Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Σκορπιός Σήμερα - 20 04 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 240

Ο Σκορπιός Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη όλα τα γεγονότα που αφορούν τον Σκορπιό είναι εδώ απο την Σμάρω Σωτηράκη και την εγκυρότητα των προβλέψεων της. Μάθε πως θα είναι η μέρα για Σκορπιός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Σκορπιός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου συναισθηματικές ανάγκες, μόνο από αυτό μπορεί να εγείρει έντονο εγωισμό και υποκειμενισμό και να δημιουργήσει πρόβλημα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να ακούς τους γύρω σου. Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ιδανικό σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου και καλά θα κάνεις να εκφράσεις όλα αυτά που επιθυμείς από αυτόν γιατί το πιθανότερο είναι να πετύχεις το στόχο σου.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα το έντονο ρομαντικό στοιχείο και ο συναισθηματισμός μπορεί να ευνοήσουν σημαντικά την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-04-2019 13:43:21
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι