Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 5 Ιουνίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
03
06
2023

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 5 Ιουνίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 5 Ιουνίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία δύσκολη όψη, ψυχολογικά συμπλέγματα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Τα συναισθήματα ενδεχομένως να είναι αντικρουόμενα, θα υπάρξει ένα είδος εσωτερικής αντίθεσης που θα προκαλέσει ανισόρροπες συμπεριφορές.

 

Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Εντάσεις και κτητικές συμπεριφορές

 

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις, η κτητικότητα και η καχυποψία θα φορτίσουν το κλίμα με αρνητισμό. Προσοχή στις ψυχαναγκαστικές ενέργειες, στην εμμονή και στην ανάγκη για κυριαρχία. Οι χειριστικές διαθέσεις και οι εξουσιαστικές τάσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις, η συνεννόηση θα είναι δύσκολη. Οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η απαιτητικότητα, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην τακτοποίηση, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι επενδυτικός, προσοχή στις περιττές αγορές. Στις περιπτώσεις που υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών τα βήματα θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενα, τα νέα εγχειρήματα θα πρέπει να υπολογιστούν με βάση τα δεδομένα. Ενδεχομένως κάποιοι να υπερεκτιμήσουν τις ικανότητές τους και οι προσδοκίες τους να μην είναι εφικτές.

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να διεκδικήσετε και να προσεγγίσετε, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τους καβγάδες, τις εντάσεις και τις πεισματικές αντιδράσεις. Προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα, δώστε έμφαση στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, η στάση σας θα πρέπει να είναι χαλαρή.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης στην περίπτωση που υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια θα χρειαστεί υπομονή και μεθοδική επιμονή. Προσοχή στα νεύρα στους εκνευρισμούς και στην εσωτερική ένταση, μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας παρασύρουν σε αντιδραστικές ενέργειες. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε μεθοδικά και ήρεμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα επικοινωνιακά, στις συζητήσεις σας μιλήστε ώριμα και υπεύθυνα, αποφύγετε τα κουτσομπολιά, τα αρνητικά σχόλια και τους εκνευρισμούς. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης επικεντρωθείτε στην τακτοποίηση και στην διεκπεραίωση. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμφωνίες και νέα εγχειρήματα, κινηθείτε μεθοδικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στην εμμονή στην καχυποψία και στις ζήλειες, οριοθετήστε την απαιτητικότητα σας, αν προσπαθήσετε να επιβληθείτε ή να περάσετε το δικό σας με επίμονο τρόπο θα βρεθείτε αντιμέτωποι με αντιδραστικές συμπεριφορές. Σε θέματα οικονομικής φύσης ελλοχεύει κίνδυνος για σπατάλες, δώστε έμφαση στην οικονομική διαχείριση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σε ένταση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σας κόσμος, στον αισθηματικό τομέα μην αφήσετε την καχυποψία να σας παρασύρει σε σκηνές ζηλοτυπίας. Καλό θα είναι να αποφύγετε να δώσετε έκταση στην αμφιβολία και στην ανασφάλεια, προσοχή στις παθιασμένες ενέργειες και στις υπερβολές. Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αγορές και συμφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα επικοινωνήσετε, ελλοχεύει κίνδυνος να παρεξηγηθούν τα λόγια σας, αποφύγετε κουτσομπολιά και αρνητικά σχόλια. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε αναστάτωση, προσοχή στις εντάσεις, δώστε έμφαση στην ισορροπία των σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών. Ασχοληθείτε με την υγεία και τη διατροφή σας.

ΖΥΓΟΣ

Στις περιπτώσεις που υπάρχουν διαφωνίες βγάλτε στην επιφάνεια τη διπλωματική πλευρά του χαρακτήρα σας, αποφύγετε τις εντάσεις τους εκνευρισμούς και την ισχυρογνωμοσύνη. Ενδεχομένως κάποια πρόσωπα να προσπαθήσουν να σας χειριστούν υπηρετώντας τα δικά τους συμφέροντα, προσπαθήστε οι αντιδράσεις σας να είναι ήπιες και ισορροπημένες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περιορισμένη θα είναι η υπομονή σας, δεν θα είστε σε θέση να χειριστείτε με ηρεμία και ισορροπία καταστάσεις και άτομα που σας προκαλούν δυσανασχέτηση ή εκνευρισμό. Καλό θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τις εντάσεις και τους καβγάδες, θα χρειαστεί αυτοέλεγχος και εσωτερική πειθαρχία. Προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές και στις συμφωνίες.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ακολουθήστε το πρόγραμμά σας, οργανώστε τα πλάνα σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε την ανυπομονησία, την εσωτερική σύγχυση και τη βιασύνη. Δώστε έμφαση στις σχέσεις προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, ελλοχεύει κίνδυνος για εκνευρισμούς και εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συμπλέγματα και συναισθηματικές αντιθέσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους, μπερδεμένος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος, ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να κινηθείτε με ισορροπία και αυτοσυγκράτηση. Ο τρόπος σκέψης σας ίσως να είναι εμμονικός ή κάθετος, ανάγκη σας θα είναι να περάσετε το δικό σας και να υπερισχύσετε. Προσοχή στον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κτητική πλευρά του χαρακτήρα σας θα βγει στην επιφάνεια, ανάγκη σας θα είναι να χειριστείτε τα πρόσωπα και να κατευθύνετε τα γεγονότα, μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε. Η εμμονή και οι εξουσιαστικές διαθέσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τους καβγάδες και τις παρατραβηγμένες αντιπαραθέσεις.

ΙΧΘΥΣ

Προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, αποφύγετε τις παρασκηνιακές ενέργειες, τα κουτσομπολιά και τα καυστικά σχόλια. Ενδεχομένως κάποιοι να παρεξηγήσουν τη συμπεριφορά σας, φανείτε προσεκτικοί στις σχέσεις σας προσωπικές, φιλικές και επαγγελματικές. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αλλαγές, δώστε χρόνο στα γεγονότα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
03-06-2023 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση