Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Καρκίνος Σήμερα - 24 04 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 1409

Πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα η αστρολόγος αρθρογραφεί την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας αποκαλύπτει αν θα είναι μια ευχάριστη μέρα. Μάθε πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Καρκίνος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις εξακολουθούν να είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα σου καθώς αν δεν τις τακτοποιήσεις η ανασφάλεια σου θα χτυπήσει κόκκινο. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και ενισχύει την ανάγκη σου για περισσότερα αποκτήματα για αυτό και θα προσπαθήσεις να ξεμπερδεύεις με οικονομικές δοσοληψίες για να δεις τι σου απομένει. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει στο μυαλό σου ένα καλό τρόπο για να ζητήσεις αύξηση. Επίσης είναι πολύ πιθανό να βρεις μια άλλη ιδέα που θα αυξήσει το εισόδημα σου και μέχρι τώρα δεν έχεις σκεφτεί. Η ημέρα πάντως θα φέρει νέες ιδέες που θα βοηθήσουν το ταμείο σου να ανακάμψει!

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:

Μία ιδέα που θα έχεις θα βοηθήσει την κατάσταση στο ταμείο σου αλλά πέρα από αυτό το μυαλό σου και ο τρόπος που σκέφτεσαι θα κερδίσει και το/η σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος/η ο τρόπος που θα πλησιάσεις αυτόν που θέλεις σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητος. Προσπάθησε να είναι για τους σωστούς λόγους!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-04-2018 03:57:39
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι