Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, για Δίδυμοι Σήμερα - 20 04 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 295

Δίδυμοι Σήμερα η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σύμφωνα με τις καθημερινές αστρολογικές όψεις. Ανακάλυψε πως θα είναι οι Δίδυμοι Σήμερα και πως επηρεάζεται η καθημερινότητα σου σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Δίδυμοι Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και η καθημερινότητα γίνεται εντονότερη, καθώς πιθανές αγγαρείες και ευθύνες να προστίθενται και να σε αγχώνουν. Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί άγχος και γκρίνια μπορεί να σε τριγυρίζουν και να γίνεις επικριτικός με τους γύρω σου προκαλώντας δυσαρέσκεια. Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να φέρει σημαντικές προτάσεις σε εργασιακό επίπεδο που να δείχνουν ιδανικές, θα πρέπει όμως να κρατήσεις μικρό καλάθι, να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθησή σου γιατί διαφορετικά αν κινηθείς με το συναίσθημά σου το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε λάθη που μετά θα μετανιώσεις.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα το άγχος της καθημερινότητας πιθανά να μη σου αφήνει περιθώρια να ασχοληθείς με το σύντροφό σου, βγες εκτός προγράμματος και δημιούργησε το ιδανικό σκηνικό. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από τον εργασιακό χώρο, δείξε προσοχή γιατί τα φαινόμενα μπορεί να απατούν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-04-2019 13:15:20
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι