρες του!

 

Πως αρέσει στα ζώδια να περνούν τον ελεύθερο χρονο τους;

 

ΚΡΙΟΣ

Ένας Κριός είναι ενθουσιώδης και ενεργητικός. Βαριέται πολύ εύκολα και ψάχνει να βρει μια ασχολία ή μια δραστηριότητα για να περάσει το χρόνο του ευχάριστα. Τα χόμπι του περιλαμβάνουν συνήθως extreme sports, ιππασία, του αρέσει η ζωντανή μουσική ή ακόμα και να παρακολουθεί ευχάριστα προγράμματα στην τηλεόραση (όταν είναι σπίτι φυσικά…). Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Λόγω της ιδιαίτερης ιδιοσυγκρασίας του, ένας Ταύρος αγαπά την τέχνη. Είναι ένα αρκετά καλλιτεχνικό άτομο και λόγω του ότι είναι τεμπέλης από τη φύση του, βαριέται αφόρητα ότι έχει να κάνει με τη γυμναστική! Τα χόμπι ενός Ταύρου είναι η ζωγραφική, η γλυπτική, η κηπουρική, η μαγειρική, το ψάρεμα και ότι έχει να κάνει με μια δημιουργική ασχολία…χωρίς φυσικά να κουράζεται! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι αγαπούν να διεγείρουν το μυαλό τους και τους αρέσει να έχουν άψογη σωματική διάπλαση. Ένας Δίδυμος θα ασχοληθεί να εμπλουτίσει τις γνώσεις του και μετά θα ασχοληθεί με τη φυσική του κατάσταση. Το ρητό  «νους υγιής εν σώματι υγιεί» του ταιριάζει απόλυτα! Τα χόμπι του είναι η εκμάθηση ξένων γλωσσών, η λύση ενός παζλ, το σερφάρισμα στο internet και τα σπορ γενικά. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο καλύτερος φίλος του σπιτιού, αγάπα ότι σχετίζεται με αυτό. Τα χόμπι του έχουν να κάνουν με την εσωτερική  διακόσμηση, το μαγείρεμα, με συλλογές από αντίκες και νομισμάτων, όπως επίσης αγαπά τα ταξίδια και τις επισκέψεις στα μουσεία. Μπορεί όμως και να τον δεις να συμμετέχει και σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Και όσο για γυμναστική; Ένας διάδρομος (για το σπίτι) είναι μια καλή άσκηση. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΛΕΩΝ

Ένα Λιοντάρι αγάπα την κοινωνικοποίηση και του αρέσει να γνωρίζει κόσμο συνεχώς. Θα βρει το καλύτερο γυμναστήριο και γενικά όποιο σπορ είναι στη « μόδα », θα γίνει και το χόμπι του. Στα Λιοντάρια αρέσει πολύ η μουσική, ο χορός, τα extreme sports, η διακόσμηση και το shopping therapy για να ανανεώνουν συχνά την γκαρνταρόμπα τους! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ευφυής Παρθένος  αγαπά ότι έχει να κάνει με διανοητικές δραστηριότητες. Είναι ζώδιο της Γης και τα χόμπι του συχνά σχετίζονται με τη γεωργία, την καλλιέργεια και την κηπουρική. Την ίδια στιγμή, τα χόμπι του, έχουν να κάνουν και με ότι πλουτίζει τη γνώση του, όπως ανάγνωση, γραφή, εκμάθηση ξένων γλωσσών και λύσεις γρίφων. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ένας Ζυγός έχει ευέλικτο χαρακτήρα και εκτιμά οτιδήποτε έχει να κάνει με την τέχνη και τη δημιουργικότητα. Ταυτόχρονα αγάπα τα ταξίδια και θέλει να γνωρίζει νέους ανθρώπους καθώς είναι ο πιο κοινωνικός του ζωδιακού. Τα χόμπι του περιλαμβάνουν τη ζωγραφική, το διάβασμα, το καλό φαγητό, το θέατρο, το σινεμά και τις καλές τέχνες. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα χόμπι ενός Σκορπιού συνήθως σχετίζονται με τις επιδιώξεις του ή με ό, τι μπορεί να τον βοηθήσει να αναπτυχθεί στην επιχείρησή του. Καθώς είναι ντροπαλός γενικά, αποφεύγει τα χόμπι που επιλέγει να περιλαμβάνονται από μεγάλες ομάδες ανθρώπων. Καθώς οι Σκορπιοί συνδέονται με απόκρυφες επιστήμες όπως η γιόγκα και ο διαλογισμός, τα χόμπι τους είναι συνήθως η αστρολογία, η φιλοσοφία και η θρησκεία. Αγαπούν όμως και τη μουσική, τη συλλογή κοσμημάτων, τα αρώματα και τα ρούχα. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λάτρης της φύσης, ένας Τοξότης  αγαπά ιδιαίτερα τις υπαίθριες δραστηριότητες. Φυσικά ένα από τα αγαπημένα του χόμπι είναι τα ταξίδια και ότι έχει να κάνει με διαφορετικά πράγματα που εμπλουτίζουν το ελεύθερο πνεύμα του. Τα χόμπι ενός Τοξότη είναι επίσης η γραφή, η φιλοσοφία, τα extreme sports και το κάμπινγκ. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο εσωστρεφής Αιγόκερως επιλέγει τα  χόμπι του να είναι πρακτικά και χρήσιμα. Συνήθως περιλαμβάνουν τη δημιουργία χρήσιμων πραγμάτων, όπως καλλιτεχνικά έργα, που θα μπορέσει είτε να τα πουλήσει, είτε να τα διακοσμήσει στο χώρο του σπιτιού του. Επίσης τα χόμπι του μπορεί να περιλαμβάνουν την κηπουρική, τη ζωγραφική, το διάβασμα και ότι έχει να κάνει με την τέχνη. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας Υδροχόος έχει μεγάλη ποικιλία από ενδιαφέροντα και χόμπι. Ως γνωστό, αγαπά να περνά το χρόνο του κάνοντας συνέχεια πολλά και διαφορετικά πράγματα. Τα χόμπι ενός Υδροχόου περιλαμβάνουν υπαίθριες δραστηριότητες, extreme sports, όπως επίσης και ότι έχει να κάνει με την κοινωνικοποίηση, το σερφάρισμα στο internet, τη λύση ενός παζλ ή ένα παιχνίδι στον υπολογιστή. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθείς είναι οι πιο ευγενικές ψυχές του ζωδιακού κύκλου. Όπως μαρτυρά και το σύμβολό τους, τα περισσότερα άτομα του ζωδίου, αγαπάνε ότι σχετίζεται με το νερό. Από τα αγαπημένα χόμπι ενός Ιχθύ λοιπόν, είναι τα αθλήματα και οι δραστηριότητες μέσα στο νερό, όπως τα θαλάσσια σπορ, η κολύμβηση ή το water polo. Επίσης τα χόμπι ενός Ιχθύ μπορεί να περιλαμβάνουν το διάβασμα, το ψάρεμα, τη μουσική και το χορό. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-07-2013 12:33
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι