Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Σκορπιός Σήμερα - 21 08 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 239

Ο Σκορπιός Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη όλα τα γεγονότα που αφορούν τον Σκορπιό είναι εδώ απο την Σμάρω Σωτηράκη και την εγκυρότητα των προβλέψεων της. Μάθε πως θα είναι η μέρα για Σκορπιός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Σκορπιός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Ένα τηλέφωνο από κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο θα είναι αρκετό για να σε ξεσηκώσει και να κανονίσεις ένα καφέ άμεσα μαζί του. Η Σελήνη που έχει περάσει στον Αιγόκερω θα σου υπενθυμίσει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και θα σε βάλει στη διαδικασία για κουβέντα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει μία περίεργη ατμόσφαιρα σε συζητήσεις και συναντήσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα καθώς ενδέχεται να γίνει δέκτης ή πομπός αρνητικής κριτικής και αυτό να επηρεάσει και τις σχέσεις με τους γύρω σου. Η ημέρα θα έχει ανάμεικτα συναισθήματα και θα πρέπει να προσπαθήσεις προκειμένου να κρατήσεις ένα καλό κλίμα σε συζητήσεις και επαφές.

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να σου πει κάτι που δεν θα σε βρίσκει σύμφωνο/η και να δημιουργηθεί μία περίεργη ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται προσπάθεια για να εξελιχθεί, και σήμερα η ημέρα δεν θα την βοηθήσει σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-08-2018 05:53:59
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms