Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Κριό 2023

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Πως θα είναι η νέα χρονιά για εσένα άραγε; Κριός 2023 μάθε αν θα είναι μια καλή χρονιά για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά αλλά και τα αισθηματικά σου. Ανακάλυψε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και είναι σε θέση να δημιουργήσουν την πιο τυχερή χρονιά της ζωής σου.

Ζώδια 2023, διάβασε πως θα είναι ο Κριός το νέο έτος:

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω έως τις 24 Μαρτίου και από 13 Ιουνίου έως 20 Ιανουαρίου 2024 (για τους γεννημένους στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου): Η δύναμή σας και η εξουσία σας δημιουργούν ανατρεπτικές καταστάσεις στην εργασία σας αν κάποιος σας κλέψει τη δόξα και τα μεγαλεία. Ο Πλούτωνας στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας ισχυροποιεί τις μεγάλες φιλοδοξίες σας, είστε έτοιμοι να ανεβείτε ψηλά με κάθε κόστος. Ίσως και να κινηθείτε υπόγεια και μυστικά για να εισπράξετε τα εύσημα. Η επιθυμία σας για κοινωνική άνοδο είναι τόσο έντονη που θα μπορούσε να ανατινάξει μια πυριτιδαποθήκη, ειδικά όταν πρόκειται για χρήμα, συνεργασίες ή δεσμευτικές συμφωνίες. Δεν θέλετε να ανήκετε σε κανέναν, αντίθετα θέλετε εσείς να χειραγωγείτε τους άλλους και θα αντισταθείτε ιδιαίτερα πέρα από ένα ορισμένο σημείο. Κατά κάποιο τρόπο, μέσα σας γνωρίζετε καλά ότι η επιρροή σας και η δύναμή σας θα επεκταθούν βελτιώνοντας τις δεξιότητές σας, αλλά αισθάνεστε επίσης ότι οι συνεργάτες σας ή οι συνάδελφοί σας είναι μια σημαντική απειλή για την ατομικότητα και τις φιλοδοξίες σας. Τι συμβαίνει; Δεν θέλετε να μοιραστείτε τη δόξα; Φοβάστε ότι κάποιος θα μπει και θα πάρει όλα τα εύσημα, όταν εσείς έχετε ανοίξει το δρόμο; Ή απλά απεχθάνεστε την ιδέα να σας πει κάποιος τι να κάνετε και πώς να το κάνετε;

Επιρροή Κρόνου στους Ιχθύς από τις 7 Μαρτίου: Εσείς είστε ο θεραπευτής του εαυτού σας. Ο υπεύθυνος Κρόνος κινείται στο δωδέκατο οίκο σας, της θεραπείας και του υποσυνειδήτου, και μπορεί να διαπιστώσετε ότι σας ελκύουν ο διαλογισμός και η μοναξιά. Πάντα είστε εκεί για όλους τους άλλους. Τώρα, πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη για τον εαυτό σας. Να είστε ειλικρινείς: Υπάρχουν άνθρωποι από τους οποίους περιμένετε πολλά και πονάτε όταν δεν ανταποκριθούν στο κάλεσμά σας. Ωστόσο, ίσως αυτό που θέλετε από αυτούς (μια συμπαράσταση ή μια ευχάριστη ατμόσφαιρα) είναι το ίδιο πράγμα που πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας. Όσο περισσότερο ψάχνετε έξω για συμπόνια, τόσο πιο απογοητευμένοι θα είστε. Το άλλο μέρος δεν είναι το ζητούμενο και δεν ήταν ποτέ το ζητούμενο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, εάν φροντίζετε κάποιον για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Κρόνος θα μπορούσε να σας φέρει εξουθένωση, αν δεν είστε προσεκτικοί. Ίσως χρειαστεί να οργανωθείτε, ειδικά αν αντιμετωπίζετε μια ασθένεια ή μια δύσκολη φάση της ζωής σας. Δεδομένου ότι ο δωδέκατος οίκος κυβερνά την κάθαρση, η δημιουργικότητα είναι επίσης μια διέξοδος από το σκοτάδι. Σκεφτείτε τη ζωγραφική, τη φωτογραφία, οτιδήποτε κάνει την ψυχή σας να τραγουδά. Εάν σας ελκύει το νερό, μια απόδραση κοντά στη θάλασσα θα σας χαλαρώσει από τις ευθύνες της ζωής.

Επιρροή Δία στον Κριό έως 16 Μαΐου 2023: Είστε οι τολμηροί ηγέτες, οι μοναδικοί! Με τον Δία στον Κριό προσελκύετε περισσότερη καλή τύχη, παίρνετε το προβάδισμα, γίνεστε αρχηγοί, εμπνέετε τους άλλους να κινητοποιηθούν δείχνοντας ενθουσιασμό και θάρρος. Πιστεύετε στον εαυτό σας ότι μπορείτε να αλλάξετε τις συνθήκες της ζωής σας ή γενικά στην καλή σας τύχη. Τώρα ανακαλύπτετε μια νέα ζωή και προχωράτε με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας ενάντια στις όποιες αποτυχίες ή άλλες προκλήσεις. Όλα θα γίνονται όλο και καλύτερα κάθε μέρα! Αναμείνατε μια δυνατή αγάπη, μια νέα καριέρα και ταξίδια. Μπορεί ακόμα να λάβετε πρόσθετη εκπαίδευση ή δημοσιότητα για τις καινοτόμες ιδέες σας. Επιτέλους, η ζωή σας είναι σε ανοδική πορεία, ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο 12 ετών στη ζωή σας. Τώρα ήρθε η ώρα για το ντεμπούτο σας.

Επιρροή Δία στον Ταύρο από 17 Μαΐου 2023 έως 25 Μαΐου 2024: Ο Δίας εισέρχεται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, αυξάνοντας τη δίψα σας για οικονομική κυριαρχία. Έχετε την τύχη με το μέρος σας αν σκοπεύετε να κάνετε μια τολμηρή οικονομική κίνηση. Ίσως υποβάλετε μια οικονομική προσφορά ή επενδύσετε τα χρήματά σας σε κάτι που με την πάροδο του χρόνου αυξάνει σε αξία. Μπορεί επίσης να κατανοήσετε πόσο θεμελιώδες είναι να έχετε ένα τακτικό πρόγραμμα στα οικονομικά σας. Με τον επεκτατικό Δία για 12 μήνες, είστε έτοιμοι να κινητοποιηθείτε για την οικονομική σας ασφάλεια και τη σταθερότητά σας. Εάν αυτή η εξέλιξη των γεγονότων σας φαίνεται λίγο έξω από τα νερά σας, αυτό είναι πραγματικά καλό. Για ένα ζώδιο σαν το δικό σας που τα πάντα αλλάζουν γρήγορα, μπορεί να είναι πολύ εύκολο να αλλάξετε το σταθερό τρόπο ζωής σας. Και ο Δίας σας βάζει πλάτες. Κάντε αυτό το μεγάλο άλμα!

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Κριό στις 20 Απριλίου: Ποιός είναι ο ηγέτης; Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας σας κάνει πανίσχυρους και εξουσιαστικούς καθώς προσθέτει πάθος για ζωή αλλά και ένταση, εσωτερική και εξωτερική. Καθώς κάνετε τις στρατηγικές σας κινήσεις για να αναδειχθείτε νικητές και να έχετε το πάνω χέρι, θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που φαίνεται δύσκολο να επιλυθεί με ηρεμία αλλά συνάμα είναι καρμική να συμβεί. Εάν εκνευρίζεστε ή πυροδοτείτε συγκρούσεις και ανατρεπτικές καταστάσεις, και το πιθανότερο είναι ότι πρέπει να το κάνετε, η εξέλιξη των γεγονότων δεν θα σας αρέσει και τόσο. Δεν είναι βέβαια του χαρακτήρα σας να σκύψετε το κεφάλι, αλλά πρέπει να δράσετε διπλωματικά. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, ειδικά αν αισθάνεστε ότι κάποιος δεν βλέπει την πραγματική σας αξία αλλά φροντίστε να ελιχθείτε. Οι εκλείψεις προκαλούν χάος, έτσι προσέξτε οτιδήποτε κάνετε.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Ζυγό στις 14 Οκτωβρίου: Οι σημαντικές σχέσεις σας και οι συνεργασίες σας βαίνουν σε νέα μονοπάτια καθώς η Ηλιακή έκλειψη ταρακουνά τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Μια νέα σχέση ή/και συνεργασία έρχεται στη ζωή σας, με κατανόηση και σωστή συνεργασία. Επισήμανση: Όσο κι αν δελεάζεστε να δημιουργήσετε μια νέα σχέση ή συνεργασία, προσπαθήστε να λάβετε υπόψη σας τις μακροπρόθεσμες συνέπειες του να ενεργείτε βιαστικά. Ίσως αντίθετα έλθετε σε σύγκρουση με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας καθώς αντιλαμβάνεστε τώρα ότι δεν υπάρχει ισορροπία του «δούναι και λαβείν». Μήπως ήρθε η ώρα να τα αναδείξετε όλα αυτά; Απλώς προσπαθήστε να κρατήσετε τα έντονα συναισθήματά σας στη θέση που τους αξίζει και μην αφήσετε τα πληγωμένα συναισθήματά σας να σας εκδικηθούν. Εάν ήσασταν εσείς αυτοί που ενεργήσατε με επιζήμιο τρόπο, μπορείτε να δοκιμάσετε να πείτε … λυπάμαι … συγχώρεσέ με … σ’ αγαπώ.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Λέοντα από 22 Ιουλίου έως 4 Σεπτεμβρίου: Η ασταμάτητη ερωτική δράση σας θα μπορούσε να επιβραδυνθεί λίγο, καθώς η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Μπορεί να σκέφτεστε τώρα πιο σοβαρά μια ταχέως εξελισσόμενη σχέση. Ένας/μία πρώην θα μπορούσε να ξαναεμφανιστεί ή ίσως να έχετε μια … ανεμοδαρμένη επανένωση με μια παλιά αγάπη. Αυτή η δεύτερη φορά θα είναι καλύτερη; Μην πάρετε οριστικές αποφάσεις όσο ο πλανήτης της αγάπης είναι ανάδρομος, αργότερα μπορεί και να αλλάξετε γνώμη. Κι αν τύχει να βρεθείτε ξαφνικά μόνοι, μην τα βάζετε με το κακό σας κάρμα, το σύμπαν γνωρίζει καλύτερα από εσάς το καλό σας. Αργότερα μέσα στη χρονιά, θα εμφανιστούν μερικές δελεαστικές ερωτικές επιλογές, πολύ πιο γρήγορα από όσο φαντάζεστε. Σας έχει πιάσει δράμα στη σχέση σας; Η ανάδρομη Αφροδίτη σας βοηθά να κάνετε ένα βήμα πίσω και να ηρεμήσετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 Κλήση 14540