Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη στις 27 Σεπτεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
25
09
2023

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη στις 27 Σεπτεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 27 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Ζυγό, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμισμός, ζωτικότητα, κοινωνικοποίηση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα για γνωριμίες και συναναστροφές.

 

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη: Δυναμικές προσεγγίσεις & ενθουσιασμοί!

 

Οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό και άμεσο αποτέλεσμα, θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, η εσωτερική δύναμη θα δώσει την ώθηση για διεκδικήσεις. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για οικονομικές διαπραγματεύσεις, θα υπάρχει δυνατότητα να βελτιωθούν όροι και συνθήκες που έχουν να κάνουν με συμφωνίες ή συνεργασίες.

Σε κοινωνικό επίπεδο ενδιαφέρουσες θα είναι οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα μπορούν να αξιοποιηθούν και επαγγελματικά, οι συναναστροφές θα έχουν ουσιαστική εξέλιξη. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, να ανανεώσουν τα συναισθήματά τους, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, στην κοινωνικοποίηση. Οι ελεύθεροι θα έχουν το άνοιγμα να κάνουν καινούργια γνωριμία και να προχωρήσουν σε έναρξη σχέσης, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και ελκυστικές.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστες εξελίξεις θα προκύψουν σε θέματα αισθηματικής φύσης, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε, θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί και οι απρόσμενες εκπλήξεις. Δώστε έμφαση στο φλερτ, στη διασκέδαση, οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να ερωτευτείτε και να προχωρήσετε σε έναρξη σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές υποθέσεις, συμβόλαια, περιουσιακά στοιχεία, ανοίγματα θα υπάρξουν για διεκπεραίωση, οι συναλλαγές θα προχωρήσουν ομαλά χωρίς προβλήματα ή εμπόδια. Δώστε έμφαση στην ψυχολογία σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές που θα σας ανανεώσουν συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας, οργανώστε τα πλάνα σας, θα υπάρξει δυνατότητα για εφαρμογή και άμεση υλοποίηση. Σε θέματα αισθηματικής φύσης ευχάριστες επαφές θα προκύψουν, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για εξομολογήσεις, ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βελτιώνονται τα οικονομικά σας, θα υπάρξουν έσοδα, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε λογαριασμούς και να κάνετε τις αγορές που επιθυμείτε. Επικεντρωθείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με περιουσιακά στοιχεία, συμβόλαια, οικονομικές συνεργασίες, θα υπάρξει θετική εξέλιξη, θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε και να προχωρήσετε σε συμφωνίες.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές υποθέσεις, συναλλαγές, αγοροπωλησίες. Θα προκύψουν δημιουργικά ανοίγματα, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες με αμεσότητα, προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα. Ανανεώνεστε συναισθηματικά και ψυχολογικά, θα προκύψουν επαφές που θα σας τονώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης οι προσεγγίσεις θα έχουν δημιουργική κατάληξη, κινηθείτε με αμεσότητα, αφήστε στην άκρη δισταγμούς και ενδοιασμούς. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις, ξεκαθαρίσματα, επανασυνδέσεις. Θα προκύψουν ευχάριστες συναντήσεις, προσεγγίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Κοινωνικοποιηθείτε, βγάλτε στην επιφάνεια το επικοινωνιακό σας ταλέντο, θα υπάρξουν συναντήσεις, συναναστροφές και γνωριμίες που θα έχετε τη δυνατότητα να τις αξιοποιήσετε είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να βγείτε από τη στασιμότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συντονίστε τις βλέψεις και τα επαγγελματικά σας πλάνα, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να συνεργαστείτε με τα κατάλληλα πρόσωπα και να προχωρήσετε σε πρακτικό επίπεδο. Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας εικόνα, θα έχετε τη δυνατότητα να προσεγγίσετε με τρόπο που θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δημιουργικός κι ανανεωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ενδεχομένως να σκεφτείτε κάτι διαφορετικό που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε εποικοδομητικά. Αξιοποιήστε τα ανοίγματα για νέες συνεργασίες, θα ακουστούν προτάσεις που θα έχουν την προοπτική να σας οδηγήσουν σε άμεση βελτίωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα στα χέρια σας, ενδεχομένως να εισπράξετε καθυστερούμενα χρηματικά ποσά, θα έχετε έσοδα και διευκολύνσεις. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για οικονομικές συζητήσεις, οι συναλλαγές σας θα πορευτούν ομαλά, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε όρους και συνθήκες προσαρμόζοντας τις καταστάσεις υπέρ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βγάλτε στην επιφάνεια την πρόσχαρη και αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σας, αξιοποιήστε τις συναναστροφές και τις καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν. Οι συζητήσεις που θα κάνετε είτε για θέματα αισθηματικής φύσης, είτε για ζητήματα οικονομικά, θα είναι ουσιαστικές, θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε και να προχωρήσετε σε συμφωνίες.

ΙΧΘΥΣ

Δώστε έμφαση στις υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα, φεύγει η αμφιβολία θα καταφέρετε να ανανεωθείτε. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, φλερτάρετε, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί και οι εξομολογήσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-09-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση