Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Καρκίνος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 1402

Πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα η αστρολόγος αρθρογραφεί την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας αποκαλύπτει αν θα είναι μια ευχάριστη μέρα. Μάθε πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Καρκίνος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και αν δεν μπορέσεις να τις αποφύγεις θα τις κάνεις άρον- άρον προκειμένου να τελειώνεις! Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Ιχθύς δεν θα σε αφήσει να συγκεντρωθείς σε πρακτικά ζητήματα καθώς το μυαλό σου θα ταξιδεύει. Αυτό θα επηρεάσει τις υποχρεώσεις σου καθώς μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις γιατί εσύ θα προτιμήσεις να βρεις μια καλή δικαιολογία να μην τις κάνεις! Προσπάθησε να μην τις αμελήσεις και αν τα καταφέρεις επιβράβευσε τον εαυτό σου με ένα μικρό δώρο!

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα είσαι αρκετά αφηρημένος/η και αν δεν κάνεις καμία προσπάθεια να το καλύψεις τότε το ταίρι σου θα ξεκινήσει να σκέφτεται διάφορα...Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ευνοεί τις αισθηματικές προσεγγίσεις καθώς φέρνει επικοινωνιακά λάθη.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-02-2018 23:48:16
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι