Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 13 ως 19/1/2020.
Βαθμολόγησε
07
01
2020

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 13 ως 19/1/2020.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 13 ως 19 Ιανουαρίου 2020. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή!

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας, δείτε το σχετικό Video:

 

Η εβδομάδα ξεκινάει με τη μετακίνηση της Ιέρειας του Έρωτα, Αφροδίτης, στο ζώδιο που αγαπά, τους Ιχθύς. Η Αφροδίτη έχει έξαρση στου Ιχθύς και αυτό σημαίνει ότι στο περιβάλλον τους βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξει τις πιο εκλεπτυσμένες της ιδιότητες, να εκφράσει τις πιο ουσιαστικές της αλήθειες. Ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τις ανάγκες μας σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, από την ανάγκη να ερωτευτούμε, να αποκτήσουμε χρήματα, να διακριθούμε μέχρι την ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με τον εσωτερικό, Θείο εαυτό μας, αυτός ο πλανήτης μας εξωθεί στο να καθρεπτίζουμε τις ανάγκες μας στους άλλους. Οι επαφές μας με τους σημαντικούς άλλους της ζωής μας, τα καθρεφτίσματά μας, μετατρέπονται σε εμπειρίες, που μας βοηθούν αφ’ ενός να γνωρίσουμε καλύτερα τους εαυτούς σας και αφ’ ετέρου να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις τις ζωής με περισσότερη σύνεση, προσπαθώντας να διαφυλάττουμε τους εαυτούς μας από τις παγίδες που κυοφορούν οι σχέσεις μας και δη οι προσωπικές. Όταν η Αφροδίτη φθάσει να έχει ολοκληρώσει τον κύκλο μιας εμπειρίας, τότε εκφράζεται στην έξαρσή της στους Ιχθύς, το ζώδιο που συμβολικά έχει να κάνει με τη θάλασσα τους συλλογικού ασυνειδήτου, τον κόσμο των αρχετύπων. Δηλαδή μετατρέπει την εμπειρία μας σε αρχέτυπο. Σε ότι αφορά στην καθημερινότητά μας η Αφροδίτη από τους Ιχθύς θα μας γλυκάνει, θα μας εξωθήσει στο να εκφράσουμε πιο έντονα τα συναισθήματά μας, θα απελευθερώσει τις πιο ρομαντικές πλευρές μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εξάγωνο που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με τον Ουρανό αυτή την εβδομάδα, μπορεί να φέρει μοναδικές ευκαιρίες, κυρίως στους Παρθένους, τους Αιγόκερους, τους Καρκίνους και τους Ιχθύς των πρώτων ημερών.

Ωστόσο, και ο Ερμής θα περάσει την Πέμπτη σε ένα ζώδιο που του πηγαίνει «γάντι», εκείνο του Υδροχόου, δίνοντάς μας έμπνευση και τη δύναμη να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις με γνώμονα τη λογική. Ωστόσο, επειδή με το που θα περάσει στον Υδροχόο και για ένα πενθήμερο θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, τον κυβερνήτη του Υδροχόου, καλό θα ήταν να προσπαθούμε να χαμηλώνουμε τους τόνους καθώς η συγκεκριμένη όψη μας εξωθεί στο να γινόμαστε επαναστάτες, άλλοτε δικαιολογημένα κι άλλοτε (πιο συχνά) χωρίς αιτία.

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ/SUBCRIBE στο κανάλι μας στο youtube για να βλέπεις πρώτος όλα τα Video της Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-01-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms