Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Σκορπιός Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 221

Ο Σκορπιός Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη όλα τα γεγονότα που αφορούν τον Σκορπιό είναι εδώ απο την Σμάρω Σωτηράκη και την εγκυρότητα των προβλέψεων της. Μάθε πως θα είναι η μέρα για Σκορπιός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Σκορπιός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η προσοχή σου είναι στραμμένη στον εαυτό σου και μπορεί να είναι σε υπερβολικό βαθμό και σε σημείο που οι άλλοι θα ξεκινήσουν να ενοχλούνται. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και από τη μια σου προκαλεί εξάρσεις χαράς και από την άλλη σε κάνει να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό. Οι υπερβολές συναισθηματικού κυρίως χαρακτήρα δεν θα λείψουν και εσύ καλείσαι να βρεις τη χρυσή τομή στην επικοινωνία και στη διάθεση σου, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα είσαι υπερβολικά σίγουρος/η για οτιδήποτε πεις και κάνεις και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η, μην ξεκινήσεις να μιλάς μόνο για εσένα σε μια νέα γνωριμία και άκουσε τι έχει να σου πει κι εκείνη!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-12-2017 04:41:36
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι