Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό 2021

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Ζυγός 2021, η  νέα αυτή χρονιά υπόσχεται ανανέωση και πολλές θετικές αλλαγές στην καθημερινότητα σου. Πρόκειται για ένα ευνοϊκό και ευοίωνο έτος  που θα αλλάξει θετικά την ψυχολογία σου.

Ζώδια 2021, διάβασε πως θα είναι ο Ζυγός το νέο έτος:

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου):

Καταλυτικές αλλαγές στο σπίτι σας και έναν βαθύ μετασχηματισμό στις οικογενειακές σας σχέσεις δημιουργεί ο Πλούτωνας που κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Αλλάζει η δυναμική στις σημαντικές διαπροσωπικές σας σχέσεις και δεν θα είναι εύκολο να αποφύγετε τη σύγκρουση. Γίνεστε κυριαρχικοί και ελεγκτικοί με τα μέλη της οικογένειάς σας και στο σπίτι σας, δημιουργώντας αναταραχές στην κατάσταση της διαβίωσής σας και στις κοντινές σας σχέσεις. Αν κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σας έχει διαβρώσει αργά και βασανιστικά την ψυχή σας, μιλήστε καθαρά και ανοιχτά, η διαπραγμάτευση σίγουρα δεν θα είναι εύκολη αλλά τουλάχιστον δεν μπορείτε μόνοι σας να σηκώνετε το βάρος όλης αυτής της ταλαιπωρίας.

Το καλύτερο: Θα πρέπει να βασίζεστε στη δική σας δύναμη, αντί να αναζητάτε την έγκριση των δικών σας ανθρώπων για τις δικές σας ενέργειες. Εάν έχετε δημιουργήσει μια νοσηρή και επίπονη αλληλεξάρτηση, ο Πλούτωνας σάς ωθεί να υιοθετήσετε μια στάση πιο δυναμική, για να νιώσετε πιο άνετα με τον εαυτό σας πρέπει να κάνετε τις δικές σας επιλογές, θέτοντας όρια. Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας που μπλοκάρουν την ελευθερία της ψυχής σας, τις εμμονές σας σε μια οικεία σχέση και προσπαθήστε να νικήσετε όλα αυτά τα εθιστικά πρότυπα. Βγάλτε τη μάσκα και ανακαλύψτε πώς η αλήθεια θα σας απελευθερώσει.

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο:

Νιώθετε ασφάλεια και σταθερότητα στη σχέση σας; Ή μήπως έχετε αποξενωθεί μεταξύ σας; Ο Κρόνος κινείται στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας και σας ζητά να απαντήσετε σε φλέγοντα ερωτήματα. Μπορεί να επαναφέρετε το χαμένο πάθος σε μια μακροχρόνια σχέση, κάνοντας κάτι εντελώς νέο, ή να κάνετε ένα παιδί ή ακόμη και δοκιμάζοντας μια ανοιχτή σχέση (αν και αυτό το τελευταίο δεν συνιστάται για το συντροφικό ζώδιό σας που αναζητά τη σταθερότητα). Ο Κρόνος όμως μπορεί να σας κάνει λίγο στενόμυαλους, άκαμπτους και υπερήφανους. Εάν αποφασίσετε, ας πούμε, να έχετε μια ανοιχτή σχέση, λάβετε υπόψη σας τους κινδύνους που ενέχονται. Ίσως καταλήξετε με δράμα, άγχος και πίεση. Πειραματιστείτε με πολύ προσοχή, γνωρίζοντας τα μειονεκτήματα τις εκάστοτε κατάστασης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως θελήσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους φίλους σας. Κάντε το αρκεί να μην αποξενωθείτε από τον αγαπημένο σας. Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι η αγάπη και το πάθος σας έχουν κρυώσει και βλέπετε τον αγαπημένο σας περισσότερο ως φίλο, συνειδητοποιώντας ότι έχετε φτάσει στο τέλος. Με σεβασμό και αξιοπρέπεια μαζί με μια έξυπνη στρατηγική αφήστε αυτή τη σχέση που δεν έχει πλέον τίποτα να σας προσφέρει.

Επιρροή Δία στον Υδροχόο:

Έρχονται ερωτικές και δημιουργικές ανακαλύψεις. Με τον Δία στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας είστε φωτιά! Μια φιλία μπορεί να μεταστραφεί σε κάτι πιο δυνατό κι εσείς ζείτε μια παθιασμένη σχέση. Λαμβάνετε την υποστήριξη του αγαπημένου σας, σέβεται ο ένας την ελευθερία του άλλου, οι καινοτόμες ιδέες σας σας βγάζουν από τη ρουτίνα και τη στασιμότητα. Και μην ξεχνάτε: Η ανεξαρτησία είναι γοητεία! Η δημιουργικότητά σας είναι στα ύψη, εκφράζετε τα ταλέντα σας και έχετε γύρω σας ένα μεγάλο κοινό που σας επευφημεί. Θέλετε να προωθήσετε τις έξυπνες ιδέες σας; Δεν υπάρχει καλύτερη χρονιά για να εκφραστείτε, οι ιδέες και οι σκέψεις σας ξεσηκώνουν απίστευτα τους άλλους. Οι καλλιτέχνες είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε αριστουργήματα τα οποία τα μοιράζεστε με ένα ευρύτερο κοινό.

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 13 Μαΐου έως 28 Ιουλίου:

Συγκεντρώστε μερικά έξυπνα και ευφάνταστα μυαλά στην εργασία σας και το έργο σας θα απογειωθεί. Με τον Δία να κινείται για λίγο στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, έχετε καταιγισμό ιδεών, αλλά και την υποστήριξη των φίλων σας και των συναδέλφων σας. Ένας υπάλληλός σας, ένας πάροχος υπηρεσιών ή ένας βοηθός θα μπορούσε να έχει μια ιδέα εκατομμυρίων ευρώ, οπότε μην παραβλέπετε τη γνώμη των λιγότερο έμπειρων από εσάς ανθρώπων. Τώρα δουλεύετε με σύστημα και οργάνωση, αναβαθμίζοντας την επιχείρησή σας και εντείνοντας περισσότερο τις προσπάθειές σας. Είναι η κατάλληλη χρονιά για εκτόξευση, είτε πρόκειται για ένα νέο εσωτερικό σύστημα, είτε για ένα μεγάλο, οραματικό σχέδιο.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω από 18 Δεκεμβρίου έως 29 Ιανουαρίου 2022:

Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, στέλνοντας κύματα απαισιοδοξίας, πίεσης και δυσαρέσκειας με κάποια προσφιλή σας πρόσωπα ή ζητήματα ακινήτων. Οι άνθρωποι με τους οποίος συγκατοικείτε θα μπορούσαν να γίνουν ιδιότροποι, επιφυλακτικοί και ασταθείς. Θα μπορούσατε επίσης να συγκρουστείτε με τη μητέρα σας, το παιδί σας ή ένα συγγενή. Ή ίσως αισθάνεστε ότι δεν ικανοποιούνται οι δικές σας βασικές ανάγκες και επιθυμίες, π.χ. είτε να ξεκινήσετε οικογένεια, να συγκατοικήσετε με κάποιον/α ή ακόμα και να αποχωρήσετε από την κατοικία σας ή την πόλη σας. Περιμένετε μέχρι να πάρετε μεγάλες αποφάσεις, αλλά σίγουρα αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε. Έχετε αυτές τις αμφιβολίες για κάποιο λόγο. Μην αγνοείτε ζητήματα του παρελθόντος που σιγοβράζουν μέσα σας και τα οποία μπορεί να έχετε παραβλέψει. Αγαπητέ Ζυγέ μη χάσεις την ευκαιρία να μάθεις όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή το 2021! Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube