Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Σκορπιός Σήμερα - 12 12 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 240

Ο Σκορπιός Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη όλα τα γεγονότα που αφορούν τον Σκορπιό είναι εδώ απο την Σμάρω Σωτηράκη και την εγκυρότητα των προβλέψεων της. Μάθε πως θα είναι η μέρα για Σκορπιός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Σκορπιός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα μπορεί να θυμηθείς κάποιες αδικίες που έχεις υποστεί κατά καιρούς είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό να σου χαλάσει τη διάθεση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δημιουργεί την τάση για παράπονα τα οποία μπορεί να έχουν λόγο ύπαρξης, όμως είναι ανώφελο να τα επαναφέρεις το παρόν. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Τοξότη είναι πολύ βοηθητικό για να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε ενοχλεί και να εστιάσεις μόνο σε πράγματα που αξίζουν. Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να πάει πολύ καλά σήμερα και δεν αποκλείεται να λάβεις και ένα δώρο οικονομικού χαρακτήρα το οποίο θα σε ευχαριστήσει πολύ!

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι πιθανό να θυμηθείς κάποια παράπονα που έχεις από τον/τη σύντροφό σου και να ξεκινήσεις να τα απαριθμείς ένα προς ένα, όμως σίγουρα αν το καλοσκεφτείς θα έχεις πολύ καλύτερα πράγματα να κάνεις μαζί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία και το διακριτικό φλερτ που θα τη συνοδεύει θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-12-2018 21:27:48
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms