Ζώδια και επαγγέλματα! Εσένα ποιο επάγγελμα σου ταιριάζει;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
07
01
2017

Ζώδια και επαγγέλματα! Εσένα ποιο επάγγελμα σου ταιριάζει;

E-zwdia

Όλοι μας θέλουμε να γνωρίζουμε την πορεία της επαγγελματικής μας ζωής και ποια επαγγέλματα είναι καλά για μας,έτσι ώστε να το ασκούμε με χαρά και να μας προσφέρει ικανοποίηση. Στην Αστρολογία,το επάγγελμα σηματοδοτείται από τον 6ο οίκο,αν έχουμε εξαρτώμενη εργασία και τον 10ο οίκο,αν είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχουμε ένα επάγγελμα που συσχετίζεται με τα κοινά. Παράλληλα,συμβουλευόμαστε τα ζώδια και τις όψεις του Ήλιου και της Σελήνης.

Μπορείς λοιπόν, σύμφωνα με το ζώδιό σου, να δεις ποιο επάγγελμα σου ταιριάζει για να κάνεις περισσότερο λειτουργική τη ζωή σου. Αν γνωρίζεις το ζώδιο,στο οποίο βρίσκεται η ακμή του 10ου οίκου σου,μπορείς να συμβουλευτείς κι αυτό το ζώδιο, καθώς ο 10ος οίκος σηματοδοτεί το επάγγελμα,το οποίο θα μας προσφέρει φήμη και κοινωνική αναγνώριση. Μάθε λοιπόν ποια ζώδια είναι καλά και άξια και σε ποια επαγγέλματα.

 

Μάθε σε ποιο τομέα μπορείς να είσαι καλός σύμφωνα με το ζώδιό σου:

 

ΚΡΙΟΣ

Γίνεσαι πολύ καλός επιχειρηματίας, λόγω του ότι θέλεις πάντα να ηγείσαι. Μπορείς να διαπρέψεις σαν πυροσβέστης, χειρούργος, μηχανικός, επαγγελματίας αθλητής, στρατιωτικός ή στην ασφάλεια. Γίνεσαι καλός στρατιωτικός, αστυνομικός, σε υπηρεσίες ασφαλείας, επιστήμονας, μηχανικός, οδοντίατρος, μηχανικός, τεχνολόγος, παλαιστής και να εργάζεσαι σε μέταλλα ή ορυχεία. Είσαι καλός ως φυσιοθεραπευτής, λογοθεραπευτής, συγκολλητής, ξυλουργός, σε πρατήρια καυσίμων, ως κομμωτής, πυροσβέστης και τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τη φωτιά. Μια δουλειά που δεν έχει κίνδυνο και περιπέτεια, δε σε ενδιαφέρει. Ως εκ τούτου, είσαι τέλειος ως σωματοφύλακας ή επιθεωρητής της αστυνομίας. Μπορεί να έχεις πρόβλημα με τα αμιγώς πνευματικά ή ιατρικά επαγγέλματα. Θα κερδίσεις χρήματα, αλλά μετά από επίμονες προσπάθειες, συνήθως, σε εκτελεστικές θέσεις εργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή οι μεγάλες εταιρείες, είναι οι θέσεις οι οποίες είναι πρώτες στις προτιμήσεις σου. Έχεις καλλιτεχνικές ικανότητες και συχνά μπορείς να γίνεις καλός ηθοποιός, τραγουδιστής, γλύπτης, διακοσμητής ή να συμμετέχεις σε εργασίες με τη γη. Είσαι προσγειωμένος και πρακτικός. Είσαι καλός στη διαφήμιση και τη δημοσιότητα και μπορεί να σχετίζεσαι με την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση, να είσαι ράφτης, κηπουρός, ιδιοκτήτης φυτωρίων, έμπορος αυτοκινήτων, καλλυντικών, κοσμημάτων, πολυτελών ενδυμάτων, ειδών μόδας, χρηματιστής, διευθυντής σε εταιρεία, λογιστής, γεωργός, κηπουρός, γεωπόνος ή να ασχολείσαι επίσης με την κτηνοτροφία, τη γη, τη ζάχαρη, το βαμβάκι και άλλα παρόμοια επαγγέλματα. Αποδίδεις ως ηθοποιός, έμπορος τέχνης, στα είδη ομορφιάς, ως επενδυτής, τραπεζίτης, στα επαγγέλματα ομορφιάς, ως καλλιτέχνης όλων των ειδών, στη γλυπτική, ως συλλέκτης, ταμίας, επιπλοποιός, χρηματοδότης, στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις, ως τοπογράφος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σου ταίριαζε ένα επάγγελμα που αφορά πωλήσεις και θα μπορούσες να γίνεις ένας καλός συγγραφέας ή καθηγητής, για να μπορείς να μεταδίδεις τις γνώσεις σου στους άλλους. Συχνά πετυχαίνεις ως συγγραφέας, ρήτορας, δημοσιογράφος, εκπαιδευτικός, γραμματέας, δικηγόρος ή προγραμματιστής υπολογιστών και γίνεσαι άριστος διευθυντής. Είσαι καλός εργαζόμενος στις επικοινωνίες, στην εκπόνηση αναλυτικών μελετών του δικαίου και της εκπαίδευσης, στις σιδηροδρομικές και αεροπορικές μεταφορές, ως επιθεωρητής, αντιπρόσωπος πωλήσεων, ως ελεγκτής, ως διπλωμάτης. Μπορείς να ασχοληθείς με τις μεταφορές, ως καθηγητής, γραμματέας, προσωπικός βοηθός και έμπορος, με μηχανές γραφείου,  τηλεγραφήματα, τηλέφωνα, τρένα, πλανόδιος πωλητής, ταξιδιωτικός πράκτορας, οδηγός φορτηγών, με τη συγγραφή. Γνωρίζεις πολύ καλά, τη λογιστική και τα μαθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σου ταιριάζει μια δουλειά, όπου να μπορείς να εκφραστείς και να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου, που τόσο το έχεις ανάγκη και μπορείς να γίνεις ένας καταξιωμένος ψυχολόγος ή οικογενειακός σύμβουλος. Σου ταιριάζουν επαγγέλματα που ερεθίζουν τη φαντασία σου, όπως ποιητής,συγγραφέας, φωτογράφος, κινηματογραφιστής, σκηνοθέτης, δικηγόρος ή μια καριέρα που απαιτεί διπλωματία, διακριτικότητα και λεπτότητα. Αγαπάς τη βιολογία, τη βοτανική, τη γεωγραφία, τη ζωολογία, την αλιεία, τη θαλάσσια ζωή, το εμπορικό ναυτικό, τη γαλακτοκομία, τη μελισσοκομία και όλες τις θέσεις εργασίας που σχετίζονται με το νερό ή το υγρό στοιχείο. Γίνεσαι καλός νοσοκόμος, γιατρός και διαχειριστής σε ξενοδοχείο, εξερευνητής, στη ναυτιλία, στην αλιεία, στην ιστιοπλοΐα, στην ύδρευση, στην αποχέτευση, στην αρχαιολογία, στη χημική βιομηχανία ή ως ιστορικός. 

ΛΕΩΝ

Σε ελκύουν περισσότερο τα ελεύθερα επαγγέλματα,όπου θα μπορείς να διατάζεις, να εκφράζεις την καλλιτεχνική σου φύση και να απολαμβάνεις τη λάμψη της δόξας, όπως μόδα, ζωγραφική,κλπ. Ποιητής, αρτίστας, πολιτικός μηχανικός, χημικός, ιατρός, στρατιωτικός, οδοντίατρος, μεταλλουργός, αθλητής, αστροναύτης, αστρονόμος, έμπορος ή εμπειρογνώμονας του νόμου, είναι τα επαγγέλματα του ενδιαφέροντός σου. Είσαι δυναμικός και δημιουργικός και δε σου αρέσει να σε διατάζουν, γι’ αυτό αποδίδεις καλά σε θέσεις εξουσίας και δύναμης. Μπορείς να γίνεις δημόσιος υπάλληλος, πολιτικός, υπουργός, ανώτερο στέλεχος, διπλωμάτης, ελεγκτής, να ασχοληθείς με επιχειρηματικές επενδύσεις, με κοσμήματα και χρυσά, πυροσβέστης, ιδιοκτήτης θεάτρου, πρεσβευτής, εργολάβος ή παρασκευαστής φαρμάκων ή χημικών ουσιών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να κάνεις ένα επάγγελμα που θα χρειαστεί να δίνεις συμβουλές, όπως ψυχολόγος ή οικογενειακός σύμβουλος. Μπορεί όμως να γίνεις και διαχειριστής οικονομικών ή οικονομικός σύμβουλος. Θα λάμψεις σε επαγγέλματα μαζικής επικοινωνίας και καλά. Είσαι ζώδιο που αλλάζει συνεχώς τα σχέδιά του. Είσαι καλός σε θέσεις εργασίας που απαιτούν ευφυΐα και αποτελεσματικότητα,όπως ψυχολόγος, ψυχίατρος, θεραπευτής, καθηγητής, μαθηματικός, αστρολόγος, λογιστής, ελεγκτής, έμπορος χαρτιού, φύλακας, βιβλιοθηκονόμος, συγγραφέας ή σε θέσεις εργασίας που σχετίζονται με ανακοινώσεις ή μεταφορές, υπάλληλος, ιδιοκτήτης γης, με την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το internet. Πετυχαίνεις σε όλα τα επαγγέλματα που συνδέονται με τις επιστήμες, τη  διαιτολογία, τις θρεπτικές ουσίες και την υγεία. Δεδομένου, ότι μπορείς να  υπεισέλθεις σε λεπτομέρειες και είσαι αφοσιωμένος στο έργο σου, γίνεσαι καλό στέλεχος εταιρειών και διευθυντής.

ΖΥΓΟΣ

Δεν αγαπάς ιδιαίτερα την ιδέα της δουλειάς κι αν ήταν δυνατόν,να μην εργαζόσουν καθόλου! Όμως,εάν δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά,θα προτιμούσες ένα επάγγελμα που θα μπορούσε να δείξει την ικανότητά σου,στην πειθώ ή στη διαπραγμάτευση μιας διαμάχης. Γίνεσαι καλός σύμβουλος διαχείρισης, δικαστής, δικηγόρος, φαρμακοποιός, σε κέντρο ομορφιάς, στο σχεδιασμό μόδας, σαν μανεκέν, διακοσμητής εσωτερικού χώρου, αεροσυνοδός, γλύπτης, καλλιτέχνης στην τηλεόραση, σκιτσογράφος, καλλιτέχνης του κινηματογράφου, χειριστής, υπάλληλος υποδοχής, αρωματοποιός, κατασκευαστής πολυτελών ενδυμάτων, φωτογράφος, ιδιοκτήτης μπαρ και έμπορος. Έχεις επίσης ενδιαφέρον για το χρυσό, το σίδηρο, τα μέταλλα και τα ορυκτά ή σε ταξίδια κατά την εργασία σου ή να έχεις μια δουλειά σε μακρινή χώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε ελκύουν τα επαγγέλματα αυτά, που είναι δύσκολα για τους άλλους και απαιτούν ψυχραιμία,υπομονή και κοφτερό μυαλό, έτσι την επιτυχία την έχεις σίγουρη. Είσαι καλός στη γιόγκα, το διαλογισμό, την ιατρική,τ ις λογιστικές μελέτες, τις επιστημονικές μελέτες και τις έρευνες. Μπορείς να γίνεις ψυχολόγος, θεραπευτής, αρχαιολόγος, ιστορικός, ντέντεκτιβ ή μέλος θρησκευτικών λατρειών ή πολιτικών ομάδων. Πετυχαίνεις στο στρατό, το ναυτικό, την αστυνομία ή ως αξιωματούχος άμυνας, ως χειρούργος, οδοντίατρος, φαρμακοποιός, νοσοκόμος, δικαστής, γεωγράφος, εξερευνητής, κουρέας, έμπορος τροφίμων, στη θάλασσα, ως μηχανικός, ναύτης, λιμενεργάτης, πλοηγός, επιστήμονας της έρευνας, αστρολόγος, μέντιουμ, ασφαλίτης, διπλωμάτης, υπάλληλος σιδηροδρόμων ή σε γραφεία τελετών. Επίσης, μπορεί να ασχολείσαι με την καταπολέμηση της κοινωνικής εγκληματικότητας ή ως κατασκευαστής φάρμακων ή ναρκωτικών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποδίδεις καλύτερα σε εργασίες που έχουν να κάνουν με μηχανήματα, χημικά προϊόντα, έργα τέχνης,δημόσιες υπηρεσίες, διοικητικές θέσεις εργασίας, τράπεζες, ηλεκτρονικά είδη, υπολογιστές, επιχειρήσεις προμήθειας, μέσα από ταξίδια σε μεγάλες αποστάσεις και ως φιλόσοφος ή διπλωμάτης. Μπορείς να γίνεις υπουργός, σύμβουλος, ιερέας, δάσκαλος, κήρυκας, δικηγόρος, δικαστής, εξερευνητής, σύμβουλος, γιατρός, πολιτικός μηχανικός, αξιωματικός του στρατού, αθλητής, τραπεζίτης, οικονομικός εμπειρογνώμονας, λογιστής, αστρολόγος, καθηγητής, φιλόσοφος, συγγραφέας, εκδότης, έμπορος μάλλινων ή υποδημάτων ή να εργάζεσαι σε ναούς. Μπορείς να γίνεις δάσκαλος πολεμικών τεχνών, μηχανικός, καλλιτέχνης, τεχνίτης ή αθλητής. Θα πρέπει να μην παρασύρεσαι από τα χρήματα ή τη φήμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γίνεσαι ιδανικός βιομήχανος ή ελεύθερος επαγγελματίας,όχι για ανθρωπιστικούς λόγους,αλλά για να βγάλεις χρήματα. Έχεις την ικανότητα να δημιουργήσεις απ’ τα συγκεκριμένα κέρδη, για να μην αναφερθούμε στον πλούτο και την ευημερία. Επίσης αποδίδεις καλύτερα ως ξυλουργός, εργάτης νεκροταφείων, πολιτικός μηχανικός, κυβερνητικός αξιωματούχος, διευθυντής, φύλακας, οστεοπλαστικός, ορθοπεδικός, πολιτικός, γλύπτης, οικονομολόγος, οδοντίατρος και νυχτοφύλακας. Μπορείς να γίνεις υδραυλικός, γεωργός, να ασχοληθείς  με την κηπουρική, α ορυχεία, τα δασικά προϊόντα, τη μεταλλουργία, ως εμπειρογνώμονας σε μέταλλα, στη γεωλογία, στις τράπεζες,στο δημόσιο, ως οδοντίατρος, μηχανικός, κατασκευαστής, στέλεχος επιχειρήσεων, εργολάβος ακινήτων και σε βιομηχανίες ξυλείας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις ισχυρή πνευματική δύναμη και είσαι στοχαστής, γι’ αυτό και γίνεσαι επικεφαλής των οργανώσεων των επιχειρήσεων και μπορείς να αναλάβεις οποιαδήποτε μορφή κυβερνητικού έργου. Γίνεσαι καθηγητής, φιλόσοφος, δημόσιος λειτουργός, διανοούμενος, ερευνητής, επιστήμονας, μηχανικός, εμπειρογνώμονας, μηχανικός αεροπλάνων, ηλεκτρολόγος, έμπορος μετάλλων και ασχολείσαι με ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή βρίσκεσαι σε θέσεις εργασίας μεταφορών. Πετυχαίνεις στην αεροναυπηγική, σαν τεχνικός κλιματισμού, εκφωνητής σε ραδιοφωνικές ή τηλεοπτικές εκπομπές, ως αστρολόγος, μηχανικός, έμπορος αυτοκινήτων, ηλεκτρολόγος μηχανικός, σε ηλεκτρονικά είδη, νομοθέτης, μοτοσικλετιστής, εξερευνητής, σύμβουλος, φωτογράφος, φυσικός, πιλότος, ψυχολόγος, ακτινολόγος, ρεσεψιονίστ, επιστήμονας, σε κοινωνικές εργασίες, στη διδασκαλία, το τηλέφωνο, την ασύρματη επικοινωνία.

ΙΧΘΥΣ

Είσαι πολύ συμπονετικός, γι’ αυτό κι αγαπάς τα επαγγέλματα της νοσηλευτικής, της κοινωνικής εργασίας και της φυσιοθεραπείας. Γίνεσαι καλός βιολόγος, καλλιτέχνης, διακοσμητής, γραφίστας, σχεδιαστής μόδας, μουσικός, ψυχολόγος, αστρολόγος, ακαδημαϊκός, φιλόσοφος, δημοσιογράφος, συγγραφέας, ταξιδιωτικός. Είσαι κατάλληλος για να γίνεις γιατρός, ιερέας, δικηγόρος, να δουλεύεις σε έργα ύδρευσης, στη ναυτιλία, στην αλιεία, στο ναυτικό, στο διεθνές εμπόριο, ως φύλακας φυλακών, σε ορφανοτροφείο, σαν αντιπρόσωπος στη βενζίνη, σε λάδια, χημικά, χρώματα και αρώματα, σε εργασία που απαιτεί φαντασία, όπως ο κινηματογράφος, σεναριογράφος, συνθέτης, χημικός μηχανικός, σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, ως ναυαγοσώστης και σε ό, τι έχει να κάνει με τον ωκεανό, τις βάρκες, τον ύπνο, την πνευματικότητα, το πετρέλαιο, το μυστικισμό, τη θρησκεία, τα μοναστήρια, τους ντέντεκτιβ, τους μπάρμαν και στα επαγγέλματα που συνδέονται με το νερό, την αλιεία, την κωπηλασία, τη χημεία και τα σωφρονιστικά ιδρύματα. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-01-2017 17:36
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms