Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια 2019.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
14
11
2018

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια 2019.

E-zwdia

Το e-zwdia με εγκυρότητα και υπευθυνότητα υπογράφει το Ετήσιο Ωροσκόπιο για το ζώδιό σου. Η αστρολογική ομάδα μελέτησε όλες τις αστρολογικές όψεις της χρονιάς και ετοίμασε την δική σου προσωπική πρόβλεψη για όλο το 2019, μάθε τι θα συμβεί τις Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2019. Διαβάστε πως θα πάει η χρονιά για εσάς σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Διάβασε ΕΔΩ για τα αισθηματικά των ζωδίων για το 2019.

 

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων 2019

 

Επέκταση, απελευθέρωση και ευκαιρίες που αφυπνίζουν μια αίσθηση περιπέτειας φέρνει ο Δίας που θα βρίσκεται στον Τοξότη, το ζώδιο στο οποίο είναι κυβερνήτης. Ταξίδια, ειδικά των μεγάλων αποστάσεων, αλλοδαποί, ανώτερη μάθηση, νόμος, θρησκεία, αθλητισμός υπάγονται στη δικαιοδοσία του Δία. Ο Δίας στον Τοξότη θέλει να διευρύνει τους ορίζοντές σας και επεκτείνει τα όνειρά σας, σάς κάνει ενθουσιώδεις και γενναιόδωρους, αλλά με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα προσέξετε τις απατηλές υποσχέσεις και τις υπερβολές καθώς η υπερβολική αισιοδοξία σας σάς κάνει να περπατάτε με το κεφάλι σας στα σύννεφα.

Ο Δίας θα παραμείνει στον Τοξότη μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, όπου μετά θα μεταβεί στον Αιγόκερω, ο οποίος στις αρχές του 2020 σχηματίζει μια πολύ δυνατή σύνοδο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, φέρνοντας καταλυτικές αλλαγές μέσα από καταστροφικές ενέργειες. Προς το παρόν όμως, το 2019 ξεκινά ένας νέος κύκλος εκλείψεων στον άξονα του Καρκίνου/Αιγόκερου που σηματοδοτεί την ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής.

Επιπλέον, το 2019 ξεκινά με τέσσερις πλανήτες στην κυριαρχία τους. Ο Άρης είναι στον Κριό, ο Δίας στον Τοξότη, ο Κρόνος στον Αιγόκερω και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς. Αυτό δεν συμβαίνει πολύ συχνά. Εάν γεννηθήκατε κάτω από οποιοδήποτε από τα ανωτέρω ζώδια ή έχετε Ωροσκόπο ή έναν προσωπικό πλανήτη σε ένα ή περισσότερα από αυτά, αξιοποιήστε αυτή τη θετική συμπαντική ενέργεια για να θέσετε νέους στόχους.

Ο Ουρανός συνεχίζει την πορεία του στον Ταύρο όπου θα παραμείνει για τα επόμενα επτά χρόνια. Εξετάζετε τη σχέση σας με τον υλικό κόσμο, τα χρήματά σας και το σημαντικότερο, τις αξίες σας. Ήρθε η ώρα να δείτε τα χρήματα με ένα ριζικά διαφορετικό τρόπο. Οι εσωτερικές σας αξίες θα επαναπροσδιοριστούν και θα μεταβληθούν. Ο Ουρανός σάς αφυπνίζει και σάς απελευθερώνει με έναν τρόπο καταλυτικό και ριζοσπαστικό. Συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να σπάσετε τις αλυσίδες από πρόσωπα και καταστάσεις που σας κρατούν στην προσωπική φυλακή σας.

Με λίγα λόγια: Αλλάξτε τη ζωή σας και επεκτείνετε τους ορίζοντές σας! Το 2019 σάς υπόσχεται την έναρξη ενός συναρπαστικού ταξιδιού προς νέες εμπειρίες και γνώση, την απελευθέρωση και την ευαισθητοποίηση της ψυχής σας. Το μήνυμα για όλους σας είναι να κοιτάξετε προς τα εμπρός και να προχωρήσετε στο μέλλον. Όσο για το παρελθόν; Δεν ζείτε με αυτό πια! Οι αστρολογικές όψεις του 2019 τι γεγονότα θα φέρουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε ΕΔΩ τις Ετήσιες Προβλέψεις για το 2019!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-11-2018 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι