Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό 2021

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Μια υπέροχη και ενδιαφέρουσα χρονιά σε περιμένει. Σκορπιός 2021, μάθε πόσο τυχερή και γεμάτη ευκαιρίες θα είναι η νέα αυτή χρονιά για το ζώδιό σου. Μάθε τι δώρα και εκπλήξεις θα σου φέρει το νέο έτος.

Ζώδια 2021, διάβασε πως θα είναι ο Σκορπιός το νέο έτος:

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους από τα μέσα του πρώτου δεκαημέρου έως τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Ο ασταθής και αλλοπρόσαλλος Ουρανός βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, δημιουργώντας αναταραχές και ανατροπές, εξαιτίας της διάστασης απόψεων. Οι συνομιλίες για ισορροπία δυνάμεων στη σχέση σας ή μια συνεργασία σας θα μπορούσαν να παρεκτραπούν ή μπορεί να έχετε μια συνομιλία που φέρνει τα πάντα στο φως με έναν ωμό, ακόμη και μαχητικό τρόπο. Στο τέλος, αυτή η έντονη συνομιλία θα μπορούσε να είναι παραγωγική, αλλά τα αστέρια δείχνουν ότι δεν θα είστε τόσο ευγενικοί και διπλωμάτες. Θα μπορούσατε ξαφνικά και χωρίς προσεκτική σκέψη να πείτε μια μεγάλη αλήθεια, αυτή που ελπίζετε να σας απελευθερώσει.

Προσέξτε την οργή και το θυμό σας! Θέστε υπό έλεγχο το εγώ σας, τονίζοντας τις ανάγκες σας με ηρεμία και μην πάτε κόντρα στο άλλο άτομο. Βρείτε έναν τρόπο να ασκήσετε έλεγχο στον εαυτό σας χωρίς να κάψετε τις γέφυρες. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι να προσδιορίσετε μέσα σας το τι σας κάνει  να αισθάνεστε ασφαλής. Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, έχετε την ανάγκη για μια βαθιά συναισθηματική σχέση, αλλά οι τρόποι που την διεκδικείτε είναι σαν μια τακτική αποφυγής. Αφιερώστε χρόνο για να ισορροπήσετε αυτές τις δύο αντιτιθέμενες δυνάμεις μέσα σας, την ανάγκη σας για ελευθερία με την επιθυμία σας για συντροφικότητα. Η ελευθερία και ο ενθουσιασμός πρέπει να ενδυναμώνουν την αγάπη, όχι να την καταστρέφουν.

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο:

Θα χρειαστεί να αγωνιστείτε για να καταφέρετε να ξεπεράσετε το άγχος και την πίεση και να φέρετε εις πέρας τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Ο Κρόνος ταξιδεύει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και δημιουργεί πιεστικές και εκρηκτικές καταστάσεις, καθώς ο Κρόνος έχει να κάνει με την παράδοση και τα όρια, ενώ ο Υδροχόος κυβερνά την καινοτομία και τις ξαφνικές αλλαγές. Μιλάμε για τα πολικά αντίθετα! Πώς αυτοί οι δύο παράξενοι συνεργάτες θα συγχωνεύσουν τις δυνάμεις τους; Μια πιθανότητα είναι να μη μπορείτε πλέον να ανεχθείτε τις συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι σας και αποφασίσετε να μετακινηθείτε ή να αγοράσετε ακίνητα, ίσως κοντά στο νερό. Ίσως αποκτήσετε μια παραθαλάσσια ιδιοκτησία ή ίσως κληρονομήσετε ακόμα ένα ακίνητο (Δεν ξέρετε ποτέ!). Μπορεί να αποφασίσετε να γράψετε μια διαθήκη ή να κάνετε ένα φορολογικά εκπιπτόμενο δώρο σε ένα μέλος της οικογένειάς σας. Μπορεί να υπάρξει μια ξαφνική αλλαγή στη στέγη σας, με συγγενείς ή/και συγκατοίκους να μετακινούνται μέσα (ή έξω). Θα μπορούσε να προκύψει μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη, υιοθεσία ή ένα νέο μέλος στην οικογένειά σας. Ίσως είστε το μοναδικό άτομο που μπορεί να φροντίσει ένα μεγάλο άτομο σε ηλικία κι αυτό ανατρέψει τις συνθήκες διαβίωσής σας επωμίζοντάς σας με επιπρόσθετες υποχρεώσεις.

Επιρροή Δία στον Υδροχόο:

Γιορτάστε τις συναισθηματικές νίκες σας και την ελευθερία στο σπίτι σας καθώς ο Δίας κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Γίνεστε περισσότερο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, έρχεστε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως αποφασίσετε να προχωρήσετε με την αγάπη σας, δημιουργώντας οικογένεια ή ίσως ανακαλύψετε τις ρίζες σας. Η απελευθερωτική ενέργεια του Δία θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι εσείς ή κάποιος άλλος μετακομίζετε, δημιουργώντας έτσι ένα πιο ευτυχισμένο σπίτι κι αυτό είναι καλό για όλους. Δεδομένου ότι ο τέταρτος οίκος κυβερνά τη μητρότητα, αυτός θα μπορούσε να είναι ένας ιδιαίτερα γόνιμος χρόνος, ακόμη και για να επεκτείνετε την οικογένειά σας. Θα μπορούσε επίσης να εμφανιστεί μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας που σας βοηθά στις προκλήσεις της ζωής.

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 13 Μαΐου έως 28 Ιουλίου:

Ο Δίας θα κινείται για λίγο στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας και θα μπορούσατε να γνωρίσετε ένα σύντροφο ψυχής απροσδόκητα ή να έχετε μια εγκυμοσύνη ή απλά να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας. Αρχίζετε να μαθαίνετε πως να εκτιμάτε και να αγαπάτε τον εαυτό σας. Αυτό θα θέσει τα θεμέλια για μια ευτυχισμένη, υγιή σχέση, είτε με ένα νέο άτομο, είτε με αυτό που είστε! Έχετε επίσης ένα μεγάλο όραμα, μια αποστολή που βελτιώνει τον κόσμο, μπορεί επίσης να κάνετε μεγάλα βήματα όσον αφορά τη δημιουργικότητά σας. Οι ανησυχίες σας είναι κοσμικές και φιλάνθρωπες, όχι προσωπικές, οπότε ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε στρατηγικές συμμαχίες που θα προωθήσουν την αγάπη σε όλο τον κόσμο.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου:

Αυτή η ισχυρή Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και αλλάζει την ισορροπία των σημαντικών σχέσεών σας και τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματα και το εισόδημά σας. Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να φέρει στο φως την ανάγκη σας για συντροφικότητα και σταθερότητα στην ερωτική σας ζωή, κάποιου είδους τέλος στη δουλειά σας ή μια ευκαιρία δημιουργίας μιας νέας συνεργασίας. Μπορεί ξαφνικά και απροσδόκητα να αποφασίσετε να χωρίσετε με τον αγαπημένο σας ή με ένα συνεργάτη ή πελάτη. Ή αντίθετα, να σας παρουσιαστεί μια απίστευτη συνεργατική προσφορά που είναι πολύ καλή για να την αρνηθείτε ή συναντάτε ξαφνικά το μεγάλο πάθος. Επισήμανση: Η παρορμητικότητα δεν συνιστάται κατά τη διάρκεια της χαοτικής ενέργειας μιας Σεληνιακής έκλειψης. Ακόμα κι αν βιάζεστε να κάνετε τη σχέση σας επίσημη ή να κάνετε μια νέα σχέση ή να υπογράψετε μια νέα συνεργασία, πάρτε το χρόνο που χρειάζεστε για να διερευνήσετε τα πάντα με τη δέουσα επιμέλεια προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι αυτή είναι η σωστή κίνηση για εσάς.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω από 18 Δεκεμβρίου έως 29 Ιανουαρίου 2022:

Η Αφροδίτη θα κινείται στο επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας και συνιστά:  Περάστε αυτήν την χρονική περίοδο επαναξιολογώντας και αναθεωρώντας κάποια πράγματα, όχι ενεργώντας. Μη βιάζεστε να μιλήσετε ή κάνετε παθιασμένες δηλώσεις σχετικά με το τι θέλετε από την αγάπη. Θα χρειαστούν επιπλέον προσπάθειες για να επικοινωνήσετε ξεκάθαρα με τον αγαπημένο σας και να τον καταλάβετε. Αν είστε μόνοι, μπορεί να θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από το φλερτ, ειδικά στο διαδίκτυο και τα site γνωριμιών, καθώς ο τρίτος οίκος κυβερνά τα κοινωνικά δίκτυα. Ένας φίλος ή συνάδελφος θα μπορούσε να σας στείλει περίεργα μηνύματα και δεν μπορείτε να αποσαφηνίσετε τις σκέψεις του και τα λόγια του. Να είστε προσεκτικοί από ποιους φίλους παίρνετε συμβουλές, μερικοί από αυτούς δεν αξίζουν καν να ζητήσετε τη γνώμη τους. Αγαπητέ Σκορπιέ φέρνει δώρα στα ερωτικά σου το 2021! Τι θα συμβεί; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube