Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Καρκίνος Σήμερα - 20 04 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 1478

Πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα η αστρολόγος αρθρογραφεί την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας αποκαλύπτει αν θα είναι μια ευχάριστη μέρα. Μάθε πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Καρκίνος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και επικεντρώνεσαι στο να διασκεδάσεις, καθώς το κέφι εκτοξεύεται, η παιδικότητα είναι έντονη και η ανάγκη να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής είναι διάχυτη. Είναι πολύ σημαντικό για εσένα να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες και γι’ αυτό το πιθανότερο είναι να μπει στο πρόγραμμά σου το θέατρο ή κινηματογράφος αφού απολαμβάνεις την τέχνη. Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εξιδανικεύει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου, δημιουργεί έντονο ερωτικό κλίμα και μπορείς να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου απολαμβάνοντας το πάθος μεταξύ σας. Προσοχή στις υπερβολές σε περίπτωση διασκέδασης.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα μπορείς να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου εντείνοντας τον συναισθηματισμό και το ρομαντισμό στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία, καλό είναι βέβαια να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί πιθανές αυταπάτες να δώσουν λάθος εικόνα και στο τέλος να πληγωθείς.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-04-2019 13:35:51
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι