Quantcast
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη στις 16 Σεπτεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
14
09
2022

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη στις 16 Σεπτεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 16 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους, είναι μία όψη που θα ενισχύσει την έλξη, το πάθος, και την ανάγκη για ερωτικές συναναστροφές, ωστόσο δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι σκηνές ζηλοτυπίας. Οι ερωτευμένοι προσοχή στις υπερβολές, η κτητικότητα, η αμφιβολία και η ζήλια θα δημιουργήσουν προβλήματα, προσοχή στην εξάρτηση και στην ανάγκη για αποκλειστικότητα. Άτομα που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό ενδεχομένως να περάσουν από ένα στάδιο κρίσης.

 

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη: Συναισθηματική ένταση, παθιασμένες ενέργειες

 

Για τους παρορμητικούς χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να συγκρατηθούν στους πειρασμούς, δεν αποκλείεται να νιώσουν την ανάγκη να ακολουθήσουν νέες εμπειρίες για να μπορέσουν να βγουν από την ρουτίνα και την πίεση της δέσμευσης. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν ανοίγματα καινούργιων γνωριμιών, οι συναναστροφές θα είναι αυθόρμητες και απελευθερωμένες, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας και νέας σχέσης. Σε θέματα οικονομικής φύσης τα ρίσκα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, η αδιαλλαξία και η πεισματική εναντίωση θα φέρουν δυσκολίες στη συνεννόηση. 

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δυναμικός θα είναι ο τρόπος που θα προσεγγίσετε και θα εκφραστείτε, στην επιφάνεια θα βγει η παθιασμένη πλευρά της προσωπικότητάς σας, προσοχή στις υπερβολές. Ενδεχομένως η στάση σας να είναι κάπως απαιτητική, καλό θα είναι να αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας, απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση οριοθετώντας την έλξη και τον πόθο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στην εξάρτηση, στην κτητικότητα και στην εμμονή, ένταση θα έχουν τα συναισθήματά σας θετικά και αρνητικά, ίσως να μην είστε σε θέση να ελέγξετε τον συναισθηματικό σας κόσμο. Στην περίπτωση που διατηρείτε δεσμό προσπαθήστε να κινηθείτε με χαλαρότητα, η συναισθηματική προσκόλληση θα σας οδηγήσει σε υπερβολές και λάθη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να υπερισχύσετε, να κατακτήσετε και να λάβετε την συναισθηματική ικανοποίηση που αναζητάτε. Όσοι διατηρείτε σχέση δεν αποκλείεται να προσπαθήσετε να επιβληθείτε στο ταίρι σας με τρόπο πιεστικό. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε, να προσεγγίσετε, θα υπάρξει το άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, η στάση σας θα είναι δυναμική και αυθόρμητη. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε σχέση με το ταίρι σας προσοχή στον πιεστικό τρόπο συμπεριφοράς, απαραίτητο θα είναι να χειριστείτε τις καταστάσεις με αυτοσυγκράτηση και χαλαρότητα. Αν δημιουργήσετε ασφυκτικές συνθήκες θα βρεθείτε αντιμέτωποι με αντιδράσεις που δεν αποκλείεται να σας απογοητεύσουν. Θα υπάρξει το άνοιγμα για προσεγγίσεις και ξεκαθαρίσματα, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο χαλαρά θα κινηθείτε.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ανάγκη σας θα είναι να σταθεροποιήσετε τις επαφές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ωστόσο μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στον τρόπο που θα απαιτήσετε ή θα διεκδικήσετε. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, προσεγγίστε με αυθορμητισμό, αποφύγετε την ένταση και τις υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην επιφάνεια θα βγει η δυναμική και παθιασμένη πλευρά της προσωπικότητας σας, οι αισθηματικές σας προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και αποφασιστικές. Όσοι διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό προσοχή στις πιέσεις, στις απαιτήσεις και στις ανταγωνιστικές διαθέσεις. Ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να κατευθύνετε το ταίρι σας προς την πορεία που εσείς επιθυμείτε. 

ΖΥΓΟΣ

Ετοιμαστείτε για έντονες ερωτικές περιπέτειες, για νέες γνωριμίες, ίσως και για επανασυνδέσεις, τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να τονωθείτε, να βγείτε από τη ρουτίνα και να αλλάξετε τα δεδομένα. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να οριοθετήσετε την παρόρμηση σας, προσοχή στην εσωτερική ένταση και στις παθιασμένες ενέργειες, αποφύγετε τις ασυνήθιστες επιλογές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν θα λείψουν οι εντάσεις και τα χτυποκάρδια, θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές που θα σας τονώσουν, παράλληλα όμως, δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσουν άγχος και πίεση. Όσοι διατηρείτε σχέση προσοχή στην ανάγκη σας για έλεγχο, κτητικότητα και αποκλειστικότητα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τις υπερβολές, την προσκόλληση και τις εμμονές.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο φλερτ, αν είστε ελεύθεροι θα προσεγγίσετε με αυθορμητισμό και απελευθερωμένη διάθεση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες και νέες περιπέτειες. Οι δεσμευμένοι προσοχή στις προκλήσεις και στους ενθουσιασμούς, στην περίπτωση που αποφασίσετε να συναναστραφείτε με καινούργιο πρόσωπο μη ξεχάσετε να σκεφτείτε τις συνέπειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ανανεώσετε τις επαφές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με χαλαρή διάθεση, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από τη ρουτίνα και να περάσετε ευχάριστα. Ενδεχομένως να είναι δύσκολο να εκφραστείτε συναισθηματικά, στην περίπτωση που σας πιέσουν καλό θα είναι να αποφύγετε τις εντάσεις και τα ξεσπάσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με αυθορμητισμό και πάθος θα χειριστείτε τις αισθηματικές σας υποθέσεις, θα υπάρξει άνοιγμα για συναναστροφές και γνωριμίες, οι προσεγγίσεις σας θα είναι απελευθερωμένες και θα έχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Όσοι είστε σε σταθερή σχέση δώστε έμφαση στο πώς μπορείτε να βγείτε από τη ρουτίνα και να ανανεώσετε τον δεσμό σας, αποφύγετε τη συναισθηματική ένταση.

ΙΧΘΥΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο πώς μπορείτε να ανανεωθείτε συναισθηματικά, οι ελεύθεροι θα έχετε το άνοιγμα για γνωριμίες και προσεγγίσεις, αρπάξτε τις ευκαιρίες, κινηθείτε αυθόρμητα και δυναμικά. Όσοι διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό ίσως να νιώσετε ασφυκτικές τις συνθήκες, προσοχή στη συναισθηματική εξάρτηση, καλό θα είναι να αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας και τις ανασφάλειες. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-09-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ορέστης