Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, για Δίδυμοι Σήμερα - 19 06 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 298

Δίδυμοι Σήμερα η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σύμφωνα με τις καθημερινές αστρολογικές όψεις. Ανακάλυψε πως θα είναι οι Δίδυμοι Σήμερα και πως επηρεάζεται η καθημερινότητα σου σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Δίδυμοι Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως ή να δρομολογήσεις κινήσεις επιχειρηματικές που σε ενδιαφέρουν. Ο εκνευρισμός είναι διάχυτος από το πρωί και θα πρέπει να τον χαλιναγωγήσεις. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και η αντίθεσή της με τον Ερμή και τον Άρη στον Καρκίνο μπορεί να δημιουργήσει έντονες καταστάσεις σε ότι αφορά τις οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες, καθώς δεν αποκλείεται να θεωρήσεις ότι γίνεται προσπάθεια κερδοσκοπίας εναντίον σου και να ανοίξεις μέτωπο σύγκρουσης με όποιο πρόσωπο εμπλέκεται.  

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα η καχυποψία και οι ανασφάλειές σου μπορούν να δυναμιτίσουν το κλίμα στη σχέση σου, προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί οι συνέπειες θα είναι ιδιαίτερα δυσάρεστες αν δεν το κάνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα προκαλέσει συναισθηματική τρικυμία, η έντονη επιθυμία επιβολής μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-06-2019 21:47:22
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι