Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Καρκίνος Σήμερα - 22 06 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 1419

Πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα η αστρολόγος αρθρογραφεί την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας αποκαλύπτει αν θα είναι μια ευχάριστη μέρα. Μάθε πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Καρκίνος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Οι σχέσεις με την οικογένεια σου μπορεί να περάσουν μια ιδιαίτερη ημέρα σήμερα καθώς ακόμα και με μία ασήμαντη αφορμή θα έρθουν στην επιφάνεια παράπονα και απωθημένα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και είναι πιθανόν να εντείνει τις οικογενειακές αναταράξεις καθώς δεν θα είναι εύκολο να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε, αν δεν το λύσεις με τον τρόπο που επιθυμείς. Το μυστικό για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις και να μην χάσεις τον έλεγχο είναι να μην πάρεις τοις μετρητοίς κάθε κουβέντα που θα ακούσεις. Χρειάζεται προσοχή και σε επαγγελματικά θέματα καθώς κι εκεί μπορεί να προκύψουν ζητήματα.

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να γίνει ο σάκος του μποξ καθώς θα έχεις την τάση να του φορτώσεις τον εκνευρισμό που σου έχουν προκαλέσει άλλοι. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να  εξελιχθεί μόνο αν σταματήσεις να τις συγκρίνεις με γνωριμίες του παρελθόντος.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-06-2018 04:42:40
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι