Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Σκορπιός Σήμερα - 19 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 240

Ο Σκορπιός Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη όλα τα γεγονότα που αφορούν τον Σκορπιό είναι εδώ απο την Σμάρω Σωτηράκη και την εγκυρότητα των προβλέψεων της. Μάθε πως θα είναι η μέρα για Σκορπιός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Σκορπιός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου θα στρέψει την προσοχή σου σε ομάδες, συλλόγους και ανθρώπους με τους οποίους μπορείς να συνασπιστείς προς ένα κοινό στόχο. Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα ανήσυχο πνεύμα και μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή την ενέργεια για να υλοποιήσεις κάποιους στόχους σου. Δεν αποκλείεται να σου κάνουν πρόταση να ασχοληθείς πιο ενεργά με μία ομάδα και να καταφέρεις να υλοποιήσεις τις ιδέες που έχεις σχετικά με αυτή. Μία συνάντηση με φίλους σου θα κλείσει πολύ όμορφα την ημέρα για αυτό αν βρεις χρόνο, πραγματοποίησε την.

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου ιδιαίτερα αν έχετε κάποια κοινή ενασχόληση η οποία σας εμπνέει! Αν είσαι ελεύθερος/η κλείσε αισθηματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος, προκειμένου να έρθει κάτι αποκλειστικά δικό σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-02-2019 21:29:20
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι