Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο 2023

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Η νέα αυτή χρονιά υπόσχεται πολλά για το ζώδιό σου. Δίδυμος 2023, διάβασε τι θα σου φέρει το νέο έτος σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ανακάλυψε πόσο και πως θα επηρεαστεί η οικονομική, επαγγελματική αλλά και η αισθηματική σου ζωή. Πόσο τυχερό και ευνοϊκό για εσένα θα είναι το έτος αυτό.

Ζώδια 2023, διάβασε πως θα είναι ο Δίδυμος το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου): Προσέξτε τις ίντριγκες και τις ασαφείς καταστάσεις στην εργασία σας. Υπάρχει κάποιος (ή κάτι) που είναι περίεργος και ασαφής στο χώρο της δουλειάς σας; Ο παραπλανητικός Ποσειδώνας στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, θα μπορούσε να αποκαλύψει ένα σκιώδη χαρακτήρα ο οποίος σας δίνει πισώπλατα μαχαιρώματα στην εργασία σας χωρίς εσείς να το έχετε αντιληφθεί μέχρι τώρα. Ίσως χρειαστεί να παλέψετε με αυτό το πρόσωπο αλλά ο αγώνας σας θα είναι μέσα στην ομίχλη. Ένας ήρεμος πωλητής θα μπορούσε να παρουσιαστεί με δελεαστικές παροχές, γοητεύοντάς σας, κι εσείς χωρίς έρευνα αποχωρίζεστε κάποια χρήματα που έχετε κερδίσει με τόσο κόπο. Θα μπορούσατε επίσης να είστε επιρρεπείς σε κλοπή και απάτες, γι’ αυτό προσέξτε τις κοινωνικές και επαγγελματικές συναναστροφές σας. Επιλέξτε και τους συνεργάτες σας με σύνεση. Δεν έχει κάθε άτομο μια σταθερή εργασιακή ηθική. Απλώς βεβαιωθείτε ότι οι ρόλοι και οι ευθύνες του καθενός είναι γραμμένα με ξεκάθαρους και όχι αβέβαιους όρους, ώστε να μην καταλήξετε να αισθάνεστε μπερδεμένοι.

Επιρροή Κρόνου στους Ιχθύς από τις 7 Μαρτίου: Είτε είστε έτοιμοι να επιβραδύνετε το ρυθμό στην εργασία σας, είτε όχι, ο υπεύθυνος και αργός Κρόνος στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας θα σας το μάθει. Ίσως δείτε να καθυστερεί η υλοποίηση των μεγάλων φιλοδοξιών σας και πρέπει να αγωνιστείτε σκληρά για να έχετε την επαγγελματική αναγνώριση που επιθυμείτε. Εάν σχεδιάζετε την άνοδό σας στην καριέρα σας, ίσως πρέπει να τροποποιήσετε τα σχέδιά σας. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι οι κινήσεις σας είναι λανθασμένες ή ίσως απλώς θέλετε να ξανασκεφτείτε το όλο θέμα. Για παράδειγμα: «Θέλω πραγματικά να είμαι σε αυτή τη δουλειά»; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Δεν είναι ώρα για μεγάλες αποφάσεις, όσον αφορά την καριέρα σας. Ωστόσο, αν έχετε ένα πρώην αφεντικό ή έναν έμπειρο σύμβουλο (ίσως και έναν αγαπημένο φίλο), αυτή είναι μια καλή στιγμή για να έρθετε σε επαφή. Ένα φιλικό γεύμα και η νοσταλγία θα σας βοηθήσουν στις φιλοδοξίες σας. Επιπλέον, η καθοδήγησή τους είναι τροφή για σκέψη που την χρειάζεστε αυτή τη στιγμή καθώς σκέφτεστε την πορεία της καριέρας σας και γενικά της ζωής σας. Σε όλες τις συναλλαγές σας, φροντίστε να θέσετε άψογα όρια. Η απομάκρυνση από άτομα με κοινωνικό status δεν θα είναι σε καμία περίπτωση έξυπνη ιδέα για εσάς, ακριβώς το αντίθετο. Αυτό μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε μόνοι και τώρα περισσότερο από ποτέ θέλετε δίπλα σας αξιόπιστα, έμπειρα και ώριμα άτομα.

Επιρροή Δία στον Κριό έως 16 Μαΐου 2023: Έχετε ένα θαμμένο θησαυρό γνώσεων αλλά δεν αξίζει τίποτα αν δεν μπορείτε να τον μοιραστείτε με τους άλλους. Ο Δίας κινείται στον φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας και τώρα διαδίδετε σημαντικές πληροφορίες στο διαδίκτυο ή κάνετε μια επικερδή καμπάνια που γίνεται viral. Με όλη αυτή τη μαεστρία και τον μαγνητισμό σας, θα μπορούσατε να επηρεάσετε τις μάζες που σας θεωρούν ηγέτη τους. Προσέξτε μόνο να μην στραφείτε υπερβολικά στη λατρεία της προσωπικότητάς σας, νομίζοντας ότι είστε μοναδικοί! Ο Δίας θα φέρει μερικές μεγάλες αποκαλύψεις σχετικά με τα είδη των ανθρώπων από τους οποίους θέλετε να περιβάλλεστε. Ο ενδέκατος οίκος είναι ένας ανθρωπιστικός τομέας και ο Δίας θα μπορούσε να πυροδοτήσει τον ακτιβισμό σας, ακριβώς την ώρα που κάποια παγκόσμια γεγονότα ανατρέπουν την δικαιοσύνη και την αλήθεια.

Επιρροή Δία στον Ταύρο από 16 Μαΐου 2023 έως 25 Μαΐου 2024: Ο Δίας στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, επαναφέρει την χαμένη ενέργειά σας και σας ωθεί σε μια αποστολή ανακάλυψης του εαυτού σας. Θα είστε πραγματικά έτοιμοι να απορρίψετε τυχόν βαριές συναισθηματικές αποσκευές και να απομακρύνετε άτομα που απομυζούν την ενέργειά σας προκειμένου να πετάξετε ελεύθεροι. Σας ενδιαφέρει τώρα η ηρεμία του σπιτιού σας, δεν επιδιώκετε να βγείτε έξω για διασκέδαση, ούτε να ασχοληθείτε με έντονες δραστηριότητες. Αναζητάτε την μοναξιά και την ησυχία, δεν είστε πραγματικά έτοιμοι για δράση! Και αυτή η τάση σας να αναζητάτε τη μοναξιά σας είναι κάτι που θα μπορούσε να σας δώσει τα κίνητρα να απελευθερωθείτε από τις πληγές του παρελθόντος και να ενδιαφερθείτε για τη συναισθηματική και ψυχική σας υγεία. Δεδομένου ότι θα μπορούσε να σας κυριεύσει το συναίσθημα, το να βρίσκεστε κοντά σε νερό ή ακούγοντας χαλαρωτική μουσική θα μπορούσε να σας προσγειώσει. Ο εαυτός σας είναι η καλύτερη παρέα που μπορείτε να έχετε τώρα.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Λέοντα από 22 Ιουλίου έως 4 Σεπτεμβρίου: Μπορείτε με ευκολία να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις της πειθούς και της διπλωματίας που είναι έμφυτες στο ζώδιό σας, αλλά η ανάδρομη Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας μπλοκάρει την αρμονία και τη συμβιβαστική διάθεση, είναι τώρα δύσκολο να έχετε μια ομαλή συνομιλία. Οι ιδέες σας διαστρεβλώνονται, ειδικά αν τις προβάλετε μέσω βίντεο και γραπτών μηνυμάτων. Όση προσπάθεια κι αν κάνετε, όση καλή θέληση κι αν έχετε, θα είναι δύσκολο να διατηρήσετε την ατμόσφαιρα γύρω σας ζωντανή. Κρατήστε χαμηλό προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα (και γενικά όταν συνομιλείτε στο διαδίκτυο) καθώς ό,τι λέτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας, τουλάχιστον έτσι θα νιώθετε. Θα είστε νευρικοί, ίσως ακόμα αγενείς και σκληροί. Αφήστε τις πνευματώδεις ιδέες σας για μελλοντική χρήση, όταν ο πλανήτης της αρμονίας δεν θα είναι πλέον ανάδρομος.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms