Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη 2024

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη το 2024 και μάθε εάν θα είναι  μια καλή χρονιά για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά του. Ανακάλυψε ποιες όψεις επηρεάζουν το ζώδιο του Τοξότη και είναι σε θέση να δημιουργήσουν την πιο τυχερή χρονιά της ζωής του.

Ζώδια 2024, διάβασε πως θα είναι ο Τοξότης το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα μέσα και στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου): Αλλάξτε το παλιό σενάριο, δείτε κατάματα την αλήθεια και σταματήστε να είστε το θύμα. Ο ομιχλώδης Ποσειδώνας κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και θα μπορούσατε να νιώθετε μπερδεμένα συναισθήματα σε σχέση με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα συγγενή ή μια στενή σχέση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να χρειαστεί να διορθώσετε τα αρνητικά, παρελθοντικά σας μοτίβα, ειδικά αυτά που απορρέουν από την παιδική σας ηλικία. Πάντα τρέχετε να βοηθήσετε όλους τους άλλους και μετά αγανακτείτε με τους άλλους γι’ αυτό; Ίσως κρυφά να εύχεστε να σας χρειάζονταν ακόμα περισσότερο. Δεν χρειάζεται να δημιουργείτε νοσηρά εξαρτώμενες σχέσεις, αλλά είναι μια εξαιρετική στιγμή για να μάθετε τα καρμικά μαθήματα του Ποσειδώνα. Η συμπόνια σας θα μπορούσε να καλύπτει τη δική σας ανάγκη. Υποστηρίζετε υποσυνείδητα τους άλλους ώστε να ικανοποιούνται οι δικές σας συναισθηματικές ανάγκες; Είναι μια σκληρή αλήθεια που είναι γεγονός. Αφήστε αυτά τα ανθυγιεινά μοτίβα να φύγουν, ξεκινώντας από φέτος.

Αυτή τη χρονιά θα μπορούσατε επίσης να μετακομίσετε ή να αντιμετωπίσετε ένα δυσεπίλυτο θέμα που σχετίζεται με το σπίτι σας και να τσακώνεστε με τους εργολάβους που κάνουν ανακαινίσεις. Απρόβλεπτα ζητήματα γύρω από μια μίσθωση ή μια υποθήκη μπορεί να εμφανιστούν. Εάν είστε από την πλευρά του αγοραστή, φροντίστε πρώτα να επιθεωρήσετε πλήρως οποιαδήποτε μελλοντική κατοικία. Δεδομένου ότι ο Ποσειδώνας κυβερνά τις πλημμύρες και το νερό, ελέγξτε οπωσδήποτε τις υδραυλικές εγκαταστάσεις και τους σωλήνες. Μια άλλη «διαρροή» συμβαίνει όταν ο παραπλανητικός Ποσειδώνας δημιουργεί αυταπάτες και θολώνει την κρίση σας. Θα μπορούσατε να αισθανθείτε πίεση ή βιασύνη να κάνετε οικογένεια ή να υπογράψετε μια μίσθωση όταν δεν έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Το ένστικτό σας σας λέει να επιβραδύνετε, αλλά κάτι μέσα σας φοβάται μην χάσει την ευκαιρία. Θέλετε να σας υπενθυμίσουμε ότι η λήψη μιας απόφασης που θα αλλάξει τη ζωή σας ενώ είστε σε σύγχυση δεν είναι καλή ιδέα;

Επιρροή Κρόνου στους Ιχθύς: Ο σταθερός και δομημένος Κρόνος κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, περιορίζοντας κατά καιρούς την ανέμελη και ενθουσιώδη φύση σας. Θα μπορούσατε να ανακαλύψετε τις ρίζες σας ή να βρείτε έναν μόνιμο τόπο να μείνετε ή μια νέα, σταθερή κατοικία και πιθανώς ασχοληθείτε με την αγορά ή την πώληση ακινήτων. Με το συνετό Κρόνο εδώ, μπορεί να επιλέξετε την ποιότητα ζωής φεύγοντας σε ένα ήρεμο καταφύγιο ή ακόμα ίσως απαρνηθείτε τα υλικά αγαθά. Η σχέση σας με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα συγγενή ή ένα παιδί ή μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας θα μπορούσε να περάσει από μια δύσκολη φάση καθώς ο πλανήτης της ωριμότητας απαιτεί εγκράτεια, υπομονή και πειθαρχία, κάτι που μπορεί να μην είναι πάντα εύκολο. Εάν εξαρτάστε υπερβολικά από την έγκριση της οικογένειάς σας, για παράδειγμα, ο Κρόνος θα σας ωθήσει να ορίσετε υγιή όρια καθώς τώρα σκέφτεστε πιο ώριμα και λογικά.

Ο τέταρτος οίκος αντιπροσωπεύει επίσης τα συναισθηματικά θεμέλια. Έχετε γερές συναισθηματικές βάσεις από την οικογένειά σας ή σας κυνηγούν οι τραυματικές εμπειρίες της παιδικής σας ηλικίας; Οτιδήποτε συμβαίνει ο Κρόνος θα το κάνει οδυνηρά εμφανές. Αλλά ο Κρόνος είναι.. σκληρός για να είναι ευγενικός, έτσι αποκαλύπτοντας τυχόν συναισθηματικές ρωγμές και αρνητικές εμπειρίες, σας δίνει την ευκαιρία να τις θεραπεύσετε. Ίσως ακόμα να επικρίνετε τον εαυτό σας και σας είναι δύσκολο να τον αποδεχτείτε και να τον αγαπήσετε. Το να προσποιήστε κάτι άλλο, αυτό δεν θα βγάλει πουθενά. Η συμπόνια και η αγάπη προς τον εαυτό σας θα μπορούσε να είναι ένα πρώτο σημαντικό βήμα στο θεραπευτικό σας ταξίδι. Ετοιμαστείτε να λάβετε συναισθηματική υποστήριξη σε περίπτωση που προκύψουν σκοτεινά συναισθήματα ή βαριές ευθύνες. Ας ελπίσουμε ότι ο λογικός και πρακτικός τρόπος σκέψης σας θα το καταπολεμήσει αυτό.

Επιρροή Δία στον Ταύρο έως 26 Μαΐου 2024: Ώρα να βάλετε τα πρακτικά σχέδιά σας σε εφαρμογή. Ο επεκτατικός Δίας πυροδοτεί τον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, χάριζοντάς σας οργάνωση και αποτελεσματικότητα στην εργασία σας. Οποιεσδήποτε εργασίες σας είχαν καταπονήσει θα ολοκληρωθούν τώρα χάρη στο αναλυτικό και λογικό μυαλό σας! Ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με τις πρακτικές πτυχές της ζωής σας, όπως την αρχειοθέτηση, με τον καθαρισμό του σπιτιού σας και του γραφείου σας, με ιατρικούς ελέγχους και οτιδήποτε άλλο μπορεί να επηρεάσει την καθημερινότητά σας. Δεδομένου ότι ο έκτος οίκος κυβερνά το περιβάλλον, μπορεί να ασχοληθείτε με ένα περιβαλλοντολογικό έργο όπως ένα νέο σύστημα ανακύκλωσης ή να εμπλακείτε σε ένα εγχείρημα που αφορά την παροχή υπηρεσιών. Οι αναλυτικές δεξιότητές σας παίρνουν φωτιά, έτσι όταν οι άλλοι έχουν προβλήματα, είναι πιθανό να τους υποδείξετε σταθερά, πρακτικά βήματα για να βρουν λύσεις στα προβλήματά τους.

Επιρροή Δία στους Διδύμους από 26 Μαΐου 2024 έως 9 Ιουνίου 2025: Είστε λάτρεις της εξερεύνησης και της περιπέτειας και το γνωρίζουν όλοι! Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Δίας, θα επισκεφθεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και των συνεργασιών, και γίνεστε διπλοί! Ταξίδια (είτε σε μεγάλες ή κοντινές αποστάσεις) και ένας νέος κοινωνικός κύκλος είναι γραμμένα στον ορίζοντα. Συμπέρασμα: Το δεύτερο μέρος του έτους είναι μια χρονική περίοδος για να εργαστείτε πιο έξυπνα, όχι πιο σκληρά, κάνοντας νέες επικερδείς συνεργασίες, και σας φέρνει μια τεράστια ανακούφιση από τις απαιτήσεις του αγαπημένου σας. Αποβάλετε το άγχος σας, νιώθετε αισιοδοξία και χαρά, χαίρεστε στο έπακρο τη ζωή. Ίσως αποφασίσετε να δεσμευτείτε με τον αγαπημένο σας, βρίσκοντας τρόπους να μην απαρνηθείτε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας. Αυτός ο ευεργέτης πλανήτης σας κάνει να πιστέψετε στην αληθινή αγάπη μετά από μια παρατεταμένη ερωτική ξηρασία. Αν δυσκολεύεστε να κάνετε πάρα πολλά μόνοι σας, γίνετε διπλοί!

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στους Ιχθύς στις 18 Σεπτεμβρίου: Σπίτι είναι εκεί που είναι η καρδιά σας αλλά μερικές φορές χρειάζεστε να είστε λίγο μακριά ακόμα και από τους ανθρώπους που αγαπάτε περισσότερο. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, μπορεί να αισθάνεστε περιορισμένοι και αγχωμένοι από υποχρεώσεις προς έναν γονέα, παιδί ή κάποιο άλλο άτομο που σας τραβάει την ενέργεια καθώς υπάρχει ανάγκη για φροντίδα. Σταματήστε να προσπαθείτε να είστε υπερήρωας και κινητοποιηθείτε για υποστήριξη. Αυτή είναι η χρονιά για να συνδεθείτε με ανθρώπους που βρίσκονται σε παρόμοια φάση ζωής με σάς. Η αγορά ή η πώληση ενός σπιτιού μπορεί επίσης να είναι μέρος των σχεδίων σας. Και ταυτόχρονα ίσως επεξεργάζεστε ένα παλιό οικογενειακό τραύμα μαζί με το θυμό και τη θλίψη που το συνοδεύουν και το οποίο ποτέ δεν ξεπεράσατε πλήρως. Κάντε πίσω από καταστάσεις που σας κλέβουν την χαρά και την αισιοδοξία σας κάνοντας μια βαθιά εσωτερική δουλειά η οποία θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από το σκοτεινό παρελθόν.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Λέοντα από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου 2025: Ζείτε για την εξερεύνηση και την περιπέτεια, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σας σταματήσει από τα μεγάλα και τολμηρά σας οράματα, αλλά όχι τώρα. Μπορεί να θέλετε να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια αλλά ο Άρης ξεκινά μια εκτεταμένη περιήγηση στον κοσμικό και ανεξάρτητο ένατο οίκο σας πατώντας τα φρένα στα επεκτατικά σας σχέδια. Ο κόκκινος πλανήτης σας βάζει σε διαδικασία περισυλλογής κι εσείς αναρωτιέστε: Ποιές κινήσεις πρέπει να κάνω για να έχω πνευματική ανάπτυξη και ελευθερία; Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ακόμη και οι ευτυχισμένοι Τοξότες θα έρθετε αντιμέτωποι με μερικά φλογερά συναισθήματα στη σχέση σας. Επαγγελματική συμβουλή: Η απουσία σας θα κάνει την καρδιά του αγαπημένου σας να χτυπάει δυνατότερα! Το να έρθει ο σύντροφός σας σε μια περιπέτεια μπορεί να σημαίνει ότι θα χάσετε μια ευκαιρία που θα σας αλλάξει τη ζωή. Μην περιορίζετε τη δική σας επέκταση, κάντε αυτό που θέλετε και μετά μοιραστείτε όλη τη μαγεία των εμπειριών σας με το σύντροφό σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms