Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Καρκίνος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 1364

Πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα η αστρολόγος αρθρογραφεί την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας αποκαλύπτει αν θα είναι μια ευχάριστη μέρα. Μάθε πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Καρκίνος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα σου δημιουργήσει συναισθηματικό αναβρασμό καθώς θα φέρει εξελίξεις σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Σήμερα τα συναισθήματα σου θα είναι "στο κόκκινο" και αυτός είναι ο λόγος που κανείς δεν θα είναι σε θέση να προβλέψει τις αντιδράσεις σου. Είναι πιθανό να πέσεις στην παγίδα να πεις πολλά που δεν πρέπει και ύστερα να βρεθείς εκτεθειμένος/η. Συγκράτησε την παρόρμηση σου και απόφυγε κάθε είδους "δράσεις" κυρίως αν αφορούν επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα καθώς η ημέρα δεν είναι κατάλληλη.

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα πρέπει να διαχωρίσεις τη σχέση με το ταίρι σου από τα υπόλοιπα θέματα που σε απασχολούν αν θέλεις να διατηρήσεις το καλό κλίμα ανάμεσα σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η τα δεδομένα της αισθηματικής σου ζωής θα αλλάξουν με ταχύτητα αστραπής.

Είσαι παρορμητικός Κριός;  Ισχυρογνώμων Λέων;  Μήπως αναποφάσιστος Ζυγός ή επικριτικός Παρθένος;

Όποιο ζώδιο και αν είσαι έχεις την ημιπολύτιμη πέτρα σου.

Δες εδώ τι ταιριάζει στο ζώδιό σου.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-10-2017 19:14:53
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι