Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Σκορπιός Σήμερα - 21 08 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 243

Ο Σκορπιός Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη όλα τα γεγονότα που αφορούν τον Σκορπιό είναι εδώ απο την Σμάρω Σωτηράκη και την εγκυρότητα των προβλέψεων της. Μάθε πως θα είναι η μέρα για Σκορπιός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Σκορπιός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και προσανατολίζεται σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ζητήματα που τις απασχολούν. Η ανάγκη να διατηρήσεις τις ισορροπίες είναι διάχυτη, πρόσεξε μόνο γιατί δείχνεις να συμβιβάζεσαι σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο απογειώνει την ενεργητικότητα και σε δραστηριοποιεί έντονα σε ότι αφορά το εμπόριο ή τις δημόσιες σχέσεις, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για σημαντικές νέες συνεργασίες. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει ένταση στην προσωπική σου ζωή ή πιθανό είναι να υπάρξουν κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες που θα σε απασχολήσουν.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα επικεντρώσου στο έντονο ερωτικό στοιχείο της ημέρας και μην αφήσεις τη νευρικότητα να σε απομακρύνει από το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η αιφνιδιαστικές γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα της προσωπικής σου. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-08-2019 04:13:52
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι