Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 12 Ιουλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
09
07
2024

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 12 Ιουλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 12 Ιουλίου η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο, είναι μία δύσκολη όψη, ενδεχομένως να κλονιστεί η ισορροπία των σχέσεων και των συνεργασιών. Θα υπάρξει ένα είδος εσωτερικής έντασης, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια υποσυνείδητα συμπλέγματα που θα αναστατώσουν τον τρόπο σκέψης και θα οδηγήσουν σε σπασμωδικές ενέργειες. Οι επιθυμίες ίσως να είναι μπερδεμένες ή αντιφατικές, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να παρθούν αποφάσεις και να δοθούν τελικές απαντήσεις.

 

Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Ανησυχία, συναισθηματική ένταση

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης καλό θα είναι να ακολουθηθεί η πεπατημένη οδός, τα ρίσκα και να νέα άλματα θα βάλουν σε κίνδυνο την ομαλή εξέλιξη. Στον εργασιακό χώρο απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι συγκρούσεις και οι έντονες αντιπαραθέσεις, προσοχή στο παρασκήνιο και στα αρνητικά σχόλια. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις, θέματα εμπιστοσύνης θα βγουν στην επιφάνεια, κάποια άτομα ενδεχομένως να προσπαθήσουν να χειραγωγήσουν και να διαχειριστούν τις καταστάσεις υπογείως.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις σκηνές ζηλοτυπίας, τις εμμονές και τη συναισθηματική προσκόλληση. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην ανασφάλεια. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμίες που θα έχουν αντίκτυπο στις συμπεριφορές. Για να αποφευχθούν οι περαιτέρω εντάσεις θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και συναισθηματικός έλεγχος.

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ανήσυχος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος, θα είναι δύσκολο να αποδεχτείτε και να προσαρμοστείτε. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διατηρήσετε σε ισορροπία τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Ενδεχομένως κάποιες καταστάσεις να σας εκνευρίσουν, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση, προσπαθήστε να ελέγξετε την παρόρμηση και την τάση σας για εναντίωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Φανείτε προσεκτικοί στις επιλογές και στις αντιδράσεις σας, μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα χειριστείτε τις σχέσεις σας επαγγελματικές και προσωπικές. Αποφύγετε εντάσεις, συγκρούσεις και πεισματικές αντιπαραθέσεις. Αν υπάρχουν ζητήματα χρηματικών οφειλών θα πρέπει να οργανώσετε τις κινήσεις σας, αποφύγετε την επιπλέον καθυστέρηση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, δανεισμούς. Σε θέματα σχέσεων καλό θα είναι να κρατήστε στάση ξεκάθαρη και συμφιλιωτική, τα ξεσπάσματα θα προκαλέσουν αρνητισμούς που δε θα σας βγουν σε καλό. Αποφύγετε το προσκήνιο τα κουτσομπολιά και τα καυστικά σχόλια, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή ποια άτομα εμπιστεύεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης οι επιπολαιότητες θα σας στοιχίσουν, γι αυτό οι ενέργειες σας δεν θα πρέπει να είναι παρορμητικές. Βάλτε τάξη στο πορτοφόλι σας, προσοχή να μην παρασυρθείτε σε ανούσιες αγορές. Σε θέματα αισθηματικής φύσης δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η κτητικότητα σας, αποφύγετε τις πιέσεις, προσοχή στη συναισθηματική προσκόλληση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Κυκλοθυμίες και ψυχολογικά συμπλέγματα θα σας απασχολήσουν, ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια υποσυνείδητες καταστάσεις που δεν θα είστε σε θέση να τις ελέγξετε. Προσοχή στην κτητικότητα στην ανασφάλεια και στις σκηνές ζηλοτυπίας, προσπαθήστε να ελέγξετε τον εσωτερικό σας κόσμο. Αντιδραστική θα είναι η στάση σας, δώστε έμφαση στην ισορροπία των σχέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως να είναι μπερδεμένη η σκέψη σας, σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά θα πρέπει να προσπαθήσετε να προγραμματίσετε και να βάλετε τις υποχρεώσεις σας σε μια ιεραρχική σειρά. Προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και θα εκφράσετε τις απόψεις σας. Σε επαγγελματικές συζητήσεις και γενικότερα σε εργασιακά θέματα η συνεννόηση θα απαιτεί διπλωματία και συμβιβαστική διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπία τις σχέσεις και τις επαφές σας, τόσο σε προσωπικά ζητήματα όσο και σε εργασιακά καλό θα είναι να κρατήστε διπλωματική στάση και όχι αντιδραστική. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, ίσως να υπάρξει αδιαλλαξία. Προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο αποφεύγοντας την ανυπομονησία και την πίεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συνθήκες δεν θα είναι ευνοϊκές για αλλαγές και διαφοροποιήσεις, στις επαγγελματικές σας σχέσεις απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και συναισθηματικό έλεγχο. Ενδεχομένως να θελήσετε να τερματίσετε κάποιες επαφές ή να ζητήσετε εξηγήσεις, ωστόσο δώστε χρόνο στα γεγονότα, η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι μεθοδικές και όχι σπασμωδικές, προσοχή στις επιπολαιότητες που ενδεχομένως να προκληθούν από ανυπομονησία και εσωτερική ένταση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η συμβουλή είναι να μην αναλάβετε ρίσκα, προσπαθήστε να αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί σας προκαλέσει ανασφάλεια και ψυχολογική πίεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελέγξτε την παρορμητικότητα και την ανυπομονησία σας, οριοθετήστε τάσεις αντίδρασης και εκνευρισμού. Οι συνθήκες δεν θα είναι ευνοϊκές για αλλαγές, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον αισθηματικό, δώστε χρόνο στα γεγονότα, μη προσπαθήσετε να πιέσετε τις καταστάσεις. Σε θέματα οικονομικών διεκπεραιώσεων θα χρειαστεί υπομονή, ίσως να υπάρξουνε εμπόδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στις υπερβολές, στην πώρωση και στην αντιδραστικό πείσμα. Οι πράξεις και οι σκέψεις σας θα πρέπει να είναι ισορροπημένες, ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από την εμμονή και την παρόρμηση. Σε οικονομικά ζητήματα αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες επιλογές, δεν θα καταφέρετε να σκεφτείτε ορθολογικά, καλό θα είναι να μη βάλετε σε κίνδυνο τα σταθερά και τα κεκτημένα.

ΙΧΘΥΣ

Δώστε μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα διατυπώσετε τις απόψεις σας, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, ενδεχομένως κάποιοι εσκεμμένα να παραποιήσουν τα λόγια σας. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με σκαμπανεβάσματα και ψυχολογικά συμπλέγματα, κυκλοθυμική θα είναι η στάση σας, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
09-07-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ