Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, για Δίδυμοι Σήμερα - 24 04 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 293

Δίδυμοι Σήμερα η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σύμφωνα με τις καθημερινές αστρολογικές όψεις. Ανακάλυψε πως θα είναι οι Δίδυμοι Σήμερα και πως επηρεάζεται η καθημερινότητα σου σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Δίδυμοι Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να ευνοεί κοινωνικές συναντήσεις, νέες πληροφορίες αλλά και ανταλλαγή απόψεων. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βάλει στη διαδικασία να βρεις τρόπους να επικοινωνήσεις τις εκκεντρικές απόψεις σου, καθώς είναι ένας τρόπος για να σπάσεις τη μονοτονία! Εσύ μπορεί να το δεις ως παιχνίδι και διασκέδαση όμως να ξέρεις πως σήμερα θα είναι εύκολο να σοκάρεις τους ανθρώπους γύρω σου με τις απόψεις σου για αυτό προσπάθησε να μην το τραβήξεις!

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:

Μία ιδέα σου μπορεί να γίνει η αφορμή για να ανάψουν τα αίματα ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς οι γνώμες σας δεν θα συμπίπτουν πουθενά αλλά στο τέλος θα βρείτε σημείο επαφής! Αν είσαι ελεύθερος/η, η "τρέλα" σου θα είναι αυτή που θα κερδίσει τις εντυπώσεις σε μία γνωριμία που θα κάνεις σήμερα.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-04-2018 04:03:05
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι