Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, για Δίδυμοι Σήμερα - 19 08 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 293

Δίδυμοι Σήμερα η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σύμφωνα με τις καθημερινές αστρολογικές όψεις. Ανακάλυψε πως θα είναι οι Δίδυμοι Σήμερα και πως επηρεάζεται η καθημερινότητα σου σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Δίδυμοι Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σου θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σου καθώς θα προσπαθήσουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους κυριολεκτικά και μεταφορικά. Η Σελήνη έχει περάσει τον Τοξότη και θα κάνει τους άλλους κομμάτι του εαυτού σου καθώς μέσα από αυτούς θα μπορείς να δεις δικά σου στοιχεία. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως η ημέρα είναι πολύ καλή για να ασχοληθείς με θέματα σχέσεων και συνεργασιών κυρίως αν η ισορροπία το προηγούμενο διάστημα έχει διαταραχθεί. Μία νέα συμφωνία είναι πιθανό να ξεκινήσει ή να ξεκινήσουν οι συζητήσεις σχετικά με αυτή. Κράτησε μεγάλο καλάθι καθώς η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα.

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα παίξει μεγάλο ρόλο στη διάθεσή σου καθώς η επαφή μαζί του/ης κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν θα ανεβάσει την ψυχολογία σου! Αν είσαι ελεύθερος/η ένας νέος έρωτας δεν αποκλείεται να ξεκινήσει σήμερα καθώς θα έχεις τα κέφια σου!

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2018 18:17:30
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms