Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Καρκίνος Σήμερα - 19 10 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 1439

Πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα η αστρολόγος αρθρογραφεί την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας αποκαλύπτει αν θα είναι μια ευχάριστη μέρα. Μάθε πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Καρκίνος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Παρόλο που μπορεί να μην έχει γίνει κάτι συγκεκριμένο που να σου χαλάσει τη διάθεση, σήμερα δεν θα είσαι στα καλύτερα σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και τις τελευταίες μέρες σου έχει δημιουργήσει την τάση να αναμοχλεύεις τις καταστάσεις του παρελθόντος. Για αυτό το λόγο σήμερα είναι λογικό να υπάρχουν τα «απόνερα» τους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό είναι πολύ βοηθητικό για εσένα καθώς σε προτρέπει να βρεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και να πατήσεις γερά στα πόδια σου. Σήμερα μπορείς να διαχειριστείς και να τακτοποιήσεις σκέψεις και συναισθήματα αρκεί να το θέλεις, για αυτό προχώρησε χωρίς φόβο!

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα μπορεί να μην είσαι τόσο ευδιάθετος/η όμως θα είσαι τόσο ερωτικός/η που το ταίρι σου δεν θα γίνεται να σου αντισταθεί, και αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς προκειμένου να περάσεις μία ιδιαίτερη νύχτα! Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι πως το μόνο που χρειάζεται για να επιτύχεις είναι να «βάλεις στο μάτι» αυτόν/ην που θέλεις!

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-10-2018 18:49:32
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms