Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο 2021

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Υδροχόος 2021, διάβασε αν και κατά πόσο θα αποδειχθεί η νέα αυτή χρονιά τυχερή για το ζώδιό σου. Αν θα έχεις αλλαγές στη δουλειά σου, αν θα αυξηθούν τα έσοδα σου στα οικονομικά και κατά πόσο  η αγάπη θα παίξει σημαντικό ρόλο το νέο έτος.

Ζώδια 2021, διάβασε πως θα είναι ο Υδροχόος το νέο έτος:

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους από τα μέσα του πρώτου δεκαημέρου έως τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Θέλετε να το βάλετε στα πόδια από το σπίτι σας, κάνετε τη μεγάλη επανάστασή σας. Με τον κυβερνήτη πλανήτη σας, τον Ουρανό, να κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα δείτε πυροτεχνήματα στο σπίτι και την οικογένειά σας. Οι πιθανότητες ενός εμπρηστικού φινάλε είναι αρκετά πιθανές καθώς τώρα γίνεστε άκρως επιθετικοί και ασυμβίβαστοι, το παραμικρό σας αναστατώνει και δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Σαν να μην ήταν αρκετή αυτή η συναισθηματική υπερφόρτωση, η διδακτορική συμπεριφορά σας μπορεί να κάψει τις γέφυρες με ένα  οικείο προς εσάς πρόσωπο. Αναλάβετε τις ευθύνες σας για τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε, ειδικά με την οικογένειά σας και στο σπίτι σας.

Ένας συγγενής ή μέλος της οικογένειάς σας θα μπορούσε να σας εξοργίσει. Σκεφτείτε... μήπως ήρθε η ώρα να απομακρύνετε τα περιοριστικά μοτίβα της παιδικής σας ηλικίας και να απελευθερωθείτε από τη νοσηρή συναισθηματική εξάρτηση με τους γονείς σας; Ετοιμαστείτε να πολεμήσετε με ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο. Ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι έντονος, αλλά μην ανησυχείτε. Αν κάποια άτομα στη ζωή σας σας επηρεάζουν αρνητικά και σας αναστατώνουν συνεχώς, ο Ουρανός είναι εδώ, κοντά σας, για να ξεφύγετε από ανθρώπους των οποίων οι αρνητικές διαθέσεις σας προκαλούν. Άλλωστε, οι κακές διαθέσεις τους μεταδίδονται και σε σας και σίγουρα δεν χρειάζεστε να απορροφάτε τα αρνητικά συναισθήματα κάποιου άλλου.

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο:

Μόνο με αγώνα και αυτοπειθαρχία το «αδύνατο» καθίσταται δυνατό! Έχετε πολλά καρμικά μαθήματα  να μάθετε καθώς ο Κρόνος στο ζώδιό σας αναδιαμορφώνει τη ζωή σας μέσω του σχολείου των σκληρών χτυπημάτων. Ίσως να δοκιμάσει τις αντοχές σας και τη θέλησή σας, μπορεί να χρειαστεί να αγωνιστείτε για να ξεπεράσετε κάποιες απώλειες ή κάποιου είδους τέλος. Ορισμένα μέρη της ζωής σας πρέπει να ξαναχτιστούν από την αρχή. Ίσως περάσετε από μια μετάβαση στη ζωή (να γίνετε γονέας, να αγοράσετε ένα σπίτι, έναν θάνατο, να παντρευτείτε ή να χωρίσετε) που σας αναγκάζει να ωριμάσετε και να αναλάβετε προσωπικές ευθύνες. Ό, τι δεν σας σκοτώνει, σας κάνει πιο δυνατούς!

Τώρα, είστε έτοιμοι να πάρετε στα χέρια σας τη ζωή! Ακόμα κι αν έχετε κάποιον στο πλευρό σας, ο Κρόνος ενισχύει τη δύναμή σας και τις αντοχές σας, θα μάθετε τον εαυτό σας όπως ποτέ άλλοτε. Σκεφτείτε ότι χτίζετε ένα οικοδόμημα. Τα αρχιτεκτονικά σχέδια μπορεί να φαίνονται όμορφα, αλλά το έδαφος πρέπει να έχει γερά θεμέλια για να αντέξει στο χρόνο. Ίσως αυτά τα σχεδιαγράμματα έχουν μερικά ελαττώματα και πρέπει να επανασχεδιαστούν. Αλλά περιμένετε … θέλετε πραγματικά να χτίσετε αυτό το οικοδόμημα στο συγκεκριμένο έδαφος ή μήπως η γη θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιηθεί για ένα πάρκο ή ένα δημόσιο χώρο; Τώρα είναι η ευκαιρία σας να επανεξετάσετε τη ζωή σας και να κάνετε αλλαγές προτού αρχίσετε να κατασκευάζετε κάτι μόνιμο.

Επιρροή Δία στον Υδροχόο:

Ετοιμαστείτε για μια μεγάλη επανάσταση στη ζωή σας! Παγκόσμια επέκταση, επιτυχία και ενθουσιασμός έρχονται στη ζωή σας χάρη στον Δία στο ζώδιό σας. Τονίζονται η άμεση ειλικρίνειά σας, η αισιοδοξία σας, θέτετε νέους επεκτατικούς προσωπικούς στόχους και εντυπωσιάζετε τους γύρω σας με τον αέρα που αποπνέετε. Εκμεταλλευτείτε πλήρως τα κοσμικά δώρα που λαμβάνετε. Αυτός ο ευεργέτης πλανήτης σας παρέχει υποστήριξη, έχετε την προστασία του από τις κακοτοπιές. Η τύχη είναι με το μέρος σας για όλη τη χρονιά, καθώς το πάθος σας για ζωή είναι μεταδοτικό. Πιστέψτε στον εαυτό σας, πιστέψτε στις μοναδικές ιδέες σας, και ίσως το πιο σημαντικό από όλα είναι να πιστέψετε σε έναν κόσμο χωρίς σύνορα. Ό, τι συμβαίνει τώρα, μια προσφορά για εργασία στο εξωτερικό ή για διδασκαλία ή μια νέα ερωτική σχέση γίνεται για να κατανοήσετε τη θέση σας σε αυτόν τον απέραντο κόσμο που ζούμε.

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 13 Μαΐου έως 28 Ιουλίου:

Αφήστε ελεύθερη την έμπνευσή σας! Ο Δίας θα κινείται για λίγο στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, έτσι μια από τις καλλιτεχνικές σας ιδέες μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επικερδής ή αξίζει ένα γενναιόδωρο εφάπαξ ποσό. Θα μπορούσατε να υπογράψετε μια συμφωνία για ένα βιβλίο, ένα τραγούδι, μια ταινία, ανεξάρτητα από το ταλέντο σας, και ίσως πάρετε μια προκαταβολή. Μια ευκαιρία να κερδίσετε έξτρα εισόδημα θα μπορούσε επίσης να έρθει στο δρόμο σας. Η διαίσθησή σας θα μπορούσε να είναι το μυστικό όπλο σας, οπότε δημιουργήστε ένα όραμα και καταγράψτε τους στόχους σας. Απλά ερευνήστε τα πάντα διεξοδικά για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα σας παρασύρουν σε ένα σχέδιο που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, καθώς μπορεί να γίνετε λίγο αφελείς και ευφάνταστοι. Επιθεωρήστε τα πάντα για προστασία.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου:

Μια νέα σειρά εκλείψεων ξεκινά από φέτος στον άξονα τετάρτου/δεκάτου οίκου σας που αφορά το σπίτι και τη σταδιοδρομία σας, μεταμορφώνοντας τις οικογενειακές σχέσεις σας και τις φιλοδοξίες σας. Το φεγγάρι σας ζητά να βρείτε την ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής, πράγμα που μπορεί να απαιτήσει από εσάς να εκχωρήσετε ένα μέρος της ελευθερίας σας προκειμένου να έχετε σταθερότητα και ασφάλεια. Ίσως αλλάξετε την καθημερινή ρουτίνα στο σπίτι σας ή αναγκαστείτε να δαπανήσετε χρήματα για μια ανακαίνιση. Η αξιοπρέπεια και η πίστη στις δικές σας αξίες ίσως σας πιέσουν να απομακρυνθείτε από ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα συγγενή ή μπορεί να δημιουργηθούν διενέξεις για λόγους οικονομικούς. Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σας φέρει εμπιστοσύνη στις αξίες σας και αυτοπεποίθηση, πράγμα που είναι αναγκαίο για να αλλάξετε τις καθημερινές σας συνήθειες στο σπίτι σας, δίνοντας προτεραιότητα στις δαπάνες σας και τη διαχείριση του χρόνου σας, ώστε να αντικατοπτρίζουν αυτό που σας ικανοποιεί περισσότερο.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω από 18 Δεκεμβρίου έως 29 Ιανουαρίου 2022:

Βυθίζεστε στο παρελθόν, σε παλιές πληγές, δυσαρέσκεια και προδοσίες καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη κινείται στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας. Ίσως ανακαλύψετε ότι ο/η πρώην σας παντρεύτηκε κάποιον άλλον. Το χειρότερο; Μιλούσαν στο τηλέφωνο και αντάλλασσαν καυτά ερωτικά μηνύματα, αλλά ο/η πρώην δεν μπόρεσε να σας αναφέρει μια σημαντική λεπτομέρεια: Ότι αυτός και η νέα του φίλη είχαν αποφασίσει να παντρευτούν ερήμην σας! Περιττό να πούμε ότι θα νιώσετε προδομένοι και φανταζόμαστε ότι θα αντιμετωπίσετε αυτόν/ην τον/την πρώην όπως του αξίζει. Κόβετε μαχαίρι αυτή τη σχέση. Ο δωδέκατος οίκος κυβερνά επίσης τις μυστικές ατζέντες, τους σκιώδεις ανθρώπους και τους κρυμμένους εχθρούς. Εάν έχετε μερικά από αυτά στο μαύρο βιβλίο σας, ίσως ήρθε η ώρα να απομακρυνθείτε για πάντα. Ποιός χρειάζεται το δράμα, το χάος και τον πόνο που προκαλούν; Σίγουρα η διαίσθησή σας σας χτυπάει το καμπανάκι ώστε τελικά να πείτε … μέχρι εδώ! Αγαπητέ Υδροχόε με ποιο πρόσωπο θα καταλήξεις το 2021 στα ερωτικά σου; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube