Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη 2022

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Πόσο τυχερή χρονιά θα είναι για τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σου; Τοξότης 2022, διάβασε την αναλυτική πρόβλεψη για το ζώδιό σου και ενημερώσου για όλα τα δρώμενα που θα συμβούν μέσα στο νέο αυτό και ενδιαφέρον έτος.

Ζώδια 2022, διάβασε πως θα είναι ο Τοξότης το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου): Νιώθετε μια κρυφή συναισθηματική ένταση καθώς ο Ποσειδώνας στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, δημιουργεί κρίση στο σπίτι σας ή με κάποια μέλη της οικογένειάς σας, αναδεικνύοντας την ανάγκη σας να αναγνωρίσουν οι άλλοι την προσφορά σας. Τώρα διεισδύετε στα βάθη του υποσυνειδήτου σας, προσπαθείτε να ανακαλύψετε τα λάθη σας, γιατί πάντα σας εκμεταλλεύονται; Ίσως κάθε φορά που προσπαθήσατε να θέσετε όρια, διακινδυνεύσατε τη στοργή και την αγάπη ή βιώσατε περίεργα συναισθήματα.

Θα μπορούσε να υπάρχει κάτι από το οικογενειακό παρελθόν σας που σας αγχώνει, σας κρατά ομήρους, δημιουργώντας μπλοκαρίσματα στην ανάπτυξή σας και τη διεκδίκηση των αναγκών σας. Έχετε μια έντονη ονειρική διάθεση, ίσως ακόμα νιώσετε την επιθυμία να βρείτε μια κατοικία κοντά σε νερό για την περισυλλογή σας. Ίσως απλά διακοσμήσετε το σπίτι σας ή απλά απομονωθείτε από τον έξω κόσμο αφού τώρα θέλετε να περνάτε περισσότερο χρόνο μέσα σε αυτό. Γίνεστε πιο νοσταλγικοί, πάτε πίσω στο παρελθόν, σε εκείνη τη φωτογραφία από τα πρώτα σας γενέθλια, ένα γράμμα από τον πρώτο έρωτά σας, ένα vintage βάζο που σας θυμίζει ένα υπέροχο ταξίδι που κάνατε κάποτε.

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο: Ο Κρόνος κινείται στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και θα σας μάθει να διαχωρίζετε την ήρα από το σιτάρι στην προσωπική σας ζωή. Οι σχέσεις με τα αδέλφια σας, τους γείτονες και τους συναδέλφους σας περνούν μέσα από μια διαδικασία προβληματισμού και ανανέωσης. Θα δείτε ξεκάθαρα ποιος παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και ποιος δευτερεύοντα ρόλο σε αυτό το κεφάλαιο της ζωής σας. Μπορεί να απομακρυνθείτε από ορισμένους φίλους σας ή/και συναδέλφους, όντας πιο επιλεκτικοί με τους ανθρώπους που θα μοιράζονται το πνεύμα σας και τις ιδέες σας. Είναι αλήθεια ότι η παρέα που κάνετε αντανακλά εσάς, και αυτά τα ανούσια διανοητικά άτομα ή οι τύποι που βλέπουν χαλαρά τη ζωή, χωρίς οργάνωση και κανόνες, δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Οι άνθρωποι που είναι ήσυχοι υποστηρικτές σας είναι πιο παραδοσιακοί και πιο συντηρητικοί και βλέπουν τη ζωή στα σοβαρά. Όπως λέει και ο λαός, οι άνθρωποι είναι στη ζωή μας για μια εποχή, ένα λόγο ή μια ζωή. Με τον Κρόνο να γράφει τους κανόνες, οι άνθρωποι θα πρέπει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας αν θέλουν να λάβουν τη γενναιόδωρη αμοιβή σας!

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 1 Ιανουαρίου έως 10 Μαΐου και από 29 Οκτωβρίου έως 20 Δεκεμβρίου: Νιώθετε περισσότερο κοντά συναισθηματικά στην οικογένειά σας, δίνετε και την ψυχή σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς ο Δίας κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Αν υπήρχε μαύρο πέπλο με κάποια οικεία προς εσάς πρόσωπα, δίνετε τα χέρια και συμφιλιώνεστε. Αυτός ο τυχερός πλανήτης μπορεί να σας δώσει την ώθηση να ξοδέψετε χρήματα για ένα ακίνητο. Ίσως ένα γηραιότερο μέλος της οικογένειάς σας να σας δώσει σοφές συμβουλές ή ακόμα και να σας εμπνεύσει να κάνετε μια δυνητικά προσοδοφόρα συμφωνία. Μια πώληση ή αγορά ακινήτου μπορεί να διαφαίνεται στον ορίζοντα. Ίσως είστε πολύ τυχεροί και πάρετε μια κληρονομιά ή ένα δάνειο από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο το οποίο σας παρέχει χρηματοδότηση ή υποστήριξη για ένα εγχείρημα. Αυτή είναι μια υπέροχη χρονιά για να ξεφύγετε από οποιαδήποτε δυσλειτουργία είχατε τον τελευταίο καιρό σε σχέση με το σπίτι σας ή/και την οικογένειά σας ή μια στενή σχέση σας.

Επιρροή Δία στον Κριό από 11 Μαΐου έως 28 Οκτωβρίου και από 21 Δεκεμβρίου έως 16 Μαΐου 2023: Τολμάτε να επιδείξετε στους ανθρώπους τη γοητεία και τη μαγεία σας, καθώς ο Δίας στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας ανοίγει την αυλαία για τα περισσότερα και τα καλύτερα στην αγάπη. Κεντρίζετε το ενδιαφέρον των θαυμαστών σας, βρίσκετε άτομα που έχουν να σας προσφέρουν. Ίσως τελικά ανακαλύψετε ότι το μόνο που πραγματικά χρειάζεστε είναι ένα πρόσωπο να σας διασκεδάζει και να σας παρακινεί να κάνετε πράγματα στη ζωή. Μπορεί και να δοκιμάσετε να αναζητήσετε την αγάπη αρκετά χιλιόμετρα μακριά από τη βάση σας. Αν θαυμάζετε τα ταλέντα κάποιου, δημοσιεύστε ένα κομπλιμέντο στο Instagram. Θα μπορούσε να είναι το πάθος της ζωής σας αφού ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Δίας, σας ευλογεί με το χάρισμα του ενθουσιασμού και της φλόγας του πάθους. Επίσης, διαδώστε τα ταλέντα σας και μοιραστείτε τις δεξιότητές σας με τον ευρύτερο κόσμο. Μήπως ήρθε η ώρα να προετοιμάσετε μια δημόσια ομιλία; Τύχη και φήμη σας περιμένουν.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στους Διδύμους από 29 Οκτωβρίου έως 13 Ιανουαρίου 2023: Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και κατά τη διάρκεια αυτής της εκτεταμένης περιοδείας του φέρνει στο προσκήνιο την ενασχόληση με τις σημαντικές σχέσεις σας και συνεργασίες σας. Ίσως να νιώσετε παγωμένο το πάθος με τον αγαπημένο σας ή κάτι σας λέει μέσα σας ότι δεν πρέπει να προχωρήσετε σε αυτή τη συνεργασία. Μπορεί κάποιος από το παρελθόν να επιστρέψει στη ζωή σας, προσπαθώντας να σας διεκδικήσει. Συμβουλή: Μην κάνετε βιαστικά βήματα τώρα. Ο κόκκινος πλανήτης σας ζητά να επιβραδύνετε, να αναθεωρήσετε και να επεξεργαστείτε τυχόν επιστροφές ατόμων από το παρελθόν πριν ξεκινήσετε εκ νέου. Ας είμαστε ειλικρινείς, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού τείνετε να παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας σε σχέσεις και καταστάσεις. Χρησιμοποιήστε αυτήν την χρονική περίοδο για να επιστρέψετε στους δικούς σας στόχους και προτεραιότητες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
8/6/2021