Εβδομαδιαίες προβλέψεις 17 ως 23/1/2022, από την Σμάρω Σωτηράκη.
Βαθμολόγησε
13
01
2022

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 17 ως 23/1/2022, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 17 ως 23 Ιανουαρίου 2022. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή. Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για όλα τα ζώδια!

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας, δείτε το σχετικό Video:

 

Η εβδομάδα αυτή στιγματίζεται με μια Πλουτώνια Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου διότι θα είναι σε σύνοδο και αντίθεση με τον Πλούτωνα. Είναι μια μεταμορφωτική Πανσέληνος, που έρχεται να τα αλλάξει όλα και να βγάλει πάθη στην επιφάνεια. Ίσως να ακούγεται δελεαστικό το να μεταμορφωθούμε όμως δεν είναι μια εύκολη διαδικασία διότι απαιτεί αυτογνωσία και αντικειμενικότητα για τον εαυτό μας και τις αποφάσεις ή τις επιλογές που έχουμε κάνει.

Θα έχουμε το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό και την σύνοδο με τον Κρόνο, φέρνει εκκαθαρίσεις σε ανθρώπους αλλά και τοξικές καταστάσεις αλλά και να φέρει στην επιφάνεια κάποια ψέματα στην επιφάνεια. Στις 20 Ιανουαρίου ο Ήλιος εισέρχεται στον Υδροχόο αλλάζει κατά πολύ το σκηνικό και μαλακώνει κάπως την ένταση που είχαμε το προηγούμενο διάστημα.

Δες ΕΔΩ πώς θα αποκτήσεις την ανάλυση της ΕΡΩΤΙΚΗΣ σου ΣΥΝΑΣΤΡΙΑΣ από την ΣΜΑΡΩ ΣΩΤΗΡΑΚΗ!

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-01-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms