Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Σκορπιός Σήμερα - 19 10 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 239

Ο Σκορπιός Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη όλα τα γεγονότα που αφορούν τον Σκορπιό είναι εδώ απο την Σμάρω Σωτηράκη και την εγκυρότητα των προβλέψεων της. Μάθε πως θα είναι η μέρα για Σκορπιός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Σκορπιός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα έχεις ανάγκη τη θαλπωρή της οικογένειας σου για αυτό θα επιλέξεις να περάσεις το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου εντός σπιτιού. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να περάσεις μία συναισθηματική ημέρα παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε εκείνους, ιδιαίτερα αν τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν φασαρίες μεταξύ σας. Το μόνο που χρειάζεται να προσπαθήσεις είναι να μην πέσεις στην παγίδα να αρχίσεις να αναπολείς γεγονότα που είχαν γίνει κάποτε, γιατί ούτε που θα καταλάβεις για πότε θα ξεκινήσεις να παραπονιέσαι!

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να του/ης ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο σπίτι σου μόνο για εσάς τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα νέο ειδύλλιο θα ξεκινήσει διακριτικά ακόμα και κάτω από τη μύτη των στενών σου προσώπων.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-10-2018 19:04:09
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms