Quantcast
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη στις 11 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
08
03
2023

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη στις 11 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 11 Μαρτίου 2023, η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους, είναι μία όψη που θα ενισχύσει τη δυναμικότητά και την ανάγκη για ανανέωση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ενθουσιασμός, αυθορμητισμός, αυτοπεποίθηση, με αμεσότητα θα αξιοποιηθούν τα ανοίγματα που θα προκύψουν.

 

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη: Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και περιπέτειες

 

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέα εγχειρήματα. Καινούργιες προτάσεις θα ακουστούν, θα υπάρξει άνοιγμα για νέες συνεργασίες, οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, απελευθερωμένες, θα υπάρξει δυνατότητα για νέες γνωριμίες, ενδιαφέρουσες θα είναι οι συναναστροφές που θα προκύψουν. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο φλερτ, στη διασκέδαση, σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις. Βασική επιθυμία θα είναι η ανανέωση και η εσωτερική τόνωση, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες ασυνήθιστες επιλογές. Ο αυθορμητισμός και η άνεση θα δώσουν την ώθηση να πάρουν οι επαφές θετική εξέλιξη.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αισιοδοξία, ζωτικότητα και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στις προσεγγίσεις σας θα κινηθείτε με άνεση, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα εκφραστείτε. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, θα προκύψουν ενθουσιασμοί, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε νέα σχέση και να ανανεώσετε την καθημερινότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε. Δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν κάποιες καινούργιες προτάσεις, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για νέες συνεργασίες. Κινηθείτε με αυτοπεποίθηση, δείτε με θετικό μάτι τα ανοίγματα και τις προοπτικές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για θετική αλλαγή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα αρπάξετε τις ευκαιρίες με τρόπο άμεσο. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή θα υπάρχει η δυνατότητα να δώσετε μία δυναμική ώθηση στην εξέλιξη σας. Δεν θα λείψουν οι γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε συνεργασίες σχέσεις και επαφές που κατά την προηγούμενη περίοδο είχαν μείνει στη μέση. Ο τρόπος σκέψης σας θα είναι θετικός και δυναμικός, τώρα θα είστε σε θέση να χειριστείτε τις καταστάσεις με αμεσότητα δίνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα υπάρξουν ευχάριστες επαφές που θα σας τονώσουν ψυχολογικά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ευχάριστες επαφές θα σας βοηθήσουν να τονωθείτε ψυχολογικά, σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξουν συναναστροφές που αν τις αξιοποιήσετε με αμεσότητα θα σας δώσουν το άνοιγμα για βελτίωση. Όσοι αναζητάτε καινούργια εργασία συντονίστε τις προσπάθειές σας, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε κάτι ουσιαστικό και ανάλογο με τις ικανότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για οικονομικές τακτοποιήσεις, προχωρήστε στις συναλλαγές σας, αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί βάλτε ένα πρόγραμμα εξόφλησης. Ανοίγματα θα υπάρξουν για να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν, συντονίστε τις ενέργειές σας. Στον αισθηματικό τομέα όσοι ενδιαφέρεστε για νέα σχέση προσεγγίστε θα υπάρξουν νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, κοινωνικές επαφές, νομικά θέματα. Καλό θα είναι να αποφύγετε την καθυστέρηση, θα υπάρξουν ανοίγματα που καλείστε να τα αξιοποιήσετε με τρόπο άμεσο. Δυναμική θα είναι η διάθεση σας, σε ψυχολογικό επίπεδο ανανεώνεστε, οι συναναστροφές που θα προκύψουν θα καταφέρουν να σας τονώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χειριστείτε τις επαγγελματικές και οικονομικές σας υποθέσεις με δυναμικότητα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συνεργασίες, διεκπεραιώσεις, συμφωνίες. Απαραίτητο θα είναι να τα καταφέρετε να συντονίσετε τα βήματα σας, αυτό που θα οδηγήσει στο θετικό αποτέλεσμα θα είναι ο συντονισμός και ο μεθοδικός τρόπος σκέψης.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανάγκη σας θα είναι να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να βγείτε από τις προκαθορισμένες συνήθειες, τα συμβάντα θα σας δώσουν την ώθηση να ανανεώσετε την καθημερινότητά σας. Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες ευκαιρίες, στον αισθηματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να φλερτάρετε και να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στην προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανανεωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, έμφαση θα δώσετε στο παρουσιαστικό και στην κοινωνική σας εικόνα, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν κάποιες καινούργιες προτάσεις, θα υπάρξει άνοιγμα για βελτίωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν θα υπάρξουν εμπόδια σε μετακινήσεις, ταξίδια, οικονομικές συναλλαγές, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συμφωνίες. Συντονίστε τα βήματα σας, κινηθείτε με δυναμικότητα, θα υπάρξει το άνοιγμα για θετική αλλαγή. Αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να βάλετε σε τάξη τις επιθυμίες σας και να κινηθείτε όσο πιο μεθοδικά και οργανωμένα μπορείτε.

ΙΧΘΥΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, να τακτοποιήσετε ανοιχτές υποθέσεις και να κλείσετε ζητήματα που σας προκαλούν ανασφάλεια. Σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο θα προκύψουν επαφές που θα σας ανανεώσουν, ευχάριστες θα είναι οι συζητήσεις που θα κάνετε. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-03-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σεμίνα Ρούσσου