Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο 2021

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Ταύρος 2021, το e-zwdia σου έχει την αναλυτική πρόβλεψη με τις όψεις για όλο το νέο έτος. Διάβασε αν αυτή τη χρονιά θα πας καλά στη δουλειά σου, αν θα έχεις αύξηση στα οικονομικά σου και  αν θα είναι γενικότερα ένα πιο τυχερό έτος σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Ζώδια 2021, διάβασε πως θα είναι ο Ταύρος το νέο έτος:

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους από τα μέσα του πρώτου δεκαημέρου έως τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Πού πήγε η ηρεμία σας και η ευγένειά σας; Με τον Ουρανό στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, γίνεστε πρωτοποριακοί και καινοτόμοι, άκρως επαναστατικοί, ακόμα και σε μια στιγμή μπορεί να ανατρέψετε τα πάντα. Ο Ουρανός είναι ο κοσμικός αναμορφωτής και ριζοσπαστικός, έχει έρθει εδώ για να σας ταρακουνήσει και να σας απελευθερώσει. Εάν υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν λεχθεί ή σας καταπιέζουν καιρό, με μιας τολμάτε να κάνετε αυτές τις δύσκολες και κουραστικές συζητήσεις. Προσέξτε όμως την υπερβολική ειλικρίνειά σας, θα θεωρηθείτε εμπρηστικοί και αντάρτες, επαναστάτες χωρίς αιτία.

Ενώ θέλετε να ανατρέψετε το status quo, δεν χρειάζεται να κάψετε τις γέφυρες για να το κάνετε. Η μάχη είναι μεταξύ του να κάνετε αυτό που αγαπάτε, ενώ παράλληλα δημιουργείτε οικονομική άνεση, ασφάλεια και αυτάρκεια. Και επειδή ο πρώτος οίκος κυβερνά επίσης την υγεία, ήρθε η ώρα να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο διαβίωσής σας ή πιθανώς να λάβετε κάποια απροσδόκητα νέα για την υγεία σας που χρησιμεύουν ως κλήση αφύπνισης. Ο Ουρανός μπορεί να σας παρακινήσει να πάρετε προληπτικά μέτρα για την υγεία σας, να την πάρετε πιο σοβαρά, μόνο και μόνο επειδή πρέπει. Ποιός δεν θέλει να ζήσει μια μακρά, υγιή ζωή, σωστά;

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο: Μπορούν η δομή και η οργάνωση στην εργασία σας να σας ελευθερώσουν; Ο Κρόνος κινείται στο δέκατο οίκο σας, τη ζώνη της καριέρας σας, και απαιτεί πειθαρχία και υπευθυνότητα για να ξεπεράσετε τα εμπόδια  και τους περιορισμούς στην καριέρα σας. Ο Κρόνος είναι της παλιάς σχολής, είναι ο δημιουργός των κανόνων, ενώ ο ριζοσπαστικός Υδροχόος είναι ο παράνομος, δεν θέλει τους κανόνες. Σημαντικές κοινωνικές αλλαγές που θα ριζωθούν στον πολιτισμό μας ίσως να έχουν άμεσο αντίκτυπο στην καριέρα σας και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Θα μπορούσατε να απελευθερωθείτε από μια εργασία που δεν σας προσφέρει εξέλιξη και άνοδο και να χτίσετε τη ζωή σας γύρω από τις εξελισσόμενες νέες προοπτικές. Ίσως να ανακαλύψετε ότι η σταδιοδρομία σας θα έχει ανοδική πορεία σε ένα άλλο μέρος. Ο Κρόνος σχετίζεται από μόνος του με την εργασία, αλλά επίσης με την οργάνωση και τη δομή. Κρατήστε αυτές τις λέξεις για να πετύχετε! Μόνο με σκληρή δουλειά θα έχετε ανταμοιβές, διαφορετικά μπορεί να χάσετε έναν ηγετικό τίτλο ή μια θέση. Ο δέκατος οίκος κυβερνά επίσης τις τιμητικές διακρίσεις, έτσι θα μπορούσατε να λάβετε επαίνους, ίσως ακόμη και να κερδίσετε ένα βραβείο ή μια δημόσια αναγνώριση.

Επιρροή Δία στον Υδροχόο: Κάνετε μια δυνατή συμμαχία με τον Δία στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων, ο οποίος σας βοηθά στην επαγγελματική σας άνοδο και εξέλιξη, βλέπετε τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία, τόσο από άποψη εργασίας όσο και από χρήματα. Όσο περισσότερο ανοιχτόμυαλοι είστε, τόσο πιο πιθανό είναι να βρείτε μια έξυπνη λύση σε ένα επαγγελματικό πρόβλημα ή δίλλημα ή μια λαμπρή επαγγελματική νέα ευκαιρία. Ξεφύγετε από τη στασιμότητα και τη ρουτίνα, δοκιμάστε κάτι διαφορετικό, όπως χρήσιμες εφαρμογές. Μια επαγγελματική ευκαιρία θα μπορούσε να έρθει ξαφνικά και μπορεί να είναι πολύ μακριά, ίσως και σε άλλη χώρα, αλλά μη βιαστείτε να την απορρίψετε. Δεδομένου ότι ο Υδροχόος κυβερνά την τεχνολογία και τις προοδευτικές ιδέες, να είστε ανοιχτοί σε οτιδήποτε πρωτοποριακό και πειραματικό στην εργασία σας.

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 13 Μαΐου έως 28 Ιουλίου: Βρείτε μια νέα ομάδα που ανταποκρίνεται στα ιδανικά σας. Με τον Δία να κινείται για λίγο στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας, είτε ουσιαστικά είτε μέσω του διαδικτύου, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε νέους φίλους και νέα πρόσωπα για να συνεργαστείτε τώρα. Ακόμα κι αν έχετε δημιουργικά άτομα στην ομάδα σας, χρειάζεστε νέο αίμα. Ίσως ήρθε η ώρα να φέρετε κάποιες πρωτότυπες, ξεκάθαρες φωνές ή ακόμα να σκεφτείτε να συμμετάσχετε σε μια ανθρωπιστική ομάδα ή ένα συνέδριο. Η τεχνολογία σας παρέχει επίσης πολλά οφέλη, οπότε εξερευνήστε τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο σας. Η συμμετοχή σε μια κοινωνική εκδήλωση ή σε μια συγκέντρωση μπορεί να οδηγήσει σε μερικές εκπληκτικές συνεργασίες, πιθανώς ακόμη και σε μια επαγγελματική συμφωνία ή μια ανεξάρτητη εργασία εάν είστε επί του παρόντος άνεργοι. Βγείτε έξω, προβληθείτε στο διαδίκτυο και μοιραστείτε τα ταλέντα σας.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου: Μια ακραία αλλαγή στα χρήματα, τις επενδύσεις, τους στενούς δεσμούς σας και την αυτοπεποίθησή σας προδιαγράφεται από την έναρξη μιας νέας σειράς εκλείψεων στο ζώδιό σας. Η αυτοεκτίμησή σας και οι αξίες σας αλλάζουν, κάνετε μια μικρή επανάσταση - ή ίσως μεγάλη! Τώρα, έχετε μια δυνατή ώθηση για να ακολουθήσετε τα όνειρά σας, ίσως με μια νέα δουλειά, μια νέα σχέση ή αλλάζετε ριζικά τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματά σας. Παίρνετε τον έλεγχο του προϋπολογισμού σας και γενικά της ζωής σας. Θέλετε καιρό τώρα να αλλάξετε τρόπο ζωής; Αυτή η έκλειψη σάς ζητά να ανανεώσετε τις αξίες σας, δημιουργώντας ένα πρόγραμμα (και προϋπολογισμό) που αντικατοπτρίζει τις πιο αγαπημένες σας επιθυμίες. Η αυτοπεποίθησή σας σας δίνει τα κίνητρα για να υποστηρίξετε τον εαυτό σας και να βαδίσετε με ψηλά το κεφάλι σας. Αν και μπορεί στην αρχή αυτή η αλλαγή να είναι τρομακτική για το σταθερό και ασφαλές ζώδιό σας, θα δημιουργήσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σεβασμό (συμπεριλαμβανομένου του αυτοσεβασμού) διατηρώντας σταθερές τις πεποιθήσεις και τις αξίες σας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω από 18 Δεκεμβρίου έως 29 Ιανουαρίου 2022: Προσέξτε τις εργασιακές σας σχέσεις καθώς θα μπορούσαν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και δυσαρέσκειες. Η αρμονική Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, γεγονός που θα επηρεάσει τους τομείς της καριέρας σας και των μεγάλων οραμάτων σας. Ναι, έχετε μεγάλα οράματα για το μέλλον αλλά θα  μπορούσατε να αισθανθείτε ότι η γοητεία σας απλά δεν λειτουργεί όπως συνήθως ή ότι η πρόοδος στη ζωή σας έχει σταματήσει. Μην πιέζετε τις καταστάσεις, απλά χρησιμοποιήστε την ενέργεια της ανάδρομης Αφροδίτης για να βεβαιωθείτε ότι οι σχέσεις σας είναι σταθερές και ότι αισθάνεστε άνετα και σίγουρα για να προχωρήσετε με τα μεγάλα σχέδιά σας. Ίσως και να σας απασχολεί τώρα η ανάπτυξη μιας επιχειρηματικής ιδέας ή ένα ταξίδι ή απλά φιλοσοφείτε περισσότερο τη ζωή. Έχετε πολλά καρμικά μαθήματα να πάρετε, οπότε κάντε πολλές ερωτήσεις στον εαυτό σας πριν προχωρήσετε, όσες χρειάζεστε για να νιώθετε ήρεμοι. Αγαπητέ Ταύρε ποιο άτομο θα γίνει το ερωτικό σου λιμάνι το 2021; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube