Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, για Δίδυμοι Σήμερα - 12 12 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 294

Δίδυμοι Σήμερα η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σύμφωνα με τις καθημερινές αστρολογικές όψεις. Ανακάλυψε πως θα είναι οι Δίδυμοι Σήμερα και πως επηρεάζεται η καθημερινότητα σου σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Δίδυμοι Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου χαρίζει όρεξη να ασχοληθείς με νέες πληροφορίες ώστε να διευρύνεις τις γνώσεις σου σε θέματα που σε αφορούν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως θα κλέψεις την παράσταση σε μία συζήτηση που θα έχεις με τους στενούς σου συνεργάτες ή με τον/τη σύντροφό σου, καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία να δείξεις τις γνώσεις που έχεις! Δεν αποκλείεται οι γνώσεις και η άποψη σου να γίνουν αντικείμενο συζήτησης και να σε φέρουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ανθρώπων γύρω σου! Ακόμα ενδέχεται να έχεις και ένα ευχάριστο νέο σχετικά με μία συνεργασία σου που θα φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου.

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία ημέρα πολύ καλή για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν επιλέξετε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο θα αποτελέσει τροφή για το πνεύμα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις την ευκαιρία να εντυπωσιάσεις αυτόν/ην που θα επιλέξεις με τις γνώσεις σου και τον αέρα που αποπνέεις.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-12-2018 20:25:44
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms