Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Καρκίνος Σήμερα - 21 08 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 1431

Πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα η αστρολόγος αρθρογραφεί την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας αποκαλύπτει αν θα είναι μια ευχάριστη μέρα. Μάθε πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Καρκίνος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στους αγαπημένους σου «άλλους» και στις επιθυμίες τους παρά σε αυτά που θέλεις εσύ, καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Αιγόκερω θα τους δώσει προτεραιότητα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως οι στενοί σου συνεργάτες ή ακόμα και ο/η σύντροφός σου μπορεί να σε πιέσουν με αφορμή κάποιο ζήτημα και να νιώσεις πως είναι επικριτικοί απέναντι σου. Σήμερα θα έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα περισσότερο βαριά από ότι είναι για αυτό προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός/η απέναντί τους. Μία συνεργασία μπορεί να περάσει κάποιου είδους κρίση για αυτό θα πρέπει να προσέξεις τις παρορμητικές κινήσεις.

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να έχει διαφορετική γνώμη από εσένα σε κάποιο ζήτημα και αυτό να γίνει αιτία να υποστείς την αρνητική κριτική του/ης. Καλό θα ήταν να μη σηκώσεις το γάντι για να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση αλλά εσύ είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις την ευθύνη;

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-08-2018 05:53:57
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms