Οι Εκλείψεις του Καλοκαιριού: Η Σμάρω Σωτηράκη δίνει Tips για όλα τα Zώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
21
05
2020

Οι Εκλείψεις του Καλοκαιριού: Η Σμάρω Σωτηράκη δίνει Tips για όλα τα Zώδια.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη αναλύει όλες τις Εκλείψεις για το Καλοκαίρι 2020 και προβλέπει πως θα επηρεάσουν το κάθε Ζώδιο. Επίσης δίνει Tips για κάθε ζώδιο πως θα σταθεί στα πόδια του αισθηματικά και επαγγελματικά μετά από αυτές τις Εκλείψεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

 

Οι Εκλείψεις του Καλοκαιριού 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.

 

Αυτό το Καλοκαίρι είναι Καυτό από πολλές πλευρές. Έχουμε ήδη ανάδρομη Αφροδίτη μέχρι 25 Ιουνίου, μετρά στην πορεία θα έχουμε ανάδρομο Ερμή και αν βάλουμε και τις Εκλείψεις θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα.

Η πρώτη Έκλειψη του Καλοκαιριού θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου του 2020, πρόκειται για μια Έκλειψη Σελήνης η οποία είναι Super sos, θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμου – Τοξότη. Αυτή η Έκλειψη είναι από μόνη της μια έκρηξη, ιδιαίτερα για όσους ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι - Τοξότες - Παρθένοι - Ιχθύς). Ο Ποσειδώνας βρίσκεται κοντά στον Άρη και επομένως συμμετέχει στο "Τ" τετράγωνο ενώ την ίδια στιγμή ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη.

Η δεύτερη Έκλειψη είναι Ηλίου, θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου του 2020 και θα γίνει στον Καρκίνο. Πρόκειται για μια απίστευτη έκλειψη πάνω στο θερινό ηλιοστάσιο και επηρεάζει τα παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου (Κριούς - Ζυγούς - Καρκίνους - Αιγόκερους). Η ιδιαιτερότητα αυτής της έκλειψης είναι ότι κάνει μια όψη Χιαστή με τον Κρόνο. Ταυτόχρονα θα έχουμε τη σύνοδο του Ποσειδώνα με τον Άρη.

Η τρίτη Έκλειψη είναι Σελήνης, θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου του 2020 και είναι η τελευταία έκλειψη που θα γίνει στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου. Επηρεάζει έντονα την Αμερική. Αυτή η έκλειψη πραγματοποιεί μια διευκολυμένη αντίθεση με τον Ουρανό. Και αυτή η Έκλειψη επηρεάζει τα παρορμητικά ζώδια αλλά αυτή τη φορά του δευτέρου δεκαημέρου (Κριούς - ζυγούς - Καρκίνους - Αιγόκερους)

 

Εδώ είναι τα πιο βασικά Tips για όλα τα Ζώδια

Με ανάδρομη Αφροδίτη μέχρι το τέλος Ιουνίου δεν κλείνουμε δουλειές και δεν ξεκινάμε δουλειές εκτός αν πρόκειται για οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με το παρελθόν.

Με ανάδρομο Ερμή που είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, δεν ξεκινάμε κάτι νέο.

Ασχολούμαστε όμως με οτιδήποτε παλιό, από το παρελθόν που μας γυρίζει στις ρίζες μας, για αυτό λέμε ότι αυτό το διάστημα ευνοεί τις επανασυνδέσεις πολύ έντονα.

Δεν κάνουμε αισθητικές επεμβάσεις και δεν αγοράζουμε ακριβά πράγματα.

Οι εκλείψεις μπορεί να φέρνουν γεγονότα δύσκολα, αλλά μέσα στην έκλειψη μπορεί κάποιος να πετύχει κάποιο επίτευγμα και να του βγει κάτι πολύ καλό από αυτή την εσωτερική ενδοσκόπηση.

 

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ/SUBCRIBE στο κανάλι μας στο youtube για να βλέπεις πρώτος όλα τα Video της Σμάρω Σωτηράκη!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-05-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms