Η Αφροδίτη στους οίκους και τι σημαίνει για τον τρόπο που αγαπάς.
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 5
04
10
2020

Η Αφροδίτη στους οίκους και τι σημαίνει για τον τρόπο που αγαπάς.

E-zwdia

Στην Ελληνική μυθολογία, η Αφροδίτη ήταν η θεά του έρωτα και της αγάπης. Η λέξη αφροδισιακό, που σημαίνει αυτό που προκαλεί την ερωτική επιθυμία, προέρχεται από τη λέξη «Αφροδίτη». Η Αφροδίτη είναι θηλυκός πλανήτης και έχει θηλυκή ενέργεια και κυβερνά τον κόσμο της αγάπης, της ευχαρίστησης και τις ερωτικές επιθυμίες.

 

Τι δηλώνει η Αφροδίτη στους 12 οίκους για τον τρόπο που αγαπάμε!

 

Μέσα από την Αφροδίτη, βιώνουμε τη χαρά, την ευχαρίστηση και τον ερωτικό πόθο. Ό, τι επιθυμούμε, είτε πρόκειται για ένα όμορφο αντικείμενο είτε κάποιον ερωτικό σύντροφο, η Αφροδίτη θα μας πει πώς θα το πάρουμε. Συμβολίζει επίσης την ομορφιά, την τέχνη και τη μουσική. Κυβερνά το γάμο και τις σημαντικές σχέσεις όλων των ειδών, δείχνει, επίσης, την αγάπη των άλλων, εκτός από μια ερωτική σχέση, όπως από την οικογένεια και τις φιλίες μας. Θα δείξει το είδος της γυναίκας από την οποία ένας άντρας προσελκύεται και οτιδήποτε σχετίζεται με την ομορφιά και την κοινωνικότητα. Η Αφροδίτη κυβερνά επίσης τον αισθησιασμό και τις επίγειες απολαύσεις, το λαιμό και τα νεφρά, καθώς και ασθένειες που σχετίζονται με τη σεξουαλική δραστηριότητα. Για να δείτε σε ποιον οίκο βρίσκεται η Αφροδίτη σας πατήστε εδώ: Αστρολογικός Χάρτης

 

Διαβάστε παρακάτω σε ποιον τομέα της ζωής σας βρίσκεται η Αφροδίτη και αποκωδικοποιείστε τον τρόπο που αγαπάτε και σας αγαπούν:

 

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 1ο ΟΙΚΟ

Είστε γοητευτικοί και ευγενικοί, έχετε ένα μαγνητισμό και χάρη, που εντυπωσιάζουν τους άλλους. Η φιλική συμπεριφορά σας και η ευχάριστη διάθεσή σας, σας κάνουν περιζήτητους ως ερωτικούς συντρόφους, καθώς με τη γλυκύτητα και την ευγένειά σας, προκαλείτε την προσοχή αμέσως. Όλοι θέλουν να σας γνωρίσουν! Έχετε μια καλή  εμφάνιση και σας αρέσει να περιποιείστε τον εαυτό σας. Έχετε καλλιτεχνικές και δημιουργικές τάσεις και πολλές επιλογές ερωτικών συντρόφων.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 2ο ΟΙΚΟ

Έχετε αγάπη για την καλοπέραση και την πολυτέλεια, σας αρέσουν τα όμορφα υλικά αντικείμενα και οι ανέσεις. Βρίσκετε ερωτικούς συντρόφους που αναζητούν τη σταθερότητα και την ασφάλεια και με τους οποίους έχετε κοινά ενδιαφέροντα, αξίες και ιδανικά. Άτομα με χρήματα ή καλή κοινωνική θέση μπορεί να σας βοηθήσουν στη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Είστε τυχεροί με τα χρήματα και εκτιμάτε την αξία τους και μπορεί να λάβετε στη ζωή σας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 3ο ΟΙΚΟ

Είστε γοητευτικοί στην ομιλία σας, έχετε αγάπη για τη γνώση και τα ταξίδια, νιώθετε ευχαρίστηση επικοινωνώντας με τους άλλους. Είστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, παίρνετε χαρά ενώ βρίσκεστε σε ένα ευρύ κοινωνικό περιβάλλον. Μαθαίνετε πολύ εύκολα, αρκεί να σας ενδιαφέρει το αντικείμενο, διαφορετικά βαριέστε εύκολα. Απολαμβάνετε πραγματικά τις κοινωνικές συνεστιάσεις, σας αρέσει να παρακολουθείτε ομιλίες και να γνωρίζετε νέο κόσμο. Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους συγγενείς σας είναι ευχάριστες και θα σας βοηθήσουν στη ζωή σας.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 4ο ΟΙΚΟ

Σας αρέσει να βρίσκεστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και το σπίτι σας είναι όμορφα διακοσμημένο. Είσαστε συνδεδεμένοι με το παρελθόν, με παλιά προσωπικά αντικείμενα και την οικογένειά σας. Παίρνετε και δίνετε φροντίδα και συναισθηματική ασφάλεια από/προς τα προσφιλή σας πρόσωπα, είστε δεμένοι με τις παραδόσεις και την πατρίδα σας. Μπορεί να διαθέσετε τα χρήματά σας για τη δημιουργία ενός όμορφου σπιτιού. Γενικά, βρίσκεστε σε ένα ευχάριστο και ήρεμο οικογενειακό περιβάλλον που σας παρέχει προστασία.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 5ο ΟΙΚΟ

Είστε πολύ γοητευτικοί και μαγνητικοί, εκπέμπετε έντονο ερωτικό πάθος και οι ερωτικές σχέσεις έχουν ζωτική σημασία για σας. Στη ζωή σας, θα έχετε αφθονία ερωτικών συντρόφων, δύσκολα θα μείνετε μόνοι, είστε πολυάσχολοι και έχετε μια έντονη κοινωνική ζωή. Είστε δημοφιλείς, χαρισματικοί και δημιουργικοί, αγαπάτε την καλή ζωή και τη διασκέδαση. Έχετε μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και ίσως κάποιο από τα παιδιά σας έχει ένα καλλιτεχνικό ταλέντο. Επίσης, έχετε τύχη στην κερδοφορία και τα τυχερά παιχνίδια.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 6ο ΟΙΚΟ

Σας αρέσει να εργάζεστε σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας και τους συναδέλφους σας είναι αρμονικές. Είστε οργανωτικοί και  αποδοτικοί στην εργασία σας, πολύ εργατικοί και αποδίδετε περισσότερο σε  συνθήκες ενός ευχάριστου και αρμονικού περιβάλλοντος στην εργασία σας. Θέλετε να είστε χρήσιμοι απέναντι στους άλλους και δείχνετε υπερβολικό ενδιαφέρον για όσους έχουν την ανάγκη σας. Έχετε συνήθως μια καλή υγεία και βαθιά αγάπη για τα ζώα.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ

Αυτή η οικοθεσία είναι η καλύτερη θέση για την Αφροδίτη, καθώς ο πλανήτης εκφράζει όλα τα θετικά χαρακτηριστικά του. Είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, συνεργάσιμοι και συμβιβαστικοί, έχετε μεγάλο κύκλο γνωριμιών και ποικίλες δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Είστε πολύ στοργικοί και ρομαντικοί, δίνετε σημασία περισσότερο στις ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων και λιγότερο στις δικές σας. Στην ερωτική σας ζωή, ποθείτε τη συντροφικότητα, έτσι επιλέγετε πολλές φορές ερωτικούς συντρόφους απερίσκεπτα, μόνο και μόνο για να μη μείνετε μόνοι.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 8ο ΟΙΚΟ

Ξέρετε πώς να αποπλανήσετε τους άλλους με τη γοητεία και το μαγνητισμό σας και ερωτεύεστε συχνά, δημιουργώντας σχέσεις εξάρτησης από τους εκάστοτε ερωτικούς σας συντρόφους. Έχετε μια έντονη σεξουαλική ζωή και δεν μπορείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, τα οποία συνήθως αφορούν τη ζήλια και την κτητικότητα. Στη ζωή σας, θα έχετε οικονομικές απολαβές από γάμο ή κληρονομιές ή μπορεί να ευνοηθείτε από τα χρήματα τρίτων προσώπων ή επιχειρηματικές δραστηριότητες ή επενδύσεις. Έχετε μια καλή κοινωνική θέση και σας αρέσει να δράτε κρυφά.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 9ο ΟΙΚΟ

Σας αρέσει η εξερεύνηση, οι περιπέτειες και τα ταξίδια και λαμβάνετε ευχαρίστηση μελετώντας τη θρησκεία και τη φιλοσοφία. Στη ζωή σας, θα κάνετε αρκετά μακρινά ταξίδια και θα γνωρίσετε ερωτικούς συντρόφους που ζουν μακριά σας ή έχουν διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας ή βρίσκονται σε ξένη χώρα. Σας προσελκύει οτιδήποτε είναι ασυνήθιστο και το οποίο μπορεί να σας απομακρύνει από τη ρουτίνα σας. Απολαμβάνετε πραγματικά τις γνωριμίες με νέους ανθρώπους, την εξερεύνηση νέων πολιτισμών και τα ταξίδια.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 10ο ΟΙΚΟ

Είστε πολύ δημοφιλείς και μαγνητικοί, η γοητεία σας δεν περνά απαρατήρητη στον κοινωνικό σας περίγυρο. Είστε πολύ αγαπητοί μέσα στον χώρο της εργασίας σας και θα εξελιχθείτε στην καριέρα σας, μέσω της αναγνώρισης και της δημιουργικότητας. Η σχέση με τους γονείς σας, τα πρόσωπα εξουσίας και τους εργοδότες σας είναι πολύ καλή και μπορεί να σας βοηθήσουν στην απόκτηση δημόσιας φήμης. Είστε πολύ κοινωνικοί και μπορεί να λάβετε τιμές στη ζωή σας. Ξέρετε τι θέλετε, αλλά και τον τρόπο να το αποκτήσετε και κυρίως είστε ανοιχτοί στο να προσφέρετε αγάπη στους άλλους.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 11ο ΟΙΚΟ

Είστε πολύ κοινωνικοί και φιλικοί, η φιλία είναι πολύ σημαντική για εσάς και πολλές από τις ερωτικές σας σχέσεις μπορεί να ξεκινήσουν από τη φιλία. Γνωρίζετε πολλούς φίλους μέσα από ομαδικές δραστηριότητες ή το διαδίκτυο και πολλοί από τους φίλους σας μπορεί να προέρχονται από το αντίθετο φύλο. Στη ζωή σας, θα συναντήσετε καλλιεργημένους ανθρώπους ή μπορεί να προσφέρετε ανθρωπιστικό έργο, όντας σε μια ομάδα που μιλάει στα ιδανικά και τις αξίες σας. Οι φίλοι σας, σας προσφέρουν σχεδόν πάντα τη βοήθεια και τη συμπαράστασή τους.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 12ο ΟΙΚΟ

Σας αρέσει η ησυχία και η απομόνωση, είστε συνεσταλμένοι και αδυνατείτε να αποδεχτείτε την πραγματικότητα, γεγονός που μπορεί να σας οδηγήσει στη μοναξιά ή σε ερωτικές απογοητεύσεις. Εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους, με αποτέλεσμα να σας εκμεταλλεύονται και να πληγώνεστε από αυτούς. Είστε πολύ διαισθητικοί και έχετε ισχυρά αντανακλαστικά, η πνευματική γαλήνη σας και η ψυχική ομορφιά σας είναι από τα θετικά χαρακτηριστικά σας. Είστε πάντα πρόθυμοι να βοηθήσετε τους άλλους, αλλά επιρρεπείς σε κρυφούς ερωτικούς δεσμούς και ερωτικά τρίγωνα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-10-2020 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ