Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Δίδυμοι Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 292

Δίδυμοι Σήμερα η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σύμφωνα με τις καθημερινές αστρολογικές όψεις. Ανακάλυψε πως θα είναι οι Δίδυμοι Σήμερα και πως επηρεάζεται η καθημερινότητα σου σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Δίδυμοι Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Αυτές οι ημέρες είναι φορτικές καθώς έχεις διαπιστώσει πως οι δουλειές και οι υποχρεώσεις διαδέχονται η μία την άλλη χωρίς να σταματούν! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και σε βοηθά να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου διαφορετικά δεν πρόκειται να ηρεμήσεις. Ξεκίνησε από τις πιο σημαντικές και μην πέσεις στην παγίδα να αναλάβεις και άλλες μέχρι να τελειώσεις αυτές που ήδη έχεις. Ακόμα και αν έχεις όλη την καλή θέληση να το κάνεις θα πρέπει να θυμάσαι πως το πιο πιθανό θα είναι να μην τις προλάβεις και μετά να βρεθείς εκτεθειμένος/η!

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα είσαι αρκετά κουρασμένος/η λόγω των υποχρεώσεων που έχεις και αυτό μπορεί να μη σε αφήσει να χαρείς μια βόλτα με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα πρέπει να έχει υπομονή καθώς σήμερα θα είσαι πολυάσχολος/η!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-12-2017 04:41:05
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι