Άρης στον Ζυγό από 27 Αυγούστου ως 12 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
22
08
2023

Άρης στον Ζυγό από 27 Αυγούστου ως 12 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Στις 27 Αυγούστου ο Άρης εισέρχεται στο Ζυγό και θα παραμείνει ως τις 12 Οκτωβρίου 2023. Με τον Άρη στο Ζυγό, ο οποίος σε αυτό το ζώδιο είναι σε αδυναμία, έχουμε την ικανότητα να ενεργούμε με αρμονία και έχουμε σκοπό την αποκατάσταση της ισορροπίας. Ενδιαφερόμαστε για την ομορφιά, την καλλιτεχνία, την ισορροπία και τη δικαιοσύνη.

 

Άρης στο Ζυγό: Η δύναμη, ο έρωτας και τα πάθη απαιτούν δικαιοσύνη!

 

Έχουμε ένα δυναμισμό και λειτουργούμε καλύτερα, όταν αποτελούμε μέρος μιας ομάδας ή μιας συνεργατικής προσπάθειας. Ενεργοποιούμαστε καλύτερα μέσω της έμπνευσης, παρά μέσω της αντίδρασης και προσπαθούμε να αποφύγουμε τις διαμάχες και τη διχόνοια. Μπορεί να ταλαντευόμαστε μεταξύ του να είμαστε πολύ πιεστικοί, επιθετικοί, συγκρουσιακοί και επίμονοι στο να γίνουν τα πράγματα με το δικό μας τρόπο και να παρακαλάμε, κάνοντας συμβιβασμούς. Αισθανόμαστε απογοητευμένοι, όταν απλά δεν μπορούμε να κάνουμε ό, τι θέλουμε, αλλά από την άλλη πλευρά, κάνουμε προσπάθειες να  εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων.

Μπορεί να αισθανόμαστε διστακτικοί να ενεργήσουμε με ένα δυναμικό τρόπο, αν δεν έχουμε την υποστήριξη και την έγκριση των άλλων ανθρώπων. Η σεξουαλικότητά μας ξεκινά από το μυαλό και ψάχνουμε για μια σχέση που μας προσφέρει αρμονία. Τώρα είμαστε σε θέση να ξεκλειδώσουμε το σεξουαλικό πάθος του συντρόφου μας. Ο ρομαντισμός και ο έρωτας είναι σημαντικά για μας, προκειμένου να έλθουμε σε σεξουαλική επαφή με κάποιο άτομο και έχουμε την επιθυμία να ευχαριστήσουμε το σύντροφό μας. Τα πρότυπα μας είναι υψηλά και απομακρυνόμαστε από τους αγενείς και εκφοβιστικούς ανθρώπους. Υπάρχει μια ισχυρή έλξη για το αντίθετο φύλο, αλλά μπορεί και να δημιουργηθεί αστάθεια στις ερωτικές σχέσεις.

Ο Άρης αντιπροσωπεύει το πάθος, τη σεξουαλική επιθυμία, τις ενέργειές μας, το δυναμισμό, το θάρρος και την πρωτοβουλία. Είναι ένας επιθετικός και ανταγωνιστικός πλανήτης, που προκαλεί δυσαρέσκεια και διαμάχες. Μπορεί να δημιουργήσει, αλλά και να καταστρέψει. Στον Άρη βρίσκουμε τη μεγάλη σωματική ενέργεια και τη δράση, την εχθρότητα και τον πόλεμο. 

 

Άρης στον Ζυγό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Άρη στο Ζυγό στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, οι εντάσεις που έχουν σιγοβράσει μέσα σας, στη σχέση σας ή τις συνεργασίες σας, θα βγουν στην επιφάνεια τώρα και θα δημιουργήσουν συναισθηματικές εκρήξεις. Μόνο με συγκαταβατική διάθεση και ειλικρίνεια, θα είστε σε θέση να επιτύχετε πολλά και θα πρέπει να προσέξετε τις σοβαρές αντιπαραθέσεις και τη διχόνοια. Αν είστε δεσμευμένοι και έχετε συνειδητοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό ότι η σχέση σας δε λειτουργεί πια, ίσως και να θέλετε τώρα να χωρίσετε. Δε θα υπάρχει αρμονία και καλή επικοινωνία στις σχέσεις σας με τους άλλους και δε θα θέλετε να θυσιάσετε τις δικές σας ανάγκες και τις επιθυμίες σας για να συμβιβαστείτε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, προσέξτε τον τρόπο προσέγγισης των συναδέλφων σας στη δουλειά, καθώς και τους ίδιους σας τους υπαλλήλους, αν είστε εργοδότης. Η ατμόσφαιρα στο χώρο της εργασίας σας μπορεί να είναι ανταγωνιστική ή να υπάρξουν διαμάχες. Αλλά αν αυτή η ενέργεια του πλανήτη χρησιμοποιηθεί παραγωγικά, μπορείτε να ολοκληρώσετε ένα έργο. Η προσέγγισή σας στα καθημερινά σας προβλήματα και τις υποχρεώσεις σας μπορεί να είναι πηγή άγχους. Θα έχετε ισχυρή ηθική στην εργασία σας και θα είστε πρόθυμοι να εργαστείτε για την αποπεράτωση των καθηκόντων και των ευθυνών σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, θα έχετε έντονη σεξουαλική ορμή και θα αναζητάτε το πάθος και ένα φλογερό ειδύλλιο. Αν κάνετε μια ερωτική σχέση, θα είναι αρκετά σύντομη, καθώς τώρα θα ενδιαφέρεστε περισσότερο για την κατάκτηση και όχι για την αγάπη. Αν είστε δεσμευμένοι, προσέξτε τις συγκρούσεις και το δράμα και βγάλτε την ένταση στο …κρεβάτι. Τα πάθη σας μπορεί να είναι έντονα και η παρορμητικότητά σας ευδοκιμεί τις συγκρούσεις. Ίσως αποκτήσετε τώρα ένα ενδιαφέρον για τα ανταγωνιστικά αθλήματα κι αν είστε αθλητής, προπονητής ή εκπαιδευτικός στον τομέα της φυσικής αγωγής, θα είναι μια ευνοϊκή χρονική περίοδος για σας, στον τομέα της εργασίας σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, θα είστε αρκετά δραστήριοι με τις οικογενειακές σας υποθέσεις και μπορεί να έχετε την επιθυμία να επιβάλλετε τη θέλησή σας στους άλλους στο σπίτι. Ίσως δραστηριοποιηθείτε με μια ανακαίνιση ή επιδιόρθωση στο σπίτι σας ή σκεφτείτε να ξεκινήσετε μια οικογενειακή επιχείρηση ή να εργάζεστε από το σπίτι. Προσέξτε τις φιλονικίες και τις συγκρούσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως κάποιος από το οικείο περιβάλλον σας, να θέλει να σας επιβληθεί, επιβάλλοντας τη θέλησή του, με αποτέλεσμα ξεσπάσματα οργής. Ίσως υπάρξει ανταγωνισμός μεταξύ των μελών της οικογένειάς σας ή στην εργασία σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, ενεργοποιείται η πνευματική σας δραστηριότητα. Θα έχετε γρήγορη σκέψη και πνευματική εγρήγορση, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Θα διεκδικήσετε πράγματα για τον εαυτό σας και θα προβάλετε τις απόψεις σας με σθένος, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε να είστε επιθετικοί με τις ιδέες σας, προσπαθώντας να τις επιβάλλετε στους άλλους. Μπορεί να είστε καυστικοί στην ομιλία σας, με αποτέλεσμα τις διαφωνίες και το σαρκασμό. Η διάνοιά σας μπορεί να είναι επίσης αρκετά έντονη και το μυαλό σας πολύ γρήγορο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, τα οικονομικά σας και το πώς θα προχωρήσετε σχετικά με το χειρισμό των οικονομικών σας υποθέσεων, θα γίνουν πηγή έντασης για σας. Ίσως ανησυχείτε περισσότερο, όσον αφορά τη δραστηριότητα και τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για τα χρήματά σας. Προσέξτε πιθανές οικονομικές απώλειες, που οφείλονται στην παρορμητικότητά σας και στην ανάγκη σας να ζείτε πέρα από τις δυνατότητές σας. Ίσως έχετε το σθένος και την πρωτοβουλία να ρυθμίσετε εκκρεμείς οικονομικές υποθέσεις. Επίσης, τώρα θα επιδιώξετε να προβληθείτε διαμέσου των χρημάτων, καθώς αισθάνεστε ότι αυτό είναι δικαίωση της αξίας σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο πρώτο οίκο σας, προβάλετε την τολμηρή και δυναμική προσωπικότητά σας και τις απόψεις σας και φαίνεται ότι οι άλλοι σας παρατηρούν σχεδόν αμέσως. Θα έχετε ισχυρές φιλοδοξίες, καθώς και ενέργεια. Προσέξτε μην ενεργείτε υπεροπτικά, καθώς θα είστε παρορμητικοί και ξεροκέφαλοι. Η έλλειψη υπομονής θα μπορούσε να οδηγήσει σε προβλήματα σε όλες τις σχέσεις σας. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την πειθαρχία, προτού αναλάβετε δράση, αλλά επειδή θα είστε πεισματάρηδες, δε θα είναι εύκολο για σας. Η σωματική δραστηριότητα θα μπορούσε να έχει μια κατευναστική επίδραση στη ζωή σας και θα σας βοηθήσει να έχετε τον έλεγχο της αχαλίνωτης ενέργειάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, θα ενεργείτε πίσω από τα παρασκήνια και μπορεί να προτιμάτε να κινήστε με μυστικότητα. Κάποιοι από σας μπορεί να γίνετε μοναχικοί και να αισθάνεστε άβολα με οποιαδήποτε αντιπαράθεση, διότι θεωρείτε ότι είναι μια άσκοπη σπατάλη ενέργειας. Τώρα θα προτιμάτε να εργάζεστε με μυστικότητα, προκειμένου να εμποδίσετε τον ανταγωνισμό και να παρακάμψετε τους αντιπάλους σας. Θα ήταν πιο ευεργετικό για σας να μοιράζεστε τα προβλήματά σας με τους άλλους και όχι να τα κρατάτε για τον εαυτό σας. Μείνετε μακριά από τυχόν αυτοκαταστροφικές συνήθειες και οποιαδήποτε μορφή κατάχρησης ουσιών. Οι επιθυμίες και οι δράσεις σας θα επηρεάζονται έντονα από το ασυνείδητό σας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, θα είστε περισσότερο κοινωνικοί και θα έχετε ανάγκη από ανθρώπινη επαφή. Ίσως ενωθείτε με μια ομάδα με κοινό ενδιαφέρον. Προσέξτε τις συγκρούσεις στις αλληλεπιδράσεις με τους φίλους σας και τις κοινωνικές ομάδες, διότι μπορεί να υπάρξει ασυμφωνία. Ενδεχομένως, μια αντιπαλότητα θα μπορούσε να προκύψει ως προς το ποιος θα έχει το πάνω χέρι ή τον ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Από τη θετική πλευρά, θα μπορούσατε να αναλάβετε δράση σχετικά με τις πεποιθήσεις σας ή να προασπίσετε τα δικαιώματα των κοινωνικά αδικημένων. Θα έχετε έντονη ενέργεια, όταν πρόκειται για την επίτευξη των στόχων σας στη ζωή. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, θα έχετε πολύ έντονες φιλοδοξίες, αλλά και υψηλά κίνητρα για την επιδίωξη της επιτυχίας στην επαγγελματική σας ζωή. Θα είστε περισσότερο πρόθυμοι να αγωνιστείτε, αλλά και να βγείτε νικητές σε μάχες με τις οποίες μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι. Θέλετε μια καλή δημόσια εικόνα στον έξω κόσμο και θα την έχετε. Η πρωτοβουλία και οι ικανότητές σας καθώς επίσης και η επιθυμία σας για εξουσία αυξάνουν τη δημοτικότητά σας και έτσι μπορείτε να έχετε την προσοχή του κοινού. Στην αντίθετη περίπτωση, ίσως δε θα έχετε ηθικούς ενδοιασμούς, προκειμένου να αναρριχηθείτε στη σκάλα της επιτυχίας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, θα έχετε ένα ανοιχτό μυαλό και θα έχετε τα κίνητρα για να ταξιδέψετε. Θα προβάλετε τις πεποιθήσεις σας και θα τις μοιραστείτε με τους άλλους. Τώρα θα βλέπετε τα ταξίδια ως μια μεγάλη περιπέτεια. Προσέξτε μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε στους άλλους και να έχετε κατά νου ότι και οι άλλοι έχουν το δικαίωμα να υποστηρίζουν τις δικές τους πεποιθήσεις. Προσέξτε το θυμό, την εχθρότητα και τις τριβές με τους συγγενείς του συντρόφου σας και των επιχειρηματικών συνεργατών σας. Τώρα θα επιδιώξετε έντονες σεξουαλικές περιπέτειες.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, θα έχετε την τάση να είστε επιθετικοί με θέματα που αφορούν κοινά οικονομικά συμφέροντα. Έχετε έντονη την επιθυμία να διεκδικήσετε και να αποδείξετε στον εαυτό σας και στους άλλους τη δύναμη και την εξουσία σας. Θα έχετε έντονη αυτοπεποίθηση, ωστόσο, η έλλειψη διακριτικότητας μπορεί να είναι πηγή τριβών με το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Η ένταση των συναισθημάτων σας καθώς και η ισχυρή σεξουαλική ορμή σας, οδηγούν στην τάση να είστε σεξουαλικά επιθετικοί. Κάποια ζητήματα που είναι θαμμένα στο ασυνείδητο βγαίνουν στην επιφάνεια με μια ισχυρή ένταση και απροσδόκητα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-08-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση