Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.
Βαθμολόγησε
27
05
2020

Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη αναλύει όσα θα φέρει η πιο σημαντική Έκλειψη του Καλοκαιριού. Αυτή η Έκλειψη πραγματοποιείται την Παρασκευή 5 Ιουνίου το βράδυ 22:14 και θα γίνει στον άξονα Δίδυμου - Τοξότη. Είναι από μόνη της μια έκρηξη και επηρεάζει ιδιαίτερα τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι - Tοξότες - Ιχθείς - Παρθένοι)

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

 

Η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Πρόκειται για μια Έκλειψη που έχει να μας δώσει πολλά. Στις 15 μοίρες των Ιχθύων θα βρίσκεται ο Άρης επομένως θα έχουμε ένα Τ-τετράγωνο των φώτων του Ηλίου και της Σελήνης. Ας μην ξεχνάμε ότι πάντα μια Έκλειψη Σελήνης είναι ταυτόχρονα και Πανσέληνος. Ο Άρης από εκείνη τη θέση δημιουργεί δυο τετράγωνα, ένα προς τον Ήλιο και ένα προς τη Σελήνη. Όλο αυτό το σύστημα λοιπόν λέγεται Τ - τετράγωνο.

Από την άλλη πλευρά θα έχουμε μια Σύνοδο του Ηλίου με την Ανάδρομη Αφροδίτη και μια Σύνοδο του Άρη με τον Ποσειδώνα. Ο Ουρανός είναι έτσι διαμορφωμένος που μας δυσκολεύει πολύ τη ζωή μας αυτό το διάστημα και επειδή τα πράγματα γενικά είναι σύνθετα αυτή την περίοδο θα πρέπει να προσέχουμε αρκετά.

Σε γενικότερο πλαίσιο και μιλώντας συγκεκριμένα για την Ελλάδα υπάρχει το ενδεχόμενο για ένα θερμό επεισόδιο (κάτι που αντευχόμαστε) και αυτό γιατί ο Άρης της Ελλάδας βρίσκεται στην αντίστοιχη μοίρα του Τοξότη και μάλιστα στον έβδομο οίκο της Ελλάδας που είναι ο οίκος των εξωτερικών εχθρών. Όταν ακούμε θερμό επεισόδιο εύκολα πάει το μυαλό μας στην γειτονική Τουρκία αλλά αυτός ο όρος περιέχει σε ένα γενικότερο πλαίσιο έντονα γεγονότα που πρέπει να προσέξουμε.

Μην ξεχνάτε ότι η Ανάδρομη Αφροδίτη μέσα στο σχήμα της έκλειψης βάζει απαγορευτικά στο να ξεκινήσουμε νέες συμφωνίες και να υπογράψουμε συμβόλαια. Διότι δεν θα βοηθήσει πολύ να τηρηθούν οι οικονομικές συμφωνίες. Αν όμως είστε αναγκασμένοι να κάνετε κάποιο συμβόλαιο ή να κλείσετε κάποια συμφωνία, θα πρέπει να πάρετε μικρότερα ρίσκα. Προσοχή μην παρασυρθείτε από ανθρώπους που μπορεί να σας τάξουν "Λαγούς με πετραχήλια".

Η ένταση που βγάζει ο Ποσειδώνας θα βγάλει στη φόρα πρόσωπα που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πράγματα για αυτό προσοχή στους κόλακες και στα όλους αυτούς που προσπαθούν να μας εξαπατήσουν αυτό το διάστημα. Λέξη κλειδί για όλους εμάς "Δυσθυμία"

*Η Έκλειψη αυτή επηρεάζει πιο πολύ τους γεννημένους κατά το δεύτερο δεκαήμερο.

 

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ/SUBCRIBE στο κανάλι μας στο youtube για να βλέπεις πρώτος όλα τα Video της Σμάρω Σωτηράκη!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-05-2020 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση