Ζώδια και συγκατοίκηση. Πώς θα συμβιώσετε μαζί;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
04
06
2013

Ζώδια και συγκατοίκηση. Πώς θα συμβιώσετε μαζί;

Μάγκυ Παππά

Πήρες τη μεγάλη απόφαση για συγκατοίκηση, μαζί με το έτερον σου ήμισυ; Όνειρό σου εδώ και καιρό ήταν να ξυπνάτε μαζί, να κοιμάστε μαζί, να τρώτε μαζί και να μπορείς να μοιραστείς με τον έρωτα της ζωής σου το χρόνο, τα οικονομικά, τις ευθύνες, αλλά και όλα τα καλά ή κακά, του να έχετε μαζί ένα σπίτι; Θα το μετανιώσεις ή όχι; Τα ζώδια αποφασίζουν να μείνουν μαζί!  Μάθε ποια ζώδια μπορούν να έχουν μια τέλεια και αρμονική συγκατοίκηση

 

Διάβασε το ζώδιό σου ή του συντρόφού σου:

 

ΚΡΙΟΣ

Ανεξαρτήτως φύλου, ένας Κριός αγαπά την τάξη, την άνεση και θέλει να είναι όλα στην εντέλεια. Εύκολα θα συγκατοικήσεις με το κριαράκι σου, με την προϋπόθεση πως δε θα ανακατεύεσαι με τα πράγματά του και φυσικά θα πρέπει να είσαι απόλυτα προσεκτικός-ή, στο θέμα…της ακαταστασίας! Αν είσαι «τσαπατσούλης» θα έχεις συνεχώς γκρίνια και φωνές, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι τακτικός-ή, για να μπορέσεις να συμβιώσεις μαζί του/της αρμονικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Με έναν Ταύρο η συγκατοίκηση είναι μια εύκολη υπόθεση. Αγαπά το σπιτικό του, καθώς εκεί βρίσκει την ηρεμία και τη χαλάρωση. Δε θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα μαζί του. Αν όμως δεν έχεις καλές σχέσεις με την κουζίνα, σε συμβουλεύω να αποκτήσεις άμεσα! Ο λάτρης του φαγητού Ταύρος, θα εκτιμήσει ιδιαίτερα τις μαγειρικές σου ικανότητες και θα σε επιβραβεύει καθημερινά γι ‘αυτό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι έχουν έναν ιδιόρρυθμο χαρακτήρα. Η συμβίωση με έναν Δίδυμο, θα έλεγα πως είναι και εύκολη, αλλά και δύσκολη. Αν είσαι από τα άτομα που έχουν την ίδια ενέργεια με έναν Δίδυμο, τότε φαντάζει εύκολη. Αν όμως είσαι ένα άτομο χαμηλών τόνων, η συμβίωση μαζί του θα είναι κάπως δύσκολη. Αυτό συμβαίνει, γιατί τα διδυμάκια έχουν μία ακατάπαυστη ενέργεια και συνεχώς είναι στην τσίτα. Προετοιμάσου λοιπόν ψυχολογικά, για μια συμβίωση άκρως…”θορυβώδη”!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα καρκινάκια είναι οι σπιτόγατοι του ζωδιακού. Η συγκατοίκηση με έναν Καρκίνο μπορεί να αποβεί μοιραία…Με λίγα λόγια, αν είσαι από τα άτομα που σου αρέσει η διασκέδαση και οι έξοδοι…αυτά, ξέχασέ τα! Ο Καρκίνος βγαίνει από το σπίτι του, μόνο αν είναι απαραίτητο! Είναι «αγκαλίτσας» και θέλει συνέχεια να του δίνεις σημασία! Αυτό λοιπόν μπορεί να σε κουράσει, γιατί πιθανόν να αισθανθείς εγκλωβισμένος σ’ ένα σπίτι μαζί του! Αν δε λαμβάνει τη στοργή και τη σημασία “που του πρέπει”, τότε θα γκρινιάζει συνεχώς, με αποτέλεσμα να γίνονται τα νεύρα σου…τσατάλια!

ΛΕΩΝ

Ένας Λέων αγαπά την άνεση και την πολυτέλεια! Η συμβίωση μαζί του είναι αρκετά εύκολη, καθότι είναι ήρεμος και τακτικός. Γενικά, είναι ένα άτομο που σπαταλά χρήματα συνεχώς! Θα αντιληφθείς λοιπόν, πως σκορπά ασύστολα χρήματα σε πράγματα που είναι περιττά. Για παράδειγμα, θέλει να έχει στο ντουλάπι της κουζίνας όλα τα αγαθά του Θεού ή στο ντουλάπι του μπάνιου όλων των ειδών τα σαμπουάν και τα αφρόλουτρα και μάλιστα…επί 2! Τον διακατέχει μία ανασφάλεια και η δικαιολογία του είναι μονίμως…να μην «ξεμείνετε» ποτέ από τα είδη πρώτης ανάγκης! Αν λοιπόν βαστά η τσέπη σου, μπορείς να έχεις μια ευχάριστη συγκατοίκηση μαζί του!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με έναν Παρθένο, σε γενικές γραμμές, εύκολα συγκατοικείς. Είναι τόσο ήρεμος και βολικός, που δύσκολα θα έχεις προβλήματα μαζί του. Αυτό όμως που δε διαπραγματεύεται με τίποτα, είναι η καθαριότητα! Άπαξ και είσαι ακατάστατος ή δεν έχεις καλές σχέσεις με την καθαριότητα και τις δουλειές του σπιτιού…ξέχασε τη συμβίωση μαζί του. Δε θα αργήσει να σου δώσει…τα παπούτσια στο χέρι! Είναι το πιο υποχόνδριο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και θέλει τα πάντα να λαμποκοπούν από καθαριότητα! Προετοιμάσου λοιπόν, γιατί σε περιμένει…πολλή φασίνα!

ΖΥΓΟΣ

Η συγκατοίκηση με έναν Ζυγό είναι ιδανική. Είναι από τα άτομα που δεν αντιλαμβάνεσαι καν την ύπαρξή τους. Δε δημιουργεί προβλήματα και εντάσεις και γενικά δεν μπλέκεται στα πόδια σου. Απεχθάνεται όμως να του πειράζεις τα πράγματά του και θέλει να τα βρίσκει πάντα στη θέση, που τα άφησε εκείνος! Αν για παράδειγμα τοποθετήσεις τις παντόφλες του σε άλλο σημείο, από εκείνο που τις έβαλε…θα γίνει τούρκος! Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως οι λόγοι για τους οποίους θα έχεις προβλήματα μαζί του είναι τόσο ασήμαντοι, που δε χρειάζεται καν να τους λαμβάνεις υπόψη…Απλά, μην αλλάζεις ποτέ τη θέση που τοποθετεί, το κάθε τι δικό του!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο παρορμητικό και ευέξαπτο. Παρότι είναι ήρεμοι και δε γίνεται αντιληπτή η παρουσία τους, καθώς είναι πολύ ήσυχοι στο χώρο τους χωρίς να ενοχλούν, μπορεί να γίνουν αυτόματα τόσο ευέξαπτοι και να τα κάνουν όλα λίμπα, αν ενοχληθούν από κάτι. Η συμβίωση με έναν Σκορπιό είναι αρκετά εύκολη, αρκεί να μην τον ενοχλείς τις ώρες που ηρεμεί και ησυχάζει στο σπιτικό του. Γενικά να είσαι προετοιμασμένος, πως ένας Σκορπιός συχνά κλείνεται στον εαυτό του και απαιτεί τη στιγμή αυτή, να τη σέβεσαι και να τον αφήνεις μόνο του. Με λίγα λόγια, δεν του αρέσουν «τα πολλά, πολλά»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συμβίωση με έναν Τοξότη ίσως και να σας θυμίσει την παιδική σας ηλικία, που φωνάζατε τους φίλους σας και παίζατε «σκοτεινό δωμάτιο». Είναι από τα ζώδια που δύσκολα κλείνονται στο σπίτι, καθώς αγαπούν την ελευθερία. Κλείνοντας λοιπόν έναν Τοξότη σε ένα σπίτι, θα αισθανθεί «κυριολεκτικά» σαν ένα πουλί, μέσα στο κλουβί! Γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η, πως δε θα τον βλέπεις συχνά και για πολλές ώρες, μέσα στο σπιτικό σας. Άφησέ τον ελεύθερο, χωρίς να τον εγκλωβίζεις μέσα σ’ ένα σπίτι, έτσι ώστε να μη νιώσει πως χάνει την ελευθερία και την ανεξαρτησία του. Γιατί δε θα αργήσει να σου πει «πάω στο περίπτερο για τσιγάρα» και να μην ξαναγυρίσει ποτέ! Κι έτσι, θα καταλήξεις να τον χάσεις εσύ, μια για πάντα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο εργασιομανής Αιγόκερως μπορεί να μετατρέψει ακόμα και το σπίτι του, σ’ ένα γραφείο! Για να συμβιώσεις και να συγκατοικήσεις αρμονικά μαζί του, θα πρέπει να έχεις υπομονή και αντοχή! Καθώς ακόμα κι από τη δουλεία του όταν θα γυρνά, τα τηλέφωνα δε θα σταματούν να χτυπούν και θα μιλά ώρες ατελείωτες, πάλι για δουλειά! Αν βέβαια σε απασχολεί κάτι, θα καθίσει με τις ώρες να σου μιλά, για να σου βρει μια λύση. Γενικά είναι αρκετά εγωκεντρικός και μπορεί να σε κουράσει, με το να ασχολείσαι συνεχώς…με τα δικά του προβλήματα! Και εκεί που θα αναζητάς μια ώρα απόλυτης χαλάρωσης, θα σου τη «σπάει» βάζοντας δυνατά το αγαπημένο του τραγούδι…γιατί αυτός, έτσι χαλαρώνει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συμβίωση με έναν Υδροχόο δε θα έλεγα πως είναι και τόσο εύκολη υπόθεση. Θα σας εκνευρίζει αρκετά συχνά. Για παράδειγμα, όταν θα μπαίνει σπίτι μετά τη δουλειά, μην απορείς όταν θα αντικρίζεις από τα παπούτσια μέχρι και τα εσώρουχά του σε όλο διάδρομο, που οδηγεί στο μπάνιο. Είναι τόσο «τσαπατσούλης» που θα βρεθείς να γίνεις η σκιά του και να μαζεύεις πίσω του «συντρίμμια»! Σκέψου το πολύ καλά, πριν κάνεις το βήμα να συγκατοικήσεις με έναν Υδροχόο, γιατί όχι μόνο είναι ακατάστατος, είναι και αρκετά νευρικός! Αν τολμήσεις να του «την πεις» για την τόση ακαταστασία που δημιουργεί, θα βρεθείς να έχεις άδικο εσύ, με το έτσι θέλω!

ΙΧΘΥΣ

Τα ψαράκια θα μπορούσαμε ακόμα και να πούμε, πως είναι το πιο ιδανικό ζώδιο, για μία συγκατοίκηση. Ένας Ιχθύς είναι περιποιητικός, αγαπά να προσέχει το έτερον του ήμισυ και θα κάνει τα πάντα για να έχει μια ευχάριστη συμβίωση μαζί σου. Θα σου μαγειρεύει, θα πλένει και θα ξεσκονίζει, αν αυτό σε ευχαριστεί! Επιπλέον, μάθε πως ένας Ιχθύς έχει μυαλό ξυράφι και τα χέρια του πιάνουν τόσο καλά, που ποτέ δε θα χρειαστεί να φωνάξεις κάποιον ηλεκτρολόγο για να φτιάξει την κουζίνα που σου χάλασε…Απλά, θα τη φτιάξει αυτός, μόνος του! Γενικά η συγκατοίκηση μαζί με έναν Ιχθύ, μπορεί να πετύχει στο 100% αν κι εσύ του δίνεις την προσοχή που αναζητά και που δικαιωματικά του αξίζει!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-06-2013 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta