Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη στις 5 Φεβρουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
03
02
2023

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη στις 5 Φεβρουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 5 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Ιχθείς σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους, είναι μία δύσκολη όψη που θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση και καλλιεργημένη εσωτερική διαχείριση. Δεν αποκλείεται οι αντιδράσεις να είναι παθιασμένες και εγωκεντρικές, τα ζευγάρια προσοχή στους καυγάδες, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφισβήτηση, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι σκηνές ζηλοτυπίας και οι εμμονές.

 

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη: Συναισθηματικές εντάσεις, παθιασμένες αντιδράσεις

 

Αν ο τρόπος σκέψης είναι καχύποπτος η ανασφάλεια που θα προκύψει θα ανοίξει πεδίο αντιπαραθέσεων, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η παρόρμηση και η απαιτητικότητα. Για τα τσακωμένα ζευγάρια ή για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα στις σχέσεις τους απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις. Δυσκολία θα υπάρξει στην εσωτερική και συναισθηματική ισορροπία, δεν θα λείψουν οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, η αδιαλλαξία και ο εγωισμός δεν θα βοηθήσουν στη συνεννόηση.

Σε θέματα οικονομικής φύσης καλό θα είναι να μελετηθούν πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα, τα ρίσκα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπόλαιες ενέργειες και επιλογές. Προσοχή στην ανυπομονησία και στη βιασύνη, θα χρειαστεί υπομονή και συμβιβαστική διάθεση.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν παρασκηνιακές ενέργειες, ίσως κάποιοι να κινηθούν υπογείως για να μπορέσουν να φέρουν τις καταστάσεις στα δικά τους νερά. Κινηθείτε μεθοδικά, αποφύγετε την ανυπομονησία, αξιοποιήστε την ευστροφία σας θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε τις πραγματικές βλέψεις των τρίτων. Μελετήστε τις συμπεριφορές, αποφύγετε τις ασυνήθιστες επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ

Στις σχέσεις και στις επαφές σας επαγγελματικές ή φιλικές καλό θα είναι να αποφύγετε να δείξετε τυφλή εμπιστοσύνη, οι υποσχέσεις που θα σας δώσουν ενδεχομένως να μην τηρηθούν. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και ενέργειες αβέβαιης κατάληξης, δώστε χρόνο στα γεγονότα, υπολογίστε πολύ καλά όλες τις εκδοχές θετικές ή αρνητικές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας είτε αυτές έχουν να κάνουν με επαγγελματικά ζητήματα, είτε με αισθηματικά. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε μεθοδικά οριοθετώντας την ανυπομονησία και την παρόρμηση. Ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες, προσοχή στις υποσχέσεις που θα σας δώσουν και κυρίως στις υποσχέσεις που εσείς θα δώσετε στους τρίτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η παρορμητική πλευρά της προσωπικότητας σας, αν κινηθείτε με βιασύνη και ανυπομονησία θα οδηγηθείτε σε λάθη και σε επιπόλαιες επιλογές. Προσπαθήστε να ψυχολογήσετε τους χαρακτήρες και τις καταστάσεις, θα χρειαστεί να εμβαθύνετε για να μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις, μην στηριχτείτε μόνο στις επιφανειακές ενδείξεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Η πορεία που θα πάρουν κάποιες καταστάσεις ή σχέσεις θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε την άποψή σας, ίσως να κλονιστεί η εμπιστοσύνη που νοιώθετε για κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα. Οι καταστάσεις θα απαιτούν υπομονή και αυτοσυγκράτηση, καλό θα είναι να αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικοινωνιακές δυσκολίες θα υπάρξουν, δεν θα είναι εύκολη η συνεννόηση, για να μπορέσετε να καταλήξετε σε ένα θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να έχετε συμβιβαστική διάθεση και διαλλακτική στάση. Καλό θα είναι να αποφύγετε το εγωιστικό πείσμα, οριοθετήστε την απαιτητικότητα σας, αν είστε αδιάλλακτοι θα υπάρξουν εκνευρισμοί και αντιπαραθέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια, αναβολές και δυσκολίες, καλό θα είναι να αποφύγετε να δώσετε έκταση στην ανασφάλεια σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διατηρήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο σε ισορροπία. Ελλοχεύει κίνδυνος να αντιδράσετε με τρόπο παρορμητικό ή παθιασμένο, προσπαθήστε να συγκρατηθείτε, αποφύγετε τους εκνευρισμούς και τα ξεσπάσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε έμφαση στην οικονομική διαχείριση, ελλοχεύει κίνδυνος να υποπέσετε σε αγορές ενθουσιασμού, καλό θα είναι να αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά στοχεύστε στο πώς μπορείτε να προστατέψετε τα ήδη κεκτημένα, μη βάλετε σε κίνδυνο τις αποταμιεύσεις σας. Προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα, θα χρειαστεί να ελέγξετε τις εσωτερικές σας τάσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπομονή και ψυχραιμία θα απαιτούν οι καταστάσεις, ενδεχομένως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με αδιαλλαξία και με εκνευρισμούς, από τη δική σας πλευρά καλό θα είναι να αποφύγετε να τεντώσετε το σκοινί. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας επαγγελματικές, φιλικές, οικογενειακές, αποφύγετε τους καβγάδες, για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε θα πρέπει να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή στο παρασκήνιο, στα μυστικά, στα κουτσομπολιά και στις υποκινούμενες ενέργειες, ελλοχεύει κίνδυνος να βγουν στην επιφάνεια καταστάσεις συγκαλυμμένες, ίσως να εκτεθείτε και να μην μπορέσετε να δικαιολογηθείτε. Δώστε έμφαση στην οικονομική διαχείριση, αποφύγετε τις επιπολαιότητες, τα περιττά έξοδα και τις ανούσιες αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εγωκεντρική και κτητική πλευρά της προσωπικότητάς σας θα βγει στην επιφάνεια, προσοχή να μη βάλετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας προσωπικές και φιλικές. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις εσωτερικές σας τάσεις, οριοθετήστε την παρορμητικότητα σας, κινηθείτε με καλλιέργεια και μεθοδικότητα. Στον επαγγελματικό χώρο αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις και το εγωιστικό πείσμα.

ΙΧΘΕΙΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αναποδιές, προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με υπομονή και μεθοδικότητα, θα χρειαστεί να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας επαγγελματικές και οικογενειακές, καλό θα είναι να αποφύγετε την εμμονή, την κόντρα και την ανταγωνιστική διαφωνία, δεν θα πρέπει να φορτίσετε το κλίμα με αρνητισμό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
03-02-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta