Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο 2023

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Κωνσταντίνα Νικολάου

Καρκίνος 2023, αναμένεται μια συγκλονιστική νέα χρονιά για το ζώδιό σου. Με εγκυρότητα μάθε τι εξελίξεις και γεγονότα θα φέρει μαζί του το νέο έτος. Τι προβλέπεται να συμβεί σε θέματα δουλειάς, πως θα πάνε τα οικονομικά σου; Θα έχεις αγάπη και συναίσθημα όλη τη νέα χρονιά;

Ζώδια 2023, διάβασε πως θα είναι ο Καρκίνος το νέο έτος:

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω έως τις 24 Μαρτίου και από 13 Ιουνίου έως 20 Ιανουαρίου 2024 (για τους γεννημένους στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου): Πριν ανατρέψετε τελείως τα σχέδια της ζωής σας, κρατηθείτε σφιχτά. Ο Πλούτωνας κινείτε στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και των συνεργασιών, και δημιουργεί χάος στις σημαντικές σχέσεις σας ή/και τις συνεργασίες σας και μπορεί να αλλάξει μερικά πράγματα από μέσα προς τα έξω ριζικά, καθιστώντας δύσκολο να σκέφτεστε καθαρά και μη αντιδραστικά. Για εσάς, ο αγώνας θα είναι μεταξύ ασφάλειας και έντονων συγκινήσεων, δέσμευσης ή τέλους, πραγματικά μια δύσκολη μάχη καθώς το ζώδιό σας κυνηγά πάντα το σταθερό. Πετάτε κάτι σίγουρο μόνο και μόνο για να ζήσετε αυτό το έντονο αλλά βραχυπρόθεσμο πάθος; Το διακύβευμα είναι πολύ μεγαλύτερο. Ίσως οι συνθήκες στη σχέση σας είναι τέτοιες που νιώθετε να καίγεστε σε ζεματιστό νερό. Είστε διαβόητα ένα ζώδιο πολύ ευαίσθητο και συναισθηματικό, αλλά η υπερβολική αντίδραση ή η υπερβολική αναζήτηση της προσοχής μαζί με τη νοσηρή εξάρτηση μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά. Οι παλιοί φόβοι για τις σχέσεις ή οι βαθιά ριζωμένες ανασφάλειές σας πρέπει να εξεταστούν και να απομακρυνθούν. Τί κάνετε γι’ αυτό;

Επιρροή Κρόνου στους Ιχθύς από τις 7 Μαρτίου: Επιβράδυνση στα μεγάλα οράματά σας; Ο σοβαρός Κρόνος κινείται στον ένατο οίκο σας, της επιχειρηματικότητας και της επέκτασης, ωθώντας σας να χαλαρώσετε από τα ταχέως εξελισσόμενα μεγάλα σχέδιά σας. Ίσως έχετε βάλει τα θεμέλια για να προχωρήσετε με ένα οραματικό ή ελαφρώς επικίνδυνο έργο. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να κινηθείτε αργά και να σκεφτείτε αν αυτό το όραμά σας μπορεί να διαρκέσει στο μέλλον, ειδικά αν πρόκειται για μια δική σας εκκίνηση επιχείρησης. Εάν σκέφτεστε να αφήσετε μια σταθερή δουλειά για μια ανεξάρτητη ζωή, καλύτερα να περιμένετε. Βεβαιωθείτε ότι το μονοπάτι που έχετε επιλέξει είναι το σωστό, ο στοχασμός μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, οπότε σκεφτείτε συνετά αντί να κάνετε βιαστικές κινήσεις. Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη φάση του Κρόνου παραγωγικά, βασιστείτε στη γνώση του παρελθόντος και τις εμπειρίες, τόσο τις δικές σας όσο και των άλλων. Ίσως πάλι δημοσιεύσετε ένα βιβλίο ή βλέπετε περισσότερο εκπαιδευτικά βίντεο και podcast. Μπορεί ακόμα να αλλάξουν ριζικά οι πεποιθήσεις σας και η φιλοσοφία σας για τη ζωή. Το σίγουρο είναι ότι θα βγείτε από αυτή τη φάση πιο έξυπνοι και πιο προετοιμασμένοι για οτιδήποτε!

Επιρροή Δία στον Κριό έως 16 Μαΐου 2023: Βελτιώνονται οι συνθήκες στην καριέρα σας καθώς με τον Δία στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, θα μπορούσε να σας προσφερθεί ένας εντυπωσιακός τίτλος, μια προαγωγή, ακόμη και μια ευκαιρία να καθίσετε στο τιμόνι ενός μεγάλου έργου. Μπορεί να βρεθείτε σε έναν ηγετικό ρόλο και ίσως να ακολουθήσετε κάποιου είδους εκπαίδευση για το πώς να διαχειρίζεστε τα έργα σας. Αν και οι αυξημένες επαγγελματικές ευθύνες μπορεί να σας κάνουν νευρικούς, ο τυχερός Δίας θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση. Σε τελική ανάλυση, η ανταμοιβή με το να δοκιμάσετε νέα πράγματα με αυτόν τον νέο τρόπο θα μπορούσε να είναι τεράστια. Ο Δίας σας παρέχει υποστήριξη σε αυτή τη νέα φάση που εισέρχεστε στην καριέρα σας και έχει επίγνωση των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσετε.

Επιρροή Δία στον Ταύρο από 16 Μαΐου 2023 έως 25 Μαΐου 2024: Αντί να προσηλώνεστε στα ίδια και τα ίδια, κάντε κάτι διαφορετικό. Ο Δίας κινείται στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, και τώρα έρχεστε σε επαφή με πρόσωπα από όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Για το σοβαρό και ευαίσθητο ζώδιό σας που συνήθως του αρέσει η θαλπωρή του σπιτιού και της οικογένειας, αυτό μπορεί να είναι εντελώς επαναστατικό. Θα μπορούσε να είναι τόσο απλό; Ναι, μπορεί. Και αν ανοίξετε τον εαυτό σας σε πειραματισμούς, αυτή θα μπορούσε να είναι η πιο αξιόλογη χρονιά που είχατε εδώ και μια δεκαετία! Έχετε την τάση να προσηλώνεστε σε ανθρώπους και πράγματα αλλά από τα μέσα της χρονιάς αλλάζετε τη στρατηγική σας με το να γνωρίσετε νέα πρόσωπα και να αποκομίσετε νέες εμπειρίες από αυτά. Επίσης ίσως αποκτήσετε ένα εύρος γνώσης που μπορείτε να το μεταδώσετε στο διαδίκτυο ή σε μια ευρεία κοινότητα.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Κριό στις 20 Απριλίου: Προσπαθείτε να διεκδικήσετε την κυριαρχία σας καθορίζοντας τα πράγματα με τους δικούς σας όρους; Εάν μια εργασιακή σχέση έχει μετατραπεί σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι του … ποιος είναι το αφεντικό, η Ηλιακή έκλειψη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των φιλοδοξιών, σας ζητά να το συζητήσετε ανοιχτά και να βρείτε έναν υγιή τρόπο συνύπαρξης. Να είστε όμως διακριτικοί. Αυτή η έκλειψη συνδέεται με έντονο δογματισμό και κυριαρχία, κι αν δράσετε υπογείως θα ανατραπεί η αρμονία και η ισορροπία των επαγγελματικών σας σχέσεων όταν οι ενέργειές σας έρθουν στο φως. Κι αυτό θα συμβεί κάποια στιγμή οπωσδήποτε. Δεν χρειάζεται να ελέγχετε τα πάντα (γιατί τότε μάλλον ενεργείτε από φόβο) αλλά πρέπει να εμπνέετε εμπιστοσύνη, ασφάλεια και σταθερότητα στις εργασιακές σας σχέσεις. Αν πιάσετε τον εαυτό σας να θέλει οπωσδήποτε να έχει την εξουσία, υποχωρήστε και συμβιβαστείτε, ειδικά αν πρόκειται για ένα γελοίο (και πιθανώς ασήμαντο) θέμα. Προσδιορίστε, διερευνώντας σε βάθος, το βασικό πρόβλημα που πραγματικά σας ενόχλησε και βάλατε κάποιους σε δύσκολη θέση.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Ζυγό στις 14 Οκτωβρίου: Πόσο ισορροπημένες είναι οι σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας; Η Ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας βοηθά να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που λείπει για να υπάρχει αρμονία και ειρήνη στις σημαντικές σχέσεις σας. Εξισορροπήστε το χάος που υπάρχει στο σπίτι σας ή στην προσωπική σας ζωή βασιζόμενοι στις εμπειρίες του παρελθόντος και την φροντίδα του εαυτού σας. Όταν αισθάνεστε διχασμένοι ή νιώθετε να σας τραβούν σε πολλές κατευθύνσεις, κάντε ένα time-out και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Μαγειρέψτε μόνοι σας ένα πλούσιο γεύμα, συνδεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή προγραμματίστε μια μέρα ανάπαυλα στο σπίτι σας. Τα συναισθήματά σας γύρω από αυτήν την έκλειψη θα είναι έντονα, αλλά είναι πιθανό να μην το συνειδητοποιήσετε αρχικά. Σκάψτε βαθύτερα και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να επεξεργαστεί ό,τι προκύψει. Μπορεί να μην έχετε μια άμεση απάντηση, αλλά αξίζει τον κόπο να περάσετε από το ταξίδι της ψυχής σας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Λέοντα από 22 Ιουλίου έως 4 Σεπτεμβρίου: Πόσο ικανοποιημένοι είστε από την οικονομική σας κατάσταση; Πιστεύετε στην αξία σας; Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών, πράγμα το οποίο σας φέρνει αντιμέτωπους με εκκρεμείς λογαριασμούς και απλήρωτες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί εδώ και καιρό. Τα χρήματα που έχετε πιθανότατα δεν θα είναι αρκετά για να νιώσετε σιγουριά και ασφάλεια. Ίσως πάλι ξοδεύετε υπέρογκα ποσά σε πολυτελή αντικείμενα τα οποία είναι σίγουρο ότι θα σας φανούν άχρηστα όταν ο πλανήτης ορθοδρομήσει. Χαλιναγωγήστε τις σπατάλες σας χωρίς να στερήστε. Σκεφτείτε πολύ καλά πριν κάνετε κάποια επένδυση ή χρηματοδότηση, νομίζοντας ότι θα μπορούσατε να επωφεληθείτε οικονομικά στο μέλλον από αυτό που εσείς τώρα θεωρείτε ευκαιρία, αλλά δεν είναι. Αυτή η χρονική περίοδος της ανάδρομης Αφροδίτης θα μπορούσε να φέρει πρόχειρες οικονομικές συμφωνίες που φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms