Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Σκορπιός Σήμερα - 24 04 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 224

Ο Σκορπιός Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη όλα τα γεγονότα που αφορούν τον Σκορπιό είναι εδώ απο την Σμάρω Σωτηράκη και την εγκυρότητα των προβλέψεων της. Μάθε πως θα είναι η μέρα για Σκορπιός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Σκορπιός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να βρίσκεσαι σε πυρετό επαγγελματικών θεμάτων καθώς έχεις στο νου σου κάποιες αλλαγές προκειμένου να βελτιώσεις την εικόνα σου στη δουλειά. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα σου δημιουργήσει "επεκτατικές διαθέσεις" και την ανάγκη για επιβεβαίωση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει νέες ιδέες στο μυαλό σου που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις το σκοπό σου αρκεί να τις συζητήσεις με τα κατάλληλα πρόσωπα. Πρόσεξε καθώς χρειάζεται να βρεις την κατάλληλη στιγμή για να τις παρουσιάσεις για αυτό συγκράτησε την παρόρμηση σου!

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:

Ζήτησε από τον/τη σύντροφό σου να σε συνοδεύσει σε μία κοινωνική υποχρέωση καθώς αυτό θα είναι μία καλή αφορμή για να κάνετε μία δημόσια εμφάνιση, η οποία θα είναι υπέρ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου κάνει εντύπωση καθώς κάνει διαφορετική από τις συνηθισμένες και τα αισθήματα θα είναι αμοιβαία!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-04-2018 03:59:56
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι