Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό στις 25 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
20
03
2024

Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό στις 25 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 25 Μαρτίου 2024, ώρα Ελλάδας 9:00, έχουμε την Έκλειψη Σελήνης στις 5ο 07΄ του Ζυγού, η οποία θα έχει επιρροή +/- 15 ημέρες. Η Σεληνιακή έκλειψη στο ειρηνικό και αρμονικό ζώδιο του Ζυγού, το ζώδιο που κυβερνά τις σχέσεις και τις συνεργασίες, σας δίνει μια ευκαιρία να αναπροσανατολίσετε τον εαυτό σας και τις σημαντικές σχέσεις σας. Οι στενές σας σχέσεις θα έχουν πρόβλημα επικοινωνίας και διαπραγματεύσεων, ιδίως αν ο γάμος ή η σχέση σας ή η συνεργασία σας διαρκούν χρόνια. Συχνά μια πόρτα, ερωτική ή επαγγελματική, πρέπει να κλείσει για να μπορέσει να ανοίξει μια νέα. Πολλοί από εσάς θα βιώσετε ένα τέλος και μια νέα αρχή σε μια σχέση ή συνεργασία σας.

 

Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό: Μια στροφή στη ζωή σου! Έτοιμος ή οχι;

 

Αυτή η έκλειψη έχει ως στόχο να αλλάξει τη ζωή σας, συχνά με έναν τρόπο που θα μπορούσε να είναι εντελώς απροσδόκητος! Τονίζει την ανάγκη να συνεργαστείτε με τους άλλους και απαιτεί κάποιο βαθμό συμβιβασμού. Μπορεί να ανακαλύψετε εναλλακτικούς τρόπους για να ολοκληρώσετε ένα έργο σας ή να αλλάξετε τον τρόπο συμπεριφοράς σας σε μια σχέση σας. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε στις μεταβαλλόμενες συνθήκες, διότι θα υπάρχει αναποφασιστικότητα και αβεβαιότητα, καθώς επίσης και έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις. Η πρόκληση είναι πώς να διατηρήσετε την προσωπική σας ταυτότητα όταν είστε με τους άλλους, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Το μάθημα αυτής της Σεληνιακής ενέργειας είναι να δείτε τον εαυτό σας μέσα από τους άλλους. Είναι ο καθρέφτης που σας αποκαλύπτει ποιοι πραγματικά είστε.

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια. Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη σας καλεί να βγείτε από το χάος και το σκοτάδι που κρύβεται στις πιο σκοτεινές γωνιές του μυαλού σας. Είναι αυτό που φοβάστε περισσότερο, τους κακούς σας δαίμονες, που μολύνουν τον νου σας, στερεύουν τη μνήμη σας, σκοτώνουν την αγάπη και κλέβουν την ελπίδα. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας, αντιμετωπίστε το κενό μέσα σας, δείτε τις δυνατότητές σας.

 

Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και οι προβλέψεις για τα ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής της Σεληνιακής έκλειψης στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, είστε έτοιμοι για μια καταλυτική αλλαγή στις σημαντικές σχέσεις σας, αλλά η πρωτόγονη και πρωτόγνωρη συμπεριφορά σας αψηφά την κοινή λογική και ορμάτε να απομακρύνετε πρόσωπα και καταστάσεις χωρίς να λαμβάνετε υπόψη σας το τίμημα που θα πληρώσετε. Μην βουτήξετε στα βαθιά αν δεν υπολογίσετε πρώτα τα αποτελέσματα των ενεργειών σας. Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη περιπλέκει τη ζωή σας, λόγω της ισχυρής αντίδρασης και των έντονων συναισθημάτων που φέρνει. Αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον σύντροφό σας ή μια συνεργασία σας, αλλά προτού δράσετε, είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Πριν ξεκινήσετε πόλεμο, κάντε προς τα πίσω λίγο και δοκιμάστε αν μπορεί να επιτευχθεί μια υγιής ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, έχετε τόσες πολλές υποχρεώσεις να εκπληρώσετε αλλά βρίσκετε δικαιολογίες να τις αποφύγετε. Το καθημερινό πρόγραμμά σας ανατρέπεται είτε λόγω έκτακτων ευθυνών, είτε λόγω της επιθυμίας κάποιου προσφιλούς σας προσώπου να τον βοηθήσετε. Αν και δεν θα μπορείτε τώρα να νιώσετε ήρεμοι και οργανωμένοι, εν τούτοις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια του φεγγαριού για να αποκαταστήσετε την αρμονία στην καθημερινή σας ζωή. Στην εργασία σας, ίσως επωμιστείτε επιπρόσθετα καθήκοντα ή κάποιος βοηθός ή εργαζόμενός σας φεύγει, δημιουργώντας άγχος και πίεση. Είναι όλα σχετικά με τη στάση σας, έτσι μην αγχώνεστε, κάτι καλύτερο θα προκύψει στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, είστε απασχολημένοι με το φλερτ και τη διασκέδαση, θέλετε να ζήσετε ένα ερωτικό πάθος και να χαρείτε τη ζωή. Παρά το γεγονός ότι είστε χαρούμενο ζώδιο και η συναισθηματική κατάρρευση δεν είναι το στυλ σας, θα μπορούσατε να παραπατήσετε από μια καταλυτική για τη ζωή σας ερωτική γνωριμία, αν δεν ψάξετε σε βάθος και κάτω από την επιφάνεια τις προθέσεις και τα κίνητρα αυτού του προσώπου. Αν είστε δεσμευμένοι, μπορεί να μη θέλετε να δείτε κατάματα ένα ανεπίλυτο ζήτημα στη σχέση σας το οποίο τώρα έρχεται στην επιφάνεια και σας πιέζει για την επίλυσή του. Χειριστείτε τα προβλήματά σας, διατηρώντας παράλληλα μια ανάλαφρη στάση. Αλλά μην κάνετε το λάθος να είστε ψεύτικοι, ο αγαπημένος σας θα σας εκτιμήσει περισσότερο αν δείξετε τον αληθινό εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον οικείο και συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, προσπαθείτε να αγνοήσετε κάποια έντονα συναισθήματα του παρελθόντος, αλλά η αποφυγή δεν είναι και η κατάλληλη στρατηγική. Ίσως τώρα να νιώσετε ότι διακυβεύεται η συναισθηματική ασφάλεια σε κάποιες οικείες σχέσεις σας, αλλά είναι συνετό να υπαναχωρήσετε και να μη δημιουργήσετε ακραίες καταστάσεις και δράμα. Ωστόσο, η υποχώρηση μπορεί να σας κάνει να αναρωτιέστε τι χάσατε. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να βάζετε τοίχους με κάποια προσφιλή σας πρόσωπα, μόνο και μόνο για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από κάποιους παρωχημένους φόβους του παρελθόντος ή της παιδικής σας ηλικίας. Ξεκινήστε να κάνετε διάλογο με το υποσυνείδητό σας, μόνο εκεί θα βρείτε τις απαντήσεις και τις λύσεις στα διλήμματά σας.

ΛΕΩΝ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, πνέει ένας άστατος άνεμος αλλαγής, δεν μπορείτε να απολαύσετε το δροσερό αεράκι της άνοιξης. Ξαφνικές ειδήσεις και ανακοινώσεις ταρακουνούν το μυαλό σας, οι ιδέες και οι απόψεις σας δύσκολα θα γίνουν αποδεκτές, νιώθετε ότι κάποια άτομα από τον κοινωνικό κύκλο σας είναι εναντίον σας. Προσπαθήστε να κοντρολάρετε τα …επικίνδυνα συναισθήματά σας και μη γίνεστε οξύθυμοι, αντίθετα δείτε και αντιμετωπίστε τις ελλείψεις σας και μην επαναλαμβάνετε την ίδια ιστορία. Μπορεί να αισθανθείτε σαν να μην είστε ακριβώς στο σημείο όπου θέλετε να είστε, αλλά θα πρέπει να αποδεχτείτε πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον δεύτερο οίκο σας, των αξιών και των οικονομικών, νιώθετε ότι δεν μπορείτε να εμπιστευθείτε κάποιους ανθρώπους, επειδή δεν φαίνονται τόσο αξιόπιστοι και φερέγγυοι όπως κι εσείς, περισσότερο σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά. Ίσως να ενδιαφέρονται περισσότερο για την οικονομική σας επιφάνεια ή για τα αποκτήματά σας. Μπορεί τώρα να νιώθετε χαμηλή αυτοεκτίμηση, θέλετε να εκφράσετε ό, τι νιώθετε στο βάθος της καρδιάς σας, αλλά το φεγγάρι απαιτεί από εσάς να είστε λογικοί και πρακτικοί και να μην παρασύρεστε από τα έντονα  συναισθήματά σας. Μην αποθαρρύνεστε αν αισθάνεστε παρεξηγημένοι ή βλέπετε ανατροπές στην ισορροπία της οικονομικής σας κατάστασης. Κάντε ένα λογικό οικονομικό πλάνο και δείξτε ζεστασιά και ευγένεια στους άλλους, έχοντας την καρδιά σας ανοιχτή.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, νιώθετε ένα ξαφνικό συναισθηματικό τράνταγμα, κάτι στο βάθος της συνείδησής σας, σας λέει ότι πρέπει να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας απέναντι σε κάποιους ανθρώπους ή κάποιες καταστάσεις, μπορεί να σας αναγκάσουν να εγκαταλείψετε τα σχέδιά σας. Ωστόσο, θα πρέπει να μη δράτε παρορμητικά και ανεξέλεγκτα παρασυρόμενοι από τα συναισθήματά σας, ακόμη και αν οι άλλοι είναι επιθετικοί απέναντί σας ή υποστείτε άδικη κριτική. Αν και είναι αλήθεια ότι οι ενέργειες των άλλων ανθρώπων πιθανόν να είναι πέρα ​​από τον έλεγχό σας, τίποτα δεν κερδίζεται με την επιθετικότητα και τον πόλεμο. Αντίθετα, επικεντρωθείτε στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες, ακόμη και αν οι άλλοι σας εναντιώνονται. Αντιμετωπίστε ένα αγχωτικό και παρατεταμένο ζήτημα σε μια σημαντική σχέση σας, όντας ειλικρινείς με τον εαυτό σας, αυτό θα συμβάλει στην ευτυχία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον πνευματικό και θολό δωδέκατο οίκο σας, τα συναισθήματά σας κυβερνούν τη λογική σας, νιώθετε ένα εσωτερικό άγχος και την ανάγκη της μυστικότητας. Αποκρύπτοντας τα συναισθήματά σας, φαίνεται σαν το πιο έξυπνο σχέδιο δράσης τώρα, καθώς η εκδήλωσή τους μπορεί να ανατρέψει την ισορροπία και την αρμονία των σχέσεων σας. Τώρα τα κοντινά σας πρόσωπα δεν θα μπορούν να καταλάβουν τις σκέψεις σας και τον τρόπο που συμπεριφέρεστε, βάζετε τοίχους  από τον φόβο της επανάληψης δυσμενών καταστάσεων. Αντί να κρύβετε την αγάπη σας, επανεκτιμήστε τις προσωπικές σας σχέσεις και χρησιμοποιήστε τη λογική σας για να ξεπεράσετε τον φόβο της οικειότητας. Τελικά, εκφράζοντας τα αρνητικά συναισθήματά σας με έναν ήρεμο τρόπο, αυτό θα βοηθήσει στην αναγέννηση των σχέσεών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, επανεκτιμάτε τις φιλίες σας, ποιες είναι αληθινές και ποιες ψεύτικες. Δυστυχώς, μπορεί να αναζητάτε τη συντροφικότητα και το ρομαντισμό, αλλά θα βρίσκετε μόνο φίλους ή μόνο πλατωνικούς συντρόφους. Απολαύστε μια υπέροχη φιλία, απλά να γνωρίζετε ότι το πάθος δεν θα είναι αμοιβαίο και τα συναισθήματα δεν θα είναι αμφίδρομα. Μην αφήνεστε στην απογοήτευσή σας, ούτε και να έχετε χαμηλή αυτοεκτίμηση. Το φεγγάρι σας ζητά τώρα να βάλετε τους φίλους σας πάνω από την αγάπη αλλά και σας στέλνει το καρμικό μήνυμα ότι οι σχέσεις θέλουν χρόνο για να ανθίσουν και να αναπτυχθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον κυριαρχικό και φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, αυξάνονται οι απαιτήσεις στην εργασία σας, νιώθετε άγχος για την αποπεράτωση ενός έργου σας. Ο καθένας φαίνεται να έχει πολλές απαιτήσεις από εσάς, έτσι νιώθετε τις ευθύνες να σας πνίγουν. Μην προσπαθείτε να κρύψετε τις ανασφάλειές και θέστε κανόνες και όρια. Ακόμα κι αν καταβάλετε επιπλέον προσπάθεια να κάνετε τα πάντα τέλεια, θα καταλήξετε εξαντλημένοι χωρίς να τερματίσετε τα πάντα. Βρείτε έναν διαχειρίσιμο ρυθμό και απλά κάντε ό, τι καλύτερο μπορείτε. Να είστε άμεσοι και ευθείς, όσο το δυνατόν, όταν θέτετε στους άλλους τα όριά σας. Η ειλικρίνεια και το έργο σας θα αναγνωριστούν και σύντομα θα βλέπετε τους άλλους πάνω στην υψηλότερη σκάλα της επιτυχίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, έχετε μεγαλεπήβολα οράματα και ιδέες, θέλετε να κατακτήσετε όλον τον κόσμο! Ίσως νιώσετε πάθος να κάνετε ένα ταξίδι ή να αποκομίσετε μια νέα γνώση. Όμως, το πρόγραμμά σας ή η υλοποίηση των μεγάλων ονείρων σας μπορεί να σας αγχώσουν ή να γίνουν τόσο πολύπλοκα που δεν ξέρετε πώς να δράσετε. Δυστυχώς, δεν υπάρχει τώρα διέξοδος από αυτή τη δύσκολη κατάσταση, αν δεν γίνετε λογικοί και πρακτικοί. Αν παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας, θα σας προδώσουν. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι όλα τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας δεν μπορούν να υλοποιηθούν, έτσι είναι ανώφελο να περιμένετε περισσότερα με λιγότερη προσπάθεια. Πάρτε το ρίσκο και δοκιμάστε κάτι διαφορετικό, αν είστε ανοιχτοί προς νέες δυνατότητες, το φεγγάρι θα σας μεταφέρει μακριά.

ΙΧΘΥΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, φοβάστε τις δικές σας σκιές, μπλοκάρετε την εμπιστοσύνη και την οικειότητα μέσα από τις δικές σας ενέργειες, νιώθετε ζήλεια και κτητικότητα που απορρέουν από τις δικές σας ανασφάλειες. Ευτυχώς, είστε πλήρως εξοπλισμένοι με ένστικτο και φαντασία, αυτό θα σας βοηθήσει να αποσαφηνίσετε ποια άτομα σας αξίζουν και ποια όχι. Ίσως έρθετε αντιμέτωποι με ένα κρυφό ζήτημα σε μια σημαντική σχέση σας, μια αποκάλυψη που ταρακουνά την ψυχή σας. Προσπαθήστε να καταπολεμήσετε αυτές τις εσωτερικές συγκρούσεις που αισθάνεστε λόγω της έντονης συναισθηματικής φόρτισης που νιώθετε, η οποία μπορεί να σας παρασύρει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Το φεγγάρι σας ζητά να κάνετε εκκαθάριση αρνητικών προσώπων και καταστάσεων και να αποκτήσετε μια νέα εκτίμηση για τη ζωή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-03-2024 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta