Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Καρκίνος Σήμερα - 12 12 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 1449

Πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα η αστρολόγος αρθρογραφεί την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας αποκαλύπτει αν θα είναι μια ευχάριστη μέρα. Μάθε πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Καρκίνος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα είναι πιθανόν να είσαι περισσότερο εσωστρεφής από αυτό που συνηθίζεις, όμως αυτό εν τέλει μπορεί να είναι βοηθητικό καθώς θα σε φέρει σε άμεση επαφή με τα συναισθήματά σου, τις ανησυχίες σου και τα βαθύτερα σου θέλω. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να κοιτάξεις το παρόν ώστε να αφήσεις πίσω σου ζητήματα του παρελθόντος. Ακόμα είναι πιθανόν να έχεις ένα ευχάριστο νέο σχετικά με τα εργασιακά σου ζητήματα ή σχετικά με την άδεια που θέλεις να πάρεις για τις γιορτές!

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα σίγουρα θα βρεις τρόπο να περάσεις καλά με τον/τη σύντροφό σου ακόμα και αν δεν κάνεις τίποτα καθώς η θετική διάθεση που αποπνέεις θα βοηθήσει και τους δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα έρθει να σε βρει μέσα στη δουλειά σου!

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-12-2018 21:12:11
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms