Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο 2023

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου το 2024 και μάθε εάν θα είναι  μια καλή χρονιά για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά του. Ανακάλυψε ποιες όψεις επηρεάζουν το ζώδιο του Καρκίνου και είναι σε θέση να δημιουργήσουν την πιο τυχερή χρονιά της ζωής του.

Ζώδια 2024, διάβασε πως θα είναι ο Καρκίνος το νέο έτος:

Επιρροή Κρόνου στους Ιχθύς: Οι αλλαγές είναι παντού και γύρω σας. Ο σοβαρός Κρόνος κινείται στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και της περιπέτειας, φέρνοντας την ανάγκη για κανόνες, πειθαρχία και δομή γύρω από όλα τα οραματικά σας σχέδια. Οτιδήποτε σας δίνει μια αίσθηση ελευθερίας - είτε πρόκειται για παγκοσμιοποίηση, επιχειρηματικά εγχειρήματα, ταξίδια ή οποιοδήποτε ρίσκο - τίθενται υπό εξέταση. Μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την τρέχουσα ρουτίνα σας, αλλά ο Κρόνος σας ζητά να το κάνετε αυτό με στοχαστικό, μετρημένο και πρακτικό τρόπο. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της πειθαρχίας και της ωριμότητας και είναι εδώ για να διαμορφώσει τους προσωπικούς σας στόχους και τα μεγάλα οράματά σας σε συγκεκριμένη μορφή. Μπορείτε να δεσμευτείτε ότι θα δράσετε ώριμα και σοβαρά, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα θυσιάσετε προσωρινά την ελευθερία και τον αυθορμητισμό σας;

Η ανταμοιβή σας θα μπορούσε να είναι μακροχρόνια ασφάλεια και αναγνώριση αλλά δεν θα έρθουν χωρίς να πληρώσετε κάποια τέλη. Ο εκπαιδευτής Κρόνος είναι κοντά σας για να σας κάνει πιο δυνατούς αλλάζοντας τις πεποιθήσεις σας και τη φιλοσοφία της ζωής σας. Απλώς να θυμάστε αυτό: Θα χρειαστεί χρόνος και καθημερινή προσπάθεια για να υλοποιήσετε τα μεγάλα οράματά σας, οπότε να είστε υπομονετικοί. Ούτε και η Ρώμη χτίστηκε σε μια μέρα! Το πιο ασυνήθιστο σε αυτήν τη διέλευση είναι ότι ο Κρόνος βρίσκεται σε έναν φιλικό για σας τομέα του χάρτη σας, οπότε αυτή η ενέργεια θα μπορούσε να είναι αρκετά θετική, επειδή οι οραματικές ιδέες του ενάτου οίκου θα επωφεληθούν από τη δομή, τη δύναμη, τη διατήρηση και το μακροπρόθεσμο σχεδιασμό του Κρόνου. Έτσι χτίζονται οι αυτοκρατορίες! Στο τέλος θα εισπράξετε την εκτίμηση και το σεβασμό των άλλων, θα σας φορέσουν το δάφνινο στεφάνι!

Επιρροή Δία στον Ταύρο έως 26 Μαΐου 2024: Φρεσκάρετε το προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα, κάντε νέους φίλους και εκτυπώστε πολλές επαγγελματικές κάρτες. Ο τυχερός Δίας θα βρίσκεται στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, επεκτείνοντας τις φιλίες σας και την κοινωνική σας δικτύωση. Η τεχνολογία μπορεί επίσης να παίξει θετικό ρόλο στην αύξηση των οικονομικών σας καθώς ίσως εμπνευστείτε να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να δημοσιεύσετε ένα viral βίντεο ή απλά γίνεστε ηγέτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συνήθως είστε από τη φύση σας μοναχικοί και επιλεκτικοί με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείτε, αλλά τώρα μπορεί να γίνετε πιο ενεργοί στα κοινωνικά δίκτυα, στα σχόλια και την επικοινωνία, ή να ηγηθείτε μιας ομάδας ή να συνδεθείτε με ένα κοινωνικό δίκτυο που βασίζεται στον ανθρωπισμό. Ο Δίας στέλνει τη θετική του ενέργεια για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους με τους οποίους εναρμονίζονται τα ιδανικά και οι αξίες σας, γι’ αυτό καλλιεργήστε αυτές τις σχέσεις και ενσωματωθείτε σε πρωτοποριακές ομάδες, ειδικά με αυτές που κάνουν τη διαφορά στην κοινωνία.

Επιρροή Δία στους Διδύμους από 26 Μαΐου 2024 έως 9 Ιουνίου 2025: Ανυψώστε το πνεύμα και την ψυχή σας. Ο επεκτατικός Δίας θα κινείται στον νωχελικό και πνευματικό δωδέκατο οίκο σας ξεκινώντας μια αναμόρφωση από μέσα προς τα έξω. Σας στέλνει τη θεραπευτική του ενέργεια και μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ένα εθιστικό μοτίβο συμπεριφοράς ή να υιοθετήσετε έναν πιο πνευματικό τρόπο ζωής. Ο τυχερός Δίας στον δωδέκατο οίκο της θεϊκής αγάπης και του κάρμα θα μπορούσε να σας φέρει την αδελφή ψυχή σας, κάποιον/α που νιώθετε ότι τον γνωρίζετε από προηγούμενη ζωή. Μπορεί επίσης να φύγετε μακριά από μια σχέση που ήδη έχει κάνει τον κύκλο της ή να φτάσετε σε νέα επίπεδα βάθους και διαφάνειας με μια μακροχρόνια αγάπη. Η εσωτερική διεργασία της συγχώρεσης είναι το μεγάλο καρμικό μάθημα καθώς ολοκληρώνετε έναν μακρύ, δωδεκάχρονο κύκλο ζωής προετοιμάζοντάς σας για την είσοδο του Δία στον Καρκίνο και την έναρξη ενός νέου δωδεκαετούς κεφαλαίου στις 9 Ιουνίου 2025.

Επιρροή Σεληνιακής και Ηλιακής έκλειψης στον Ζυγό στις 25 Μαρτίου και 2 Οκτωβρίου αντίστοιχα: Αυτές οι εκλείψεις οι οποίες ενεργοποιούν τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσαν να ζωντανέψουν τις πιο αξιοζήλευτες φαντασιώσεις σας. Μπορεί να επανασυνδεθείτε με ένα σημαντικό μέλος της οικογένειάς σας ή να κάνετε κάποιες συναρπαστικές αλλαγές στην οικιακή σας ζωή που εναρμονίζονται με το σκοπό της ζωής σας. Εάν σκέφτεστε φέτος τη δημιουργία οικογένειας ή την τεκνοποίηση, δημιουργήστε ένα σχέδιο και κινητοποιηθείτε. Απολαύστε με τον αγαπημένο σας τις αναμνήσεις των παλιών καλών στιγμών αλλά μην τσιγκουνεύεστε σε συναισθήματα. Ίσως δημιουργήσετε μια πιο σταθερή σχέση και κάνετε το επόμενο βήμα για συγκατοίκηση ή αγορά ακινήτου. Τί δεν έχετε χωνέψει κυριολεκτικά και συναισθηματικά; Εάν προσπαθείτε να μειώσετε το άγχος σας με φαγητό ή έχετε πιέσει τον εαυτό σας να φροντίζει τους άλλους σε σημείο εξάντλησης, το φεγγάρι σας σφυρίζει δυνατά. Δεσμευτείτε ότι θα φροντίσετε τον εαυτό σας ακόμα κι αν κάποιος σας ζητήσει ευθύνες.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Κριό στις 8 Απριλίου: Νέα εγχειρήματα, νέες προδιαγραφές στην καριέρα σας εκτοξεύουν την δημοτικότητά σας στα ύψη! Η Ηλιακή έκλειψη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας και το ανταγωνιστικό πνεύμα σας, είστε έτοιμοι για τολμηρά νέα ξεκινήματα στην καριέρα σας. Φέρνετε τους ανθρώπους κοντά σας, αλλά δεν δεσμεύεστε υπερβολικά. Χρειάζεστε αρκετό χρόνο για να ασχοληθείτε με τις μεγάλες φιλοδοξίες σας χωρίς να αισθάνεστε υποχρεωμένοι σε κανέναν. Αυτή η έκλειψη αλλάζει την κατεύθυνση στην καριέρα σας. Αναγνώριση, φήμη και ηγεσία σας περιμένουν, θα υπάρξουν στιγμές που θα τραβάτε τα φώτα της δημοσιότητας και άλλες που θα νιώθετε ότι είστε εσείς ο αρχηγός σε οποιοδήποτε νέο επαγγελματικό εγχείρημα αναλαμβάνετε. Κινήσεις που γίνονται με δική σας πρωτοβουλία θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε πρωτόγνωρες κατευθύνσεις στην καριέρα σας, νιώθετε πιο σταθεροί και είστε έτοιμοι να τολμήσετε οτιδήποτε.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Λέοντα από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου 2025: Ο Άρης, ο πλανήτης της δύναμης κι αυτός που οδηγεί τις φιλοδοξίες και χαρίζει κίνητρα, θα είναι ανάδρομος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών, κι εσείς προσπαθείτε να βρείτε λογικούς και πρακτικούς τρόπους για να επιφέρετε ισορροπία στο εισόδημά σας. Τα γούστα σας θα μπορούσαν να είναι πολυτελή σε οτιδήποτε καθώς θέλετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα για να διαπιστώσετε αργότερα ότι δεν σας έχουν μείνει παρά ελάχιστα χρήματα. Ο κόκκινος πλανήτης σας ζητά να χαλιναγωγήσετε τις πολυτελείς καταναλωτικές σας συνήθειες και να βρείτε την ισορροπία. Προσέξτε επίσης τις οικονομικές ευκαιρίες που θα κυνηγήσετε, κρύβουν παγίδες. Μόνο η επιμέλειά σας και η εγκράτειά σας θα αποδώσουν καρπούς. Ρυθμίστε τις δαπάνες σας, θέτοντας προτεραιότητες. Ίσως ξαφνικά βρεθείτε να πληρώνετε παρελθούσες οφειλές ή κάποια εκκρεμή τέλη. Ένα θετικό του ανάδρομου Άρη είναι να πιστέψετε στην αξία σας, να πάρετε μόνοι σας στα χέρια σας τη ζωή χωρίς να εξαρτάστε από τους άλλους, συναισθηματικά και οικονομικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ