Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 25 Οκτωβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
19
10
2022

Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 25 Οκτωβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 25 Οκτωβρίου 2022 και ώρα Ελλάδας 12:48 μ.μ., πραγματοποιείται μερική έκλειψη Ηλίου στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού στις 2ο 00΄, άμεση θα είναι η επίδραση σε θέματα οικονομικής φύσης. Διαφοροποιήσεις και αλλαγές θα υπάρξουν σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με περιουσιακά στοιχεία, κληρονομιές, συμβόλαια, αγοροπωλησίες.

 

Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό: Αναγέννηση ψυχής

 

Η έκλειψη αυτή μας καλεί να αλλάξουμε την οπτική μας σε οτιδήποτε δεν λειτουργεί ή δεν φέρνει θετικό αποτέλεσμα, ίσως να χρειαστεί να διαφοροποιηθούν οι συνεργασίες, ή το ενδιαφέρον να στραφεί προς άλλες κατευθύνσεις. Θα υπάρξει δυνατότητα για ολοκλήρωση και διεκπεραίωση, ωστόσο το επιτυχημένο αποτέλεσμα θα απαιτεί μεθοδικότητα, ευστροφία και σωστή χρήση ενστίκτου.

Οι ενέργειες δεν θα πρέπει να είναι ανυπόμονες, αναγκαίο θα είναι να υπάρξει συγκέντρωση στους στόχους, οι κόποι θα ανταμειφθούν αν οι προσπάθειες είναι συντονισμένες και πολύ καλά σκεπτόμενες. Οικονομικές αλλαγές που θα επηρεάσουν τα κοινωνικά σύνολα θα έχουν επίδραση και σε ατομικό επίπεδο, ουσιαστικά θα υπάρξει μία αλυσιδωτή εξέλιξη. Στον αισθηματικό τομέα απαραίτητο θα είναι να διαφοροποιηθεί ο τρόπος σκέψης και προσέγγισης. Για να δοθεί τέρμα στις τοξικές σχέσεις και για να γίνει μία καινούργια αρχή απαραίτητη θα είναι η συνειδητοποίηση και η σωστή προσέγγιση. 

 

Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής της Έκλειψης στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

ΚΡΙΟΣ

Αναγκαίο θα είναι να καταφέρετε να διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψης σας, αν υπάρχουν θέματα που σας αγχώνουν ή σας αγανακτούν καλείστε τώρα να τα χειριστείτε προσεγγίζοντας τις καταστάσεις από μια άλλη σκοπιά. Τα συμβάντα και η εξέλιξη των σχέσεων θα σας δώσουν την ώθηση να αλλάξετε την οπτική της αντίληψης σας. Η οξυδέρκεια που θα σας χαρακτηρίζει θα σας βοηθήσει να βρείτε τον σωστό τρόπο αντιμετώπισης και να αφήσετε πίσω σας τακτικές που πλέον έχουν αποδειχτεί άστοχες. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας, επαγγελματικές και προσωπικές, καλό θα είναι να κινηθείτε διπλωματικά οριοθετώντας την παρορμητικότητα σας και βάζοντας φρένο στην πεισματική αντίδραση. Για να μπορέσετε να φτάσετε στον στόχο σας θα χρειαστεί να δώσετε χρόνο στα γεγονότα, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε την ανυπομονησία και τις επιθετικές ή παθιασμένες ενέργειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Έμφαση θα πρέπει να δώσετε σε θέματα αισθηματικής φύσης, μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε τις καταστάσεις. Όσοι διατηρείτε σχέση απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να συζητήσετε με το ταίρι σας σε κλίμα ήρεμο και χαλαρό. Η παθιασμένη και αντιδραστική πλευρά της προσωπικότητάς σας θα βγει στην επιφάνεια, ελλοχεύει κίνδυνος για συγκρούσεις, εντάσεις και χειριστικές συμπεριφορές, από τη δική σας πλευρά θα πρέπει να οριοθετήσετε την κτητικότητα σας. Προσπαθήστε να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο, εντοπίστε τις αδυναμίες και τα ελαττώματα σας, αυτό θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε και να διαφοροποιήσετε τον τρόπο που προσεγγίζετε τις προσωπικές σας σχέσεις. Η απάθεια η αδιαφορία και η αποστασιοποίηση δεν θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα, αναγκαίο θα είναι να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσοχή στις στρεσογόνες σχέσεις στις τοξικές συναναστροφές και στις επαφές που έχουν αρνητική επιρροή στην ψυχολογία σας. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας δημιουργούν άρνηση, απογοήτευση και αντίδραση. Η συμβουλή είναι να προσπαθήσετε να αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα, σχέσεις, συνεργασίες, που σας ταλαιπωρούν σε ψυχολογικό επίπεδο. Ελλοχεύει κίνδυνος να οδηγηθείτε σε κακές συνήθειες και γενικότερα σε αντιδραστικές ή ψυχαναγκαστικές επιλογές. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία, ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα είδος αυτό-ψυχανάλυσης για να μπορέσετε να βρείτε την κατεύθυνσή σας κυρίως τη συναισθηματική. Επιλέξτε ποια πρόσωπα και ποιες φιλίες ή συνεργασίες θα διατηρήσετε στην καθημερινότητά σας, η χρονική περίοδος θα είναι κατάλληλη για να απαλλαγείτε από συνθήκες ή σχέσεις που σας ταλαιπωρούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα που έχουν να κάνουν με την άμεση καθημερινότητά σας και κυρίως με την προσωπική σας ζωή. Ενδεχομένως να χρειαστεί να περάσετε από ένα μεταβατικό στάδιο για να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε, προετοιμαστείτε για ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα κυκλοθυμίες και συναισθηματικές αλλαγές. Θα έχετε τη δυνατότητα να τερματίσετε τοξικές σχέσεις και να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που γνωρίζετε πως δεν μπορούν να σας ικανοποιήσουν. Εξοπλιστείτε με θάρρος και δυναμικότητα, προσπαθήστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας, θα υπάρξουν ευκαιρίες για βελτίωση, ωστόσο, για να μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο θα πρέπει πρώτα να κλείσετε τις παλιές ιστορίες και να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις που δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε. Δεχτείτε με θετικό μάτι τις αλλαγές που θα προκύψουν, κάποια φαινομενικά αρνητικά συμβάντα στην πορεία θα αποδειχθούν η βάση για μία νέα αρχή. 

ΛΕΩΝ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διατηρήσετε την εσωτερική και ψυχολογική σας ισορροπία, δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείτε από σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμίες. Ίσως να βγουν στην επιφάνεια συμπλέγματα που καλείστε να τα ξεδιαλύνετε για να μη σας οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές. Δώστε έμφαση στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις, θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας οδηγήσουν σε συνειδητοποιήσεις, ίσως να αλλάξει η οπτική της αντίληψης σας σχετικά με κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα. Θα είστε σε θέση να χειριστείτε τις υποθέσεις σας αναλύοντας τις καταστάσεις από μία διαφορετική σκοπιά, είναι καλό να μπείτε στη διαδικασία να επαναξιολογήσετε τους χαρακτήρες και τις συμπεριφορές. Εισχωρήστε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, θα πρέπει να είστε σε θέση να κατανοήσετε τι είναι καλό για σας και τι όχι για να μπορέσετε να ενεργήσετε με τον σωστό τρόπο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλείστε να οργανώσετε τις βλέψεις και τα πλάνα σας όχι μόνο αυτά που σχετίζονται με τις επαγγελματικές σας εργασίες, αλλά και με οτιδήποτε έχει να κάνει με την προσωπική σας σχέση. Απαραίτητο θα είναι να σκεφτείτε λογικά, να επαναξιολογήσετε τις καταστάσεις και τους χαρακτήρες, μόνο έτσι θα καταφέρετε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας ή να διαφοροποιήσετε την κατεύθυνσή σας, θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας φέρουν συνειδητοποιήσεις. Οι διαπιστώσεις θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τα μπερδεμένα σημεία, ουσιαστικά θα καταφέρετε να κατασταλάξετε συναισθηματικά. Προχωρήστε σε ενέργειες εφαρμογής και υλοποίησης, ωστόσο μη βιαστείτε για το τελειωτικό αποτέλεσμα, απαραίτητο θα είναι να δώσετε χρόνο στα γεγονότα αποφεύγοντας την ανυπομονησία. 

ΖΥΓΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν αλλαγές που καλό θα είναι να τις δείτε με θετικό μάτι. Ακόμα και στην περίπτωση που κάποια συμβάντα θα σας φανούν αρνητικά να ξέρετε πως στο επόμενο στάδιο θα υπάρξει θετικό γύρισμα, ουσιαστικά θα χρειαστεί να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να οργανώσετε τις σκέψεις και τα πλάνα σας, οι βλέψεις σας θα πρέπει να είναι εφικτές, επεξεργαστείτε πολύ καλά τα δεδομένα και τις προοπτικές. Σε θέματα αισθηματικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ξεκαθαρίσματα και διαπιστώσεις, θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την ανασφάλεια. Ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας τι ακριβώς ζητάτε από την προσωπική σας σχέση, θα έχετε τη δυνατότητα να ωθήσετε τις καταστάσεις προς την κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα συμβάντα θα σας δώσουν το άνοιγμα να κλείσετε παλιά αρνητικά κεφάλαια και να προχωρήσετε μπροστά με καινούργιους στόχους και επιθυμίες. Θα είστε σε θέση να εισχωρήσετε στον συναισθηματικό σας κόσμο, να αποβάλλετε τα ελαττώματα και τα συμπλέγματα που δεν σας αφήνουν να κινηθείτε δυναμικά. Ουσιαστικά θα γίνει μία δημιουργική αλλαγή στον εσωτερικό σας κόσμο, θα καταφέρετε να βρείτε την ισορροπία που χρειάζεστε για να μπορέσετε να αποβάλετε τις τοξικές σχέσεις και τις αρνητικές σκέψεις. Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το επάγγελμα και την οικονομική σας κατάσταση, θα έχετε τη δύναμη να βγείτε από τις ασφυκτικές συνθήκες και να δώσετε μία διαφορετική ώθηση στην εξέλιξη. Τονώστε την αυτοπεποίθησή σας, μπείτε στη διαδικασία να αναλάβετε ευθύνες και πρωτοβουλίες, θα είστε σε θέση να ανταπεξέλθετε στα νέα δεδομένα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα συμβάντα θα σας φέρουν αντιμέτωπους με ζητήματα που σας δημιουργούν δυσανασχέτηση κυρίως σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Στον αισθηματικό τομέα όσοι διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό ενδεχομένως να νιώσετε εγκλωβισμένοι, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να σκεφτείτε λογικά οριοθετώντας την παρορμητικότητα σας. Για να μπορέσετε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις και να βγείτε αλώβητοι από τις δύσκολες υποθέσεις αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε την ανυπομονησία και τις ανεξέλεγκτες αντιδράσεις. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, αν υπάρχουν σχέσεις συνεργασίες και γενικότερα επαφές που νιώθετε πώς σας καταπιέζουν θα υπάρξει η δυνατότητα στην πορεία να διαφοροποιηθούν από μόνες τους. Χειριστείτε τις υποθέσεις σας με ψυχραιμία χαλαρότητα και αυτοσυγκράτηση, προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσκολίες και καθυστερήσεις προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με χαλαρότητα, αποφύγετε την ανυπομονησία, τη νευρικότητα και την έντονη εσωτερική ανησυχία. Ενδεχομένως σε κάποιες περιπτώσεις τα πράγματα να μην εξελιχθούν έτσι ακριβώς όπως τα περιμένατε, ωστόσο δεν θα πρέπει να πτοηθείτε από τις μικρό δυσκολίες. Στην παρούσα φάση ίσως να υπάρξουν αναποδιές, όμως στην επόμενη φάση θα δείτε πώς τα ανοίγματα θα είναι δημιουργικά, θα μπορέσετε να τρέξετε τα βήματά σας και να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο. Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις, επαγγελματικές, οικογενειακές, αισθηματικές, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις, θα είναι λάθος αν πιέσετε ή κινηθείτε με ανυπομονησία. Οι αποφάσεις σας δεν θα πρέπει να είναι βιαστικές, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε χρόνο στα γεγονότα αποφεύγοντας τις σπασμωδικές ενέργειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πως θα μπορέσετε να διατηρήσετε σε ισορροπία τις σχέσεις σας, επαγγελματικές και αισθηματικές, μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσετε στον τρόπο που θα αντιδράσετε. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε την ανυπομονησία, τη νευρικότητα και την αντίδραση. Στην περίπτωση που υπάρξουν αναποδιές και είναι δύσκολη η συνεννόηση, θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις με υπομονή. Δεν θα λείψουν τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους ψυχολογικά συμπλέγματα που καλείστε να τα λύσετε, απαραίτητο θα είναι να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο και να αναλύσετε την ψυχολογική σας αντίδραση. Οι κοινωνικές επαφές θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν και να σας βγάλουν από την εσωτερική ανησυχία, προσπαθήστε να εκδηλωθείτε και να προσεγγίσετε με αυθορμητισμό. 

ΙΧΘΕΙΣ

Αλλαγές θα υπάρξουν σε θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με την προσωπική σας ζωή, ενδεχομένως να κλείσει ένα κεφάλαιο που κρατά από το παρελθόν και να προχωρήσετε σε ένα μεταβατικό στάδιο που ουσιαστικά θα είναι η έναρξη μιας νέας διαδρομής. Απαραίτητο θα είναι να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο, να εντοπίσετε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες. Μη φοβηθείτε να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας, κάντε τη σκέψη σας διεισδυτική, βγάλτε στην επιφάνεια αδυναμίες και προβλήματα, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε λύσεις και να διαφοροποιήσετε τις ασφυκτικές συνθήκες. Δεν θα λείψουν τα ανοίγματα θα σας δώσουν την ευκαιρία μιας νέας προοπτικής, αξιοποιήστε τις γνωριμίες και τα απρόσμενα συμβάντα, θα έχετε την δυνατότητα να ανανεωθείτε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-10-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms