Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Λέων 2023

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Η νέα χρονιά υπόσχεται αλλαγές και μεγάλες εξελίξεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Θα φέρει το νέο έτος θετικά γεγονότα σε αισθηματικά θέματα. Λέων 2023, μάθε τι καλά θα σου φέρει η νέα αυτή χρονιά.

Ζώδια 2023, διάβασε πως θα είναι ο Λέων το νέο έτος:

Επιρροή Πλούτωνα στον Υδροχόο από τις 24 Μαρτίου έως τις 12 Ιουνίου (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου): Πόση αυτονομία και ευελιξία χρειάζεστε για να αναπνεύσετε; Γιατί αυτοπεριορίζεστε επιμένοντας στην ανεξαρτησία σας με κάθε κόστος; Ο Πλούτωνας ξεκινά το ταξίδι του στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και των συνεργασιών, και σας εμπλέκει σε δοκιμασίες στις σημαντικές σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Θα ήταν σοφό να χρησιμοποιήσετε αυτή την έντονη συμπαντική ενέργεια για να διεισδύσετε στα άδυτα της ψυχής σας και να αναζητήσετε τι πραγματικά θέλετε από τους άλλους. Στην προσπάθειά σας να μη χάσετε τον έλεγχο και να έχετε την εξουσία, δημιουργείτε συγκρούσεις που σας αποξενώνουν από τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας. Τα ασταθή, ακόμα και κακεντρεχή συναισθήματά σας, σας κάνουν να φαίνεστε δυσνόητοι και κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει γιατί συμπεριφέρεστε έτσι. Ακριβώς τη στιγμή που είστε έτοιμοι να υπογράψετε μια συμφωνία ή να δημιουργήσετε μια νέα σχέση, έρχεται ο Πλούτωνας και σας τυλίγει με τα πλοκάμια του, πολεμώντας και καταστρέφοντας στο διάβα του.

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου): Ένας γενικός αέρας ανησυχίας θα μπορούσε να δημιουργηθεί στην επαγγελματική σας ζωή καθώς ο Ουρανός κινείται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Αυτή η επιρροή μπορεί να διακόψει τη συγκέντρωσή σας εάν προσπαθήσετε να αναλάβετε πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Το καλύτερο είναι να δουλεύετε με αυτή την ενέργεια παρά εναντίον της. Πραγματοποιήστε μια εργασία και στη συνέχεια κάντε κάτι διασκεδαστικό κάνοντας διαλείμματα. Μπορείτε ακόμη να κατεβάσετε εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε τις επιμελείς προσπάθειές σας. Μέρος αυτής της έντασης θα μπορούσε επίσης να σας οδηγήσει να εξερευνήσετε μια πιο αντισυμβατική επαγγελματική ζωή. Ίσως ξεκινήσετε μια ανεξάρτητη επιχείρηση ή απλά λαχταράτε έναν τρόπο να εργαστείτε πιο ανεξάρτητα, ώστε να μπορείτε να πηγαίνετε βόλτες όταν το επιθυμείτε και να μην ρισκάρετε τον ανταγωνισμό των συναδέλφων σας. Θα μπορούσατε επίσης να αναβαθμίσετε τις δεξιότητές σας για να αυξήσετε την αγοραία αξία σας. Ίσως να είστε διχασμένοι ανάμεσα στην επιθυμία σας να φύγετε από την υπάρχουσα εργασία σας για κάποια άλλη πιο ανεξάρτητη.

Επιρροή Κρόνου στους Ιχθύς από τις 7 Μαρτίου: Ο Κρόνος κινείται στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, δίνοντας βαρύτητα στις επενδύσεις, τις αποταμιεύσεις και τα χρήματα που μοιράζεστε με τους άλλους. Η άφιξή του θα σας κάνει να σκεφτείτε σοβαρά πως να δημιουργήσετε μακροπρόθεσμα πλούτο. Το να αποκτήσετε έλεγχο στα οικονομικά σας θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά. Αλλά ο Κρόνος κινείται αργά και σκόπιμα, οπότε ξεχάστε τις βιασύνες. Αυτή η χρονιά μπορεί να σας βρει επικεντρωμένους στην εξόφληση παλαιών χρεών και στην εξισορρόπηση του προϋπολογισμού σας. Ο συντηρητικός δάσκαλος Κρόνος θα σας αναγκάσει να μάθετε ζωτικά μαθήματα ζωής για το πώς μοιράζεστε τους πόρους σας: Το χρόνο σας, τα χρήματά σας, το σεξ, την προσοχή. Το βαθύ μήνυμα του Κρόνου: Βαδίστε σιγά-σιγά. Κάντε έρευνα σε βάθος με τη δέουσα επιμέλεια προτού πάτε στο κρεβάτι με κάποιον/α ή στις δουλειές σας. Αν δεν το έχετε κάνει ακόμα, τώρα είναι η ευκαιρία σας. Πληρώστε τα τέλη τώρα, διαφορετικά θα πληρώσετε πρόστιμα αργότερα.

Επιρροή Δία στον Κριό έως 16 Μαΐου 2023: Αν βρεθείτε … αιωρούμενοι ανάμεσα σε δύο κόσμους, μην πανικοβληθείτε. Με τον Δία στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, διευρύνετε τους ορίζοντές σας, είστε αισιόδοξοι και ανοιχτόμυαλοι, ευέλικτοι στο να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Αυτή είναι η χρονιά σας για να γίνετε οι μαθητές της ζωής, ανοίγοντας το μυαλό σας σε νέες ανακαλύψεις. Δεδομένου ότι ο Δίας είναι ο πλανήτης του ρίσκου, η έμφυτη ανάγκη σας για χαρά και ενθουσιασμό σας χαρίζει την πρωτοβουλία να τολμήσετε αυτό που θέλετε. Επικίνδυνες κινήσεις που δεν θα σκεφτόσασταν ποτέ στο παρελθόν να κάνετε μπορεί τώρα να σας φαίνονται λογικές. Θα μπορούσατε να αισθάνεστε τόσο τολμηροί και ζωντανοί όσο ένας 15χρονος!

Επιρροή Δία στον Ταύρο από 16 Μαΐου 2023 έως 25 Μαΐου 2024: Ετοιμαστείτε: Η πιο τυχερή χρονική περίοδος της καριέρας σας ξεκινά καθώς ο Δίας, ο θεός της τύχης, της ανάπτυξης και της περιπέτειας, θα βρίσκεται στο δέκατο οίκο σας, της ηγεσίας, της επιτυχίας και των φιλοδοξιών σας. Θα μπορούσαν να σας προσφερθούν μερικές πολύ συναρπαστικές ευκαιρίες να επεκταθείτε και να αναπτυχθείτε στην επαγγελματική σας πορεία. Ο Δίας κυβερνά τα ταξίδια, τις εκδόσεις και την τριτοβάθμια εκπαίδευση, έτσι μπορεί να κάνετε πολλά επαγγελματικά ταξίδια, να εκδώσετε ένα βιβλίο ή ακόμα και να πάρετε πτυχίο. Πιθανότατα, όμως, οι μεγαλύτερες περιπέτειές σας θα προέλθουν από την ανάληψη μιας πιο σταθερής θέσης στην εργασία σας. Ίσως πάτε να δουλέψετε σε μια μεγαλύτερη εταιρεία ή ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή την επεκτείνετε σε άλλη πόλη ή ακόμα και στο εξωτερικό.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Σκορπιό στις 5 Μαΐου: Μείνετε μακριά από την ένταση και την κακεντρέχεια καθώς με τη Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσατε να συγκρουστείτε έντονα με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο ή μέλος της οικογένειάς σας και να χωρίσουν οι δρόμοι σας για πάντα. Θα χαρείτε που υπαναχωρήσατε και τροφοδοτήσατε τη σχέση αυτή με θετική ενέργεια, Θυμηθείτε, μπορείτε να κάνετε τους άλλους να καταλάβουν την άποψή σας χωρίς να μετατρέψετε το πεδίο της μάχης σε εμπόλεμη ζώνη. Τουλάχιστον, αξίζει να προσπαθήσετε πριν χάσετε την ψυχραιμία σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, κάποιος στη ζωή σας θα μπορούσε να πυροδοτήσει οδυνηρές αναμνήσεις του παρελθόντος, προκαλώντας σας να προβάλετε πάνω του αυτές τις παρελθούσες οδυνηρές συναισθηματικές εμπειρίες. Θα μπορούσατε επίσης να φτάσετε στα άκρα χωρίς να υπολογίζετε τίποτα, επομένως θεωρήστε ότι το φεγγάρι σας έχει προειδοποιήσει και αποφύγετε τις ακραίες συγκρούσεις που θα σας οδηγήσουν στο χάος.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Ταύρο στις 28 Οκτωβρίου: Αυτή η έκλειψη έχει ένα μεγαλύτερο μήνυμα για σας: Δουλέψτε σκληρότερα για να έχετε περισσότερα χρήματα, για να αποκτήσετε φήμη, δόξα και μεγαλεία! Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, ήρθε η ώρα για ανταμοιβή των επαγγελματικών προσπαθειών σας, είτε με μια νέα ηγετική θέση ή ακόμα και με μια νέα, πιο καλοπληρωμένη δουλειά. Ίσως ακόμα σκεφτείτε τις επενδύσεις, μιλήσετε με έναν οικονομικό προγραμματιστή, αποπληρώνετε οτιδήποτε οφείλετε και νιώθετε ότι βαδίζετε σε μια εντελώς νέα επαγγελματική ζωή. Μπορεί να αγοράσετε ή να πουλήσετε ακίνητη περιουσία ή να δημιουργήσετε μερικές νέες πηγές εισοδήματος, ίσως μέσω μιας συμφωνίας παραχώρησης πνευματικών δικαιωμάτων ή μέσω ιδιοκτησίας. Ενώ μπορεί να σας ιντριγκάρει το διαδικτυακό μάρκετινγκ, προσέξτε προσεκτικά τις ενέργειές σας. Δεν θέλετε να γίνετε εκείνο το άτομο που προσπαθεί συνεχώς να στρατολογήσει φίλους και συγγενείς, προσκαλώντας τους σε «δωρεάν παρουσιάσεις» σχετικά με μια «καταπληκτική επιχειρηματική ευκαιρία» που δεν θα έρθει ποτέ.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Λέοντα από 22 Ιουλίου έως 4 Σεπτεμβρίου: Με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για βαθιά έρευνα του εαυτού σας και βελτίωση αλλά και για να … «δοκιμάσετε πριν αγοράσετε». Ίσως και να περιτριγυρίζει στο μυαλό σας μια σημαντική αλλαγή ζωής. Ή απλώς κάνετε μια παύση από το φλερτ και τη διασκέδαση προκειμένου να αποκωδικοποιήσετε τα καρμικά μαθήματα που λάβατε από όλες τις παρελθούσες ερωτικές εμπειρίες σας. Από τη φύση σας, λατρεύετε να έχετε την προσοχή, να σας θαυμάζουν και να σας αφιερώνουν οι άλλοι το χρόνο τους, αλλά τώρα ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με κόκκινα τριαντάφυλλα. Ίσως και να έρθετε σε επαφή με μια παλιά αγάπη, αλλά μη σπεύσετε να πείτε ότι θα είστε για πάντα μαζί με αυτόν το μεγάλο έρωτά σας. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ανάδρομη περίοδο της Αφροδίτης για να επαναξιολογήσετε την ερωτική σας ζωή και τις σχέσεις σας. Όταν θα ορθοδρομήσει ο πλανήτης της αγάπης, ο ρυθμός θα είναι αστραπιαίος και δεν θα θέλατε να χάσετε με τίποτα τις ευκαιρίες!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms