Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό 2022

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Κωνσταντίνα Νικολάου

Μια υπέροχη και ενδιαφέρουσα χρονιά σε περιμένει. Σκορπιός 2022, μάθε πόσο τυχερή και γεμάτη ευκαιρίες θα είναι η νέα αυτή χρονιά για το ζώδιό σου. Μάθε τι δώρα και εκπλήξεις θα σου φέρει το νέο έτος.

Ζώδια 2022, διάβασε πως θα είναι ο Σκορπιός το νέο έτος:

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και του δευτέρου δεκαημέρου): Η ένταση στη σχέση σας ή μια συνεργασία σας αυξάνεται ακόμη περισσότερο καθώς διεκδικείτε με κάθε τρόπο την ελευθερία σας, κινδυνεύετε να σπάσετε τα δεσμά που σας ενώνουν σε μια στιγμή. Ο Ουρανός κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και θα μπορούσε να προκαλέσει μια ξαφνική ανακάλυψη για τη σχέση σας ή μια συνεργασία σας. Ωστόσο, σας προειδοποιεί να μην πουλήσετε την ψυχή σας και να μην υποτιμήσετε τις δυνάμεις του άλλου.

Η επίδραση του Ουρανού θα μπορούσε σίγουρα να σας βάλει σε μια άκρως αντιδραστική και έντονα συναισθηματική κατάσταση. Ετοιμαστείτε να πάρετε βαθιές αναπνοές γιατί θα μπορούσατε εύκολα να διαλύσετε τα πάντα σε μια στιγμή, ειδικά με τον Ουρανό που τραντάζει τις σημαντικές σχέσεις σας. Αν είστε μόνοι, πλήθος θαυμαστών σας λατρεύει αλλά κανείς δεν μπορεί να αγγίξει την ψυχή σας, προτιμάτε τις επιφανειακές, χωρίς δεσμεύσεις σχέσεις. Να είστε επίσης ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα ηλεκτρονικά σας καθώς είστε επιρρεπείς στο να παραλείπετε σημαντικές λεπτομέρειες. (Κρατήστε μακριά από το φορητό υπολογιστή σας αυτό το ζεστό φλιτζάνι καφέ)!

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο: Το σπίτι, η οικογένεια και τα συναισθήματά σας θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν πίεση και άγχος καθώς ο Κρόνος κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Θα μπορούσατε να έρθετε αντιμέτωποι με παλιά συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, να μείνετε έγκυος ή ξαφνικά να εμπλακείτε σε ένα ζήτημα ακινήτων. Δεδομένου ότι ο Υδροχόος κυβερνά την τεχνολογία και τα προοδευτικά ιδανικά, μπορεί να χρησιμοποιήσετε την εξωσωματική γονιμοποίηση για εγκυμοσύνη ή να εξετάσετε ακόμα και το ενδεχόμενο υιοθεσίας. Ίσως ένα μέλος της οικογένειάς σας απομακρυνθεί ξαφνικά από τη ζωή σας ή εσείς επιδιώξετε την αναζήτηση μιας νέας κατοικίας, ειδικά αν η παρουσία κάποιων οικείων προς εσάς προσώπων σας δημιουργεί άγχος και πίεση. Θα μπορούσατε ακόμα να λάβετε απροσδόκητα μια κληρονομιά ή ίσως ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση από το σπίτι σας, μετατρέποντας το νοικοκυριό σας σε χώρο εργασίας. Εάν είστε ιδιοκτήτες σπιτιού, ίσως το βάλετε υποθήκη ή απλά το αναδιαμορφώνετε κάνοντας ανακαίνιση. Οι πολύωρες ώρες στο γραφείο δεν σας ενοχλούν καθόλου, ίσως όμως δημιουργήσετε έναν χώρο εργασίας στο σπίτι σας, ώστε να μην θυσιάσετε το χρόνο της οικογένειάς σας για να επιτύχετε τους επαγγελματικούς στόχους σας.

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 1 Ιανουαρίου έως 10 Μαΐου και από 29 Οκτωβρίου έως 20 Δεκεμβρίου: Πάθος και ρομαντισμό, φήμη και καλή τύχη σας φέρνει ο Δίας στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, επισημαίνοντάς σας ότι στην αγάπη δεν χρειάζεται και πολύ μυστήριο. Αντιμετωπίστε τις ανασφάλειές σας κατά πρόσωπο και ο ευεργέτης Δίας θα σας βοηθήσει να τις ξεπεράσετε. Αποκαλύπτοντας περισσότερα από την αυθεντική φύση σας μπορεί να επανεκκινήσει την αγάπη με το σύντροφό σας. Εάν προσπαθείτε να γιατρέψετε τις πληγές σας από μια διάλυση, ο Δίας σας προσφέρει αισιοδοξία για το αύριο και υποστήριξη. Μειώνεται το άγχος σας και απολαμβάνετε την κάθε στιγμή. Κάντε χώρο στο πρόγραμμά σας για δραστηριότητες και πρόσωπα που προσφέρουν ηρεμία και γαλήνη στην ψυχή σας, επιλέξτε άτομα που ξυπνούν τις αισθήσεις σας. Το να μοιράζεστε τα μικρά πράγματα μπορεί τώρα να μοιάζει με περιπέτεια, έτσι μπορεί να νιώσετε ότι προσελκύεστε από κάποιον που προηγουμένως αγνοούσατε εντελώς.

Επιρροή Δία στον Κριό από 11 Μαΐου έως 28 Οκτωβρίου και από 21 Δεκεμβρίου έως 16 Μαΐου 2023: Σηκωθείτε όρθιοι και σκεφτείτε αισιόδοξα για το μέλλον σας! Ο επεκτατικός Δίας κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, χαρίζοντάς σας ευεξία και αισιοδοξία στην καθημερινότητά σας. Ένα εκνευριστικό ζήτημα εργασίας ή υγείας, συμπεριλαμβανομένου του άγχους σας, λαμβάνει τέλος. Η ευρύτερη εικόνα σας είναι καλή, ο τυχερός Δίας πυροδοτεί το κίνητρο και την έμπνευσή σας να κάνετε απίστευτα βήματα στην εργασία σας και την καθημερινότητά σας. Οι ικανότητές σας στην ανάλυση και τη λεπτομέρεια πυρπολούνται, λαμβάνετε επαίνους για την άψογη οργάνωσή σας και την πρωτοποριακή αποτελεσματικότητά σας στην εργασία σας. Ο πλανήτης της καλής τύχης σας προικίζει με μια συγκεκριμένη στρατηγική και ένα αποτελεσματικό σύστημα. Αποκαλύπτετε το σχέδιο νίκης της μάχης σας!

Επιρροή Ηλιακής και Σεληνιακής έκλειψης στον Ταύρο στις 30 Απριλίου και 8 Νοεμβρίου αντίστοιχα: Αυτές οι δύο εκλείψεις στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αλλάζουν τον τρόπο που βλέπετε τα οικονομικά σας, τις συνεργασίες σας και τις σχέσεις σας. Η σκόνη θα κατακαθίσει και οτιδήποτε αναταραχθεί από αυτές τις δύο εκλείψεις θα δώσει τη θέση του σε κάτι ριζικά νέο. Η ακαταμάχητη σεξουαλική χημεία με κάποιον/α θα μπορούσε να καταλαγιάσει ή μπορεί να συναντήσετε ένα πρόσωπο που το θεωρείτε σαν την αδελφή ψυχή σας, που το αισθάνεστε ότι το γνωρίζετε για μια ζωή. Ακόμα κι αν έχετε μια ισχυρή σχέση ψυχής με κάποιον/α, όλα θα πρέπει να αθροιστούν και στον υλικό κόσμο, σε πρακτικό επίπεδο. (π.χ., νιώθετε άρρηκτα συνδεδεμένοι με κάποιον/α, αλλά και οι δύο είστε παντρεμένοι κι αυτή η σχέση δεν μπορεί να οδηγήσει πουθενά). Ίσως και να συνειδητοποιήσετε ότι μια συνεργασία σας δεν σας αποδίδει υλικά οφέλη ή η σχέση σας με τον αγαπημένο σας δεν μπορεί να προχωρήσει. Θυμηθείτε: Ο αγώνας απαιτεί αργά και σταθερά βήματα. Εν μέσω μάχης, είναι απολύτως αποδεκτό να πάρετε μια ανάσα, δίνοντας στις ασταθείς καταστάσεις λίγες ημέρες για να καταλαγιάσουν πριν μαζέψετε τα πράγματά σας ή διακόψετε με κάποιον για πάντα.

Επιρροή Σεληνιακής και Ηλιακής έκλειψης στον Σκορπιό στις 16 Μαΐου και 25 Οκτωβρίου αντίστοιχα: Αυτές οι δύο εκλείψεις στο ζώδιό σας προαναγγέλλουν μια τολμηρή νέα αρχή στην προσωπικότητά σας, τις οικονομικές αποφάσεις σας και τις σχέσεις σας. Αρκεί να βασιστείτε στον εαυτό σας, να στηριχτείτε στα καρμικά μαθήματα του παρελθόντος για να αναγεννηθείτε και να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας, μακριά από το φόβο και τις εμμονές. Υποστηρίζετε με πάθος τις απόψεις σας και έχετε δύναμη να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας. Αντί να πάτε με το κοπάδι, ξεχωρίζετε, εκφράζοντας το μοναδικό εαυτό σας. Η αλήθεια - ειδικά η αλήθεια των συναισθημάτων σας - θα σας απελευθερώσει. Απορρίψτε τους ανθρώπους που δεν σας αρέσουν και υποστηρίξτε τις ατομικές σας ανάγκες. Αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να πάρετε τη θέση κάποιου άλλου, ας γίνει έτσι. Δεν έχει νόημα να κρύβετε το φως σας για να μην κάνετε τους άλλους να σας ζηλεύουν. Δείξτε τον αληθινό σας εαυτό, επιτρέποντας στη μεγάλη, ανοιχτή καρδιά σας και τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσουν. Η αγάπη προς τον εαυτό σας θα τα νικήσει όλα.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στους Διδύμους από 29 Οκτωβρίου έως 13 Ιανουαρίου 2023: Προσπαθήστε να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ της ειλικρίνειας αλλά και της ευγενικής και άμεσης επικοινωνίας. Ο ανάδρομος Άρης στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, σας ζητά να επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες οποιασδήποτε συνεργασίας για δουλειά ή για χρήματα προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι ξεκάθαρα και δεν κρύβεται κάτι ύποπτο. Εάν αισθάνεστε πίεση να υπογράψετε για μια συνένωση οικονομικών πόρων, πατήστε φρένο. Με τον ανάδρομο Άρη απαιτείται να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες και σε οποιαδήποτε ασάφεια. Να είστε προσεκτικοί πριν δανειστείτε χρήματα και βάλετε χρέη. Το να βασίζεστε σε δανεισμένα κεφάλαια (όπως δάνεια και πιστωτικές κάρτες) δεν είναι καλή ιδέα. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα αγχωτικό κόστος, όπως ένα μεγάλο φορολογικό λογαριασμό ή αποπληρωμή δανείου υψηλών τόκων, που σας αναγκάζει να κάνετε περικοπές χρημάτων.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
8/6/2021