Οι άνδρες, το ζώδιό τους και ο χρόνος μπροστά στην ντουλάπα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
05
07
2016

Οι άνδρες, το ζώδιό τους και ο χρόνος μπροστά στην ντουλάπα!

E-zwdia

Τελικά είναι μύθος πραγματικότητα ότι οι γυναίκες είναι αυτές που καθυστερούν στα ραντεβού ή στη δουλεία τους, γιατί ξοδεύουν αρκετή ώρα μπροστά στην ντουλάπα τους, μέχρι να αποφασίσουν τι θα φορέσουν; Και όμως είναι μύθος! Κάποιοι άντρες μπορεί να ξεπεράσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές γυναίκες στο τομέα αυτό και η αστρολογία αποκαλύπτει ποιοι είναι! Μάθε πώς συμπεριφέρονται οι άνδρες μπροστά στην ντουλάπα τους, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο ανήκουν.

 

Οι άντρες μπροστά στην ντουλάπα τους

 

ΚΡΙΟΣ

O Κριός δεν θέλει και πολύ χρόνο για να αποφασίσει τι θα φορέσει μπροστά στην ντουλάπα του. Εξάλλου, ο χρόνος για αυτόν είναι πολύτιμος και έχει πάντα στο μυαλό και στη σκέψη του, τα ρούχα που θα τονώσουν την έντονη προσωπικότητα του. Είναι πολύ γρήγορος στις ενδυματολογικές του αποφάσεις, αλλά δεν θα παραλείψει ποτέ το κόκκινο της φωτιάς, ένα χρώμα που τον εκπροσωπεί. Η αλήθεια είναι ότι οι συνδυασμοί που κάνει, είναι πάντα σωστοί και δεν αφήνει περιθώρια… ενδυματολογικής αμφισβήτησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα ζώδιο που θέλει να αρέσει και να μην περνάει απαρατήρητο ποτέ. Πόσο μάλλον όταν αφορά το ντύσιμό του, που του επιτρέπει να δηλώνει αβίαστα την υψηλή αισθητική που έχει στο τομέα της ενδυματολογίας. Θα αργήσει πολύ να αποφασίσει τι θα φορέσει και θέλει πάντα να πρωτοτυπεί όσο αφορά την εξωτερική του εικόνα. Μια γραβάτα, ένα ακριβό πουκάμισο, ένα παντελόνι σικ, είναι το ιδανικό ντύσιμο που ανεβάζει ακόμα πιο πολύ την αυτοπεποίθησή του. Πόσο χρόνο θέλει για να αποφασίσει; 20 λεπτά και βάλε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα χάσει καθόλου χρόνο μέχρι να ντυθεί με ρούχα της αρεσκείας του, γιατί αυτά βρίσκονται διασκορπισμένα σε όλο το σπίτι, εκτός από τον χώρο που τους ανήκει: την ντουλάπα. Ο Δίδυμος δεν θα κουραστεί πολύ να αποφασίσει τι θα φορέσει και πάντα βρίσκει αυτό που θέλει, ακόμα και σε απίθανα σημεία του σπιτιού του. Ακόμα και στην κουζίνα. Έτσι πιστεύει ότι ανά πάσα στιγμή, μπορεί να ντυθεί αμέσως και να φύγει. Το αισθητικό αποτέλεσμα; Όσο παράξενο και αν είναι, δεν έχει καμία άξια και σημασία για αυτόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σταθεί μπροστά στην ντουλάπα του τουλάχιστον 25 λεπτά μέχρι να αποφασίσει τι θα φορέσει. Ακόμα και στα ρούχα του, είναι πιστός στο παρελθόν και θα τα συνδυάσει πάντα και με ένα γεγονός που έζησε κάποτε και έμεινε χαραγμένο στη μνήμη και στην καρδιά του. Ένα πουκάμισο που του χάρισε ένας παλιός έρωτας, το παντελόνι ενός φίλου από τα παλιά, που του φέρνει αναμνήσεις, τον κάνουν να ζει ακόμα και μέσα από το ντύσιμο του, για πάντα μαζί τους.

ΛΕΩΝ

Θα πάει μπροστά στην ντουλάπα του, θα αφεθεί στα αμέτρητα ρούχα με υπογραφή γνωστών οίκων μόδας και θα διαλέξει ό,τι ταιριάζει με την αυτοκρατορική του διάθεση, εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή. Ο χρόνος απόφασης είναι από 35 λεπτά και όσο πάρει. Ο Λέων ένα ζώδιο που δεν θα αφήσει τίποτα να ακυρώσει την πρωτιά που έχει σε όλα τα θέματα στη ζωή του, το ντύσιμο παίζει σημαντικό ρόλο για αυτόν. Νιώθει σαν να είναι ο βασιλιάς που θα φορέσει την αυτοκρατορική φορεσιά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πάντα έχει στο μυαλό του από πριν τι θα φορέσει και βάζει τα ρούχα στο κατάλληλο σημείο: στον καναπέ του. Άρα, δε θα χάσει και πολύ χρόνο να ετοιμαστεί και εάν χρειαστεί να σταθεί μπροστά στην ντουλάπα του, δεν θα ξεπεράσει τα 20 λεπτά. Δεν θα φορέσει κάτι έξαλλο και δεν θέλει να προκαλεί με το ντύσιμο του. Άρα θα παραμείνει σε κλασικές επιλογές και ό,τι του ταιριάζει. Στην ουσία, το ντύσιμο του είναι ο ίδιος ο εαυτός του. Έτσι απλά!

ΖΥΓΟΣ

Δεν είναι τυχαίο που κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη, η θεά της ομορφιάς. Συνεπώς, η ενδυματολογικές του επιλογές είναι υψίστης σημασίας! Η ντουλάπα του θα παραμείνει για ώρες ανοιχτή, μέχρι να αποφασίσει τι θα φορέσει, και οι συνδυασμοί ρούχων δίνουν και παίρνουν. Αλλάζει συνέχεια ρούχα μέχρι να φτάσει σε ένα αποτέλεσμα, που θα ικανοποιεί την καλαισθησία του. Ούτε η ίδια η Αφροδίτη δεν θα ξόδευε τόσες ώρες να αποφασίσει τι θα φορέσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να κι ένας τύπος άντρα, που μέσα σε χρόνο μηδέν θα αποφασίσει τι θα φορέσει, αφού έτσι κι αλλιώς είναι ντυμένος με τόση… γοητεία και αυτοπεποίθηση, που γίνεται ακαταμάχητος. Έτσι, δεν θα κουραστεί και πολύ μπροστά στην ντουλάπα του, θα φορέσει στο άψε σβήσε αυτά που θα τονώσουν κι άλλο την γοητεία του και… γεια σας! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα βάλει πάνω του ό,τι να ‘ναι. Στην περίπτωσή του, αυτός κάνει τα ρούχα του σημαντικά και όχι τα ρούχα του αυτόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πάντα είναι ντυμένος σπορ, με καθημερινά και άνετα ρούχα, που έχουν ιδιαίτερη σημασία γι’ αυτόν. Ο χρόνος που κάνει για να αποφασίσει είναι μερικά δευτερόλεπτα, αφού τα αγαπημένα του, απλά ρούχα, είναι πάντα στην διάθεση του. Αυτό φυσικά, δεν σημαίνει πως ντύνεται άσχημα. Προτίμα σκούρα χρώματα, αλλά με μια δόση έντονου χρώματος, που τον φωτίζει και δίνει στο σύνολο ένα άλλο… στυλ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δε θα χάσει και πολύ χρόνο μπροστά στην ντουλάπα του, γιατί έχει “σετάρει” από πριν τα ρούχα του και δεν χρειάζεται να αποφασίσει τελευταία στιγμή πώς θα τα συνδυάσει. Ξέρει πολύ καλά τι θα βάλει πάνω του και συνήθως το ντύσιμό του ταιριάζει με την αυστηρή ιδιοσυγκρασία του. Και βέβαια, το πιο σημαντικό για αυτόν είναι τα ρούχα του να βρίσκονται άψογα σιδερωμένα στις κρεμάστρες τους. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φοράει πάντα αυτά που αρέσουν στον ίδιο και όχι στη “μόδα” της εποχής, ενώ ο χρόνος που απαιτείται για να αποφασίσει, είναι 3 λεπτά το πολύ. Συνήθως ξέρει τι του πηγαίνει, ενώ η… υψηλή ραπτική και οι ακριβές φίρμες δεν του λένε απολύτως τίποτα. Οι συνδυασμοί που κάνει, μερικές φορές μπορεί να θεωρηθούν αταίριαστοι, αλλά… σε όποιον αρέσουμε! Σε σκέψη για το τι θα φορέσει, θα μπει μόνο όταν θα χρειαστεί να ντυθεί επίσημα, για μια ιδιαίτερη περίσταση, όμως και σ’ αυτή την περίπτωση θα βρει έναν τρόπο να εκφράσει την εκκεντρικότητά του!

ΙΧΘΕΙΣ

Για να ετοιμαστεί ο Ιχθύς χρειάζεται αρκετό χρόνο, καθώς παράλληλα με το ντύσιμό του, ασχολείται και με αλλά πράγματα ταυτόχρονα. Σίγουρα θα ξεπεράσει τα 30 λεπτά μέχρι να φτάσει στην τελική ενδυματολογική του απόφαση. Αλλάζει συνέχεια συνδυασμούς ρούχων, γιατί το πουκάμισο είναι ασιδέρωτο και το παντελόνι δεν του κάνει πια. Όταν νομίζει πως καταστάλαξε, ξαφνικά θυμάται το κίτρινο μπλουζάκι, που του πάει καλύτερα. Και το παντελόνι που διάλεξε, δεν ταιριάζει με το κίτρινο… Και πάμε από την αρχή!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-07-2016 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms