Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Καρκίνος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 1383

Πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα η αστρολόγος αρθρογραφεί την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας αποκαλύπτει αν θα είναι μια ευχάριστη μέρα. Μάθε πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Καρκίνος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η προσοχή σου θα στραφεί αποκλειστικά και μόνο σε οτιδήποτε σε κάνει να περνάς καλά καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό θέλει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις στην άκρη! Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να ξεκινήσεις ένα νέο άθλημα, να ασχοληθείς με μια δραστηριότητα που σε χαλαρώνει ή να συναντήσεις τους αγαπημένους σου φίλους και τον/τη σύντροφό σου! Μην επιλέξεις να μείνεις σπίτι καθώς τις επόμενες ημέρες δεν θα έχεις χρόνο για τις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και θα ξεκινήσεις να γκρινιάζεις!

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:

Ο έρωτας θα είναι η κινητήριος δύναμή σου γι αυτό και θα δραστηριοποιηθείς προκειμένου να αφιερώσεις χρόνο στον/στη αγαπημένο/η σου σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει και θα σε προτρέψει να το ζήσεις για όσο κρατήσει!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-12-2017 04:40:35
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι