Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Σκορπιός Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 218

Ο Σκορπιός Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη όλα τα γεγονότα που αφορούν τον Σκορπιό είναι εδώ απο την Σμάρω Σωτηράκη και την εγκυρότητα των προβλέψεων της. Μάθε πως θα είναι η μέρα για Σκορπιός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Σκορπιός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει στην επιφάνεια τις ανησυχίες, τους φόβους και τα απωθημένα σου. Σήμερα θα σου έρχονται σκέψεις και ιδέες στο μυαλό κυριολεκτικά ουρανοκατέβατες όμως αξίζει να τις προσέξεις καθώς κάτι θα έχουν να σου δείξουν. Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που ζητάς από το σύμπαν και με αυτά που εύχεσαι καθώς είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθούν. Τίποτα δεν θα είναι τυχαίο σήμερα και καμία συνάντηση δεν θα είναι σύμπτωση για αυτό δώσε ιδιαίτερη σημασία στα "σημεία".

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:

Αν δεν θέλεις να υπάρξει ένταση στη σχέση με το ταίρι σου θα πρέπει να εξωτερικεύεις τις σκέψεις σου και όχι μόνο το αποτέλεσμα αυτών δηλαδή τα νεύρα σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου πρόσεξε καθώς αυτός/η που εύχεσαι να δεις σήμερα θα βρεθεί μπροστά σου!

Είσαι παρορμητικός Κριός;  Ισχυρογνώμων Λέων;  Μήπως αναποφάσιστος Ζυγός ή επικριτικός Παρθένος;

Όποιο ζώδιο και αν είσαι έχεις την ημιπολύτιμη πέτρα σου.

Δες εδώ τι ταιριάζει στο ζώδιό σου.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-10-2017 19:12:56
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι