Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Δίδυμοι Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 290

Δίδυμοι Σήμερα η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σύμφωνα με τις καθημερινές αστρολογικές όψεις. Ανακάλυψε πως θα είναι οι Δίδυμοι Σήμερα και πως επηρεάζεται η καθημερινότητα σου σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Δίδυμοι Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει ξαφνικές εξελίξεις, ξαφνικούς έρωτες αλλά και ξαφνικές διακοπές σχέσεων στον αισθηματικό τομέα. Σήμερα είναι πολύ πιθανό οι αντιδράσεις σου να δημιουργήσουν μια έκρυθμη κατάσταση καθώς θα νιώσεις την ακατανίκητη επιθυμία να τα κάνεις όλα άνω-κάτω! Προσπάθησε να συγκρατήσεις τέτοιου είδους συναισθήματα καθώς σίγουρα νιώθεις πως χρειάζεσαι μια αλλαγή άμεσα, αλλά αύριο που η παρόρμηση σου θα έχει ηρεμήσει θα διαπιστώσεις πως ίσως και να ήσουν υπερβολικός/η.

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:

Ξαφνικοί έρωτες είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα και αν είσαι ελεύθερος/η θα σου παρουσιαστούν και κάποιες ευκαιρίες. Αν έχεις βρει το ταίρι σου η ημέρα θα έχει έρωτα, ένταση και πάθος και θα πρέπει να βρεις τις ισορροπίες.

Είσαι παρορμητικός Κριός;  Ισχυρογνώμων Λέων;  Μήπως αναποφάσιστος Ζυγός ή επικριτικός Παρθένος;

Όποιο ζώδιο και αν είσαι έχεις την ημιπολύτιμη πέτρα σου.

Δες εδώ τι ταιριάζει στο ζώδιό σου.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-10-2017 19:20:55
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι