Ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στις 29 Δεκεμβρίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
28
12
2021

Ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στις 29 Δεκεμβρίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 29 Δεκεμβρίου 2021, ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω, είναι μία όψη που θα φέρει στο προσκήνιο παρελθοντικές υποθέσεις και σχέσεις. Παλιά ζητήματα θα ξανά συζητηθούν πάνω σε μία καινούργια βάση αξιολόγησης, διαφοροποιούνται οι αποφάσεις, θα υπάρξει δυνατότητα να βρεθούν λύσεις σε ζητήματα που στρεσάρουν και δημιουργούν ψυχολογικές εναλλαγές.

 

Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη: Επαναξιολόγηση σχέσεων!

 

Στον επαγγελματικό τομέα θα επαναπροσδιοριστούν οι συνεργασίες και οι συμφωνίες, αν υπάρχουν αρνητικά αποτελέσματα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να διαφοροποιηθούν οι καταστάσεις και να δοθεί μία ουσιαστική κατάληξη. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διεκπεραίωση, θα υπάρξει δυνατότητα να κλείσουν εκκρεμότητες εργασιακές και οικονομικές.

Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να συζητηθεί το θέμα της επανασύνδεσης, ζευγάρια που κατά την προηγούμενη περίοδο είχαν χωρίσει ή τσακωθεί τώρα θα έχουν τη δυνατότητα να διαφοροποιήσουν τη συναισθηματική βάση και να δουν τις καταστάσεις από μία πιο σφαιρική οπτική.

Ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θα μπείτε στη διαδικασία να ασχοληθείτε με ζητήματα που κατά την προηγούμενη περίοδο είχανε μείνει στη μέση ή δεν είχαν εξελιχθεί κατά όπως εσείς επιθυμούσατε. Τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή θα σας δοθεί το κίνητρο να επαναξιολογήσετε και να διαφοροποιήσετε τις αποφάσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που είχατε καιρό να μιλήσετε, θα έχετε τη δυνατότητα να συσφίξετε σχέσεις και επαφές. Ευνοϊκές θα είναι συνθήκες για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, ίσως χρειαστεί να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου για να εντοπίσετε ανάγκες και επιθυμίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να διορθώσετε παλιές άστοχες ενέργειες ή επιλογές. Συντονίστε τις ενέργειές σας, στην περίπτωση που ψάχνετε νέα εργασία ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να βρείτε κάτι ανάλογο με τις ικανότητές σας που θα μπορέσει να σας ικανοποιήσει. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, η αντίληψή σας θα είναι σφαιρική, θα είστε σε θέση να ψυχολογήσετε σωστά, να βρείτε λύσεις, να δώσετε χρήσιμες συμβουλές. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας εργασιακές και προσωπικές, τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε αρνητικά δεδομένα και να κλείσετε αγχωτικές εκκρεμότητες.

ΛΕΩΝ

Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας εικόνα, ανάγκη σας θα είναι η αυτοπροβολή και ο θαυμασμός, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες και επαφές, θα σας δοθεί η δυνατότητα να σε συσφίξετε σχέσεις με άτομα που για κάποιον λόγο η σχέση σας είχε παγώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τονωθείτε σε ψυχολογικό επίπεδο, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με φίλους αλλά και με καινούργια άτομα που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν και να σας βγάλουν από την πιεστική καθημερινότητα. Εκδηλωθείτε, προσεγγίστε με αυθορμητισμό.

ΖΥΓΟΣ

Θετικά ανοίγματα θα έχετε σε θέματα οικονομικής φύσης αν κατά την προηγούμενη περίοδο είχατε αφήσει εκκρεμότητες και ανοιχτές υποθέσεις τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να τρέξετε τα βήματά σας. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες, συναλλαγές, διεκπεραιώσεις, οργανώστε τα πλάνα σας, κινηθείτε συντονισμένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχει τη δυνατότητα να σε συσφίξετε παλιές σχέσεις και δεσμούς, δεν αποκλείεται να συναντηθείτε με άτομα που μεταξύ σας υπάρχουν ανοιχτές υποθέσεις είτε σε φιλικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό ή αισθηματικό. Παλιές προτάσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους, επαναξιολογήστε τις καταστάσεις, διατηρήστε σφαιρική την αντίληψή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα και νέες ευκαιρίες, θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε παλιές ανοιχτές υποθέσεις, θα καταφέρετε να δώσετε μία ουσιαστική κατάληξη. Δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, προσεγγίστε, φλερτάρετε, κινηθείτε με αυθορμητισμό. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοποιήστε τα ανοίγματα και τις ευκαιρίες θα έχετε τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε σχέσεις, συνεργασίες, επαφές και συμφωνίες. Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον αισθηματικό τομέα θα σας δοθεί η δυνατότητα να διαφοροποιήσετε δεδομένα που σας δυσανασχετούν. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, επανεξετάστε βλέψεις και επιθυμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν θα λείψουν τα απρόοπτα συμβάντα που θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν θετική εξέλιξη, ίσως να προκύψουν ξαφνικά προτάσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να δώσετε μία καινούργια ώθηση στην καθημερινότητά σας. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να ανανεώσετε τις σχέσεις σας φιλικές και επαγγελματικές. 

ΙΧΘΥΣ

Εστιάστε στην ψυχολογία και στη διασκέδασή σας, δώστε θετικές απαντήσεις στις προτάσεις που θα σας κάνουν για συναναστροφές φιλικές και κοινωνικές. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αναθερμάνετε τους δεσμούς σας, οι συζητήσεις σας θα είναι τονωτικές. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ξεκαθαρίσματα, για επανασυνδέσεις, αλλά και για καινούργιες γνωριμίες. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
28-12-2021 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms