Ανάδρομη Αφροδίτη στους Δίδυμους 13 Μαΐου ως 25 Ιουνίου 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
06
05
2020

Ανάδρομη Αφροδίτη στους Δίδυμους 13 Μαΐου ως 25 Ιουνίου 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη αναλύει όλες τις αστρολογικές εξελίξεις που φέρνει η Ανάδρομη Αφροδίτη στις 13 Μαΐου η οποία θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι και τις 25 Ιουνίου. Με αυτή την όψη αναβιώνουν παλιές αγάπες και έρχονται στο προσκήνιο παλιές αγαπημένες συνήθειες. Αν επιθυμείς να έχεις ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ή ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΙΑΣ ΣΧΕΣΗΣ που ήδη έχεις, τότε αυτό το βίντεο σε αφορά ΣΙΓΟΥΡΑ!

 

Φάκελος «Επανασύνδεση» με την Ανάδρομη Αφροδίτη

 

Η Αφροδίτη είναι η μαέστρος και η ιέρεια των συναισθημάτων μας, ο πλανήτης που μας κάνει να αγαπάμε και να ερωτευόμαστε. Η Αφροδίτη πρεσβεύει πολλά μέσα στο χάρτη του κάθε ανθρώπου, είναι δείκτης συσχετισμού με τους άλλους γύρω μας, δείχνει τον τρόπο που συνδεόμαστε με αλλά πρόσωπα της ζωής μας.

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με την ανάγκη, έχει να κάνει με τον τρόπο που μπορούμε να καλύψουμε τις βασικές μας ανάγκες. Από την άλλη μεριά η Αφροδίτη έχει να κάνει με το σύστημα των αξιών μας και το πως επικοινωνούμε αυτές τις αξίες μας προς τα έξω.

Τι ΚΑΝΟΥΜΕ με Ανάδρομη Αφροδίτη;

Προσπαθούμε να συνδεθούμε με το παρελθόν μας, αφού ευνοεί επανασυνδέσεις σχέσεων κάθε είδους. Κάνουμε έναν απολογισμό και επαναπροσδιορίζουμε τις αξίες και τις ανάγκες μας. Βρίσκουμε την ζεστασιά και την αγάπη σε σχέσεις που τις έχουμε χάσει. Βάζουμε αγάπη στην εξίσωση αφού η Αφροδίτη έχει να κάνει με την ισορροπία και την αρμονία.

Τι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ με Ανάδρομη Αφροδίτη;

Με την Ανάδρομη Αφροδίτη αποφεύγουμε να ξεκινήσουμε καινούργια δουλειά, αποφεύγουμε να υπογράψουμε κάποια νέα συνεργασία, δεν κάνουμε γάμους ή αρραβώνες. Πολύ σημαντικό είναι να θυμόμαστε ότι με Ανάδρομη Αφροδίτη δεν κάνουμε κάποια αισθητική παρέμβαση πάνω μας είτε στο χώρο που ζούμε, δεν δημιουργούμε κάτι που έχει να κάνει με την αισθητική μας γιατί μετρά μπορεί να το μετανιώσουμε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-05-2020 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms