Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό 2023

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Ζυγός 2023, η  νέα αυτή χρονιά υπόσχεται ανανέωση και πολλές θετικές αλλαγές στην καθημερινότητα σου. Πρόκειται για ένα ευνοϊκό και ευοίωνο έτος  που θα αλλάξει θετικά την ψυχολογία σου.

Ζώδια 2023, διάβασε πως θα είναι ο Ζυγός το νέο έτος:

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω έως τις 24 Μαρτίου και από 13 Ιουνίου έως 20 Ιανουαρίου 2024 (για τους γεννημένους στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου): Μια μάχη διεξάγεται με τους αγαπημένους σας, οι σχέσεις σας μετασχηματίζονται αργά αλλά βασανιστικά, μέσα από ανατρεπτικές καταστάσεις, καθώς ο Πλούτωνας κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ένα μέλος της οικογένειάς σας ή οι συγγενείς σας (ή ακόμα και η προγονική σας καταγωγή) θα μπορούσαν να σαμποτάρουν τους προσωπικούς σας στόχους, ακόμα και με πλάγιο τρόπο. Ίσως οι ανάγκες ενός γονέα, ενός παιδιού ή ενός αγαπημένου σας προσώπου είναι τέτοιες που σας απορροφούν πλήρως. Ίσως η κατάσταση της διαβίωσής σας δεν είναι αυτή που θέλετε και βλέπετε ότι πρέπει να κάνετε μια ριζική αλλαγή. Κατά κάποιο τρόπο, επιδιώκετε να απελευθερωθείτε από τη νοσηρή εξάρτηση, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Αυτό θα είναι δύσκολο αν είστε αδύναμοι συναισθηματικά ή έχετε μάθει τους άλλους να εξαρτώνται από την φροντίδα και την καλοσύνη σας ή την υπερβολικά υπεύθυνη φύση σας. Ταυτόχρονα, η διάθεσή σας θα μπορούσε να γίνει έντονα ανταγωνιστική και εξουσιαστική, ίσως ακόμα και εκδικητική. Κι αυτό στην προσπάθειά σας να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε το πάνω χέρι. Είναι καλή η ηγεσία αλλά μην κερδίσετε τη μάχη και χάσετε τον πόλεμο.

Επιρροή Κρόνου στους Ιχθύς από τις 7 Μαρτίου: Ο σταθερός Κρόνος κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της καθημερινότητας, απαιτώντας από εσάς τάξη και οργάνωση στη ζωή σας. Ο τρόπος με τον οποίο ζείτε στην καθημερινή σας ζωή και η υγεία σας μπορεί να χρειάζονται μια σοβαρή αναθεώρηση. Ίσως υπήρξαν δύο … φανταστικοί σωματικοί πόνοι ή οι άνθρωποι στην επιχείρησή σας δεν είναι τόσο οργανωτικοί και επιμελείς στην εργασία τους. Το να μπερδεύετε το πρόγραμμά σας, τις ευθύνες σας και τις καθημερινές σας εργασίες θα μπορούσε να αποσυντονίσει τη ζωή σας, οπότε η αποστολή σας είναι να ανανεώσετε το σύστημα της εργασίας σας, να βρείτε καλύτερους υπαλλήλους και βοηθούς και ίσως ακόμη και να συνεργαστείτε με έναν εξειδικευμένο επαγγελματία για να προχωρήσουν οι στόχοι σας. Φυσικά, ο Κρόνος μπορεί να προσθέσει άγχος και πίεση καθώς ίσως βρεθείτε να κάνετε μια βαρετή και υπεύθυνη δουλειά. Ωστόσο, μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να μπερδευτεί πολύ και χάσετε τον τελικό στόχο ή καθυστερήσετε τα αποτελέσματα. Τελικά, η προσοχή στη λεπτομέρεια σας παρέχει μεγάλο όφελος, προετοιμάζοντάς σας για περισσότερη επιτυχία.

Επιρροή Δία στον Κριό έως 16 Μαΐου 2023: Συνάντηση ψυχής και πνεύματος; Ο Δίας στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, δημιουργεί τις τέλειες συνθήκες για μια δυναμική ερωτική σχέση ή/και συνεργασία. Λαμβάνετε επιβεβαιώσεις και φιλοφρονήσεις, είστε ιδιαίτερα εγκάρδιοι και γενναιόδωροι, κάτι που θα βοηθήσει πολύ σε οποιεσδήποτε συνομιλίες ή διαπραγματεύσεις για την επισημοποίηση της σχέσης σας ή μιας συνεργασίας σας. Συμβουλή: Μην κάνετε παρορμητικές και παράτολμες κινήσεις χωρίς να δείτε αν είναι προς το συμφέρον σας. Αλλά αν λάβετε μια προσφορά εργασίας ή αν η αδελφή ψυχή σας ζει στην άλλη άκρη της χώρας, μην φοβάστε να τολμήσετε και να μετακομίσετε σε περίπτωση που νιώθετε ότι είναι η ευκαιρία της ζωής σας. Μέχρι σε ένα ορισμένο σημείο, δεν μπορείτε να αποφύγετε τον κίνδυνο ή να ζητήσετε εγγυήσεις. Απλά πρέπει να το κάνετε! Τίποτα δεν θα κερδίσετε αν δεν τολμήσετε.

Επιρροή Δία στον Ταύρο από 16 Μαΐου 2023 έως 25 Μαΐου 2024: Βλέπετε τα πάντα άσπρο - μαύρο. Γιατί είστε τόσο σκεπτικοί; Ο Δίας στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και της οικειότητας, φέρνει μια ψυχολογική ένταση που απαιτεί ένα βαθύ μετασχηματισμό όσον αφορά στη συνένωση οικονομικών, συναισθηματικών, σεξουαλικών και πνευματικών πόρων. Ίσως σας απασχολεί ένα λεπτομερές έργο ή περνάτε από μια βαθιά εσωτερική και εξωτερική μεταμόρφωση. Δώστε την προσοχή σας στην οικοδόμηση μεγαλύτερης και μακροπρόθεσμης συναισθηματικής και οικονομικής ασφάλειας, ερευνώντας τρόπους με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε στρατηγικές συμμαχίες, τόσο επαγγελματικά όσο και ερωτικά. Ο επεκτατικός Δίας σας χαρίζει αισιοδοξία και θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να ρισκάρετε σε όλες τις κοινές προσπάθειες, ειδικά σε αυτές που αφορούν την αγάπη και τα χρήματα.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Κριό στις 20 Απριλίου: Είστε από τη φύση σας ανεκτικοί και συμβιβαστικοί αλλά με την Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, θα χρειαστεί να αγωνιστείτε για την αρμονία και την ισορροπία των σημαντικών σχέσεών σας και των συνεργασιών σας. Θα υπάρξουν στιγμές που θα σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις, ίσως νιώθετε ένα πάγωμα συναισθημάτων, ακόμα και εγωκεντρισμό, καθώς αυτή η έκλειψη σας βάζει να συγκρουστείτε με τους άλλους. Τολμάτε να αντιτίθεστε, οι ενέργειές σας καθοδηγούνται από το εγώ, και στη συνέχεια γίνεστε απίστευτα τολμηροί και μάχιμοι. Το μάθημα (και η πρόκληση) είναι πώς να προωθήσετε την προσωπική/ανεξάρτητη ατζέντα σας, ενώ ταυτόχρονα τιμάτε τις σχέσεις σας, μία προς μία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα μπορούσατε να έχετε επιφυλάξεις σχετικά με μια σημαντική σχέση σας ή συνεργασία σας. Είστε σίγουροι ότι το άλλο άτομο κάνει τα σωστά πράγματα; Μπορεί επίσης να έχετε κάποιες σοβαρούς ενδοιασμούς σχετικά με την εκχώρηση ελέγχου. Είναι δικαιολογημένος αυτός ο φόβος ή προβάλλετε αδικαιολόγητες υποψίες στο άλλο μέρος;

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Ζυγό στις 14 Οκτωβρίου: Δεν πρόκειται να κάνετε πίσω για τίποτα και κανέναν! Με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας προέχουν οι προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες, σας είναι δύσκολο τώρα να συμβιβαστείτε αν θίγονται τα προσωπικά σας συμφέροντα. Προσέξτε τον επιθετικό (ή απλώς εχθρικό) υπάλληλο, σύντροφο ή συνεργάτη, ο οποίος ενδεχομένως προσπαθεί να σας χειριστεί με λάθος τρόπο. Μην αφήνετε ακάλυπτα τα νώτα σας και να είστε σε επιφυλακή για οτιδήποτε. Ίσως αντιληφθείτε ότι έχετε αποκαλύψει πάρα πολλά στο λάθος άτομο! Χρησιμοποιήστε την ορθή κρίση σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι καλό να συμφωνήσετε και να συμβιβαστείτε, να μιλήσετε τη διπλωματική γλώσσα. Αλλά σε άλλες, ειδικά εάν θίγονται η προσωπικότητά σας και οι αξίες σας, καλό είναι να κόψετε μαχαίρι κάποιες σχέσεις σας. Εμπιστευτείτε το σύμπαν, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί εγκαίρως.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Λέοντα από 22 Ιουλίου έως 4 Σεπτεμβρίου: Νιώθετε την επιθυμία να ζήσετε ανεξάρτητα και ελεύθερα; Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον φιλελεύθερο, φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, έτσι κάποιοι ίσως περιορίσουν την επιθυμία σας να κάνετε αυτό που θέλετε. Χρησιμοποιήστε αυτή τη χρονική περίοδο για να επανασυνδεθείτε με φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Εάν νιώθετε στασιμότητα στην εκτέλεση ενός ομαδικού έργου, μειώστε τον ρυθμό σας και επαναξιολογείστε το έργο σας. Εάν κάποιος στην ομάδα σας απλά δεν είναι αποδοτικός ή κινείται εγωιστικά και αλαζονικά, ίσως χρειαστεί να τον αφήσετε να φύγει τώρα. Θα μπορούσατε επίσης να επανασυνδεθείτε με έναν παλιό συνεργάτη τον οποίο ανιχνεύετε στο διαδίκτυο. Ίσως αυτό το άτομο που έχει τελειώσει το πανεπιστήμιο σας είχε καθοδηγήσει παλιά, είχε αναλάβει έναν εκτελεστικό ρόλο. Το καλό σας κάρμα θα μπορούσε να αποπληρωθεί με μια δουλειά ή μια συνεργασία, οπότε επανασυνδεθείτε!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
έκπτωση SMS