Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 5 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
30
04
2023

Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 5 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 5 Μαΐου 2023, ώρα Ελλάδας 8:34 μ.μ, η Σεληνιακή Έκλειψη γίνεται στις 14ο 58΄ του Σκορπιού. Τα ζητήματα που μας απασχολούσαν κατά την προηγούμενη Νέα Σελήνη είναι η επίλυση των δυσκολιών στις ερωτικές σχέσεις. Η Σεληνιακή έκλειψη ασχολείται με τη σύγχυση, τη ζήλια και την καχυποψία. Μερικές σχέσεις θα τελειώσουν, άλλες θα ξεκινήσουν και ορισμένες από αυτές θα σωθούν από το χείλος του γκρεμού. Απαιτείται κάποια ζητήματα να επιλυθούν στις σχέσεις, αλλά αυτό δε θα είναι εύκολο. Θα είναι συναισθηματικές δοκιμασίες και απαιτούνται κάποιες θυσίες.

 

Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό: Έρωτας στο προσκήνιο!


Αυτή η έκλειψη μας κάνει να αισθανόμαστε ελεύθεροι, καθώς παρασύρει το παρελθόν και μας προετοιμάζει για ένα πιο αυθεντικό μέλλον. Αγκαλιάζουμε την αλλαγή και αντιμετωπίζουμε τυχόν θαμμένα συναισθήματα με θάρρος και αποφασιστικότητα. Μπορεί να αισθανόμαστε πιο ασφαλείς κρατώντας μυστικά, αλλά αυτή η Σεληνιακή έκλειψη στο Σκορπιό, μας ενθαρρύνει να πάμε πέρα από τα συνηθισμένα όριά μας. Μέσα από τις ισχυρές ενέργειες του Σκορπιού, σκάβουμε βαθιά, μέσα στην ψυχή  μας και απελευθερωνόμαστε από τα παλιά πρότυπα που μας κρατάνε πίσω. Το δώρο του Σκορπιού είναι η δύναμη για να επιβιώσουμε. Έχει πολλά να μας διδάξει για το πώς μπορούμε να απαλλαχθούμε απ’ ό, τι είναι ξεπερασμένο στη ζωή μας. Φέρνει επίσης μαζί του την αναζωογονητική δύναμη του Φοίνικα, το μυθικό πουλί του μετασχηματισμού. Με θέα το φόβο, υπόσχεται μια νέα ζωή και έναν αυθεντικό τρόπο ζωής στον κόσμο.

 

Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής της Σεληνιακής έκλειψης στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, μπορείτε να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον όγδοο οίκο σας, μια κακή επένδυση θα μπορούσε να σας απασχολήσει τώρα και να σας ταλαιπωρήσει. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία εάν χρειάζεστε κάποιες λογικές επενδυτικές στρατηγικές για το μέλλον. Αν κάποιος έχει στηριχτεί σε σας οικονομικά, ίσως χρειαστεί να τον ενθαρρύνετε να σταθεί στα πόδια του. Αυτή η έκλειψη θα σας αναγκάσει να αντιμετωπίσετε τα οικονομικά σας. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες περικοπές, ώστε να τα βγάλετε πέρα. Μαθαίνοντας από την εμπειρία και τις νέες γνώσεις τώρα, αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις αποτυχίες του παρελθόντος. Μην αποδέχεστε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, μια συνεργασία ή μία σχέση μπορεί να φτάσει στο τέλος της και ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε τώρα με την πρακτική και συναισθηματική πλευρά αυτής της κατάληξης. Κάντε μία παύση και σκεφτείτε πριν κάνετε κάποιες κινήσεις. Οι αποφάσεις που παίρνονται σε στιγμές βιασύνης δε θα έχουν αίσιο αποτέλεσμα και πρέπει να ξέρετε, ότι δύσκολα θα υπάρχει επιστροφή. Ακόμα κι έτσι, θα είστε σίγουροι για τα σχέδιά σας και θα έχετε τώρα ένα πιο σαφές όραμα για το μέλλον σας, αλλά αυτό θα σας ανησυχεί πολύ. Δε θα πρέπει να αφήσετε τίποτα να μπει ανάμεσα σε εσάς και τους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον έκτο οίκο σας, μπορεί να δείτε την αναχώρηση κάποιου προσώπου που σας δημιουργούσε προβλήματα. Η καλή υγεία όπως και η αρμονία στην εργασία σας είναι σημαντικά για σας τώρα, ώστε θα επικεντρωθείτε στην άσκηση και τη διατροφή και τη βελτίωση των συνθηκών στη δουλειά σας. Βρίσκεστε σε μια σημαντική καμπή στη ζωή σας. Θα θέλετε να αποδείξετε στον εαυτό σας τι είστε ικανοί να κάνετε, αλλά η επιθυμία σας να έχετε επιτυχία πάση θυσία, θα μπορούσε να επιφέρει προβλήματα στην υγεία σας. Κάντε τη χαλάρωση και το διαλογισμό ένα μέρος της καθημερινής ρουτίνας σας και αυτό θα σας βοηθήσει να προοδεύσετε στη σταδιοδρομία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον πέμπτο οίκο σας, τα γεγονότα που θα συμβούν τώρα θα δοκιμάσουν την ικανότητά σας για συμβιβασμό. Κάποιες παρεξηγήσεις σε μια ερωτική σχέση θα μπορούσαν να επιλυθούν, αν είστε διατεθειμένοι να κάνετε προσπάθεια. Μη βγάζετε κακίες! Θα είστε λίγο απαισιόδοξοι και οι άνθρωποι γύρω σας, θα σας βλέπουν απόμακρους. Όσον αφορά τον έρωτα, υπάρχει ένα μεθυστικός ενθουσιασμός για να απολαύσετε όλη αυτή τη σεξουαλική έξαψη που έχετε, αλλά τα πράγματα δε θα πάνε και τόσο καλά όσο ελπίζατε. Περιμένετε λίγο και θα υπάρξει πρόοδος και καλυτέρευση στο συναισθηματικό σας δεσμό, αλλά θυμηθείτε, θα υπάρχει και αναπόφευκτη αναστάτωση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, κάποιος στην οικογένειά σας μπορεί να χρειαστεί να λύσει ένα σοβαρό ζήτημα και πιθανόν να εμπλακείτε κι εσείς ή να σας ζητηθεί να δώσετε κάποιες συμβουλές. Το να διατηρείτε μία αρμονική επαφή με τα μέλη της οικογένειάς σας, δε θα είναι και τόσο εύκολο τώρα. Όταν κάποιος σκέφτεται να έρθει σε επαφή μαζί σας, θα δοκιμάζει έκπληξη! Στόχος σας είναι να ταξινομήσετε κάποια πράγματα, αλλά θα υπάρχουν τώρα εμπόδια. Μη φτάνετε στα άκρα, αλλά να είστε έτοιμοι να αναλάβετε νέες προκλήσεις και νέες ευκαιρίες. Τώρα θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές στην οικογενειακή σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον τρίτο οίκο σας, θα πρέπει να μάθετε τον εαυτό σας μέσα από την επικοινωνία σας με τους άλλους. Μια σειρά από μαθήματα μπορεί σύντομα να τελειώσει. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια εποχή που θα δίνετε κάποιου είδους.. εξετάσεις. Μπορεί, κάποιες σχέσεις με άτομα του άμεσου κοινωνικού σας περίγυρου να τελειώσουν κι αυτό να σηματοδοτήσει το τέλος μιας κατάστασης και το ξεκίνημα μιας άλλης. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι τώρα προβληματική. Θα νιώθετε την ανάγκη να βγείτε έξω, αλλά τίποτα δε σας γεμίζει τώρα. Κάντε νέους φίλους, επικοινωνήστε με παλιούς φίλους, δοκιμάστε κάτι διαφορετικό και νέο.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον δεύτερο οίκο σας, οι πηγές του εισοδήματός σας είναι πιθανό να στερέψουν τώρα. Θα πρέπει να προσέξετε τα χρήματα που ξοδεύετε και τις αποδοχές που έχετε. Να είστε βέβαιοι και σίγουροι να κρατήσετε τις υποσχέσεις που δίνετε. Νέα ξεκινήματα θα γίνουν, αλλά τώρα έχετε χάσει την ηρεμία σας, από τα οικονομικά προβλήματα των τελευταίων μηνών. Μην κάνετε νέα βήματα όσον αφορά τα χρήματά σας και θα αισθανθείτε πιο χαλαροί και ασφαλείς. Θα μπορούσε να υπάρξει μια σοβαρή ρήξη με έναν εργοδότη ή ένα περιστατικό με την οικογένειά σας που θα μπορούσε να σας επηρεάσει οικονομικά. Μπορεί να έχετε αρκετά έξοδα ή να πληρώσετε για κάτι περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον πρώτο οίκο σας, να είστε έτοιμοι να ασχοληθείτε με ζητήματα που κρύβονται στο πίσω μέρος του μυαλού σας για κάποιο χρονικό διάστημα. Μνήμες από το παρελθόν θα ξαναέρθουν στην επιφάνεια. Μπορεί να χρειαστεί να συζητήσετε με κάποιον που να κατανοεί τα προβλήματά σας. Δε θα έχετε και τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τώρα και θα αισθάνεστε απαισιόδοξοι. Να ξέρετε όμως ότι σύντομα θα έρθει μια νέα και πιο αισιόδοξη φάση στη ζωή σας. Θα πρέπει τώρα να δείτε τις προσωπικές σας δυνατότητες και αδυναμίες και την εικόνα που προβάλετε στον έξω κόσμο. Θα νιώθετε πιο έντονη την ανάγκη να είστε ο εαυτός σας και θα επιδιώκετε την προσωπική σας ικανοποίηση.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον δωδέκατο οίκο σας, έχετε να κάνετε επιλογές σε σχέση με την ιδιωτική σας ζωή, το επάγγελμα σας ή τους κύριους στόχους σας. Να είστε ρεαλιστές και ειλικρινείς για τις καταστάσεις. Αν τα έχετε κάνει θάλασσα σε ορισμένους τομείς, δεχθείτε αυτή την κατάσταση και να είστε έτοιμοι να σταθείτε στα πόδια σας. Ίσως να πρέπει να εγκαταλείψετε μία κακή συνήθεια αυτή τη στιγμή. Κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών θα συνειδητοποιήσετε τις πραγματικές δυνατότητές σας. Τα όνειρα, τα οράματα και η διαισθητική ευαισθησία σας, θα σας φέρουν σε επαφή με την εσωτερική σας πνευματικότητα. Είναι μια καλή στιγμή για να διερευνηθούν νέες πνευματικές διαστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον ενδέκατο οίκο σας, εάν έχετε διενέξεις με ένα φίλο σας ή συνεργάτη σας, δείξτε αποφασιστικότητα και αφήστε το θυμό σας τώρα. Μην είστε ισχυρογνώμονες και σκεφτείτε τι πήγε λάθος και πώς μπορούν να βελτιωθούν οι σχέσεις σας. Μάθετε το μάθημά σας και προχωρήστε στο μέλλον. Η ένταση των σχέσεων και εμπειριών, θα μπορούσαν να είναι μεγάλες τώρα και ίσως χρειαστείτε κάποιον να σας βοηθήσει να βγείτε από τη δύσκολη αυτή φάση. Δε θα νιώθετε τώρα και στην κορυφή του κόσμου και η έλλειψη εμπιστοσύνης και αυτοπεποίθησης δε σας βοηθά και τόσο να ωθήσετε τους κύριους στόχους σας και τα ενδιαφέροντά σας προς την επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον δέκατο οίκο σας, θα είστε τώρα πολύ ανταγωνιστικοί. Κάποια προσφορά εργασίας μπορεί να σας δεσμεύσει και να σας αγχώσει. Η αλλαγή φαίνεται να είναι συναρπαστική, αλλά θα αισθανθείτε επίσης νευρικότητα για το τι μπορεί να βρείτε μπροστά σας. Νέες ιδέες και μια νέα συνειδητοποίηση των επιθυμιών σας, θα σας κάνουν να καταλάβετε ότι δεν κάνετε πλήρη χρήση του αληθινού δυναμικού σας για να προβληθείτε κοινωνικά. Είστε πιο αποφασισμένοι πλέον να ασχοληθείτε με πράγματα που θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε ένα καλύτερο πρόσωπο στην κοινωνία και στην επαγγελματική σας  καριέρα. Θα μπορούσαν να εκτεθούν τα μυστικά σας δημόσια. Προσπαθήστε να μην προσβάλετε τους άλλους γιατί θα δεχτείτε τις αρνητικές συνέπειες.

ΙΧΘΥΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον ένατο οίκο σας, δε θα ήταν τώρα τόσο εποικοδομητικό να εμπλακείτε σε θέματα που συσχετίζονται με ταξίδια. Μην κάνετε καμία δέσμευση. Αυτό που ακούγεται συναρπαστικό τώρα μπορεί να γίνει δεσμευτικό αργότερα. Οι άνθρωποι που συναντάτε σε απομακρυσμένες περιοχές ή συσχετίζονται με το εξωτερικό θα σας δημιουργήσουν απρόσμενες προκλήσεις. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτή η έκλειψη θα σας κάνει να νιώθετε μεγαλύτερη ανεξαρτησία και ελευθερία από πιέσεις, περιορισμούς και ανησυχίες. Θα νιώθετε κάποια εμπόδια όσον αφορά τα ταξίδια και τη μελέτη κι αυτό θα μπλοκάρει τις δραστηριότητές σας. Η άποψη σας για τον κόσμο θα αλλάξει, για το καλό σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-04-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta