Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο 2024

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου το 2024 και μάθε εάν θα είναι  μια καλή χρονιά για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά του. Ανακάλυψε ποιες όψεις επηρεάζουν το ζώδιο του Ταύρου και είναι σε θέση να δημιουργήσουν την πιο τυχερή χρονιά της ζωής του.

Ζώδια 2024, διάβασε πως θα είναι ο Ταύρος το νέο έτος:

Επιρροή Πλούτωνα στον Υδροχόο (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου): Η αποστολή σας: Παγκόσμια κυριαρχία! Με τον Πλούτωνα στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, ένας στενός οικονομικός συνεργάτης θα μπορούσε να γίνει δύναμη πυρός για τα όνειρά σας, αλλά αυτή η σχέση θα μπορούσε επίσης να είναι ασταθής. Εάν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, θα μπορούσατε να φτιάξετε μαζί μια δυναμική συνεργασία και να είστε μια υπολογίσιμη δύναμη μαζί. Η συνένωση των οικονομικών πόρων σας με τους άλλους θα μπορούσε επίσης να είναι απίστευτα επικερδής τώρα, ανοίγονται πόρτες που διαφορετικά δεν θα ήταν προσβάσιμες σε εσάς αν ήσασταν μόνοι. Αν και είστε άκρως φιλόδοξοι, αυτή η ανησυχητική διέλευση θα μπορούσε να σας κάνει σκληρούς και βίαιους (συναισθηματικά ή σωματικά). Ή ίσως εντοπίσετε στην εργασία σας μια ασυνείδητη κατάχρηση εξουσίας και απλά δεν αντέχετε άλλο. Ίσως ένα φιλόδοξο άτομο ή συνεργάτης προσπαθεί με υπόγειο τρόπο να σαμποτάρει τα σχέδιά σας.

Αλλά προτού εκτοξεύσετε την κακεντρέχειά σας, ίσως και την εκδικητικότητά σας, βεβαιωθείτε ότι δεν θα γκρεμίσετε την καριέρα σας. Αν και δεν θέλετε να υποκύψετε στην κατάχρηση εξουσίας και δύναμης αυτού του προσώπου, πρέπει να σκεφτείτε πώς οι ακραίες, ενδεχομένως και διασπαστικές, ενέργειές σας θα επηρεάσουν ολόκληρη την ομάδα σας και τα έργα που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Αν και είναι σημαντικό να διαταράξετε το αρνητικό status quo, θα μπορούσατε να καταλήξετε να δημιουργήσετε ακόμη μεγαλύτερο χάος. Εάν οι άνθρωποι φαίνονται νευρικοί ή εκφοβισμένοι γύρω σας, προσπαθήστε να αλλάξετε τον τόνο της φωνής σας και εν γένει τη στάση σας, ώστε να αισθάνονται ασφαλείς να σας πλησιάσουν. Και αν είστε εσείς που νιώθετε εκφοβισμό, ίσως είναι καιρός να αναπτύξετε κάποιες νέες επικοινωνιακές δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στη δουλειά.

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και του τρίτου δεκαημέρου): Ελέγξτε τον καθρέφτη σας, μήπως βλέπετε ότι η ζωή σας έχει γίνει ανιαρή και πληκτική και η χαρά αρχίζει να ξεθωριάζει; Ο Ουρανός που συνεχίζει να κινείται στο ζώδιό σας θα μπορούσε να φέρει μια άνευ προηγουμένου ανάπτυξη και ελευθερία … αν καταφέρετε να νιώσετε πιο άνετα να πάρετε ρίσκα. Ο ενθουσιώδης και καινοτόμος πλανήτης σάς βοηθά να αντιμετωπίσετε τις μεταβαλλόμενες καταστάσεις με περισσότερη ευκολία, προσαρμόζεστε τώρα πιο εύκολα στις αλλαγές. Αυτό μπορεί επίσης να σημαίνει την κατάργηση του σχολαστικού δεκαετούς σχεδίου σας και την διεκδίκηση της ελευθερίας και της αυτονομίας σας. Από τότε που ο ριζοσπαστικός Ουρανός μετατοπίστηκε στο ζώδιό σας στις 15 Μαΐου 2018, ίσως να νιώθετε ότι πατάτε σε αχαρτογράφητο έδαφος το οποίο σας μοιάζει περισσότερο με κινούμενη άμμο παρά στέρεο. Ακόμα πιο δύσκολα; Νιώθετε σαν να έχετε χάσει το δρόμο σας, βρίσκεστε σε συνεχή κίνηση, μερικές φορές, χωρίς να έχετε ξεκάθαρη ιδέα για τον πραγματικό προορισμό σας!

Για ένα σταθερό ζώδιο της Γης όπως εσείς, αυτός ο ακανόνιστος ρυθμός μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε σαν να είστε έξω από τα νερά σας. Είστε ο πυλώνας για τους αγαπημένους σας, ο αξιόπιστος βράχος. Αλλά όσο και να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τις παραδόσεις, ο παλιός τρόπος ζωής σας ξεφεύγει σταθερά. Η πίεση και η ανάγκη σας για ελευθερία μπορεί να σας κάνουν να αισθάνεστε ότι θέλετε να πετάξετε μόνοι σας. Ή θα προσαρμοστείτε ή θα επαναστατήσετε. Ευτυχώς, είστε υπομονετικοί και επίμονοι, ικανοί να αποδεχτείτε τις αλλαγές ζωής όπως κι εμείς οι υπόλοιποι. Αλλά καλύτερα να αρχίσετε να αποδέχεστε το αυθόρμητο και το αναπάντεχο στη ζωή σας. Στη συνέχεια, δέστε τη ζώνη σας και ετοιμαστείτε για μια δυνατή και συναρπαστική απογείωση! Συμπέρασμα: Το 2024 θα μπορούσε να φέρει ελευθερία και περιπέτεια, αλλά θα πρέπει να αφήσετε αυτά που «ξέρατε».

Επιρροή Κρόνου στους Ιχθύς: Η προσεκτική επιλογή των φίλων σας είναι πολύ σημαντική καθώς ο σοβαρός Κρόνος κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής σας δραστηριότητας. Στρέφει επίσης την προσοχή σας στις ομάδες στις οποίες συμμετέχετε, στην κοινότητά σας και τις συνεργασίες σας. Ο Κρόνος σας βοηθά να κάνετε εκκαθάριση στις φιλίες σας, ειδικά αν κάποιες είναι δομημένες σε σαθρά θεμέλια, βοηθώντας σας να σταθεροποιήσετε νέες αλλά και να κάνετε κάποιες τελικές προσαρμογές στην ομάδα σας. Ο κοινωνικός σας κύκλος θα μπορούσε να αλλάξει κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, καθώς απομακρύνεστε από άτομα που σας εκμεταλλεύονται και σας μεταχειρίζονται ως θύμα και αρχίζετε να περνάτε ποιοτικό χρόνο με άτομα ώριμα και με προνοητικότητα που σας εμπνέουν να κάνετε μεγάλα όνειρα.

Ο Κρόνος σας ζητά ωριμότητα και πειθαρχία και να μάθετε πώς να παίζετε σύμφωνα με τους κανόνες. Οπότε ετοιμαστείτε για μερικές κορυφαίες συνεργασίες, εμπνευσμένες νέες φιλίες ή ακόμη και για να ακολουθήσετε τα μεγάλα ανθρωπιστικά σας όνειρα. Τώρα επηρεάζεστε περισσότερο από την παρέα που έχετε, έτσι αν θεωρήσετε ότι κάποιοι φίλοι σας ή μια ομάδα δεν εναρμονίζονται με τα μεγάλα ιδανικά σας, ο Κρόνος μπορεί να σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε προς μια διαφορετική κατεύθυνση. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε ένα ψηφιακό εγχείρημα, ίσως ξεκινώντας μια διαδικτυακή επιχείρηση ή ένα ιστολόγιο. Μπόνους εάν ασχοληθείτε με ένα συναρπαστικό αλτρουιστικό έργο ή δραστηριοποιηθείτε για το κοινωνικό καλό. Ο Κρόνος σας ενθαρρύνει να είστε ο εαυτός σας, μη φοβάστε να απομακρυνθείτε από το κοπάδι!

Επιρροή Δία στους Διδύμους από 26 Μαΐου 2024 έως 9 Ιουνίου 2025: Νέες ευθύνες στην εργασία σας θα μπορούσαν να σας αποφέρουν περισσότερα χρήματα στην τράπεζα. Με τον ευεργέτη Δία στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, να επεκτείνει τις δυνατότητες των κερδών σας, είναι ασφαλές να πάρετε περισσότερα ρίσκα, όπως να απαιτήσετε περισσότερα χρήματα στην εργασία σας ή να πρωτοστατήσετε σε μια νέα πρωτοβουλία. Η επέκταση των δεξιοτήτων σας με την παρακολούθηση μερικών σεμιναρίων μπορεί να σας φέρει υψηλότερες αμοιβές. Δεν θα είναι εύκολο όμως με τις δαπάνες σας! Τα έξοδα θα μπορούσαν να αυξηθούν αν δεν είστε προσεκτικοί καθώς τώρα επεκτείνεται η τάση σας στην πολυτέλεια και την άνεση. Πώς μπορείτε να έχετε περισσότερη αυτονομία και ανεξαρτησία στη δουλειά σας; Με τον απελευθερωτικό Δία στον οίκο των χρημάτων σας θα έχετε πολλά κίνητρα. Παρόλο που δεν θα δεχθείτε ευγενικά ένα σκληρό αφεντικό που σας βάζει τη θηλειά στο λαιμό σας, ο Δίας θα μπορούσε να σας φέρει ένα μέντορα που σας καθοδηγεί στο μονοπάτι της ζωής σας. Τα ταξίδια μπορεί να είναι μέρος της εργασίας σας ή θα μπορούσατε να συνεργαστείτε με πελάτες από μακριά.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Λέοντα από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου 2025: Το σπίτι σας είναι εκεί όπου θα γίνουν πολλές αλλαγές! Είστε έτοιμοι γι’ αυτό; Συνεχίστε να διαβάζετε … Θέματα σπιτιού και οικογένειας θα είναι η μέγιστη προτεραιότητά σας κατά το τέλος του έτους καθώς ο ανάδρομος Άρης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας ζητά να είστε πιο χαμηλών τόνων ακόμα κι αν σας εξοργίζουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Ίσως τώρα να μη θέλετε να είστε στη φωλιά σας, το βάζετε στα πόδια αν κάποιος προσβάλει την αξιοπρέπειά σας. Και ίσως ακόμη και να μη θέλετε κανέναν προσκεκλημένο! Ο ανάδρομος Άρης στέλνει την έντονη, καρμική του ενέργεια στις οικιακές και οικογενειακές σας υποθέσεις πράγμα το οποίο θα μπορούσε να τελειώσει την χρονιά με μια δυνατή, συναισθηματική νότα! Ένα θέμα που αφορά ακίνητα ή συγγενείς θα μπορούσε να επιλυθεί ή δίνετε τα χέρια σε μια μακρόχρονη αντιπαράθεση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Είναι βέβαιο ότι θα αποκτήσετε μεγάλη σαφήνεια σχετικά με το πώς να υποστηρίζετε καλύτερα τους ανθρώπους που λατρεύετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση