Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Iχθύ 2023

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Αυτή η νέα χρονιά σίγουρα δεν μοιάζει και δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη. Ιχθύς 2023, μάθε τι ευκαιρίες κρύβει το νέο έτος για τα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά σου. Μάθε πως και με ποιο τρόπο θα έρθουν οι ευχάριστες και θετικές αλλαγές στη ζωή σου.

Ζώδια 2023, διάβασε πως θα είναι ο Ιχθύς το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου): Εάν παίζατε το ρόλο του θύματος ή του μάρτυρα, αυτή είναι η τελευταία σας κοσμική κλήση να αναλάβετε την ευθύνη για τη ζωή σας. Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας ίσως είναι καλύτερα να ασχοληθείτε μόνο με τον εαυτό σας. Κοιτάξτε, δεν έχει νόημα να τρέχετε για όλους και για όλα στην προσπάθειά σας να εισπράξετε αγάπη και ευγνωμοσύνη. Αφήστε τα πράγματα να πάνε όπως σας πάνε. Όταν δεν νιώθετε καλά, έχετε αναρωτηθεί τι κάνατε για τον εαυτό σας; Γιατί νιώθετε τόσο χαμένοι και τόσο αταίριαστοι με τον υπόλοιπο κόσμο; Αυτή θα είναι εύκολη απάντηση μόνο αν δείξετε αγάπη προς τον εαυτό σας. Ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο να αντιμετωπίσετε το συναισθηματικό και ψυχικό χάος, επομένως είναι σημαντικό να διατηρήσετε όσο το δυνατόν πιο θετικό πνεύμα. Αποδεχτείτε ότι οι εσωτερικές αλλαγές που εκδηλώνονται είναι βαθιές και θεραπευτικές, ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεστε τώρα. Είτε έχετε συναισθηματικό, είτε σωματικό πόνο, το καλύτερο είναι να αναγνωρίσετε τη σύνδεση νου-σώματος-ψυχής. Ένας πονοκέφαλος, για παράδειγμα, αντιμετωπίζεται καλύτερα με μείωση του στρες και θετικές σκέψεις.

Επιρροή Κρόνου στους Ιχθύς από τις 7 Μαρτίου: Από αυτή τη χρονιά ξεκινά η πορεία του Κρόνου στο ζώδιό σας πράγμα το οποίο μεταστρέφει την ονειρική και ευαίσθητη φύση σας σε πιο ώριμη και σοβαρή. Γίνεστε πιο πειθαρχημένοι και υπεύθυνοι, έχετε υπομονή και επιμονή και μια ακλόνητη αντοχή με ό, τι καταπιάνεστε για να το φτάσετε μέχρι το τέλος. Το 2023 (και τα επόμενα δύο χρόνια) είναι μια χρονιά που για να έχετε επιτυχία θα πρέπει να αγωνιστείτε και να κάνετε τις σωστές κινήσεις. Θα πρέπει να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα όνειρα και τη φαντασία και να μάθετε να παίζετε σύμφωνα με τους κανόνες, τουλάχιστον μερικές φορές. Είστε κολλημένοι σε ένα αυτοκαταστροφικό μοτίβο ζωής; Ο δομημένος Κρόνος σας ζητά να πιστέψετε στην αξία σας και στην εσωτερική δύναμή σας θέτοντας κανόνες και ακολουθώντας τους κατά γράμμα. Είτε πρόκειται για εθισμό στην υπερβολική τροφή ή στο κάπνισμα ή σε οποιαδήποτε άλλη κατάχρηση, κάνετε μια συνειδητή και αφοσιωμένη προσπάθεια να απελευθερωθείτε. Το βαθύ μήνυμα; Ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς να εναρμονίσετε το άπιαστο όνειρο (Ιχθύς) με την ασφάλεια και τη σταθερότητα (Κρόνος). Ναι, και τα δύο μπορούν να συνυπάρχουν με έναν υγιή, ενδυναμωτικό τρόπο.

Επιρροή Δία στον Κριό έως 16 Μαΐου 2023: Ο Δίας στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, φέρνει τύχη στις οικονομικές συμφωνίες σας και βελτιώνει την οικονομική σας κατάσταση. Θα μπορούσατε να μετακομίσετε για μια πιο καλοπληρωμένη δουλειά ή να λάβετε μια σημαντική προαγωγή που συνοδεύεται από αύξηση μισθού. Τώρα κάνετε επιλογές στο όνομα της οικονομικής σας ασφάλειας, παίρνετε συνετά και μετρημένα ρίσκα που μπορούν να αποδώσουν οικονομικά. Σκέφτεστε πως μπορείτε να ζήσετε μια άνετη ζωή και ξοδεύετε τα χρήματά σας σε δραστηριότητες που σας κάνουν χαρούμενους ή σε ταξίδια. Εάν το πρώτο πράγμα που σας έρχεται το πρωί στο μυαλό είναι μια βόλτα στη φύση και σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι, δεν πρόκειται να το παραλείψετε. Στοχεύστε επίσης σε διατροφικές επιλογές και δραστηριότητες που είναι ευχάριστες, καθώς ο δεύτερος οίκος κυβερνά επίσης τις αισθήσεις.

Επιρροή Δία στον Ταύρο από 16 Μαΐου 2023 έως 25 Μαΐου 2024: Βγαίνετε από τα τρικυμιώδη νερά σας! Ο Δίας κινείται στον τρίτο σας οίκο, της επικοινωνίας και της κοινωνικότητας, πυροδοτώντας την επιθυμία σας για διασκέδαση και επικοινωνία, έχετε το δώρο της πειθούς και της διπλωματίας, είστε έτοιμοι για συμμετοχή σε άφθονες κοινωνικές προσκλήσεις. Αφήστε ελεύθερες τις ιδέες σας και συμμετέχετε σε συζητήσεις, θα αποκομίσετε τόσα πολλά πνευματικά οφέλη. Επιπλέον θα έχετε έμπνευση για να μεταδώσετε το μήνυμά σας στον κόσμο με δημιουργικό τρόπο! Άτομα που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς θα μπορούσαν επίσης να εμφανιστούν ως πολύτιμοι φίλοι ή συνεργάτες σας. Να είστε ανοιχτοί στη συνεργασία με ένα ισχυρό, εμπνευσμένο άτομο! Μπορεί ακόμα και να κάνετε αυθόρμητα ταξίδια που απομακρύνουν την πλήξη και την ανία σας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Λέοντα από 22 Ιουλίου έως 4 Σεπτεμβρίου: Οργάνωση και αποτελεσματικότητα είναι το όνομα του παιχνιδιού αν θέλετε να πετύχετε τους υψηλούς στόχους σας. Αλλά με την ανάδρομη Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, ίσως αντιμετωπίσετε ανατροπές και προκλήσεις στο να οργανώσετε τα πάντα, από τη ντουλάπα σας μέχρι το γραφείο σας, σας καταλαμβάνουν άγχος και πίεση. Ίσως επίσης κάνετε κάποια καθυστερημένη αναδιάρθρωση στην καθημερινότητά σας, καθώς απομακρύνετε συνήθειες που εξαντλούν τη δύναμή σας και τις αντικαθιστάτε με διαδικασίες που στηρίζουν τη λάμψη σας. Στόχος σας τώρα είναι να αξιολογήσετε: Ο τρόπος που ζείτε στην καθημερινή σας ζωή προάγει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας; Εάν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα υγείας, η ανάδρομη Αφροδίτη βοηθά στην επίλυσή τους. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε καλή υγεία, ζωντάνια και ευεξία, αλλά θα πρέπει κι εσείς να κάνετε μερικές αλλαγές στη ζωή σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Φωφώ