Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από 10 ως 23 Σεπτεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
06
09
2022

Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από 10 ως 23 Σεπτεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Προσοχή στις παρανοήσεις και τις ασάφειες και να είστε προσεκτικοί να μην πληγώσετε τους αγαπημένους σας με τα λόγια σας. Από τις 10 ως 23 Σεπτεμβρίου 2022


, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ερωτικό και συντροφικό ζώδιο του Ζυγού. Με τον ανάδρομο Ερμή στο Ζυγό, το ζώδιο των σχέσεων και των συνεργασιών, καλούμαστε να δούμε τις διαφορετικές πλευρές μιας κατάστασης και να επαναξιολογήσουμε όλες τις σχέσεις μας, το σύντροφό μας, τους συνεργάτες μας, τα άτομα με τα οποία συμβιώνουμε.

 

Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό: Η ειρήνη και η ισορροπία έχουν το τίμημά τους!


Το πιο σημαντικό είναι να κατανοήσουμε το πώς συσχετιζόμαστε με τους άλλους, τι κάνουμε για να έχουμε ισορροπία, αρμονία και ισότητα στις σχέσεις μας. Κάνουμε μια εσωτερική ενδοσκόπηση για να αποτιμήσουμε τις σχέσεις μας και αν ζούμε σύμφωνα με τις αξίες μας. Ο ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό μας ζητά να σκεφτούμε αν δίνουμε τον απαιτούμενο σεβασμό στις σχέσεις μας με τους άλλους και στον εαυτό μας. Μας καλεί να εξετάσουμε εάν δίνουμε αξία στον εαυτό μας ή δημιουργούμε νοσηρά εξαρτώμενες σχέσεις.

Μας θυμίζει πως πρέπει οι ανάγκες μας στις προσωπικές μας σχέσεις να πληρούνται και να αξιολογήσουμε πώς μπορούμε να επιφέρουμε την ισορροπία μεταξύ των δικών μας αναγκών και των άλλων και να διακρίνουμε την ανάγκη για υγιείς και αμοιβαία ικανοποιητικές διασυνδέσεις με τους άλλους. Οι σχέσεις είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος του ανάδρομου Ερμή στο Ζυγό, ο οποίος μας καλεί να επαναπροσδιορίσουμε την ισορροπία, την ασφάλεια και την οικειότητα στις σχέσεις και να συνειδητοποιήσουμε ότι οι σχέσεις μας είναι οι καθρέφτες του εαυτού μας.

 

Ο Ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

ΚΡΙΟΣ

Η συναισθηματική εγγύτητα με τον αγαπημένο σας θα μπορούσε να μεταλλαχθεί σε μια απόμακρη συμπεριφορά, ζήλια και κτητικότητα. Έριδες ίσως δημιουργηθούν για κοινά οικονομικά ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και σας συμβουλεύει να κρατηθείτε μακριά από νέες ερωτικές σχέσεις και συνεργασίες. Λάβετε σοβαρά υπόψη τα εμπόδια που δημιουργούνται και μην εξαναγκάζετε τα πράγματα να συμβούν. Μην αγνοείτε τα μικρά σημάδια και μην εφησυχάζετε ή θεωρήσετε ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, και σκορπίζει τη σύγχυση και το χάος στο χώρο της εργασίας σας ή στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Εάν αισθάνεστε κολλημένοι στη διεκπεραίωση ενός έργου σας, σκεφτείτε να μιλήσετε σε έναν υπεύθυνο ή έναν σύμβουλο που μπορούν να σας δώσουν συμβουλές σχετικά με τα επόμενα βήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επανεξετάστε τις νέες πρωτοβουλίες που παίρνετε στην εργασία σας και διεκπεραιώστε τυχόν ενοχλητικές εκκρεμότητες που δεν έχουν αντιμετωπιστεί. Ο ανάδρομος Ερμής σας βοηθά να ξεφύγετε για λίγο από μια ρουτίνα που αισθάνεστε ότι σας φέρνει λύπη ή σας περιορίζει. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και ένας/μία πρώην ίσως χτυπήσει και πάλι την πόρτα της καρδιάς σας. Μην πάρετε τώρα οριστικές αποφάσεις, ίσως κάποιες υποσχέσεις αθετηθούν ή κάποια λόγια είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρώην εραστές θα μπορούσαν να επανεμφανιστούν, προσφέροντάς μια νέα δελεαστική προοπτική, συζητώντας σχετικά με το γιατί τα πράγματα πήγαν στραβά ή ακόμη και ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και μπορεί να ακούσετε ειδήσεις για ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ίσως σχεδιάσετε μια οικογενειακή επανένωση. Εάν σκέφτεστε την αλλαγή κατοικίας, περιμένετε μέχρι το Νοέμβρη, δεδομένου ότι ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να προκαλέσει μπερδέματα με συμβόλαια και μισθώσεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου θα μπορούσαν να υπάρξουν παρεξηγήσεις με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα συγγενή. Πριν υψώσετε τη φωνή σας, βεβαιωθείτε ότι δεν παρερμηνεύσατε τα λόγια του. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, της τεχνολογίας και των ταξιδιών, προκαλώντας καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις και τεχνολογικά προβλήματα σε όλα τα παραπάνω. Από τη θετική πλευρά, ίσως επανασυνδεθείτε με έναν παλιό κοινωνικό κύκλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, και μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες ή τους πελάτες σας για ζητήματα οικονομικά. Επίσης, δεδομένου ότι ο Ερμής κυβερνά την τεχνολογία, να είστε προσεκτικοί στις online αγορές, ίσως να μην είναι και τόσο ασφαλείς όσο νομίζετε. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να έχετε μια προσφορά από έναν παλιό εργοδότη.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας και εφιστά την προσοχή σας στις σκέψεις και τις αποφάσεις σας. Αντί να αναμοχλεύετε αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος, είναι μια καλή στιγμή για να τελειώσετε ένα έργο που βρισκόταν σε εκκρεμότητα. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και την έμπνευση που σας χαρίζει ο ανάδρομος Ερμής και αφήστε τις σκέψεις σας να περιπλανηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους και των κρυμμένων μυστικών, και ίσως σας αποκαλύψει μια κρυφή πληροφορία ή βάλει τέλος σε μια σχέση ή κατάσταση που πριν δεν ήσασταν σε θέση να την αντιμετωπίσετε, ειδικά αν ο πόνος προέκυψε από τη διάλυση μιας σχέσης ή μιας διχογνωμίας με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής δραστηριότητας και της τεχνολογίας. Ένα ομαδικό έργο ή μια φιλία μπορεί να περάσει από σκαμπανεβάσματα, οπότε ίσως χρειαστεί να απομακρυνθείτε ή να υπαναχωρήσετε. Αναθεωρήστε ή επεξεργαστείτε μια ιστοσελίδα ή το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και σας ζητά να θέσετε υπό έλεγχο τις φιλοδοξίες σας, δεν θέλετε να πέσετε σε λακκούβες. Ίσως διαπιστώσετε ότι κάποιοι εποφθαλμιούν τη θέση σας στην εργασία σας, ίσως κάποιοι υποστηρικτές σας δεν είναι τώρα στο πλάι σας. Από τη θετική πλευρά, μια τυχαία συνάντηση ή συνομιλία με κάποιον παλιό συνεργάτη ή πελάτη, θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια γόνιμη συνεργασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και η προσοχή σας είναι στραμμένη στο παρελθόν, τι ενέργειες χρειάζεται να κάνετε για να υλοποιήσετε τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας. Μήπως ήρθε η ώρα να εμπλουτίσετε τις δεξιότητές σας με επιπλέον εκπαίδευση ή να συντάξετε εκ νέου το βιογραφικό σας, τονίζοντας τις εμπειρίες σας;

ΙΧΘΥΣ

Άνθρωποι από το παρελθόν επανεμφανίζονται μυστηριωδώς κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή, οπότε μην εκπλαγείτε αν μια παλιά ερωτική σχέση ή φιλία χτυπά ξαφνικά την πόρτα σας ή εμφανίζεται στην ίδια κοινωνική εκδήλωση, όπου είστε κι εσείς. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον όγδοο οίκο σας, του σεξ, και μπορεί να αισθανθείτε ζήλια και κτητικότητα στη σχέση σας ή να αποκαλύψετε ότι ο αγαπημένος σας προσποιείται στα συναισθήματά του.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-09-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση