Quantcast
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 9 Αυγούστου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
07
08
2022

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 9 Αυγούστου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 9 Αυγούστου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία δύσκολη όψη, μπερδεμένος θα είναι ο συναισθηματικός κόσμος, έντονη θα είναι η ανασφάλεια. Προβλήματα θα προκύψουν από την αμφισβήτηση, τα ζευγάρια θα πρέπει να αποφύγουν τις σκηνές ζηλοτυπίας και τα αρνητικά σενάρια. Στο μικροσκόπιο θα μπουν οι σχέσεις και τα συναισθήματα, ωστόσο ο τρόπος σκέψης δεν θα πρέπει να είναι ψυχαναγκαστικά καχύποπτος.

 

Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Ανασφάλεια, έντονη καχυποψία

 

Απαραίτητο θα είναι τα συμπεράσματα να στηρίζονται στα πραγματικά γεγονότα και όχι στις εικασίες ή στις επιφανειακές ενδείξεις. Δεν θα λείψουν οι χειριστικές συμπεριφορές, οι εξουσιαστικοί χαρακτήρες θα προσπαθούν να επιβληθούν, στόχο θα έχουν να ελέγξουν και να καθοδηγήσουν σχέσεις, σκέψεις και συναισθήματα. Στον επαγγελματικό χώρο προσοχή στις έντονες αντιπαραθέσεις, όσοι προσπαθήσουν να επιβληθούν θα βρεθούν αντιμέτωποι με αντιδραστικές συμπεριφορές. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανταγωνιστικές προκλήσεις, θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές. 

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στις αντιδράσεις σας, ελλοχεύει κίνδυνος η εσωτερική σας ορμή να σας οδηγήσει σε λάθη, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η παρόρμηση σας. Στον επαγγελματικό χώρο καλό θα είναι να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τις έντονες ρήξεις, ενδεχομένως κάποιες χειριστικές συμπεριφορές να βγάλουν στην επιφάνεια την αντιδραστικότητα και το πείσμα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ταξίδια, μετακινήσεις, συναλλαγές, δώστε χρόνο στα γεγονότα, προσπαθήστε να αποφύγετε αποφάσεις που έχουνε αντίκτυπο στο μέλλον. Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα συζητήσετε, απαραίτητο θα είναι να διατηρήσετε τη συναισθηματική σας ισορροπία. Αποφύγετε τους καβγάδες και το έμμονο πείσμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα ίσως να υπάρξουν σκηνές ζηλοτυπίας, καλό θα είναι να αποφύγετε να δώσετε τροφή στην αμφισβήτηση και στην αμφιβολία. Σε θέματα οικονομικής φύσης προσοχή στις επιλογές σας, ελλοχεύει κίνδυνος για λανθασμένες αποφάσεις. Δώστε έμφαση στην διαχείριση των χρημάτων σας, αποφύγετε τα περιττά έξοδα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένταση θα έχει ο συναισθηματικός σας κόσμος, περιορίστε το άγχος και την εσωτερική ανησυχία, μη δώσετε έκταση στην αβεβαιότητα και στην ανασφάλεια. Σε θέματα οικονομικής φύσης φανείτε συγκρατημένοι, στην παρούσα φάση δεν θα είναι το έδαφος πρόσφορο για επεκτατικές ενέργειες, για νέες συνεργασίες και για χρηματικές δοσοληψίες.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την εσωτερική σας ισορροπία, προσοχή στις υπερβολές και στην έντονη καχυποψία. Ανήσυχος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια συμπλέγματα. Καλό θα είναι να σκεφτείτε με τρόπο θετικό, μη δώσετε έκταση στην ανασφάλεια και στην αμφισβήτηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με ανταγωνιστικές διαθέσεις, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε, αν κουραστείτε ψυχολογικά θα πέσετε σε λάθη πού στην πορεία θα είναι δύσκολο να διορθωθούν. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης για την ώρα μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, οργανώστε τα πλάνα σας, αποφύγετε τις επιλογές αβέβαιης κατάληξης.

ΖΥΓΟΣ

Ενδεχομένως να σας προβληματίσουν οι συμπεριφορές κάποιων συγκεκριμένων ατόμων που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σας. Στον επαγγελματικό χώρο προσοχή στις συναδελφικές σχέσεις, δεν αποκλείεται κάποιοι να προσπαθήσουν να σας χειραγωγήσουν ή να σας χρησιμοποιήσουν με στόχο να ικανοποιήσουν τα δικά τους συμφέροντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις επαγγελματικές και οικογενειακές, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα. Ανάγκη σας θα είναι να κρατήσετε υπό τον έλεγχο σας τις καταστάσεις, ωστόσο ενδεχομένως να πέσετε σε λάθη. Αν προσπαθήσετε να επιβληθείτε ή να χειραγωγήσετε θα βρεθείτε αντιμέτωποι με έντονες αντιδράσεις, θα προκύψουν καυγάδες.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλό θα είναι να μη δώσετε έκταση στην ανασφάλεια και στην καχυποψία, στις συζητήσεις σας αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Στηριχτείτε στα γεγονότα που έχουν συμβεί, δεν θα πρέπει να δηλητηριάσετε τις σκέψεις σας με εικασίες που βασίζονται σε επιφανειακές ενδείξεις. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, προσοχή στις υπερβολές και στις έμμονες σκέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κυκλοθυμίες και ψυχολογικά συμπλέγματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα χρειαστεί να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου για να μπορέσετε να εντοπίσετε τις αδυναμίες σας. Αποφύγετε την καχυποψία, την έντονη αμφισβήτηση και τις ψυχαναγκαστικές ενέργειες. Σκεφτείτε αναλυτικά και αντικειμενικά, μη βιαστείτε να δράσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δύσκολο θα είναι για σας να χειριστείτε με ψυχραιμία καταπιεστικές σχέσεις και ασφυκτικές συνθήκες, προσοχή στις αντιδράσεις σας. Απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε την υπερβολή, οριοθετήστε την νευρικότητα σας, κινηθείτε όσο πιο ισορροπημένα μπορείτε. Απωθημένα θα βγουν στην επιφάνεια, οι εξάρσεις και οι έντονες αντιπαραθέσεις δεν θα σας βγουν σε καλό.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι ρεαλιστικός, προσοχή στις αυταπάτες και στις ψευδαισθήσεις, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ωραιοποιώντας τις καταστάσεις. Στον αισθηματικό τομέα οι εξιδανικεύσεις σας δεν θα πρέπει να βασίζονται σε επιφανειακές εντυπώσεις, δώστε χρόνο στα γεγονότα, σκεφτείτε ισορροπημένα. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-08-2022 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms