Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη 2021

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Πόσο τυχερή χρονιά θα είναι για τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σου; Τοξότης 2021, διάβασε την αναλυτική πρόβλεψη για το ζώδιό σου και ενημερώσου για όλα τα δρώμενα που θα συμβούν μέσα στο νέο αυτό και ενδιαφέρον έτος.

Ζώδια 2021, διάβασε πως θα είναι ο Τοξότης το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου): Μην γίνεστε μάρτυρας για την οικογένειά σας και τους αγαπημένους σας. Με τον Ποσειδώνα στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θέλετε να προσφέρετε άνευ όρων την αγάπη σας στην οικογένειά σας, γίνεστε περισσότερο ευαίσθητοι και συμπονετικοί. Ένα μέλος της οικογένειάς σας μπορεί να ραγίσει την καρδιά σας και να προσπαθήσει να σας χειριστεί για να πάρει αυτό που θέλει (δηλαδή την πλήρη προσοχή σας). Ενώ μπορεί να θέλετε να τρέξετε προς το σπίτι του και να το βοηθήσετε, ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Μήπως έχετε δημιουργήσει μια νοσηρή αλληλεξάρτηση; Αν ναι, μόνο εσείς μπορείτε να την σπάσετε.

Αλλά αυτό μπορεί να σας φαίνεται αδύνατο τώρα, ειδικά αν κάποιος κρατά ένα γεμάτο συναισθηματικό όπλο στο κεφάλι σας. Αλλά σκεφτείτε: Το πιο σωστό και για τους δυο σας, είναι να φροντίσετε πρώτα τον εαυτό σας. Εκτός αυτού, μπορεί να παρεμποδίσετε το γεγονός του να πάρει αυτό το άτομο τη ζωή στα χέρια του, εάν βιάζεστε πάντα να το σώσετε. Το να βάζετε τον εαυτό σας πρώτο μπορεί στην πραγματικότητα να έχει θετικές συνέπειες και για τους άλλους, θα αναγκαστούν να ασχοληθούν με τα δικά τους προβλήματα. Εάν πάλι διαμένετε σε ένα σπίτι που δεν σας εκφράζει συναισθηματικά, ίσως ήρθε η ώρα να μετακομίσετε.

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο:

Μην συγκρατήσετε τις μεγάλες πρωτοποριακές ιδέες σας, ακόμα κι αν αυτή η μικρή εσωτερική φωνή σας τις αμφισβητεί ή τις καταρρίπτει. Ο Κρόνος κινείται στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας, και σας κάνει κάπως συγκρατημένους στην προβολή των απόψεών σας και των ιδεών σας. Έχετε σκεφτεί όμως ότι θα μπορούσατε να θεωρηθείτε πρωτοποριακοί και μπροστά από την εποχή σας; Μην  νομίζετε ότι θα απορριφθείτε ή στη χειρότερη περίπτωση, ότι θα γελοιοποιηθείτε. Με την προοδευτική ανάμειξη του Υδροχόου με τον θεσμικό Κρόνο, μπορεί να γίνετε πιο ειλικρινείς και πιο φανατικοί στις απόψεις σας σχετικά με ανθρωπιστικά ζητήματα, όπως το μισθολογικό χάσμα μεταξύ των δύο φύλων, τις διακρίσεις στο χώρο εργασίας, την πολιτική και αστυνομική βαρβαρότητα και άλλες κοινωνικές αδικίες. Ο παραδοσιακός Κρόνος μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να πολεμήσετε την εξουσία ενώ παράλληλα συγκεντρώνετε δίπλα σας ένα αδικημένο πλήθος. Μήπως ήρθε η ώρα να αγωνιστείτε για τα ανθρώπινα δικαιώματα; Υψώστε τη φωνή σας στο όνομα της αλλαγής!

Επιρροή Δία στον Υδροχόο:

Ο επεκτατικός Δίας κινείται στον τρίτο οίκο σας, της νόησης και της επικοινωνίας, έτσι ασχολείστε με έντονες πνευματικές δραστηριότητες, γίνεστε άκρως κοινωνικοί. Εάν έχετε νιώσει κολλημένοι στη ρουτίνα ή μπερδεμένοι σε σχέση με ποια κατεύθυνση θα πάρετε όσον αφορά μια συμφωνία ή ένα έργο, προετοιμαστείτε για μια σημαντική ανακάλυψη. Μια συνομιλία ή μια συνάντηση με κάποιον του οποίου τις ιδέες θαυμάζετε θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια νέα φιλία ή συνεργασία, και έχετε να μάθετε τόσα πολλά! Μπορεί τελικά να εμφανιστεί το άτομο που ψάχνατε για όλη σας τη ζωή καθώς βλέπετε αρμονία και χαρά στην ανταλλαγή ιδεών και απόψεων. Δεδομένου ότι ο Δίας κυβερνά τις διασυνδέσεις μεγάλων αποστάσεων και ο Υδροχόος κυβερνά την τεχνολογία, αυτό το πρόσωπο μπορεί να ζει οπουδήποτε στον κόσμο.

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 13 Μαΐου έως 28 Ιουλίου:

Συναισθηματική θεραπεία στο σπίτι και την καρδιά σας σας χαρίζει ο Δίας που θα κινείται για λίγο στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω σας όλο τον πόνο του παρελθόντος, χάρη στην υποστήριξη των αγαπημένων σας προσώπων, οποιαδήποτε συναισθηματική αναστάτωση ήταν θαμμένη στο υποσυνείδητό σας απομακρύνεται και δίνει τη θέση της στη χαρά και την αισιοδοξία. Ένα αρνητικό μοτίβο ή μια περιοριστική πεποίθηση που έχετε μεταφέρει από την παιδική σας ηλικία φεύγει μακριά. Ας το παραδεχτούμε, οι άνθρωποι είναι συνηθισμένοι να ζουν χωρίς να αντιδρούν σε καταστάσεις άγχους. Όμως, όταν αρχίσετε να αφήνετε τις φοβίες σας, θα λέτε κατόπιν στον εαυτό σας γιατί δεν το είχατε κάνει νωρίτερα. Ο Δίας εξάγει τις φοβίες από την ψυχή σας και τις θεραπεύει.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Τοξότη στις 26 Μαΐου και Ηλιακής έκλειψης στον Τοξότη στις 4 Δεκεμβρίου:

Αλλάξτε τη φιλοσοφία της ζωής σας, εξορμήστε στην εξερεύνηση και την περιπέτεια! Αυτή η χρονιά φέρνει έναν άλλο γύρο εκλείψεων οι οποίες είναι οι τελευταίες στο ζώδιό σας, και προβάλλουν την προσωπική σας ταυτότητα και τον αγώνα σας για την υλοποίηση των πιο ενδόμυχων επιθυμιών σας. Τα ταξίδια, οι σπουδές και η επιχειρηματικότητα μπορούν να σας κατευθύνουν προς ένα νέο μονοπάτι ζωής. Οι παγκόσμιες διασυνδέσεις θα είναι επωφελείς για σας, είτε αυτό σημαίνει επίσκεψη σε απομακρυσμένους προορισμούς ή επικοινωνία με νέους θαυμαστές από άλλα μήκη και πλάτη της γης. Η απόκτηση νέων γνώσεων θα είναι όφελος για το ήδη εξερευνητικό και περίεργο μυαλό σας. Αυτές οι εκλείψεις μπορούν επίσης να πυροδοτήσουν μια ξαφνική στροφή πεποιθήσεων, προς μια πιο πνευματική και μεταφυσική νοοτροπία. Θα μελετήσετε τα κείμενα των Βουδιστών φιλοσόφων ή θα πιστέψετε στα θαύματα της ζωής;

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου:

Έχετε μια καταπληκτική ιδέα για μια νέα συνεργασία ή μήπως ένα μήνυμα να μεταδώσετε στις μάζες; Αυτή είναι η τελευταία έκλειψη που ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και η οποία τονίζει την ανάγκη σας για συντροφικότητα, τα επαγγελματικά ταξίδια, την επιχειρηματικότητα και τις σπουδές. Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να φέρει μια συναρπαστική ευκαιρία να συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας ή γενικά να συνδεθείτε με τον ευρύτερο κόσμο. Η νοοτροπία σας και οι απόψεις σας για τη σχέση σας αλλάζουν σημαντικά και ίσως αποφασίσετε για δέσμευση. Τώρα, είστε ξεκάθαροι στις ιδέες και τις απόψεις σας, έτοιμοι να μοιραστείτε τη ζωή σας. Μπορεί ακόμα να διδάξετε, να γράψετε ένα βιβλίο, να αποκτήσετε μια νέα γνώση ή ακόμη και να μετεγκατασταθείτε για εργασία. Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, αυτή η έκλειψη θα σας βοηθήσει στο μάρκετινγκ. Η συμμετοχή στην κοινότητά σας θα φέρει συναρπαστικούς νέους ανθρώπους στη ζωή σας. Αυτή η τελευταία έκλειψη υπογραμμίζει τις νέες διασυνδέσεις και μπορεί να περιλαμβάνει έναν πελάτη ή συνεργάτη από απόσταση ή σας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψετε για δουλειά.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω από 18 Δεκεμβρίου έως 29 Ιανουαρίου 2022:

Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη στο δεύτερο οίκο σας, της αυτοεκτίμησης, των χρημάτων και της ασφάλειας, έτσι ίσως συγκρουστείτε με τον αγαπημένο σας για τα οικονομικά ή να διαφωνήσετε για τη διαχείριση των χρημάτων ή θα μπορούσατε να αισθάνεστε να πνίγεστε σε μια σταθερή σχέση. Δεδομένου ότι η αναδρομή των πλανητών επαναφέρει το παρελθόν, παλιά οικονομικά ζητήματα και χρέη θα μπορούσαν να εμφανιστούν ή μπορεί να επανασυνδεθείτε με έναν/μία πρώην. Είναι αυτός/ή η αδελφή ψυχή σας ή απλά ψάχνετε για λίγο ενθουσιασμό και προσοχή; Δεδομένου ότι η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας μπορεί να χτυπήσει κόκκινο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ίσως νιώσετε απελπισμένοι και αναζητάτε την επικύρωση. Πιστέψτε μόνο στον εαυτό σας και την αξία σας, δεν έχετε ανάγκη τις επιβεβαιώσεις. Προσγειωθείτε αντί να κάνετε μια άκαρπη αναζήτηση για έγκριση. Αγαπητέ Τοξότη αλλάζουν όλα στα ερωτικά σου το 2021! Τι ακριβώς θα γίνει; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube